Πότε θα πάμε για καφέ;

Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί?
Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί?
Εμείς το κάνουμε 3.5-4 ώρες το κτέλ το κάνει 4,5 :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Βόλος είναι καλή φάση και για μονοήμερη, Μαρία, γιατί με τους νέους δρόμους είναι γύρω στις δυόμιση ώρες :up: Πάμε, πίνουμε τα τσιπουράκια μας, κάνουμε μια βόλτα στην παραλία κι επιστρέφουμε :D Κι όπως είπε και η Δώρα, μπορεί να οργανωθεί και συνάντηση Αθήνας-Θεσσαλονίκης :up: Καλά, άμα γίνει τέτοιο πράγμα, θα γίνει χαμός:blink::lol::lol::lol: Ούτε που θέλω να το φαντάζομαι... :rolleyes:

2,5 ώρες πριν τα τσιπουρα Μελινάκι ή μετά καρδιά μου;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm:Πες ότι ξεκιναμε κατα της 9.00 (γιατί θα πρέπει να μαζέψει πρώτα τα πλήθη το πούλμαν) κατα την διαδρομή σίγουρα θα γίνει μία στάση για καφέ , άμα λάβουμε υπόψιν τις 4,5 ώρες τότε το πούλμαν θα φτάσει κατά τις 14.00.Με την προοπτική να είμαστε πίσω κατά τις 21.00 δεν νομίζω ότι είναι αρκετός ο χρόνος για οτιδήποτε μένουν μόνο 2-3 ώρες παραμονής. Εκτός και αν θέλετε να οργανώσουμε 2ημερη.Θα έχουμε όμως συμμετοχες?

Οργανωστε καλε μια διημερη Σαββατοκυριακο να ειστε ανετες και να ευχαριστηθειτε και ζουληγμα.

Ναι παιδιά ενα τρίωρο ειναι.
Δε θα παιξει κτέλ μωρέ..Θα μαζευτούμε και θα πάμε με τα αμάξια μας. Ενα starlet στη διάθεσή σας κόρες. Μικρό σε μέγεθος να στριμώχνεστε να βρει ευκαιρία και για χούφτι η Μελίνα, μεσαίο σε κυβισμό, γίγαντας σε επιδόσεις κι η οδηγός προσφορά του καταστήματος :P

Πάντως Βόλος λέει για διήμερο αλλιώς μέχρι Ισθμια μας βλέπω...

Ναι παιδιά ενα τρίωρο ειναι.
Δε θα παιξει κτέλ μωρέ..Θα μαζευτούμε και θα πάμε με τα αμάξια μας. Ενα starlet στη διάθεσή σας κόρες. Μικρό σε μέγεθος να στριμώχνεστε να βρει ευκαιρία και για χούφτι η Μελίνα, μεσαίο σε κυβισμό, γίγαντας σε επιδόσεις κι η οδηγός προσφορά του καταστήματος :P

Πάντως Βόλος λέει για διήμερο αλλιώς μέχρι Ισθμια μας βλέπω...
Όταν λες τρίωρο με τι ταχύτητα αναφέρεσαι!?Υπερυχητική? Εγώ τελευταια φορά που πήγαμε Λάρισα με 120 θυμάμαι ότι κάναμε 3,5 ώρες μέσα στο νερό και με στάση 10 λεπτών μόνο.
Εγώ δεν είμαι αρνητική για 2ημερο αλλά οι άνδρες μας ?Έκτος και άμα ενδιαφέρεστε να φέρουμε και άλλους μαζί τότε αλλάζει το πράγμα.

εγώ για 2ήμερο μέσα είμαι με ή χωρίς άνδρες,ότι ψηφίζει η πλειοψηφία όμως έτσι και αλλιώς για Σαπτέμβρη έχουμε καιρό ακόμα:happy:

Συγχωνεύθηκαν, έχουν ενταχθεί στο θέμα με βάση τη χρονική στιγμή της ανάρτησης του κάθε ποστ.

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα...
Eυχαριστω.....:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:

εγώ για 2ήμερο μέσα είμαι με ή χωρίς άνδρες,ότι ψηφίζει η πλειοψηφία όμως έτσι και αλλιώς για Σαπτέμβρη έχουμε καιρό ακόμα:happy:
Και εγώ μέσα είμαι δεν λέω όχι αλλά πρέπει να δούμε αν μαζεύεται κόσμος για τόσες ημέρες.

ok, εγώ δεν έγραψα πριν αλλά γράφω μετά...(ανάποδη μια ζωή:lol:)
Στην αρχή ήμουν εκτός ημ/νιας γιατι θεωρητικά θα ήμουν διακοπές.
Ανωτέρα βία (υγεία) οι διακοπές πήγαν καπου μονες τους κι εγώ εμεινα στην Αθήνα με τους γιατρους και τα νοσοκομεια της.
Πραγματικά, ήθελα πολύ να έρθω αλλά μια και ολα τα ειχε η Μαριορή....κάπου εκει είχε κι ενα γάμο ξεχασμένο...
Να λέω κι ευτυχως που μου..τον θύμησαν (μεταξύ μας εχω καταντήσει αίσχος!!!)

Χαίρομαι που περάσατε ωραία, δεν ειχα και καμμία αμφιβολία :D
Επιφυλάσσομαι, ειδικότερα Μελινάκι, Γιουλάκι πολλά φιλουμπίνια :kiss: κι εσύ μικρό κουνελάκι...ωραίο το χρώμα τελικα (ευγε!!!) αλλά πες μας παιδί μου, ποιες ειναι οι υπολοιπες τσούπρες στις φώτο;

Αλήθεια φοράγατε καρτελάκια βρε παλαβά;;; :lol::lol::lol:
Το χρωμα ηταν σοκολατι,τωρα γυρισα απο κομμωτηριο και εκανα απο πανω κοκκινες ανταυγειες(θα βαλω φωτο στο θεμα του Σηφη)!

Εγώ το ξέχασα και βγήκα κιόλας μετα. Και είχα μια απορία γιατί κοιτάγαν όλοι το δεξί βυζί μονο:hmm::hmm::blink::blink:
Μηπως ηταν μεγαλυτερο?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτη τη φορα λεω να σας ακολουθησω και γω:hmm:

Πολύ σωστά!
Λέττα! Εκτός από της Αλίκης στο Κρανίδι, σημείωσε σα δεύτερη επιλογή το Βόλο :D Πάμε στης Δώρας για τσίπουρα (και να με αφήσετε να της φορέσω εγώ την ετικέτα της παρακαλώ :rolleyes:)
Ναι στα τσιπουραδικα που εχουν και ωραιους μεζεδες;)

Μα καλά βρε παιδια, το Βόλο με τα τσιπουράδικα αφήκατε απ' όξω;;;
Διαμαρτύρομαι καθοτι λατρεύω Βολο και κυρίως τα περίχωρα (Πηλιο μερια)
Ημουν στη Τσαγκαραδα και περασα υπεροχα:)

Eγώ ψηφίζω Ψάθα στην παραλία του Βόλου. Δεν παίζεται ο Βόλος. Όλα τα λεφτά:up:

Εχει και καινουριο νοσοκομειο:lol::lol::lol::lol: ε Δωρα?

Ναι! και στην αρχή συστηνόμασταν κοιτόντας η μία το στήθος της άλλης!!:redface::redface::P:P:P:D:D:D
Ε! μετά από μία ώρα σταματήσαμε να τα αλληλοκοιτάμε!!!:redface::lol::lol::lol:
Ούτε λεσβίες να ειμασταν.!!!

Ε ναι αφού την επόμενη φορά θα σας ξεχωρίζω από το στήθος. Θα λέω "αυτό το βυζί ακοίκει την Έλενα" ας πούμε...[/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όταν λες τρίωρο με τι ταχύτητα αναφέρεσαι!?Υπερυχητική? Εγώ τελευταια φορά που πήγαμε Λάρισα με 120 θυμάμαι ότι κάναμε 3,5 ώρες μέσα στο νερό και με στάση 10 λεπτών μόνο.
Εγώ δεν είμαι αρνητική για 2ημερο αλλά οι άνδρες μας ?Έκτος και άμα ενδιαφέρεστε να φέρουμε και άλλους μαζί τότε αλλάζει το πράγμα.

Τρίωρο, τουτέστιν 180' ....ευθεία ει κι αν το πας στρωτά με 120-130 κι ελαφρά κινησούλα να έχει μέχρι Χαλκίδα μια χαρά πάει. Η Λάρσα παιδακι μου ειναι πιο ψηλά.
Πάντως ειτε με άνδρες είτε άνευ δεν εχω προβλημα, αρκει οι υπολοιποι παράγοντες -δουλεια, υποχρεώσεις κλπ- να με αφήσουν λιγο ησυχη...

[/b][/u]
Εχει και καινουριο νοσοκομειο:lol::lol::lol::lol: ε Δωρα?[/quote]

Μην ακούω για νοσοκομεια επαρχίας γιατι σκιάζουμιιιιι...μετά γυριζει το μάτι μου, αρχιζει να κλοτσάει το ποδι μου και μουγκανίζω..Θα το ξεπεράσω γιατρέ μου;; :P

Σίγουρα είναι τόσο λίγη ώρα η διαδρομή προς τα εκεί?
Υπάρχει κανένα κορίτσι που να πήγε πρόσφατα προς τα επάνω για να μας πεί?
Ο πατερας μου ειναι απο το Βολο,εχουμε εξωχικο εκει και η διαδρομη ειναι 3 ωρες.Τωρα ομως με τη νεα εθνικη πας πιο γρηγορα!:P

Τρίωρο, τουτέστιν 180' ....ευθεία ει κι αν το πας στρωτά με 120-130 κι ελαφρά κινησούλα να έχει μέχρι Χαλκίδα μια χαρά πάει. Η Λάρσα παιδακι μου ειναι πιο ψηλά.
Πάντως ειτε με άνδρες είτε άνευ δεν εχω προβλημα, αρκει οι υπολοιποι παράγοντες -δουλεια, υποχρεώσεις κλπ- να με αφήσουν λιγο ησυχη...
Εχεις δίκιο είναι πιο ψηλά. Όμως εγώ προσωπικά με 180 ούτε να το σκέφτεσαι. Εδώ όταν μπαίνω στο αμάξι του αδερφού μου, που το πατάει 160 μερικές φορές:down:, αφού καταφέρω να ξεκολλήσω το κεφάλι μου από το κάθισμα αρχίζω και του λέω "σταμάτα εδώ και τώρα να κατέβω!!!!!":sick::sick::mad::cry:
Δεν είμαι υπέρ όμως τον πολλών αμαξιών νομίζω ότι θα χαθούμε και θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας ο ένας τον άλλο.Όμως πρώτα πρέπει να το ψάξω το θέμα και από την άλλη πρέπει να εκφράσουν γνώμη και άλλα άτομα.

Εχεις δίκιο είναι πιο ψηλά. Όμως εγώ προσωπικά με 180 ούτε να το σκέφτεσαι. Εδώ όταν μπαίνω στο αμάξι του αδερφού μου, που το πατάει 160 μερικές φορές:down:, αφού καταφέρω να ξεκολλήσω το κεφάλι μου από το κάθισμα αρχίζω και του λέω "σταμάτα εδώ και τώρα να κατέβω!!!!!":sick::sick::mad::cry:
Δεν είμαι υπέρ όμως τον πολλών αμαξιών νομίζω ότι θα χαθούμε και θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας ο ένας τον άλλο.Όμως πρώτα πρέπει να το ψάξω το θέμα και από την άλλη πρέπει να εκφράσουν γνώμη και άλλα άτομα.

Felicita θα σε βαρέσω...180' (λεπτά παιδι μου....!!!)
Κι οκ μη φοβού, εσένα ειδικά θα σε πάρω εγώ στο δικό μου με 130 μ.ο, οκ ?

Εμεις με 100 πηγαινουμε σταθερα και φατνουμε σε 3 ωρες...Βεβαια ειμαστε στον Αλμυρο,οχι στο Βολο αλλα δε νομιζω να ειναι τεραστια αποσταση...:/:

Εγω ψηφιζω 2ημερη στον Βολο! Δαγκωτο!:cool: Αλλιως ελατε Κρητη να μπουκωσουμε το δυαρι στρωματσαδα:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back