Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:26 Η Melini έγραψε: #2.641 24-07-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Nota: και οταν λεμε "ανωτέρα" εννοούμε γύρω στο 1,82 Click για ανάπτυξη... Ε, άμα είναι ψηλός δικαιολογείσαι... έχω μια αδυναμία στους ψηλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #2.642 24-07-09 13:29 Αν και θα 'ναι βραδάκι, οπότε μάλλον κάπως πιο υποφερτά, εμένα δεν με πειράζει και το μέσα (ούτε εγώ καπνίζω, ΧΑΡΜΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η konstans έγραψε: #2.643 24-07-09 13:31 Eγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Να παρκάρουμε θα βρούμε ή να το αποφύγουμε καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Melini έγραψε: #2.644 24-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Eγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Να παρκάρουμε θα βρούμε ή να το αποφύγουμε καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #2.645 24-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Click για ανάπτυξη... μας εχεις θαμπωσει ! μιλαμε για ΤΗ διοργανωση και την αναφορα κ στην παραμικρη λεπτομερεια. αξια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:12 Η dafni.ps έγραψε: #2.646 24-07-09 14:12 κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:16 Η aporw έγραψε: #2.647 24-07-09 14:16 οχι μεσα καλεεεε!!! εξω!!! τι θα κανουμε εμεις τα χαρμανια??καθε 15 λεπτα εξω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #2.648 24-07-09 14:22 και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stellak έγραψε: #2.649 24-07-09 14:25 Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: και οταν λεμε "ανωτέρα" εννοούμε γύρω στο 1,82 Click για ανάπτυξη... Ε, άμα είναι ψηλός δικαιολογείσαι... έχω μια αδυναμία στους ψηλούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:29 Η aretha έγραψε: #2.642 24-07-09 13:29 Αν και θα 'ναι βραδάκι, οπότε μάλλον κάπως πιο υποφερτά, εμένα δεν με πειράζει και το μέσα (ούτε εγώ καπνίζω, ΧΑΡΜΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η konstans έγραψε: #2.643 24-07-09 13:31 Eγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Να παρκάρουμε θα βρούμε ή να το αποφύγουμε καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Melini έγραψε: #2.644 24-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Eγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Να παρκάρουμε θα βρούμε ή να το αποφύγουμε καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #2.645 24-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Click για ανάπτυξη... μας εχεις θαμπωσει ! μιλαμε για ΤΗ διοργανωση και την αναφορα κ στην παραμικρη λεπτομερεια. αξια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:12 Η dafni.ps έγραψε: #2.646 24-07-09 14:12 κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:16 Η aporw έγραψε: #2.647 24-07-09 14:16 οχι μεσα καλεεεε!!! εξω!!! τι θα κανουμε εμεις τα χαρμανια??καθε 15 λεπτα εξω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #2.648 24-07-09 14:22 και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stellak έγραψε: #2.649 24-07-09 14:25 Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και θα 'ναι βραδάκι, οπότε μάλλον κάπως πιο υποφερτά, εμένα δεν με πειράζει και το μέσα (ούτε εγώ καπνίζω, ΧΑΡΜΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:31 Η konstans έγραψε: #2.643 24-07-09 13:31 Eγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Να παρκάρουμε θα βρούμε ή να το αποφύγουμε καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Melini έγραψε: #2.644 24-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Eγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Να παρκάρουμε θα βρούμε ή να το αποφύγουμε καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #2.645 24-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Click για ανάπτυξη... μας εχεις θαμπωσει ! μιλαμε για ΤΗ διοργανωση και την αναφορα κ στην παραμικρη λεπτομερεια. αξια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:12 Η dafni.ps έγραψε: #2.646 24-07-09 14:12 κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:16 Η aporw έγραψε: #2.647 24-07-09 14:16 οχι μεσα καλεεεε!!! εξω!!! τι θα κανουμε εμεις τα χαρμανια??καθε 15 λεπτα εξω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #2.648 24-07-09 14:22 και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stellak έγραψε: #2.649 24-07-09 14:25 Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Να παρκάρουμε θα βρούμε ή να το αποφύγουμε καλύτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:36 Η Melini έγραψε: #2.644 24-07-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Eγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Να παρκάρουμε θα βρούμε ή να το αποφύγουμε καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #2.645 24-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Click για ανάπτυξη... μας εχεις θαμπωσει ! μιλαμε για ΤΗ διοργανωση και την αναφορα κ στην παραμικρη λεπτομερεια. αξια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:12 Η dafni.ps έγραψε: #2.646 24-07-09 14:12 κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:16 Η aporw έγραψε: #2.647 24-07-09 14:16 οχι μεσα καλεεεε!!! εξω!!! τι θα κανουμε εμεις τα χαρμανια??καθε 15 λεπτα εξω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #2.648 24-07-09 14:22 και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stellak έγραψε: #2.649 24-07-09 14:25 Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Eγώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Να παρκάρουμε θα βρούμε ή να το αποφύγουμε καλύτερα; Click για ανάπτυξη... Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 13:37 Η ιβανα έγραψε: #2.645 24-07-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Click για ανάπτυξη... μας εχεις θαμπωσει ! μιλαμε για ΤΗ διοργανωση και την αναφορα κ στην παραμικρη λεπτομερεια. αξια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:12 Η dafni.ps έγραψε: #2.646 24-07-09 14:12 κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:16 Η aporw έγραψε: #2.647 24-07-09 14:16 οχι μεσα καλεεεε!!! εξω!!! τι θα κανουμε εμεις τα χαρμανια??καθε 15 λεπτα εξω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #2.648 24-07-09 14:22 και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stellak έγραψε: #2.649 24-07-09 14:25 Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Γενικά το πάρκινγκ είναι λίγο δύσκολο στην περιοχή, αλλά επειδή θα είναι Κυριακή βράδυ κι έχουν φύγει αρκετοί για διακοπές, νομίζω ότι θα βρεις εύκολα... α, και κάτι ακόμα, αν δεν ειστε εξοικειωμένες με οδήγηση σε ανηφόρες (στυλ Κυψέλης) και σε τέτοιο παρκάρισμα, ελάτε καλύτερα με το Μετρό... Θα ζητήσω να μας κρατήσουν μερικές θέσεις γύρω απ'την είσοδο του μαγαζιού πάντως, αν είναι εφικτό... Click για ανάπτυξη... μας εχεις θαμπωσει ! μιλαμε για ΤΗ διοργανωση και την αναφορα κ στην παραμικρη λεπτομερεια. αξια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:12 Η dafni.ps έγραψε: #2.646 24-07-09 14:12 κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:16 Η aporw έγραψε: #2.647 24-07-09 14:16 οχι μεσα καλεεεε!!! εξω!!! τι θα κανουμε εμεις τα χαρμανια??καθε 15 λεπτα εξω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #2.648 24-07-09 14:22 και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stellak έγραψε: #2.649 24-07-09 14:25 Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:16 Η aporw έγραψε: #2.647 24-07-09 14:16 οχι μεσα καλεεεε!!! εξω!!! τι θα κανουμε εμεις τα χαρμανια??καθε 15 λεπτα εξω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #2.648 24-07-09 14:22 και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stellak έγραψε: #2.649 24-07-09 14:25 Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι μεσα καλεεεε!!! εξω!!! τι θα κανουμε εμεις τα χαρμανια??καθε 15 λεπτα εξω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:22 Η ιβανα έγραψε: #2.648 24-07-09 14:22 και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stellak έγραψε: #2.649 24-07-09 14:25 Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:25 Η stellak έγραψε: #2.649 24-07-09 14:25 Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελίνα, καλύτερα έξω, δεν πιστεύω πια να σκάσουμε από τη ζέστη (ενώ χωρίς τσιγάρο, σίγουρα θα σκάσουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:27 Η dafni.ps έγραψε: #2.650 24-07-09 14:27 αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αλλα επειδη θελω πααααααααααααααααρα πολυ να σας δω θα πλακωθω στις εισπνοες και ...............θα κυκλοφορησω με μασκες(δεν ειναι συπτωμα τις νεας γριπης)και θα εξερθω τας τις οικιας μου,δε μπορω να χασω γατοσυναντηση(και οχι μονο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:28 Η Melini έγραψε: #2.651 24-07-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: κοριτσια θα σας δυσαρεστησω και εγω,οσο και να θελω να ερθω λογω ζεστης δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω μη με πιασει και καμια κριση ασθματος(ειναι απαγορευμενες οι εξοδοι για μενα)λυπαμαιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:30 Η dafni.ps έγραψε: #2.652 24-07-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Φτου σου κι εσένα. Βρε Δάφνη, άμα κάτσουμε μέσα με κλιματιστικό δε θα μπορέσεις και πάλι;΄Ξανασκέψου το βρε Click για ανάπτυξη... δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:31 Η dafni.ps έγραψε: #2.653 24-07-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: δεν ειδες ποσο γρηγορα το σκεφτηκα????/και δεν θα κατσουμε μεσα εξω θα κατσουμε...χαχαχχ Click για ανάπτυξη... Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:36 Η aporw έγραψε: #2.654 24-07-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Ειπα να μη γλυτωσετε απο την παρουσια μου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.655 24-07-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και εγω εξω λεω.λετε να σκασουμε μωρε? μελινα, εχει αυλη με πρασινο εξω? Click για ανάπτυξη... Εχει ένα σκεπαστό γύρω γύρω, οριοθετημένο με ζαρντινιέρες. Το βράδυ κάνει δροσούλα, αλλά στις μεγάλες ζέστες δεν ξέρω πώς θα είναι. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να μην καπνίσω ή να καπνίσω λιγότερο... καλό θα μου κάνει Επίσης, η Χριστίνα (Kristen) είναι έγκυος, και ίσως να μη της κάνει καλό άμα έχει ζέστη... Σε κάθε περίπτωση, εγώ σε μισή ώρα κλείνω και φεύγω. Θα παρακαλούσα κάποιος να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις και να με πάρει ένα τηλέφωνο μέχρι το απόγευμα να μου πει, για να πω στο μαγαζί... Τέλος, για όσους θα ήθελαν να έρθουν και δε δήλωσαν συμμετοχή ή τους ήρθε έμπνευση της τελευταίας στιγμής, επαναλαμβάνω τα στοιχεία: Κυριακή 26 Ιουλίου, Συνάντηση του Φόρουμ Ταβέρνα "Το Κλειδί της Γεύσης" Καντούνη 22 και Σεβαστοπούλου - Νέα Φιλοθέη Αμπελοκήπων στις 20.30 Ζητήστε με ΡΜ το τηλέφωνό μου από κάποιον από τους συμμετέχοντες (λίστα μια-δυο σελίδες πίσω) και ειδοποιήστε με το αργότερο μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι Τι να κάνουμε, ας προσδόσουμε λίγο σασπένς στην περίσταση, μιας κι είναι η τελευταία μας συνάντηση πριν τις διακοπές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 15:51 Η Kristen έγραψε: #2.656 24-07-09 15:51 Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα νιώθω τύψεις... εγώ που θέλω μέσα γιατί στο έξω τα φτύνω, απλά να ξέρεται κοριτσούδες μου, ότι το προηγούμενο σκ κ ειδικά την κυριακή που ήταν κοντά στους 40... στις 23.00 δίπλα σε δέντρα κ με ψεκαστήρια στο φάληρο, δεν αντέξαμε πάνω από μισή ώρα... λιώσαμε όλοι, κ την κυριακή θα έχει 40φευγα λένε... αλλά μην σας χαλάσω το κέφι, ότι πει η πλειοψηφία (παλιοχαρμάνισες) Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:02 Η Raktia έγραψε: #2.657 24-07-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αν κάτσουμε έξω κ δεν αντέχω θα μου κάνετε αέρα όλες μαζί, θα με μπουγελόσετε κ κάτσω κάτι στο τσιμέντο να δροσιστώ, σα το γάτο μου ξάπλα στα τσιμέντα να μουπετάτε κοψίδια (που δεν τρώω) Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:03 Η Kristen έγραψε: #2.658 24-07-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ναι αλλά θα τρίβεσαι στις γάμπες μας και θα χουρχουρίζεις και θα ανεβαινεις στα ποδια μας αν δεν σου δινουμε σημασια;;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:05 Η Raktia έγραψε: #2.659 24-07-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 131 132 133 134 135 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 133 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Click για ανάπτυξη... Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2009 στις 16:09 Η Kristen έγραψε: #2.660 24-07-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μ'αυτη την συμπεριφορά σε βλέπω να μένεις πεινασμένη κοπελια!! Click για ανάπτυξη... τι πεινασμένη καλέ???? ; έχει ιδέα από πείνα εγκύου ???? φαγωμένη θα έρθω, για να ξαναφάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.