Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 11:55 Η Melini έγραψε: #2.121 18-05-09 11:55 Καλημέρα σας, το θέμα δεν έχει ξεχαστεί, οι περισσότεροι ψήφισαν Εξάρχεια, κι εκεί βολεύει η Ροζαλία... μένει να γίνω καλά και να πάω μέχρι εκεί για να μιλήσω με τους ανθρώπους για τα μενού κλπ... σήμερα είμαι σπίτι, αδύνατον να πάω δουλειά με μια μύτη που κάνει θορύβους σα να παίρνει μπρος τρακτέρ Από αύριο θα έχω νεώτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 11:59 Η stellak έγραψε: #2.122 18-05-09 11:59 Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια! Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Raktia έγραψε: #2.123 18-05-09 12:10 Έλα ρε κορίτσι μου, τόσο χάλια.... Περάστικά σου εύχομαι. Άσχημη περίοδο διάλεξε να σε πιάσει αυτό το πράγμα. Ταξίδι θα πας κατευθείαν μετά το γάμο; Πρέπει να επισπεύσεις την διαδικασία ανάρρωσης τότε. Πλακώσου στις βιταμίνες και στα ζεστά ή τελοσπάντων σε ότι βοηθάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.124 18-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια! Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, το ίδιο μου είπε κι ο Πέτρος και για μια γρατζουνια που μου έκανε ο Γκάνταλφ στο μάγουλο Αυτή τη φορά όμως θα παντρευτώ στ'αλήθεια!!! Ευχαριστώ Στελλίτσα μου θα γίνω καλά και θα κάνουμε τρελό τραπέζι την κυριακή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η Melini έγραψε: #2.125 19-05-09 13:38 Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με "Ροζαλία" σας ενημερώνω για τα εξής: 1 - Επειδή το θέμα του μενού είναι λίγο υποκειμενικό για τον καθένα και το πράγμα θα γίνει πιο περίπλοκο αν αρχίσω να σας γράφω "Μπριζόλα (ή σουβλάκι, μπιφτέκι κλπ) + πατάτες + σαλάτα = τόσα" ρώτησα τον υπεύθυνο αν μπορεί να ετοιμάσει ποικιλίες κρεάτων ανά κάποια άτομα... η απάντηση ήταν ότι η ποικιλία αντιστοιχεί σε 4 άτομα, περιλαμβάνει παϊδάκια, ψαρονέφρι, μπιφτέκι, κοτόπουλο και δε θυμάμαι τι άλλο, και κοστίζει 36 ευρώ. Υπενθυμίζω ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι τα "της ώρας" επειδή το μαγαζί θα έχει αρκετή κίνηση εκείνη την ώρα. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παραγγείλουμε επί τόπου (τζατζίκια ή άλλους "έτοιμους" μεζέδες και οι χορτοφάγοι μπορούν να παραγγείλουν επίσης χωριστά πιάτα). Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); 3 - Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου 25 άτομα... όσοι άλλοι ενδιαφέρονται πρέπει να μου το πουν σύντομα για να φιξάρουμε το συνολικό αριθμό ατόμων, και το μοίρασμα σε τραπέζια... οπότε αναμένω επιβεβαίωση μέσω ΡΜ, και αν δε μπαίνετε συχνά στο φόρουμ, στείλτε μου το κινητό σας για να σας ειδοποιήσω!! Επίσης όσοι το σκέφτεστε ακόμα, παρακαλώ επιβεβαιώστε ή ακυρώστε τη συμμετοχή σας σύντομα Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η stellak έγραψε: #2.126 19-05-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Click για ανάπτυξη... Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Όσο για το μνημόσυνο... εμάς τι να μας πειράζει, αλί σε δαύτους! (Άλλο και τούτο πάλι... βαριούνται να μαγειρέψουν σπίτι τους ψαρόσουπα;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η chryssa έγραψε: #2.127 19-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ, αφού θα μπορούμε να παραγγείλουμε και έξτρα πραγματάκια... Εμάς δεν μας πειράζει για το μνημόσυνο, οι πενθούντες δεν ξέρω τι θα κάνουν με το δικό μας πανηγύρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η mickey mouse: #2.128 19-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... τί να πειράξει καλό μου? Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!! Θα ταιριάζει και με το....κλίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:52 Η Melini έγραψε: #2.129 19-05-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας, το θέμα δεν έχει ξεχαστεί, οι περισσότεροι ψήφισαν Εξάρχεια, κι εκεί βολεύει η Ροζαλία... μένει να γίνω καλά και να πάω μέχρι εκεί για να μιλήσω με τους ανθρώπους για τα μενού κλπ... σήμερα είμαι σπίτι, αδύνατον να πάω δουλειά με μια μύτη που κάνει θορύβους σα να παίρνει μπρος τρακτέρ Από αύριο θα έχω νεώτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 11:59 Η stellak έγραψε: #2.122 18-05-09 11:59 Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια! Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Raktia έγραψε: #2.123 18-05-09 12:10 Έλα ρε κορίτσι μου, τόσο χάλια.... Περάστικά σου εύχομαι. Άσχημη περίοδο διάλεξε να σε πιάσει αυτό το πράγμα. Ταξίδι θα πας κατευθείαν μετά το γάμο; Πρέπει να επισπεύσεις την διαδικασία ανάρρωσης τότε. Πλακώσου στις βιταμίνες και στα ζεστά ή τελοσπάντων σε ότι βοηθάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.124 18-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια! Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, το ίδιο μου είπε κι ο Πέτρος και για μια γρατζουνια που μου έκανε ο Γκάνταλφ στο μάγουλο Αυτή τη φορά όμως θα παντρευτώ στ'αλήθεια!!! Ευχαριστώ Στελλίτσα μου θα γίνω καλά και θα κάνουμε τρελό τραπέζι την κυριακή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η Melini έγραψε: #2.125 19-05-09 13:38 Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με "Ροζαλία" σας ενημερώνω για τα εξής: 1 - Επειδή το θέμα του μενού είναι λίγο υποκειμενικό για τον καθένα και το πράγμα θα γίνει πιο περίπλοκο αν αρχίσω να σας γράφω "Μπριζόλα (ή σουβλάκι, μπιφτέκι κλπ) + πατάτες + σαλάτα = τόσα" ρώτησα τον υπεύθυνο αν μπορεί να ετοιμάσει ποικιλίες κρεάτων ανά κάποια άτομα... η απάντηση ήταν ότι η ποικιλία αντιστοιχεί σε 4 άτομα, περιλαμβάνει παϊδάκια, ψαρονέφρι, μπιφτέκι, κοτόπουλο και δε θυμάμαι τι άλλο, και κοστίζει 36 ευρώ. Υπενθυμίζω ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι τα "της ώρας" επειδή το μαγαζί θα έχει αρκετή κίνηση εκείνη την ώρα. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παραγγείλουμε επί τόπου (τζατζίκια ή άλλους "έτοιμους" μεζέδες και οι χορτοφάγοι μπορούν να παραγγείλουν επίσης χωριστά πιάτα). Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); 3 - Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου 25 άτομα... όσοι άλλοι ενδιαφέρονται πρέπει να μου το πουν σύντομα για να φιξάρουμε το συνολικό αριθμό ατόμων, και το μοίρασμα σε τραπέζια... οπότε αναμένω επιβεβαίωση μέσω ΡΜ, και αν δε μπαίνετε συχνά στο φόρουμ, στείλτε μου το κινητό σας για να σας ειδοποιήσω!! Επίσης όσοι το σκέφτεστε ακόμα, παρακαλώ επιβεβαιώστε ή ακυρώστε τη συμμετοχή σας σύντομα Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η stellak έγραψε: #2.126 19-05-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Click για ανάπτυξη... Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Όσο για το μνημόσυνο... εμάς τι να μας πειράζει, αλί σε δαύτους! (Άλλο και τούτο πάλι... βαριούνται να μαγειρέψουν σπίτι τους ψαρόσουπα;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η chryssa έγραψε: #2.127 19-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ, αφού θα μπορούμε να παραγγείλουμε και έξτρα πραγματάκια... Εμάς δεν μας πειράζει για το μνημόσυνο, οι πενθούντες δεν ξέρω τι θα κάνουν με το δικό μας πανηγύρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η mickey mouse: #2.128 19-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... τί να πειράξει καλό μου? Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!! Θα ταιριάζει και με το....κλίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:52 Η Melini έγραψε: #2.129 19-05-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια! Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η Raktia έγραψε: #2.123 18-05-09 12:10 Έλα ρε κορίτσι μου, τόσο χάλια.... Περάστικά σου εύχομαι. Άσχημη περίοδο διάλεξε να σε πιάσει αυτό το πράγμα. Ταξίδι θα πας κατευθείαν μετά το γάμο; Πρέπει να επισπεύσεις την διαδικασία ανάρρωσης τότε. Πλακώσου στις βιταμίνες και στα ζεστά ή τελοσπάντων σε ότι βοηθάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.124 18-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια! Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, το ίδιο μου είπε κι ο Πέτρος και για μια γρατζουνια που μου έκανε ο Γκάνταλφ στο μάγουλο Αυτή τη φορά όμως θα παντρευτώ στ'αλήθεια!!! Ευχαριστώ Στελλίτσα μου θα γίνω καλά και θα κάνουμε τρελό τραπέζι την κυριακή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η Melini έγραψε: #2.125 19-05-09 13:38 Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με "Ροζαλία" σας ενημερώνω για τα εξής: 1 - Επειδή το θέμα του μενού είναι λίγο υποκειμενικό για τον καθένα και το πράγμα θα γίνει πιο περίπλοκο αν αρχίσω να σας γράφω "Μπριζόλα (ή σουβλάκι, μπιφτέκι κλπ) + πατάτες + σαλάτα = τόσα" ρώτησα τον υπεύθυνο αν μπορεί να ετοιμάσει ποικιλίες κρεάτων ανά κάποια άτομα... η απάντηση ήταν ότι η ποικιλία αντιστοιχεί σε 4 άτομα, περιλαμβάνει παϊδάκια, ψαρονέφρι, μπιφτέκι, κοτόπουλο και δε θυμάμαι τι άλλο, και κοστίζει 36 ευρώ. Υπενθυμίζω ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι τα "της ώρας" επειδή το μαγαζί θα έχει αρκετή κίνηση εκείνη την ώρα. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παραγγείλουμε επί τόπου (τζατζίκια ή άλλους "έτοιμους" μεζέδες και οι χορτοφάγοι μπορούν να παραγγείλουν επίσης χωριστά πιάτα). Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); 3 - Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου 25 άτομα... όσοι άλλοι ενδιαφέρονται πρέπει να μου το πουν σύντομα για να φιξάρουμε το συνολικό αριθμό ατόμων, και το μοίρασμα σε τραπέζια... οπότε αναμένω επιβεβαίωση μέσω ΡΜ, και αν δε μπαίνετε συχνά στο φόρουμ, στείλτε μου το κινητό σας για να σας ειδοποιήσω!! Επίσης όσοι το σκέφτεστε ακόμα, παρακαλώ επιβεβαιώστε ή ακυρώστε τη συμμετοχή σας σύντομα Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η stellak έγραψε: #2.126 19-05-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Click για ανάπτυξη... Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Όσο για το μνημόσυνο... εμάς τι να μας πειράζει, αλί σε δαύτους! (Άλλο και τούτο πάλι... βαριούνται να μαγειρέψουν σπίτι τους ψαρόσουπα;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η chryssa έγραψε: #2.127 19-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ, αφού θα μπορούμε να παραγγείλουμε και έξτρα πραγματάκια... Εμάς δεν μας πειράζει για το μνημόσυνο, οι πενθούντες δεν ξέρω τι θα κάνουν με το δικό μας πανηγύρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η mickey mouse: #2.128 19-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... τί να πειράξει καλό μου? Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!! Θα ταιριάζει και με το....κλίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:52 Η Melini έγραψε: #2.129 19-05-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα ρε κορίτσι μου, τόσο χάλια.... Περάστικά σου εύχομαι. Άσχημη περίοδο διάλεξε να σε πιάσει αυτό το πράγμα. Ταξίδι θα πας κατευθείαν μετά το γάμο; Πρέπει να επισπεύσεις την διαδικασία ανάρρωσης τότε. Πλακώσου στις βιταμίνες και στα ζεστά ή τελοσπάντων σε ότι βοηθάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 18 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η Melini έγραψε: #2.124 18-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια! Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, το ίδιο μου είπε κι ο Πέτρος και για μια γρατζουνια που μου έκανε ο Γκάνταλφ στο μάγουλο Αυτή τη φορά όμως θα παντρευτώ στ'αλήθεια!!! Ευχαριστώ Στελλίτσα μου θα γίνω καλά και θα κάνουμε τρελό τραπέζι την κυριακή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η Melini έγραψε: #2.125 19-05-09 13:38 Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με "Ροζαλία" σας ενημερώνω για τα εξής: 1 - Επειδή το θέμα του μενού είναι λίγο υποκειμενικό για τον καθένα και το πράγμα θα γίνει πιο περίπλοκο αν αρχίσω να σας γράφω "Μπριζόλα (ή σουβλάκι, μπιφτέκι κλπ) + πατάτες + σαλάτα = τόσα" ρώτησα τον υπεύθυνο αν μπορεί να ετοιμάσει ποικιλίες κρεάτων ανά κάποια άτομα... η απάντηση ήταν ότι η ποικιλία αντιστοιχεί σε 4 άτομα, περιλαμβάνει παϊδάκια, ψαρονέφρι, μπιφτέκι, κοτόπουλο και δε θυμάμαι τι άλλο, και κοστίζει 36 ευρώ. Υπενθυμίζω ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι τα "της ώρας" επειδή το μαγαζί θα έχει αρκετή κίνηση εκείνη την ώρα. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παραγγείλουμε επί τόπου (τζατζίκια ή άλλους "έτοιμους" μεζέδες και οι χορτοφάγοι μπορούν να παραγγείλουν επίσης χωριστά πιάτα). Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); 3 - Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου 25 άτομα... όσοι άλλοι ενδιαφέρονται πρέπει να μου το πουν σύντομα για να φιξάρουμε το συνολικό αριθμό ατόμων, και το μοίρασμα σε τραπέζια... οπότε αναμένω επιβεβαίωση μέσω ΡΜ, και αν δε μπαίνετε συχνά στο φόρουμ, στείλτε μου το κινητό σας για να σας ειδοποιήσω!! Επίσης όσοι το σκέφτεστε ακόμα, παρακαλώ επιβεβαιώστε ή ακυρώστε τη συμμετοχή σας σύντομα Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η stellak έγραψε: #2.126 19-05-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Click για ανάπτυξη... Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Όσο για το μνημόσυνο... εμάς τι να μας πειράζει, αλί σε δαύτους! (Άλλο και τούτο πάλι... βαριούνται να μαγειρέψουν σπίτι τους ψαρόσουπα;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η chryssa έγραψε: #2.127 19-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ, αφού θα μπορούμε να παραγγείλουμε και έξτρα πραγματάκια... Εμάς δεν μας πειράζει για το μνημόσυνο, οι πενθούντες δεν ξέρω τι θα κάνουν με το δικό μας πανηγύρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η mickey mouse: #2.128 19-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... τί να πειράξει καλό μου? Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!! Θα ταιριάζει και με το....κλίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:52 Η Melini έγραψε: #2.129 19-05-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, περαστικά. Κοίτα να γίνεις καλά για να είσαι στη συνάντηση. Δεν έχει νόημα να κλείσουμε το καλύτερο φαγάδικο και να λείπει η διοργανώτρια! Γκανταλφίνι αγκαλίτσα και ... ΣΙΓΟΥΡΑ όμως! μέχρι να παντρευτείς θα γειάνει! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι, το ίδιο μου είπε κι ο Πέτρος και για μια γρατζουνια που μου έκανε ο Γκάνταλφ στο μάγουλο Αυτή τη φορά όμως θα παντρευτώ στ'αλήθεια!!! Ευχαριστώ Στελλίτσα μου θα γίνω καλά και θα κάνουμε τρελό τραπέζι την κυριακή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:38 Η Melini έγραψε: #2.125 19-05-09 13:38 Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με "Ροζαλία" σας ενημερώνω για τα εξής: 1 - Επειδή το θέμα του μενού είναι λίγο υποκειμενικό για τον καθένα και το πράγμα θα γίνει πιο περίπλοκο αν αρχίσω να σας γράφω "Μπριζόλα (ή σουβλάκι, μπιφτέκι κλπ) + πατάτες + σαλάτα = τόσα" ρώτησα τον υπεύθυνο αν μπορεί να ετοιμάσει ποικιλίες κρεάτων ανά κάποια άτομα... η απάντηση ήταν ότι η ποικιλία αντιστοιχεί σε 4 άτομα, περιλαμβάνει παϊδάκια, ψαρονέφρι, μπιφτέκι, κοτόπουλο και δε θυμάμαι τι άλλο, και κοστίζει 36 ευρώ. Υπενθυμίζω ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι τα "της ώρας" επειδή το μαγαζί θα έχει αρκετή κίνηση εκείνη την ώρα. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παραγγείλουμε επί τόπου (τζατζίκια ή άλλους "έτοιμους" μεζέδες και οι χορτοφάγοι μπορούν να παραγγείλουν επίσης χωριστά πιάτα). Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); 3 - Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου 25 άτομα... όσοι άλλοι ενδιαφέρονται πρέπει να μου το πουν σύντομα για να φιξάρουμε το συνολικό αριθμό ατόμων, και το μοίρασμα σε τραπέζια... οπότε αναμένω επιβεβαίωση μέσω ΡΜ, και αν δε μπαίνετε συχνά στο φόρουμ, στείλτε μου το κινητό σας για να σας ειδοποιήσω!! Επίσης όσοι το σκέφτεστε ακόμα, παρακαλώ επιβεβαιώστε ή ακυρώστε τη συμμετοχή σας σύντομα Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η stellak έγραψε: #2.126 19-05-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Click για ανάπτυξη... Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Όσο για το μνημόσυνο... εμάς τι να μας πειράζει, αλί σε δαύτους! (Άλλο και τούτο πάλι... βαριούνται να μαγειρέψουν σπίτι τους ψαρόσουπα;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η chryssa έγραψε: #2.127 19-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ, αφού θα μπορούμε να παραγγείλουμε και έξτρα πραγματάκια... Εμάς δεν μας πειράζει για το μνημόσυνο, οι πενθούντες δεν ξέρω τι θα κάνουν με το δικό μας πανηγύρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η mickey mouse: #2.128 19-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... τί να πειράξει καλό μου? Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!! Θα ταιριάζει και με το....κλίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:52 Η Melini έγραψε: #2.129 19-05-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με "Ροζαλία" σας ενημερώνω για τα εξής: 1 - Επειδή το θέμα του μενού είναι λίγο υποκειμενικό για τον καθένα και το πράγμα θα γίνει πιο περίπλοκο αν αρχίσω να σας γράφω "Μπριζόλα (ή σουβλάκι, μπιφτέκι κλπ) + πατάτες + σαλάτα = τόσα" ρώτησα τον υπεύθυνο αν μπορεί να ετοιμάσει ποικιλίες κρεάτων ανά κάποια άτομα... η απάντηση ήταν ότι η ποικιλία αντιστοιχεί σε 4 άτομα, περιλαμβάνει παϊδάκια, ψαρονέφρι, μπιφτέκι, κοτόπουλο και δε θυμάμαι τι άλλο, και κοστίζει 36 ευρώ. Υπενθυμίζω ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι τα "της ώρας" επειδή το μαγαζί θα έχει αρκετή κίνηση εκείνη την ώρα. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παραγγείλουμε επί τόπου (τζατζίκια ή άλλους "έτοιμους" μεζέδες και οι χορτοφάγοι μπορούν να παραγγείλουν επίσης χωριστά πιάτα). Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); 3 - Μέχρι στιγμής είμαστε περίπου 25 άτομα... όσοι άλλοι ενδιαφέρονται πρέπει να μου το πουν σύντομα για να φιξάρουμε το συνολικό αριθμό ατόμων, και το μοίρασμα σε τραπέζια... οπότε αναμένω επιβεβαίωση μέσω ΡΜ, και αν δε μπαίνετε συχνά στο φόρουμ, στείλτε μου το κινητό σας για να σας ειδοποιήσω!! Επίσης όσοι το σκέφτεστε ακόμα, παρακαλώ επιβεβαιώστε ή ακυρώστε τη συμμετοχή σας σύντομα Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:44 Η stellak έγραψε: #2.126 19-05-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Click για ανάπτυξη... Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Όσο για το μνημόσυνο... εμάς τι να μας πειράζει, αλί σε δαύτους! (Άλλο και τούτο πάλι... βαριούνται να μαγειρέψουν σπίτι τους ψαρόσουπα;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η chryssa έγραψε: #2.127 19-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ, αφού θα μπορούμε να παραγγείλουμε και έξτρα πραγματάκια... Εμάς δεν μας πειράζει για το μνημόσυνο, οι πενθούντες δεν ξέρω τι θα κάνουν με το δικό μας πανηγύρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η mickey mouse: #2.128 19-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... τί να πειράξει καλό μου? Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!! Θα ταιριάζει και με το....κλίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:52 Η Melini έγραψε: #2.129 19-05-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Στέλλα!! Ετοίμασε το μαστίγιο! Στην τελική ευθεία χρειάζονται πιο... ριζοσπαστικά μέτρα Click για ανάπτυξη... Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Όσο για το μνημόσυνο... εμάς τι να μας πειράζει, αλί σε δαύτους! (Άλλο και τούτο πάλι... βαριούνται να μαγειρέψουν σπίτι τους ψαρόσουπα;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η chryssa έγραψε: #2.127 19-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ, αφού θα μπορούμε να παραγγείλουμε και έξτρα πραγματάκια... Εμάς δεν μας πειράζει για το μνημόσυνο, οι πενθούντες δεν ξέρω τι θα κάνουν με το δικό μας πανηγύρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η mickey mouse: #2.128 19-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... τί να πειράξει καλό μου? Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!! Θα ταιριάζει και με το....κλίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:52 Η Melini έγραψε: #2.129 19-05-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συμφωνείτε με την ιδέα της ποικιλίας; 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... Εγώ συμφωνώ, αφού θα μπορούμε να παραγγείλουμε και έξτρα πραγματάκια... Εμάς δεν μας πειράζει για το μνημόσυνο, οι πενθούντες δεν ξέρω τι θα κάνουν με το δικό μας πανηγύρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:50 Η mickey mouse: #2.128 19-05-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... τί να πειράξει καλό μου? Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!! Θα ταιριάζει και με το....κλίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:52 Η Melini έγραψε: #2.129 19-05-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: 2 - Την ίδια ώρα, το μαγαζί έχει κάποια τραπέζια κλεισμένα για ένα μνημόσυνο... αυτό μας πειράζει(sic); Click για ανάπτυξη... τί να πειράξει καλό μου? Εμείς στις συνάξεις "θάβουμε" ων ουκ έστι αριθμός!! Θα ταιριάζει και με το....κλίμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:52 Η Melini έγραψε: #2.129 19-05-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Διαταγάς! Και με τα δυο χέρια, φχτσκςςςςς Click για ανάπτυξη... Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 13:57 Η stellak έγραψε: #2.130 19-05-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε συναδέλφισσα, είσαι φοβερή!!! Είχες βρει και emoticons κατάλληλα για την περίσταση;; Click για ανάπτυξη... Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:02 Η Raktia έγραψε: #2.131 19-05-09 14:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Είναι α) η διαστροφή του επαγγέλματος της executive να είναι proactive και αποτελεσματική β) ειδικά αφιερωμένο στη Raktia που ονειρεύεται εκθέσεις σχετικού περιεχομένου γ) χρήσιμο ως φόβητρο - πειστικό ως μέσον Σε φιλώ και είσαι πανάξια διοργανώτρια! Όποιος δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του... δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 14:11 Η Melini έγραψε: #2.132 19-05-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... Καλά, έχω πέσει κάτω απ'τα γέλια!!!! Τι να κάνουμε Κάτια μου... αν ήθελες μαστίγιο, θα το βρεις σε γατοσυνάντηση μετά μνημοσύνου... για πιο... εροτίκ καταστάσεις, στείλε ΡΜ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 16:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.133 19-05-09 16:19 Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ ένα έχω να δηλώσω με τις δύο Frau παρούσες την κάτσαμε πατόκορφα. Ποιός μας σώζει. Αν θέλετε φέρτε αντιρήσεις αν τολμάτε. Κι εγώ συμφωνώ με ΟΛΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Μαΐου 2009 στις 17:09 Η vickymoon: #2.134 19-05-09 17:09 γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι ρε παιδια αφου η ζωη και ο θανατος παει παρεα και ο ερωτας ανταμα. ολοι οι καλοι χωρανε. ασε που το σκηνικο γινεται ιδιαιτερα κινκυ...μαστιγια, αξεσουαρ, μνημοσυνα...κατι για ολα τα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:13 Η Melini έγραψε: #2.135 20-05-09 09:13 Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Νεώτερα απ'το μέτωπο της κυριακάτικης εξόδου μας... πήγα στη Ροζαλία, είναι πολύ συμπαθητικό μαγαζάκι, με κληματαριές επί της Βαλτετσίου (αυτό είχα καιρό να το δώ) και μεγάλη αυλή Μίλησα με τον καλό κυριούλη και κοίταξα και τον κατάλογο. Εχει μεγάλη ποικιλία και όλα κυμαίνονται μεταξύ 2,5 και 7 ευρώ (εκτός κι αν θέλετε γαρίδες) οπότε καταλήξαμε ότι με τη φόρμουλα "ποικιλία κρεάτων, άλλα μεζεδάκια και κρασάκι" θα μας έρθει περίπου στα 20 ευρώ το άτομο (και δε θα κοιμηθούμε νηστικοί). Το μέρος τυγχάνει ευρύτερης προτίμησης, λόγω τοποθεσίας, οπότε κανονίστηκε κι αυτό. Μένει η ώρα της συνάντησης. Τι λέτε για 1.30 το μεσημέρι; Να ξεκινήσει τότε η προσέλευση για να φάμε κατά τις δυόμιση Θα σας βάλω λίστα με συμμετέχοντες αργότερα μεσ'στη μέρα. Όσοι θα φέρετε δεύτερο άτομο, ειδοποιήστε με με ΡΜ (tzoutzou έλαβα το μήνυμά σου ) και ειδοποιήστε με έγκαιρα και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας. Τα στοιχεία της συνάντησης, άλλη μια φορά: Κυριακή 24 Μαϊου Συγκέντρωση για παρέα, μάσα και καλλιστεία των απανταχού παλαβών του γατοφόρουμ Τόπος: Ταβέρνα Ροζαλία, Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε ΡΜ στη Melini με το όνομα και το κινητό σας τηλέφωνο. Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:15 Η stellak έγραψε: #2.136 20-05-09 09:15 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Είμαι η Μελίνα και μόλις τέλειωσα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:21 Η RedCat έγραψε: #2.137 20-05-09 09:21 εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:27 Η Melini έγραψε: #2.138 20-05-09 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Εγώ δε θα τον φέρω.... θα φτιάξω μεζεδάκια στο σπίτι και θα μαζευτούν τα αγόρια να δουν Φόρμουλα το μεσημέρι... τον τακτοποίησα για την Κυριακή (και θα μπορεί να βρίζει ελεύθερα επειδή χάνει η Ferrari αφού δε θα είμαι εγώ εκεί ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 09:55 Η Raktia έγραψε: #2.139 20-05-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Αντρες;;; Στο κλουβί με τις τρελές;;; Θα μου πεις βέβαια θα είναι και 2-3 σερνικά της ομάδας οπότε γιατί όχι; Αν αποφασίσετε να τους φέρετε, ενημερώστε τους μόνο καταλλήλως για το τι θα επικρατεί, μην τους έρθει ξαφνικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η chryssa έγραψε: #2.140 20-05-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ οπως εχω πει θα έρθω...να κάνω μια ερώτηση; θα έρθει καμμια ζευγαρωτή;;; θελω να πω θα εχουμε αντρες αν ειναι να φερω και τον δικο μου αλλιώς μπααα (μη δοκιμασω και την υπομονή του ΤΕΛΕΙΩΣ) Click για ανάπτυξη... Κι ο δικός μου το σκέφτεται, αλλά δεν μου έχει πει σίγουρα (μάλλον σκέφτεται αν αντέχει ή όχι ) Θα τον ξαναρωτήσω και θα ενημερώσω (και με πμ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.