Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter drf
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι:lol::lol::lol:

Παρασκευή 20.00 στο ΕΚΕΠ είναι καλά; :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ ;) Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα...:blink:
με δυο αντρες μονο και να ισχυσει το "εχω φαει τρεις και δεν εχω δωσει κανεναν":hmm::hmm::hmm::hmm:
μαλλον θα ισχυσει "περιμενω καμια ωρα και δεν ερχεται το τρολευ":lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρασκευή 20.00 στο ΕΚΕΠ είναι καλά; :up::up::up:

Βρε σεις!! Το σκοτώσαμε το θέμα.... ΣΤΕΛΛΑΑΑΑΑΑ παίρνω το μαστίγιο να επιβάλλω την τάξη!!

Ου να μου χαθείτε........το τακτοποιήσατε κι αυτό το thread:lol::lol::lol:

με δυο αντρες μονο και να ισχυσει το "εχω φαει τρεις και δεν εχω δωσει κανεναν":hmm::hmm::hmm::hmm:
μαλλον θα ισχυσει "περιμενω καμια ωρα και δεν ερχεται το τρολευ":lol::lol:

Μα θα είμαστε όλες γυναίκες... οι γυναίκες δεν τρώνε; :redface::lol::lol: (παρακαλώ μη με διαγράψετε Μοντς, δε θα το ξανακάνω....)

ΌΟΟΟΟΧΙ, θα σας αφήσω να βγάλετε τα μάτια σας (κυριολεκτικά όμως)! Όποτε μας συμφέρει φωνάζουμε ΣΤΕΛΛΑΑΑΑ; :lol::lol::lol:

Μα θα είμαστε όλες γυναίκες... οι γυναίκες δεν τρώνε; :redface::lol::lol: (παρακαλώ μη με διαγράψετε Μοντς, δε θα το ξανακάνω....)

Με δυο άντρες μόνο.... ασε, νηστικές θα μείνουν οι περισσότερες.
Δεν ξαναμιλάω...:redface::redface:

Με δυο άντρες μόνο.... ασε, νηστικές θα μείνουν οι περισσότερες.
Δεν ξαναμιλάω...:redface::redface:
εσυ ολο δεν ξαναμιλας:lol::lol::lol: δηλαδη αν μιλαγες:lol::lol::lol:
εσυ φταις που εγινε ετσι το θεμα:lol::lol::lol::lol: εγω απλα ειπα που θελω να κατσω:lol::lol::lol:

στελλααααααααααααα κανονισε τη κοπελα σε παρακαλω:lol:

Υπενθυμίζω ότι προσπαθούμε να κανονίσουμε ένα μεσημεριανό, στις 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή (γιατί στο τέλος η Στέλλα θα δείρει κι εμένα:blink::lol:)

Τα υποψήφια μέρη:

Λοιπόν, πήγα χτες και είδα το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ (δυστυχώς ήταν κλειστό) και νομίζω ότι είναι πολύ κατάλληλος χώρος... αυλή με κληματαριές και τραπεζάκια έξω (Κάτια, καταπληκτική ιδέα:up:). Μίλησα σήμερα και με έναν ευγενέστατο και πρόθυμο κύριο, ο οποίος μου είπε ότι μπορούμε να πάμε Κυριακή για φαγητό, αλλά επειδή είμαστε πολλά άτομα, είναι καλό να έχουμε διαλέξει από πριν τι θα θέλουμε να φάμε... τουλάχιστον τα βασικά, για να εξυπηρετηθούμε στην ώρα μας.
Από τιμές είναι μια χαρά (όλα τα πιάτα είναι φτηνά) και με ένα χονδρικό υπολογισμό λέω γύρω στα 20 ευρώ το άτομο αν παρουμε μεζέδες και κρασάκι (βάλτε 30 και θα πάρετε και ρέστα).
Το σημείο είναι στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια, προσβάσιμο από την Ιπποκράτους ή τη Χαριλάου Τρικούπη με λεωφορείο (έχει λίγο περπάτημα)
Πώς σας φαίνεται για πρώτη πρόταση;

Δεύτερη Πρόταση:
Το ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΟ, βρίσκεται στο Χαλάνδρι στην οδό Ηρακλείου (είναι ο δρόμος με τις πολλές καφετέριες, 1ος παράλληλος της Ανδρέα Παπανδρέου) Το μαγαζί δεν έχει πολλά τραπεζάκια στον πεζόδρομο, αλλά μας δίνει τα τραπέζια δίπλα στα παράθυρα (που θα είναι ανοιχτά), 4 τραπέζια των 7 ατόμων. Το μενού δεν είναι πολύ πλούσιο αλλά όλα τα μεζεδάκια είναι πρωτότυπα και νόστιμα (μεσογειακή κουζίνα με υλικά απ'όλη την Ελλάδα), έχει και ορισμένα χορτοφαγικά καθώς και ψαρομεζέδες. Το μαγαζί είναι δοκιμασμένο από εμένα ;). Όσο για την τιμή, μου είπαν ότι αποκλείεται να ξεπεράσει τα 20 ευρώ το άτομο (δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πόσο μεγάλη είναι η όρεξή μας) και ότι θα μας κεράσουν και ορισμένα ποτά, κρασιά και ρακές:up::up:. Το σημείο είναι προσβάσιμο με τρόλευ, λεωφορείο και Προαστιακό και τις Κυριακές θα είναι εύκολο και το αυτοκίνητο.

Η ανανεωμένη λίστα των συμμετεχόντων!!

[Υπόμνημα: Όσοι έχουν δίπλα στο όνομά τους ένα ερωτηματικό (?) δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα και θα τους στείλω τη Στέλλα για συμμόρφωση!!
Όσοι έχουν δίπλα στο όνομά τους ένα :hmm: δε μου έχουν στείλει ΡΜ με όνομα και κινητό (και προσπαθώ να τα μαντέψω) Εάν δε θέλετε να δώσετε το κινητό σας, φροντίστε να μπείτε στο φόρουμ την επόμενη εβδομάδα για να ενημερωθείτε για την ώρα και τον τόπο των Καλλιστείων!]

1) Ιβάνα - Ιωάννα
2) chryssa - Χρύσα
3) ΟΥΡΑΝΙΑ :hmm:
4) ria 23 - Ρία
5) Aristocat - Λόζυ
6) stellak - Στέλλα
7) Raktia - Κάτια
8) Voula - Βούλα
9) minnielakecity - Μίκυ
10) Kyka - Μαριλίζα
11) Alice :hmm:
12) Konstans - Κωνσταντίνα
13) tzoutzou :hmm:
14) drf - Νίκος
15) EL GATO - Παύλος :hmm:(μόνο το τηλέφωνο)
16) vickymoon - Βίκυ (?)
17) goutouna :hmm:
18) tsitsini_1 - Βίκυ
19) Nota :hmm:
20) alice - Αλίκη
21) Kristen :hmm:
22) lilian :hmm:
23) Melini (that's me babe :cool:)
24) Maritassia - Μαριτάσσια
25) vi2ka (?) - Βιβή

στελλααααααααααααα κανονισε τη κοπελα σε παρακαλω:lol:

:confused::confused: Τίνι τρόπω;:blink: Δεν ξέρω τι μου λέτε, τα αξεσουάρ τα έχει η Μελίνα. Εγώ σήκωσα τα χέρια ψηλά μαζί σας:P

εγω θελω αυλη και κληματαριες :up:

επίσης μιας που λετε για Εξάρχεια απ'οτι ειδα, παίζει και το ταβερνειον ΡΟΖΑΛΙΑ (νομιζω στην Βαλτετσιου ειναι) με πολυ ωραία αυλη και εξισου ωραια μεζεδακια και πολυ πολυ καλες τιμές (το λεω γιατι εχει απλετο χωρο)και είναι πιο κοντα στο κεντρο από το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ..(κάθετος στην Μπενάκη). Επίσης ακριβως (σχεδον) απεναντι ειναι οι ΓΙΑΝΤΕΣ αλλα λιγο πιο ακριβό

......ζητώ ταπεινά συγνώμη......:redface::redface::rolleyes:

επίσης μιας που λετε για Εξάρχεια απ'οτι ειδα, παίζει και το ταβερνειον ΡΟΖΑΛΙΑ (νομιζω στην Βαλτετσιου ειναι) με πολυ ωραία αυλη και εξισου ωραια μεζεδακια και πολυ πολυ καλες τιμές (το λεω γιατι εχει απλετο χωρο)και είναι πιο κοντα στο κεντρο από το ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ..(κάθετος στην Μπενάκη). Επίσης ακριβως (σχεδον) απεναντι ειναι οι ΓΙΑΝΤΕΣ αλλα λιγο πιο ακριβό

Ξέρεις αν είναι ανοιχτό Κυριακή μεσημέρι; Εχεις να μου στείλεις το τηλέφωνό του;

η Ροζαλία ειναι σίγουρα ανοιχτή Κυριακή μεσημέρι, για τις Γιάντες δεν ειμαι σίγουρη κατσε σου στελνω με ΠΜ τηλέφωνα:)

για τις γιάντες καποια σχολια απο το αθηνόραμα μπορείτε να δειτε και εδω και εδώ (επίσης δεν παίρνω από το μαγαζι ποσοστά απλά μου αρέσουν και τα δύο):P:lol:

εγω εχω παει και στα 2 (ροζαλια κ γιαντες) αλλα ψηφιζω ροζαλια, ενα φαι θα φαμε, μη μας πιασουν και τον κ...λο κιολας. ειναι πολυ τσιμπημενο οι γιαντες, υπολογιστε κανενα 35-40 ευρω. πολλα δεν ειναι ? :(:(

εγω εχω παει και στα 2 (ροζαλια κ γιαντες) αλλα ψηφιζω ροζαλια, ενα φαι θα φαμε, μη μας πιασουν και τον κ...λο κιολας. ειναι πολυ τσιμπημενο οι γιαντες, υπολογιστε κανενα 35-40 ευρω. πολλα δεν ειναι ? :(:(

εάν είναι για τόσα τότε πάμε κάπου πολύ καλύτερα από εκεί.. ;)

εάν είναι για τόσα τότε πάμε κάπου πολύ καλύτερα από εκεί.. ;)

Πού; ;) Αν έχετε κι άλλες προτάσεις για Εξάρχεια, πείτε μου σήμερα, να πάω να τα δω όλα μαζί...

Πού; ;) Αν έχετε κι άλλες προτάσεις για Εξάρχεια, πείτε μου σήμερα, να πάω να τα δω όλα μαζί...

η ροζαλια λεει κ εχει και κληματαρια, και εχω ακουσει καλα λογια για το "φασολι" αλλα δεν εχω παει. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back