Πότε θα πάμε για καφέ;

Κορίτσια...
Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;;

Bibikman-Rastaman :rolleyes::P:lol::lol::lol::lol:

ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες!

Παλιο-κουτσομπολ-Όντζελε:bleh::bleh::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zαμέ να κατεβαίνατε Αθήνα. Τώρα δεν έχει φώτο.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χυμπεθέρα, θα στα πώ εγώ!!!Είναι όλες τους κάτι κακάσχημες σαφρακιασμένες γι'αυτό δε θέλουν να βγάλουν τα χάλια τους στη φόρα
(αυτό είναι προβοκάτσια, αλλά, δεν νομίζω ότι θα πιάσει):happy::happy::happy:

Nαι καλά γιαυτό δεν ήλθες ????:lol::lol::lol::P

Εγώ πάντως έχω να καταγγείλω τις τηγανητές πατάτες κ τα κανταϊφάκια...Στο διάτανο η δίαιτα:P!!!

Ζωη, ετοιμασου! Σου 'ρχονται οι σαφρακιασμενες Business class.... Αλλα επειδη σε λυπηθηκε το παιδι σου, και δεν τους εκλεισε ξενοδοχειο, τις προσκαλεσε να μεινουν σε εσας....

Κι εγώ έχω να πω ότι περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ. Να ζηλεύετε όλοι-όλες που δεν ήρθατε:P
Μελίνα συγχαρητήρια, ήταν όλα πολύ καλά:)

κοριτσάκια χαιρομαι που περασατε καλά. Εγω ειχα αναμετάδοση απο την Μαριλίζα αλλα δεν μπορεσα να έρθω γιατι εχω ενα γατοproject στα σκαριά που δεν επαιρνε αναβολή.
Ελπίζω να σας δω και παλι πριν φυγουμε ολοι για διακοπες.

Βαλτε καμια φωτο και για μας τις ξενιτεμενες...

Καλημέρα σας!!!
Το αγαπητό Βαβελόψαρο, καταγγέλλει τηγανητές πατάτες και μπακλαβαδάκια (τι να την κάνεις τη δίαιτα μαρή;;:mad:)... εγώ τα ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου και δεν καταγγέλω ποτέ το καλό φαϊ!!
Εχω να πω ότι, αφού γλιτώσαμε το μπουγέλωμα με κουβάδες διαμαρτυρίας από τις γύρω πολυκατοικίες (ελήφθησαν εγκαίρως μέτρα :)), γνωριστήκαμε για τα καλά, βρήκαμε κοινούς φίλους, γνωστούς και βουτήξαμε και παστούλα απ'το διπλανό τραπέζι (η Ιωάννα το έπαιζε σε δυο ταμπλώ :D), χαϊδέψαμε την κοιλιά της Χρύσας, ταϊσαμε όλα τα γατάκια του καταστήματος και πλήρωσε ο Beep το λογαριασμό (εννοείται ότι δεν ήπιαμε μπίρες αλλά Sunset Paradise), όλα πήγαν καλά!!!
Ελπίζω να περάσατε όλες πολύ όμορφα, προσωπικά το κατευχαριστήθηκα και χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα από κοντά :D
Ενα ξεχωριστό ευχαριστώ στη Στέλλα για τη βοήθεια και στη lilian για τα μπακλαβαδάκια με καρδιά πραλίνας φουντουκιού (για να βλέπουν οι άλλοι τι έχασαν :lol:)...

Στελλα σημερα σε μισω λιιιιιγο παραπανω.:mad:

Ωραία περάσαμε...:up: Κι εγώ πολύ το χάρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και γνώρισα κι άλλες συμφορουμίτισσες! Το μαγαζί ήταν πολύ ωραίο, το φαγητό πολύ καλό και η διοργάνωση σούπερ! Μπράβο στα κορίτσια! Αν δεν είχαμε και τις απώλειες της τελευταίας στιγμής, θα ήταν ακόμα πιο ωραία, αλλά τότε μάλλον δεν θα είχαμε γλιτώσει τα μπουγέλα...:lol::lol::lol:

δεν ξερω για σας, εμενα δε με εχουν ξανααπειλησει με μπουγελο αλλα το βρηκα πολυ καλτ το σκηνικο :lol::lol::lol::lol:
πολυ γουσταρα που μας απειλησαν οτι θα μας πεταξουν νερο αν δεν ειμαστε ησυχες, με ιντριγκαρουν κατι τετοια :lol::lol::lol:
αλλα, εξαρχεια δεν πηγαμε? ειναι ανησυχη περιοχη τελικα, οι κατοικοι, ή μολοτωφ θα πετανε, ή κουβαδες με νερα :D

δεν ξερω για σας, εμενα δε με εχουν ξανααπειλησει με μπουγελο αλλα το βρηκα πολυ καλτ το σκηνικο :lol::lol::lol::lol:
πολυ γουσταρα που μας απειλησαν οτι θα μας πεταξουν νερο αν δεν ειμαστε ησυχες, με ιντριγκαρουν κατι τετοια :lol::lol::lol:
αλλα, εξαρχεια δεν πηγαμε? ειναι ανησυχη περιοχη τελικα, οι κατοικοι, ή μολοτωφ θα πετανε, ή κουβαδες με νερα :D

Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο... θα ήταν και δροσιστικό, με τέτοια ζέστη... :D

Χυμπεθέρα, θα στα πώ εγώ!!!Είναι όλες τους κάτι κακάσχημες σαφρακιασμένες γι'αυτό δε θέλουν να βγάλουν τα χάλια τους στη φόρα
(αυτό είναι προβοκάτσια, αλλά, δεν νομίζω ότι θα πιάσει)
Ναι, χυμπεθέρα μου, κομπλάρουν και θέλουν να αποφύγουν τη σύγκριση με την υπέροχη ομορφιά μου! :rolleyes::P:lol::lol:

Ζωη, ετοιμασου! Σου 'ρχονται οι σαφρακιασμενες Business class.... Αλλα επειδη σε λυπηθηκε το παιδι σου, και δεν τους εκλεισε ξενοδοχειο, τις προσκαλεσε να μεινουν σε εσας....
Χίλιοι καλοί χωρούν στην έπαυλή μου των 72 τετραγωνικών!

(τι να την κάνεις τη δίαιτα μαρή;;:mad:)
Κατάλαβα. Το σύνδρομο της κατά φαντασίαν χοντρής ξαναχτυπά!

Κατάλαβα. Το σύνδρομο της κατά φαντασίαν χοντρής ξαναχτυπά!

Ειδικά όταν μιλάει η Ευτυχία (Βαβελόψαρο), η οποία είναι το τέλειο μοντέλο για το "μετά", στα Bodyline!!

Το τέλειο μοντέλο για το μετά ναι...αλλά όχι για το βόδιλάιν, για το "Μετά την Καταστροφή" του ΑΡκά!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κοιτάξτε έχω ήδη χάσει 4 κ θέλω άλλα 3....μη μου φωνάζετε εμένα, γιατί μπορεί να μην πετάω νερά, αλλά πετάω σπόντες (τώρα που έμαθα κ όλα σας τα μυστικά, την πατήσατε, μουάχαχαχαχα!)

Εκτός πλάκας, μπράβο Μελινάκι που μας οργάνωσες! Ήταν πολύ-πολύ ωραία κ εύχομαι να το επαναλάβουμε το κατά το δυνατόν συντομότερο!Πολύ χάρηκα που σας γνώρισα όλες κορίτσια, αν κ ομολογώ οτι δε χόρτασα καμιά σας, λόγω περιορισμένου χρόνου...Την επόμενη λέω να μαζευτούμε στις Καισαριανιώτικες ταβέρνες που είναι καλτ από μόνες τους :P:lol:!

Μελινάκι μου και πάλι συγχαρητήρια για όλα και να είσαι καλά να μας ξαναοργανώσεις. Κορίτσια, χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα και χάρηκα που γνώρισα και τις νέες που προστέθηκαν στην παρέα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back