Πότε θα πάμε για καφέ;

Felicita θα σε βαρέσω...180' (λεπτά παιδι μου....!!!)
Κι οκ μη φοβού, εσένα ειδικά θα σε πάρω εγώ στο δικό μου με 130 μ.ο, οκ ?
Ελα ρε σόρρυ! Δεν κατάλαβα καλά. Μην ξεχνάς ότι έχω και ένα γραφείο να ανταπεξέλθω(τηλεφ, e-mails, σκανερ, φαξ).
Πάω να φύγω ,άντε γιατί ζαλίστικα τελείως σήμερα.Θα ξαναεπανέλθω επί του θέματος. Εντομεταξύ τσούπρες δηλώστε άποψη.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω ψηφιζω 2ημερη στον Βολο! Δαγκωτο!:cool: Αλλιως ελατε Κρητη να μπουκωσουμε το δυαρι στρωματσαδα:P:P:P
Πώ πω!!!! Εγώ πάντως δεν θα διαφωνούσα θα ειχε φοβερή πλάκα.:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα ρε σόρρυ! Δεν κατάλαβα καλά. Μην ξεχνάς ότι έχω και ένα γραφείο να ανταπεξέλθω(τηλεφ, e-mails, σκανερ, φαξ).
Πάω να φύγω ,άντε γιατί ζαλίστικα τελείως σήμερα.Θα ξαναεπανέλθω επί του θέματος. Εντομεταξύ τσούπρες δηλώστε άποψη.:D

Να ...ματαξαναεπανέλθεις εντομεταξύ :P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:
Α ρε Felicita...double strike :up: παω για πιπι για θα κατουρηθωωωω κι έχω κι ενα γραφειο να φέρω γύρα ... :P

Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη!:lol:

θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε?:lol::lol::lol:

να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια:rolleyes:

θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε?:lol::lol::lol:

να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια:rolleyes:

Κανονίστε εσείς να προμηθευτείτε ματόχαντρα, να βγαίνετε στο δρόμο με επιγονατίδες και τα σχετικά και να οδηγείτε με κράνος.
Και βέβαια άφθονος αγιασμός και μακρυα από τα σκουπίδια!!!!:P

Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου:redface::D
Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση;
Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα :up::up:

ειμαι κι εγω στην φωτογραφια μανδαμ!!!:mad::mad:

:lol::lol::lol::lol:

απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!!:happy::happy::happy: μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες!:up::up: και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!!:lol::lol::lol::lol:

Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου

Λοιπόν κορίτσια,
Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι:
Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το
Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας.
Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο.
Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές.
1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice)
2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος.
Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet.
Λοιπόν ψηφίστε
ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Περιμένω ψήφους:)
Λέττα

Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση.:up::up::up:
Αλλά έχω μιά ένσταση!;)Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες!;)
Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!;)Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!:D:D:DΚαι βάλτε και άλλες φωτό!:P
Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ !:up::up::up:
Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί!:up::up:

Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα!:D:D:D

Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη!:lol:
Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μου;)Ευχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω:):):)

Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη:up:. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές.

δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι?:hmm:

Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση.:up::up:
Αλλά έχω μιά ένσταση!;)Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες!;)
Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!;)Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!:D:D:DΚαι βάλτε και άλλες φωτό!:P
Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ !:up::up:
Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί!:up:

Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα!:D:D:D
:redface::redface::redface::redface::redface:

Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη:up:. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές.
Ετσι μαρη ατιμη ε;:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι?:hmm:

Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70:hmm:

Ετσι μαρη ατιμη ε;:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα:blink:

Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70:hmm:

Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα:blink:
Τς τς τς... Τσιγκουνιες!:P

καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες??
εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές :redface: που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! :happy:

υ.γ. θέλω και tag στις photo!!

καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες??
εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές :redface: που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! :happy:

υ.γ. θέλω και tag στις photo!!
Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα!

Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου!:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back