Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter Melini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλημέρα σας, το θέμα δεν έχει ξεχαστεί, οι περισσότεροι ψήφισαν Εξάρχεια, κι εκεί βολεύει η Ροζαλία... μένει να γίνω καλά και να πάω μέχρι εκεί για να μιλήσω με τους ανθρώπους για τα μενού κλπ... σήμερα είμαι σπίτι, αδύνατον να πάω δουλειά με μια μύτη που κάνει θορύβους σα να παίρνει μπρος τρακτέρ :lol: Από αύριο θα έχω νεώτερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια!:) Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα ρε κορίτσι μου, τόσο χάλια.... Περάστικά σου εύχομαι.
Άσχημη περίοδο διάλεξε να σε πιάσει αυτό το πράγμα. Ταξίδι θα πας κατευθείαν μετά το γάμο; Πρέπει να επισπεύσεις την διαδικασία ανάρρωσης τότε. Πλακώσου στις βιταμίνες και στα ζεστά ή τελοσπάντων σε ότι βοηθάει.

Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια!:) Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει!

:lol::lol::lol: Ναι, ναι, το ίδιο μου είπε κι ο Πέτρος και για μια γρατζουνια που μου έκανε ο Γκάνταλφ στο μάγουλο :lol: Αυτή τη φορά όμως θα παντρευτώ στ'αλήθεια!!! :blink::D

Ευχαριστώ Στελλίτσα μου :) θα γίνω καλά και θα κάνουμε τρελό τραπέζι την κυριακή!!

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με "Ροζαλία" σας ενημερώνω για τα εξής:
1 - Επειδή το θέμα του μενού είναι λίγο υποκειμενικό για τον καθένα και το πράγμα θα γίνει πιο περίπλοκο αν αρχίσω να σας γράφω "Μπριζόλα (ή σουβλάκι, μπιφτέκι κλπ) + πατάτες + σαλάτα = τόσα" ρώτησα τον υπεύθυνο αν μπορεί να ετοιμάσει ποικιλίες κρεάτων ανά κάποια άτομα... η απάντηση ήταν ότι η ποικιλία αντιστοιχεί σε 4 άτομα, περιλαμβάνει παϊδάκια, ψαρονέφρι, μπιφτέκι, κοτόπουλο και δε θυμάμαι τι άλλο, και κοστίζει 36 ευρώ. Υπενθυμίζω ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι τα "της ώρας" επειδή το μαγαζί θα έχει αρκετή κίνηση εκείνη την ώρα. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παραγγείλουμε επί τόπου (τζατζίκια ή άλλους "έτοιμους" μεζέδες και οι χορτοφάγοι μπορούν να παραγγείλουν επίσης χωριστά πιάτα). Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας;
2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic);
3 - Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου 25 άτομα... όσοι άλλοι ενδιαφέρονται πρέπει να μου το πουν σύντομα για να φιξάρουμε το συνολικό αριθμό ατόμων, και το μοίρασμα σε τραπέζια... οπότε αναμένω επιβεβαίωση μέσω ΡΜ, και αν δε μπαίνετε συχνά στο φόρουμ, στείλτε μου το κινητό σας για να σας ειδοποιήσω!! Επίσης όσοι το σκέφτεστε ακόμα, παρακαλώ επιβεβαιώστε ή ακυρώστε τη συμμετοχή σας σύντομα :)

Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα :lol:

Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα :lol:

whip_W8Y1Q2.gif
whip_W8Y1Q2.gif
Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς

Όσο για το μνημόσυνο...:lol: εμάς τι να μας πειράζει, αλί σε δαύτους! (Άλλο και τούτο πάλι... βαριούνται να μαγειρέψουν σπίτι τους ψαρόσουπα;:mad:)

Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας;
2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic);
Εγώ συμφωνώ, αφού θα μπορούμε να παραγγείλουμε και έξτρα πραγματάκια...:redface:
Εμάς δεν μας πειράζει για το μνημόσυνο, οι πενθούντες δεν ξέρω τι θα κάνουν με το δικό μας πανηγύρι...:whistle::whistle::whistle:

τί να πειράξει καλό μου?
Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!!:lol::lol:
Θα ταιριάζει και με το....κλίμα:D:lol::lol:

whip_W8Y1Q2.gif
whip_W8Y1Q2.gif
Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς

Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;;:lol::lol::lol:

Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;;:lol::lol::lol:

Είναι
α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική:rolleyes:
β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου:lol:
γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον

Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια!

Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του!:mad::bleh:

Είναι
α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική:rolleyes:
β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου:lol:
γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον

Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια!

Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του!:mad::bleh:

Εγώ δεν είπα τίποτα:whistle:
δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο:mad:
μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε...

Εγώ δεν είπα τίποτα:whistle:
δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο:mad:
μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε...

:lol::lol::lol: Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!!
Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ;):D

Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει.
Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ.:D

γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε.

ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα :D
Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας...
πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου :blink: (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή :up: Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση :D
Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου :D) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά:

Κυριακή 24 Μαϊου
Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ
Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο.

Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα :cool::D

εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ)

εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ)

Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί :lol:)

Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; :blink:
Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι;:hmm:
Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό.;)

Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι :P:lol:) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ;)).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back