Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
το φασόλι δεν νομιζω οτι εχει έξω και ειναι λιγο άβολο για πολλα άτομα..:) και εγω προτεινω Ροζαλια επίσης και λογω των τιμών που έχει αλλά και λόγω του οτι ο κηπος ειναι μεγάλος και καπως θα μας βολεψουν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το φασόλι δεν νομιζω οτι εχει έξω και ειναι λιγο άβολο για πολλα άτομα..:) και εγω προτεινω Ροζαλια επίσης και λογω των τιμών που έχει αλλά και λόγω του οτι ο κηπος ειναι μεγάλος και καπως θα μας βολεψουν..

συμφωνω για ροζαλια, ειναι και πανω στην πλατεια, φερτε και τις κουκουλες μαζι να τα σπασουμε μετα :P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η ροζαλια λεει κ εχει και κληματαρια, και εχω ακουσει καλα λογια για το "φασολι" αλλα δεν εχω παει. :)

Στο Φασόλι έχω πάει εγώ... αδιάφορο φαγητό και τραπέζια πάνω στο πεζοδρόμια της Εμμ. Μπενάκη, μετριο σαν επιλογή, δε θα βολευτούμε

Επισης και ενα καλο γυραδικο και μετα στα παγκακια της πλατειας και μπυρες απο το περιπτερο ειναι καλη ιδεα....:P:P:P

Αντε και για να μην τσακωνεστε, κανονισα και τριτο αντρα στην παρεα....
θα ερθει και ο συμπεθερος-μπαμπας του Μανωλη....κατα πασα πιθανοτητα....
Σας φτανουν 3 η να ψαξω και για αλλους?:P

Αντε και για να μην τσακωνεστε, κανονισα και τριτο αντρα στην παρεα....
θα ερθει και ο συμπεθερος-μπαμπας του Μανωλη....κατα πασα πιθανοτητα....
Σας φτανουν 3 η να ψαξω και για αλλους?:P

Δεν μιλάω.... τίποτα δεν λέω.:cool:

Λοιπόν, μίλησα με τη Ροζαλία, μου είπαν ότι είναι ανοιχτά τις Κυριακές και επειδή μαζεύεται μεγάλος αριθμός ατόμων μου πρότειναν κι εδώ να έχουμε κανονισμένο μενού... οι τιμές φαίνονται λογικές (15-20 ευρώ το άτομο). Θα με πάρει τηλέφωνο και ο υπεύθυνος του καταστήματος αργότερα να μιλήσουμε...
Πώς σας φαίνεται; Στα δυο μαγαζιά μας προτείνουν (για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας) να έχουμε από πριν διαλέξει τα πιάτα. Αν θέλετε, εγώ μπορώ να πάω και να κοιτάξω τα μενού και να σας προτείνω συνδυασμούς (όχι σήμερα όμως, γιατί μάλλον το κρυολόγημά μου χειροτερεύει:()

Λοιπόν, μίλησα με τη Ροζαλία, μου είπαν ότι είναι ανοιχτά τις Κυριακές και επειδή μαζεύεται μεγάλος αριθμός ατόμων μου πρότειναν κι εδώ να έχουμε κανονισμένο μενού... οι τιμές φαίνονται λογικές (15-20 ευρώ το άτομο). Θα με πάρει τηλέφωνο και ο υπεύθυνος του καταστήματος αργότερα να μιλήσουμε...
Πώς σας φαίνεται; Στα δυο μαγαζιά μας προτείνουν (για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας) να έχουμε από πριν διαλέξει τα πιάτα. Αν θέλετε, εγώ μπορώ να πάω και να κοιτάξω τα μενού και να σας προτείνω συνδυασμούς (όχι σήμερα όμως, γιατί μάλλον το κρυολόγημά μου χειροτερεύει:()

η ροζαλια μια χαρα ακουγεται μελινα, μην πολυπαιδευεσαι, κοιτα και τους συνδυασμους, αν και νομιζω οτι οι περισσοτεροι ψητα θα φαμε μωρε ............. ;);)
περαστικα μελινακι :)

αν εισαι κοντά σε φαξ και μπορουν δεν λες να σου στείλει κανενα κατάλογο για να μην τρέχεις κιολας..;:P

αν εισαι κοντά σε φαξ και μπορουν δεν λες να σου στείλει κανενα κατάλογο για να μην τρέχεις κιολας..;:P

Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το φαξ της πρεσβείας... δεν πειράζει, θα πάω ένα άλλο μεσημέρι, ή το Σαββατοκύριακο.

Και κάτι τελευταίο, όσοι θα είστε 2 άτομα (επιβεβαιωμένα) καλό είναι να μου το πείτε, για να είμαστε πιο ακριβείς ;)

Ευχαριστώ για τα περαστικά Ιωάννα μου :D Είμαστε με τον Πέτρο σαν τη διαφήμιση της Χάινεκεν, με τους ροκάδες που πίνουν αφεψήματα... τσουγκρίζουμε τις κούπες μας και κερνάμε ο ένας τον άλλο χαρτομάντηλα:lol:

Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το φαξ της πρεσβείας... δεν πειράζει, θα πάω ένα άλλο μεσημέρι, ή το Σαββατοκύριακο.

Και κάτι τελευταίο, όσοι θα είστε 2 άτομα (επιβεβαιωμένα) καλό είναι να μου το πείτε, για να είμαστε πιο ακριβείς ;)

Ευχαριστώ για τα περαστικά Ιωάννα μου :D Είμαστε με τον Πέτρο σαν τη διαφήμιση της Χάινεκεν, με τους ροκάδες που πίνουν αφεψήματα... τσουγκρίζουμε τις κούπες μας και κερνάμε ο ένας τον άλλο χαρτομάντηλα:lol:
περαστικα σου Melini ,παρηγορησου δεν εισαι η μονη που ταλαιπωρητε απο βαρυ ανοιξιατικο κρυολογημα,μια απο τα ιδια και εγω:(

από όλα όσα διάβασα ..7-8 σελίδες από το πρωί που μπήκα:mad::mad::mad:
προσπαθούσα να καταλάβω που θα πάμε για φαΐ..:blink::blink::blink:
αυτό που κατάλαβα ήταν ότι θα πάμε να φάμε στο erotica με μαστίγια ,χειροπέδες και τα λοιπα κατω απο κατι κληματαριές:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:

αυτό που κατάλαβα ήταν ότι θα πάμε να φάμε στο erotica με μαστίγια ,χειροπέδες και τα λοιπα κατω απο κατι κληματαριές:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:
μπραβο, εισαι η μονη που καταλαβε:lol::lol::lol:

μπραβο, εισαι η μονη που καταλαβε:lol::lol::lol:

κάνετε και πνευμα κυρια Βικυ ..αλλα βεβαια εσεις παλι πρωτες θα φατε..:mad::mad::mad:ατιμη κοινωνια!:lol::lol::lol:

Δεν είναι κακή η ιδέα σου.:hmm:
Μήπως την επόμενη φορά να το οργάνωνες εσύ;;)
Εμένα με φιμώσανε βλέπεις γιατί τους χάλασα το θέμα.:mad:

Δεν είναι κακή η ιδέα σου.:hmm:
Μήπως την επόμενη φορά να το οργάνωνες εσύ;;)
Εμένα με φιμώσανε βλέπεις γιατί τους χάλασα το θέμα.:mad:

Δημοκρατία σου λέει μετά...!!! πφφφφφφ :lol::lol::lol:

Δημοκρατία σου λέει μετά...!!! πφφφφφφ :lol::lol::lol:

Όπως έλεγε και η μητέρα μου...
"Μα φυσικά και έχουμε δημοκρατία! Είστε απόλυτα ελέυθεροι να επιλέξετε... αυτό που θέλω εγώ!! :lol:

Δεν φαντάζομαι επειδή δεν το έχουμε θίξει το θέμα τις τελευταίες ημέρες να ξεχάστηκε;;;;; Αναμενω νεώτερες λεπτομέρειες....
Α και κάτι ακόμα.... Μήπως πήγε κανείς στην έκθεση τελικά;;;;

Όχι βέβαια, δεν το έχουμε ξεχάσει, μη σου πω ότι μετράμε και τις μέρες!!!
Εγώ πήγα στην έκθεση λουλουδιών, μετράει? :P

σε ποια ταβερνα θα παμε τελικα ?????????? :hmm:

Όχι βέβαια, δεν το έχουμε ξεχάσει, μη σου πω ότι μετράμε και τις μέρες!!!
Εγώ πήγα στην έκθεση λουλουδιών, μετράει? :P

Τι να την κάνουμε την εκθεση λουλουδιών αγάπη μου;;;
Μελισσούλες είμαστε να μυρίζουμε τα λουλουδάκια;;;
Άλλο, άλλο.... κάτι πιο ενδιαφέρον....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back