Πότε θα πάμε για καφέ;

Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που

τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που

Βλ. παρακάτω... θα έρθεις; Καλό θα ήταν να μου πεις έγκαιρα για να σε συμπεριλάβω στο τραπέζι:)

Λοιπόν, ανακεφαλαιώνω:

Συγκέντρωση την Κυριακή, 24 Μαϊου 2009, στις 13.30
για καλή παρέα, κρασάκι και... κανα μεζεδάκι
(μην ανησυχείτε φαγητό θα έχει άφθονο)
στην ταβέρνα "Η Ροζαλία"
Βαλτετσίου 58 στα Εξάρχεια

Η Συνάδέλφισσα Στέλλα έχει ποστάρει χάρτη της περιοχής στην προηγούμενη σελίδα για να προσανατολιστείτε. Εγώ ενημερώνω όσους θέλουν να έρθουν με λεωφορείο ότι κατεβαίνοντας την Ιπποκράτους, η στάση σας είναι η ΔΙΔΟΤΟΥ και ανεβαίνοντας τη Χαριλάου Τρικούπη, η στάση είναι ΑΡΑΧΩΒΗΣ

Μενού: πλούσιο, με μεζέδες και κυρίως πιάτα (κρεατοφαγικά και χορτοφαγικά). Θα έχει ήδη γίνει παραγγελία ψητών κρεάτων (ποικιλίες) σύμφωνα με τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων. Θα σας κοστίσει περίπου 20 ευρώ το άτομο (μη μου έρθετε όλες με πενηντάρικα!:P Δεν είμαι περιπτεράς!!)

Συμμετοχές

1) Ιβάνα - Ιωάννα
2) chryssa - Χρύσα (πιθανόν μετά του αναποφάσιστου :D)
3) ΟΥΡΑΝΙΑ - Ράνια
4) ria23 - Ρία
5) Aristocat - Λόζυ
6) stellak - Στέλλα
7) Raktia - Κάτια
8) Voula - Βούλα
9) minnielakecity - Μίκυ
10) Kyka - Μαριλίζα
11) Konstans - Κωνσταντίνα (Χρόνια Πολλάααααα:D)
12) tzoutzou - Αλίνα (+1)
13) drf - Νίκος
14) EL GATO - Παύλος
15) vickymoon - Βίκυ (?)
16) Nota
17) alice - Αλίκη
18) Kristen
19) Maritassia
20) vi2ka - Βιβή
21) Βαβελόψαρο - Ευτυχία
22) goutouna (+1 ?)
23) lilian (?)
24) Μelini - Μελίνα

Nομίζω ότι δεν έχω ξεχάσει κανένα... είμαστε περίπου 25. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε πρέπει να μου στείλετε ΡΜ το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι. Το ίδιο και για όσους άλλαξαν γνώμη και θέλουν να ακυρώσουν! Επίσης, όσοι δε μου έχουν στείλει το κινητό τους τηλέφωνο, κι έχουν πει ότι ενδιαφέρονται αλλά δεν είναι σίγουροι, ας επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους παρακαλώ (έχω στείλει και τα απαραίτητα ΡΜ)

Νομίζω ότι αυτά είναι όλα... θα σας δω από κοντά την Κυριακή :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν δεν δουλευει μπορει να ερθει και ο δικος μου..αλλα δεν ειμαστε και σιγουροι...Μελινα σε ταλαιπωρουμε το ξερω..αλλα εσυ το ηθελες..αφου μας ταζεις μαστιγια και χειροπεδες!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

αν δεν δουλευει μπορει να ερθει και ο δικος μου..αλλα δεν ειμαστε και σιγουροι...Μελινα σε ταλαιπωρουμε το ξερω..αλλα εσυ το ηθελες..αφου μας ταζεις μαστιγια και χειροπεδες!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά τα θέλει ο κ...ς σας;):lol::lol: Ρε θα το φέρω το μαστίγιο, και δε θα ξέρετε πού να κρυφτείτε!!!:lol: Για χειροπέδες να απευθυνθείτε στην Κάτια:P

Για ένα λιγότερο ή περισσότερο δεν υπάρχει πρόβλημα Ρία μου :)

Hi!

Δυστυχως, εντελει, δε θα μπορεσω να παρευρεθώ. Ειμαι καλεσμενος σε καποιο αλλο τραπεζι, στο οποιο ειναι αδυνατον να μην παω. Το ηξερα δηλαδη απο πολυ καιρο οτι θα "επαιζε" αυτο το τραπεζι, αλλα ευελπιστουσα να ηταν βραδυ.
Ειμαι σιγουρος οτι θα περασετε πολυ ωραια. :cool:

Εγώ μπορώ να φέρω το τιγράκι μαζί μου;;;:whistle::whistle:
Θα κόψουμε μια τούρτα και αυτός που θα πετύχει το φλουρί θα το κερδίσει:blink::blink:.
θα σας τον δώσω χωρίς συνέντευξη, σας εμπιστεύομαι όλες-όλους τους παρευρισκόμενους:lol::lol::lol:

Hi!

Δυστυχως, εντελει, δε θα μπορεσω να παρευρεθώ. Ειμαι καλεσμενος σε καποιο αλλο τραπεζι, στο οποιο ειναι αδυνατον να μην παω. Το ηξερα δηλαδη απο πολυ καιρο οτι θα "επαιζε" αυτο το τραπεζι, αλλα ευελπιστουσα να ηταν βραδυ.

Raktia για βγάζε μαστίγια και χειροπέδες εδώ.. :down:

:D

Hi!

Κρίμα :(, κανονικά θα έπρεπε να βγάλουμε το μαστίγιο, αλλά νομίζω ότι θα σε αναλάβει ο Νίκος:D:lol:

Raktia για βγάζε μαστίγια και χειροπέδες εδώ.. :down:

:D

Καλά, εγώ σε βλέπω να είσαι μόνος σου αν οι κυρίες δεν συνοδεύονται και να σε δω τότε:P

Καλά, εγώ σε βλέπω να είσαι μόνος σου αν οι κυρίες δεν συνοδεύονται και να σε δω τότε:P

Μα αυτο θα ειναι το καλο της υποθεσης! :lol:

Hi!

Δλδ να υποθεσω ουτε κατα δω μερια δεν θαρθεις:(

Είμαι να σκάσω... :(:( υπάρχει μικρή πιθανότητα να έρθω τελικά, διότι εκτός του χτυπημένου-χειρουργημένου, που ψαχνω να το τακτοποιήσω.. εχτες έτρεχα πανικόβλητη με τον μικρό μου το Τσίκο που ήταν χάλια και τελικά είχε 41πυρετό, τον κράτησε ο κτηνίατρος με ορούς κ αντιβιώσεις - σήμερα τον πήρα και αύριο θα τον ξαναπάω για αντιβίωση και δεν νιώθω καλά να τον αφήσω μόνο του:(:(:(

Αν τα καταφέρω και μείνει ο Φώτης μαζί του θα έρθω με μεγάλη χαρά, είναι πολλές στη λίστα που θέλω να ξαναδώ - και πολλές που θέλω επιτέλους να γνωρίσω.:blink::blink:

Θα ενημερώσω όμως - αναγκαστικά χάρη στο Τσίκο - τελευταία στιγμή, γιατί δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το μωρό μου.

Αν δεν έρθω πιείτε και για μένα ένα ποτηράκι στην υγειά των γατουλινίων μου :lol::lol: το έχουμε ανάγκη κυριολεκτικά

Φιλιά
Χριστίνα

είχε 41πυρετό, τον κράτησε ο κτηνίατρος με ορούς κ αντιβιώσεις - σήμερα τον πήρα και αύριο θα τον ξαναπάω για αντιβίωση και δεν νιώθω καλά να τον αφήσω μόνο του:(:(:(

περαστικα πολλα, τι εχει ο μικρουλης ? καποια λοιμωξη ? :(:(

περαστικα πολλα, τι εχει ο μικρουλης ? καποια λοιμωξη ? :(:(

Ο κτηνίατρος που το πήγα, καλός κτηνίατρος είναι έχει και το χειρουργημένο, είπε το πιθανότερο κρύωμα, ή κάποια γαστρεντερίτιδα, και με τη Τζίνα που μίλησα από το ΚΓ τα ίδια μου είπε, κρυωμα ή ακόμα και από τσίμπιμα ψύλλου... για να είμαι σίγουρη θα περιμένω να πέσει ο πυρετός και να σταματήσει η αντιβίωση και από βδομάδα θα το πάω και στα κορίτσια στο ΚΓ να τον δουνε:):) έτσι για είμαι πιο σίγουρη. Εχω γίνει κουρέλι την τελευταία εβδομάδα, εχτές κοιμήθηκα 2 ώρες να φανταστείς..

Ευχαριστούμε ΙΒάνα μας, φιλιά στην πασχαλίτσα σου και μην ξεχάσετε να πιείτε στην υγειά μας:lol::lol:

Ο κτηνίατρος που το πήγα, καλός κτηνίατρος είναι έχει και το χειρουργημένο, είπε το πιθανότερο κρύωμα, ή κάποια γαστρεντερίτιδα, και με τη Τζίνα που μίλησα από το ΚΓ τα ίδια μου είπε, κρυωμα ή ακόμα και από τσίμπιμα ψύλλου... για να είμαι σίγουρη θα περιμένω να πέσει ο πυρετός και να σταματήσει η αντιβίωση και από βδομάδα θα το πάω και στα κορίτσια στο ΚΓ να τον δουνε:):) έτσι για είμαι πιο σίγουρη. Εχω γίνει κουρέλι την τελευταία εβδομάδα, εχτές κοιμήθηκα 2 ώρες να φανταστείς..

Ευχαριστούμε ΙΒάνα μας, φιλιά στην πασχαλίτσα σου και μην ξεχάσετε να πιείτε στην υγειά μας:lol::lol:

θα της τα δωσω τα φιλια σου, και εσυ να μου φιλησεις τον σορμπε κ τον σκυλακο, αυτοι ελπιζω να ειναι καλα τουλαχιστον :happy: και θα πιουμε στην υγεια σας μη φοβασαι

αχ τι επαθε το μικρακι σας μωρε...:( περαστικα του κ καλη υπομονη σε σενα που τρεχεις κ εισαι αυπνη :)
πολλες ευχες για να αναρρωσει γρηγορα ο γλυκ-κουτσικος .... τσικος :rolleyes:

Δυστυχως ουτε εγω θα ερθω τελικα, η γκαντεμια με κυνηγαει ανελεητα....
Σημερα το πρωι πετυχα τη Χιονα που εκανε πιπι της και εβγαλε αιμα, και το ξαναεκανε το μεσημερι. Ζοριζεται αρκετα να ουρησει. Αλλα δυστυχως δεν ειναι μονο αυτο. Μολις τωρα εκανε ενα σαλτο μορταλε απο το μπαλκονιο, δεν καταλαβα το λογο, ευτυχως ειμαι σε 1ο οροφο, χαμηλα, αλλα χτυπησε και δεν παταει το πισω δεξι της ποδαρακι. Εκει λοιπον που θα την πηγαινα τη Δευτερα εκτος απροοπτου στη γιατρο, μας ηρθε το απροοπτο....
Θα σκασω, δεν αντεχω αλλα προβληματα....

Τί έγινε καλέ κορίτσια, μας ματιάσανε μου φαίνεται:/:.όλα καλά να πάνε εύχομαι

Δυστυχως ουτε εγω θα ερθω τελικα, η γκαντεμια με κυνηγαει ανελεητα....
Σημερα το πρωι πετυχα τη Χιονα που εκανε πιπι της και εβγαλε αιμα, και το ξαναεκανε το μεσημερι. Ζοριζεται αρκετα να ουρησει. Αλλα δυστυχως δεν ειναι μονο αυτο. Μολις τωρα εκανε ενα σαλτο μορταλε απο το μπαλκονιο, δεν καταλαβα το λογο, ευτυχως ειμαι σε 1ο οροφο, χαμηλα, αλλα χτυπησε και δεν παταει το πισω δεξι της ποδαρακι. Εκει λοιπον που θα την πηγαινα τη Δευτερα εκτος απροοπτου στη γιατρο, μας ηρθε το απροοπτο....
Θα σκασω, δεν αντεχω αλλα προβληματα....

Μήπως να μαζευτούμε όλα τα άρωστα σε ένα σπίτι:(:(??? θα μας έρθει πιο καλά, θα είμαστε κ παρέα, και να κάνουμε εκεί τη συνεστίαση
:lol::lol: γελάω με τα χάλια μας...
Περαστικά σε όλα τα μικρά, alice ψυχραιμία (κοίτα ποιος μιλάει...) και όλα θα πάνε καλά:confused:

Ευχαριστω πολυ Χριστινα, ευχομαι και σε σενα καλο κουραγιο με το μικρο.
Και δεν εχεις αδικο, να μαζευτουμε να ανταλλασουμε φαρμακα, εμπειριες απο αρρωστιες και να κερναμε τα γατια αντιβιωσεις και αντιφλεγμονωδη....
Αχ, γελαμε με τα χαλια μας....

Επεράσαμεεεε όμορφααα όμορφαααα...Καλησπέρα...για μια ακόμη φορά η συνάντηση μας ήταν σούπερ (΄να σκάσετε απο ζήλια όσοι-ες δεν ήρθατε..:P)Ενα μεγάλο μπράβο στις διοργανώτριες την Μελίνα και την Στέλλα (υπέροχα κορίτσια με ένα τεράστιο χαμόγελο).Κορίτσια χάρηκα που γνωριστήκαμε (μιας και ήταν η πρώτη μου συμμετοχή)....είστε όλες υπέροχες...
Πασχαλιά έχεις μια σούπερ σούπερ μαμά..αλλά για συμμαζέψου λίγο γιατί τον άλλο (Τον Σπίντυ) ακόμη προσπαθώ να τον συνεφέρω...:lol:..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back