Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:23 Η Felice έγραψε: #2.801 27-07-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Felicita θα σε βαρέσω...180' (λεπτά παιδι μου....!!!) Κι οκ μη φοβού, εσένα ειδικά θα σε πάρω εγώ στο δικό μου με 130 μ.ο, οκ ? Click για ανάπτυξη... Ελα ρε σόρρυ! Δεν κατάλαβα καλά. Μην ξεχνάς ότι έχω και ένα γραφείο να ανταπεξέλθω(τηλεφ, e-mails, σκανερ, φαξ). Πάω να φύγω ,άντε γιατί ζαλίστικα τελείως σήμερα.Θα ξαναεπανέλθω επί του θέματος. Εντομεταξύ τσούπρες δηλώστε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #2.802 27-07-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ψηφιζω 2ημερη στον Βολο! Δαγκωτο! Αλλιως ελατε Κρητη να μπουκωσουμε το δυαρι στρωματσαδα Click για ανάπτυξη... Πώ πω!!!! Εγώ πάντως δεν θα διαφωνούσα θα ειχε φοβερή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:28 Η Φένια '72: #2.803 27-07-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ελα ρε σόρρυ! Δεν κατάλαβα καλά. Μην ξεχνάς ότι έχω και ένα γραφείο να ανταπεξέλθω(τηλεφ, e-mails, σκανερ, φαξ). Πάω να φύγω ,άντε γιατί ζαλίστικα τελείως σήμερα.Θα ξαναεπανέλθω επί του θέματος. Εντομεταξύ τσούπρες δηλώστε άποψη. Click για ανάπτυξη... Να ...ματαξαναεπανέλθεις εντομεταξύ Α ρε Felicita...double strike παω για πιπι για θα κατουρηθωωωω κι έχω κι ενα γραφειο να φέρω γύρα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #2.804 27-07-09 16:29 Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:41 Η ιβανα έγραψε: #2.805 27-07-09 16:41 θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Raktia έγραψε: #2.806 27-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Click για ανάπτυξη... Κανονίστε εσείς να προμηθευτείτε ματόχαντρα, να βγαίνετε στο δρόμο με επιγονατίδες και τα σχετικά και να οδηγείτε με κράνος. Και βέβαια άφθονος αγιασμός και μακρυα από τα σκουπίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #2.807 27-07-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Click για ανάπτυξη... ειμαι κι εγω στην φωτογραφια μανδαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aporw έγραψε: #2.808 27-07-09 17:52 απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!! μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες! και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:15 Η Felice έγραψε: #2.809 27-07-09 18:15 Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Felicita θα σε βαρέσω...180' (λεπτά παιδι μου....!!!) Κι οκ μη φοβού, εσένα ειδικά θα σε πάρω εγώ στο δικό μου με 130 μ.ο, οκ ? Click για ανάπτυξη... Ελα ρε σόρρυ! Δεν κατάλαβα καλά. Μην ξεχνάς ότι έχω και ένα γραφείο να ανταπεξέλθω(τηλεφ, e-mails, σκανερ, φαξ). Πάω να φύγω ,άντε γιατί ζαλίστικα τελείως σήμερα.Θα ξαναεπανέλθω επί του θέματος. Εντομεταξύ τσούπρες δηλώστε άποψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:26 Η Felice έγραψε: #2.802 27-07-09 16:26 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ψηφιζω 2ημερη στον Βολο! Δαγκωτο! Αλλιως ελατε Κρητη να μπουκωσουμε το δυαρι στρωματσαδα Click για ανάπτυξη... Πώ πω!!!! Εγώ πάντως δεν θα διαφωνούσα θα ειχε φοβερή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:28 Η Φένια '72: #2.803 27-07-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ελα ρε σόρρυ! Δεν κατάλαβα καλά. Μην ξεχνάς ότι έχω και ένα γραφείο να ανταπεξέλθω(τηλεφ, e-mails, σκανερ, φαξ). Πάω να φύγω ,άντε γιατί ζαλίστικα τελείως σήμερα.Θα ξαναεπανέλθω επί του θέματος. Εντομεταξύ τσούπρες δηλώστε άποψη. Click για ανάπτυξη... Να ...ματαξαναεπανέλθεις εντομεταξύ Α ρε Felicita...double strike παω για πιπι για θα κατουρηθωωωω κι έχω κι ενα γραφειο να φέρω γύρα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #2.804 27-07-09 16:29 Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:41 Η ιβανα έγραψε: #2.805 27-07-09 16:41 θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Raktia έγραψε: #2.806 27-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Click για ανάπτυξη... Κανονίστε εσείς να προμηθευτείτε ματόχαντρα, να βγαίνετε στο δρόμο με επιγονατίδες και τα σχετικά και να οδηγείτε με κράνος. Και βέβαια άφθονος αγιασμός και μακρυα από τα σκουπίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #2.807 27-07-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Click για ανάπτυξη... ειμαι κι εγω στην φωτογραφια μανδαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aporw έγραψε: #2.808 27-07-09 17:52 απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!! μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες! και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:15 Η Felice έγραψε: #2.809 27-07-09 18:15 Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ψηφιζω 2ημερη στον Βολο! Δαγκωτο! Αλλιως ελατε Κρητη να μπουκωσουμε το δυαρι στρωματσαδα Click για ανάπτυξη... Πώ πω!!!! Εγώ πάντως δεν θα διαφωνούσα θα ειχε φοβερή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:28 Η Φένια '72: #2.803 27-07-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ελα ρε σόρρυ! Δεν κατάλαβα καλά. Μην ξεχνάς ότι έχω και ένα γραφείο να ανταπεξέλθω(τηλεφ, e-mails, σκανερ, φαξ). Πάω να φύγω ,άντε γιατί ζαλίστικα τελείως σήμερα.Θα ξαναεπανέλθω επί του θέματος. Εντομεταξύ τσούπρες δηλώστε άποψη. Click για ανάπτυξη... Να ...ματαξαναεπανέλθεις εντομεταξύ Α ρε Felicita...double strike παω για πιπι για θα κατουρηθωωωω κι έχω κι ενα γραφειο να φέρω γύρα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #2.804 27-07-09 16:29 Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:41 Η ιβανα έγραψε: #2.805 27-07-09 16:41 θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Raktia έγραψε: #2.806 27-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Click για ανάπτυξη... Κανονίστε εσείς να προμηθευτείτε ματόχαντρα, να βγαίνετε στο δρόμο με επιγονατίδες και τα σχετικά και να οδηγείτε με κράνος. Και βέβαια άφθονος αγιασμός και μακρυα από τα σκουπίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #2.807 27-07-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Click για ανάπτυξη... ειμαι κι εγω στην φωτογραφια μανδαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aporw έγραψε: #2.808 27-07-09 17:52 απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!! μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες! και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:15 Η Felice έγραψε: #2.809 27-07-09 18:15 Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ελα ρε σόρρυ! Δεν κατάλαβα καλά. Μην ξεχνάς ότι έχω και ένα γραφείο να ανταπεξέλθω(τηλεφ, e-mails, σκανερ, φαξ). Πάω να φύγω ,άντε γιατί ζαλίστικα τελείως σήμερα.Θα ξαναεπανέλθω επί του θέματος. Εντομεταξύ τσούπρες δηλώστε άποψη. Click για ανάπτυξη... Να ...ματαξαναεπανέλθεις εντομεταξύ Α ρε Felicita...double strike παω για πιπι για θα κατουρηθωωωω κι έχω κι ενα γραφειο να φέρω γύρα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:29 Η moukelis έγραψε: #2.804 27-07-09 16:29 Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:41 Η ιβανα έγραψε: #2.805 27-07-09 16:41 θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Raktia έγραψε: #2.806 27-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Click για ανάπτυξη... Κανονίστε εσείς να προμηθευτείτε ματόχαντρα, να βγαίνετε στο δρόμο με επιγονατίδες και τα σχετικά και να οδηγείτε με κράνος. Και βέβαια άφθονος αγιασμός και μακρυα από τα σκουπίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #2.807 27-07-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Click για ανάπτυξη... ειμαι κι εγω στην φωτογραφια μανδαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aporw έγραψε: #2.808 27-07-09 17:52 απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!! μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες! και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:15 Η Felice έγραψε: #2.809 27-07-09 18:15 Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:41 Η ιβανα έγραψε: #2.805 27-07-09 16:41 θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Raktia έγραψε: #2.806 27-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Click για ανάπτυξη... Κανονίστε εσείς να προμηθευτείτε ματόχαντρα, να βγαίνετε στο δρόμο με επιγονατίδες και τα σχετικά και να οδηγείτε με κράνος. Και βέβαια άφθονος αγιασμός και μακρυα από τα σκουπίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #2.807 27-07-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Click για ανάπτυξη... ειμαι κι εγω στην φωτογραφια μανδαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aporw έγραψε: #2.808 27-07-09 17:52 απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!! μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες! και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:15 Η Felice έγραψε: #2.809 27-07-09 18:15 Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 16:45 Η Raktia έγραψε: #2.806 27-07-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Click για ανάπτυξη... Κανονίστε εσείς να προμηθευτείτε ματόχαντρα, να βγαίνετε στο δρόμο με επιγονατίδες και τα σχετικά και να οδηγείτε με κράνος. Και βέβαια άφθονος αγιασμός και μακρυα από τα σκουπίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #2.807 27-07-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Click για ανάπτυξη... ειμαι κι εγω στην φωτογραφια μανδαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aporw έγραψε: #2.808 27-07-09 17:52 απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!! μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες! και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:15 Η Felice έγραψε: #2.809 27-07-09 18:15 Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θελω και εγω εκδρομηηηηηη ! μελινα, να κλεψουμε ενα 166 εκαβ να παμε? να παμε κ κρανιδι στην αλικη παιδια Click για ανάπτυξη... Κανονίστε εσείς να προμηθευτείτε ματόχαντρα, να βγαίνετε στο δρόμο με επιγονατίδες και τα σχετικά και να οδηγείτε με κράνος. Και βέβαια άφθονος αγιασμός και μακρυα από τα σκουπίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:50 Η aporw έγραψε: #2.807 27-07-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Click για ανάπτυξη... ειμαι κι εγω στην φωτογραφια μανδαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aporw έγραψε: #2.808 27-07-09 17:52 απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!! μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες! και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:15 Η Felice έγραψε: #2.809 27-07-09 18:15 Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Παρντόν, διόρθωσα την καταχώρησή μου Είδατε κάτι κούκλες που είχαμε στη συνάντηση; Η Κάτια, σούπερ σέξυ κοπελιά, η Ελενα, δε το συζητάω, η Χριστίνα με την κοιλίτσα της, και η Δάφνη, όλο χαμόγελα Click για ανάπτυξη... ειμαι κι εγω στην φωτογραφια μανδαμ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 17:52 Η aporw έγραψε: #2.808 27-07-09 17:52 απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!! μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες! και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:15 Η Felice έγραψε: #2.809 27-07-09 18:15 Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο Βόλο είναι η μαμα μου! κ παιζει σπίτι εκει διόροφο!! μπορουμε να μείνουμε κάμποσες τσουπρες! και στο κεντρο παρακαλω!αμ πως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 18:15 Η Felice έγραψε: #2.809 27-07-09 18:15 Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επόμενη συνάντηση - Εκδρομή Οκτωβρίου Λοιπόν κορίτσια, Ενημερώνω όσες δεν το έχουν ακούσει ότι: Χθες ακούστηκε σαν ιδέα η επόμενη συνάντηση μας να είναι μία εκδρομή χρονικά στο τέλος Σεπτεμβρίου για να έχουν προλάβει να γυρίσουν όλοι από διακοπές. Για να υπάρχει χρόνος οργάνωσης σας βάζω σαν ημερομηνία το Πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Δηλαδή 3-4 Οκτωβρίου θα είναι η επόμενη συνάντηση μας. Εχω ήδη βρει γραφείο και πούλμαν .Όμως πρέπει αποφασίσετε ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός μας έτσι ώστε με βάση τα χιλιόμετρα να μου δώσει τελική τιμή το γραφείο. Εχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδρομές. 1) Ημερήσια - Κρανίδι -Πόρτο χέλι. (έτσι ώστε να πάμε να δούμε την Alice) 2) Ημερήσια- Διήμερη - Βόλος. Το εισητήριο θα κυμαίνεται για ημερήσια 15-20€. Όπως καταλαβαίνετε για μία 2ήμερη άμα κλείσουμε και ξενοδοχείο λογικά θα ανέβει το budjet. Λοιπόν ψηφίστε ΒΟΛΟΣ VS ΚΡΑΝΙΔΙ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Περιμένω ψήφους Λέττα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #2.810 27-07-09 19:31 Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 20:23 Η Νεκταρια έγραψε: #2.811 27-07-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι αλλα για καλο και για κακο ας μην το ξαναδουμε το νοσοκομειο βρε Νεκταρια μου,εχει κι αλλες αττραξιον η πολη! Click για ανάπτυξη... Ναι συμφωνω απολυτα Δωρακι μουΕυχομαι να μπορεσω εκεινες τις ημερομηνιες,θα ηθελα πολυ να σας ξαναδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 21:53 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.812 27-07-09 21:53 Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2009 στις 22:02 Η ιβανα έγραψε: #2.813 27-07-09 22:02 δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 00:10 Η aporw έγραψε: #2.814 28-07-09 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... νομιζω παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:03 Η kounelaki: #2.815 28-07-09 01:03 Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Βλέπω ότι περάσατε εκπληκτικά στην συνάντηση. Αλλά έχω μιά ένσταση!Πάλι βάλατε φωτογραφίες χωρίς λεζάντες! Μόνο την Ελενα (κουνελάκι) γνωρισα!Ελενάκι είσαι πολύ όμορφο κοριτσάκι!Και βάλτε και άλλες φωτό! Φυσικά ψηφίζω ΒΟΛΟ ! Να δώ πώς θα πείσω την Beebίκομάνα να κατέβουμε μαζί! Πασχαλομάνα τι είναι αυτό που διάβασα!Περαστικά γρήγορα! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:04 Η moukelis έγραψε: #2.816 28-07-09 01:04 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Kι εγώ Βόλο ψηφίζω γιατί θα μπορέσω να ξαναδώ τις φίλες από Θεσσαλονίκη. Άσε που Κρανίδι για να φτάσεις με πούλμαν πρέπει να έχεις και 5 σακούλες μαζί στην διαδρομή. Μόνο με αυτοκίνητο δικό σου μπορείς να πας. Πολλές στροφές και ζόρικοι οδηγοί. Και επιπλέον το Αλικάκι θα είναι απασχολημένο αυτή την περίοδο. Το κανονίζουμε πιο χειμώνα που θα ηρεμήσει από το μαγαζί και θα είναι πιο ξέγνοιαστη. Και παιδιά με δικά μας αμάξια. Είναι μεγάλη πίκρα οι στροφές. Click για ανάπτυξη... Ετσι μαρη ατιμη ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.817 28-07-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: δεν παει κ πλοιαριο πορτο χελι? Click για ανάπτυξη... Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μαρη ατιμη ε; Click για ανάπτυξη... Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 01:26 Η kounelaki: #2.818 28-07-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πάει αλλά η τιμή είναι 70 πήγαινε έλα. Ενώ με το αυτοκίνητο σου έρχεται γύρω στα 25 ευρώ. Δεν νομίζω να είναι κάποια διατεθειμένη να δώσει 70 Γιατί μαρή Βόλο ψήφισα Click για ανάπτυξη... Τς τς τς... Τσιγκουνιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolasr200 Νεοφερμένο μέλος Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:03 Ο nikolasr200: #2.819 28-07-09 02:03 καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 140 141 142 143 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 141 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2009 στις 02:06 Η kounelaki: #2.820 28-07-09 02:06 Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikolasr200: καλα με μόνο τρεις φωτογραφίες πάτε να τη βγάλετε καθαρή?? που είναι οι υπόλοιπες?? εγώ Σάββατο ανέβηκα Τρίκαλα και Κυριακή πρωί γύρισα οπότε εκτός απ'τις ντροπές που θα με πιάναν υπό φυσιολογικές συνθήκες ήταν και εκ των πραγμάτων αδύνατο να έρθω!!! ουφ!! υ.γ. θέλω και tag στις photo!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι facebook αγαπητε Νικολα! Τις υπολοιπες φωτο τις εχει η Μελινα,εγω μονο αυτες καταφερα να βγαλω με το κακομοιρο το κινητακι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.