Πότε θα πάμε για καφέ;

παιδι εισαι...οχι βρωμοπαιδο...;):)
πες στη μαμα να βουταει μαζι σου για να μη τη νοιαζει:lol:

Οχι ρε. Εκει δεν ειναι για βουτιες. Δεν ξερεις με τι θα βγεις απο εκει.:/::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ειναι κ αυτο ρε κοπελιες!!:blink::blink: καθονται με 40 βαθμους εξω για να μην χαλασουν τα μαλλια τους!! καλα δεν μιλαμε για το βαψιμο!!:rolleyes:προχθες ημουν θαλασσα και ηταν 2 τσουπρες που ηταν τιγκα μακιγιαρισμενες(μιλαμε για make up, eyeliner, consiler, κραγιον στις 12 το μεσημερι) σκουλαρικια και ψιλοτακουνα!!!:blink::blink::blink: που στην θαλασσα!!:confused: και φυσικα ισα που βαλαν τα ποδια του στο νερο!!!:down::down:
η ανασφαλεια σε ολο της το μεγαλειο...:P:lol:
ε ρε...δε ξερουν να ζουν τη ζωη τους καποιοι ανθρωποι:/:
Οχι ρε. Εκει δεν ειναι για βουτιες. Δεν ξερεις με τι θα βγεις απο εκει.:/::blink:
το ξερω καλε αστειευομαι...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδι εισαι...οχι βρωμοπαιδο...;):)
πες στη μαμα να βουταει μαζι σου για να μη τη νοιαζει:lol:
:lol::redface::lol::lol:Δεν κατάλαβες,και να χαλάσουν τα μαλλιά μας;:P:lol::lol:Καλά,1 στις 50 βουτάει και η μαμά,αλλά γενικά δεν της αρέσει και πολύ...:)

Πλάκα έχει και η γιαγιά,που δεν έχει κάνει βουτιά ποτέ στη ζωή της και δε θέλει να την ακουμπάνε όταν κολυμπάει.:lol: Το κακό είναι ότι ένα ''καλό παιδί:rolleyes:'',κολλάει το δάχτυλο πάνω στη πλάτη της γιαγιάς,και η γιαγιά θυμώνει.:D:P

Υ.Γ.:Το ''βρωμόπαιδο'' το λέω για πλάκα.;)

το ξερω καλε αστειευομαι...:lol:

εε μα ξερω κι εγω!!που πας ρε κοπελια σαν τον καρναβαλο??τι φοβασαι??μην φανει το σπυρακι σου??:blink::lol: ή μην σε δει ο γκομενος με αλλη φατσα και δεν σε γνωρισει??:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

εε μα ξερω κι εγω!!που πας ρε κοπελια σαν τον καρναβαλο??τι φοβασαι??μην φανει το σπυρακι σου??:blink::lol: ή μην σε δει ο γκομενος με αλλη φατσα και δεν σε γνωρισει??:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:

Καλά αυτό ξαναπέστο!!:up:
Ρε σεις εβλεπα στην Πάρο κάτι τέτοια νούμερα και δεν μπορούσα να κρατηθώ απο τα γέλια.
Πάντως είχα πάει κι εγω πρόσφατα για μπανιο βαμμενη και φτιασιδωμένη αλλά ήμουν κατευθειαν απο ξενυχτι. Βεβαια επειδή βράχηκε η μουρη μου τρέξαν οι μπογιες και εγινα σαν πινακας του πικασο.:lol:

Δε βλέπουν και εμένα που φουντάρω από τους βράχους και κάνω ένα σπλάςςςς! όλο δικό μου!:P:lol::lol:(καλά μη φανταστείτε και κανένα τεράστιο ύψος,2-2,5 μέτρα περίπου το πολύ...:))

Ρε σεις εβλεπα στην Πάρο κάτι τέτοια νούμερα και δεν μπορούσα να κρατηθώ απο τα γέλια.
Πάντως είχα πάει κι εγω πρόσφατα για μπανιο βαμμενη και φτιασιδωμένη αλλά ήμουν κατευθειαν απο ξενυχτι. Βεβαια επειδή βράχηκε η μουρη μου τρέξαν οι μπογιες και εγινα σαν πινακας του πικασο.:lol:

εβρεξες το προσωπο σου???:blink::blink::blink::blink:

τσ τσ τσ! απαραδεκτη!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:να εχεις παντα ξεβαφτικα μαντηλακια στη τσαντα;):redface::lol:

Τι βλέπουν τα τσαχπίνικά μου μάτια Γιουλάκιον;;;
Συνωπτικές διαδικασίες και πάνω απο ολα δημοκρατικές ...:hmm:

1. δε θα ειμαι καλέ στην Αθήνα στις 11/9
2. η πισινα ειναι μια χαρά απο όλες τις απόψεις (έχει και parking κιουριες μου)
3. Πει-ραι-ας !!!! (ολα του σουπερ εκτος απο 1...-καταλαβατε ποιο ε;)
4. Βρε Raktia που 'σαι Πειραιωτάκι (Κατερινα νομιζω ή παλι off ?) - αχχχ τα καλύτερα παιδια ρε σας λέωωωω (βλ. Δημήτρης εσυ Βιρμανομάνα), εκεινο το τρομερό μπαράκι που ειναι ακριβως πάνω απο τον ΟΛΠ κι απο κάτω τα βράχια και πλιτς πλατς οταν εχει κυμμα και νομιζεις πως εισαι "αλλού" , πως το λέν και που σκ..τά ειναι? Καθε φορά που με πάνε με τουτου (μονη μου δεν αξιώθηκα ποτέ) κατι γινεται και αποσυντονίζομαι και χάνω το δρόμο....Κι ολο λεω να τον σταμπάρω κι ολο δεν....
5. Κολλαει το my cat κι εχω ταπηροκρανιαστεί !
και
6. Το μπαλάκι στη Μελίνα Γιουλάκιον ???????????????????
Οοοοοοοοχιιιιι...ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΙΟΥΡΙΑ ΜΟΥ !

Τι βλέπουν τα τσαχπίνικά μου μάτια Γιουλάκιον;;;
Συνωπτικές διαδικασίες και πάνω απο ολα δημοκρατικές ...:hmm:

1. δε θα ειμαι καλέ στην Αθήνα στις 11/9
2. η πισινα ειναι μια χαρά απο όλες τις απόψεις (έχει και parking κιουριες μου)
3. Πει-ραι-ας !!!! (ολα του σουπερ εκτος απο 1...-καταλαβατε ποιο ε;)
4. Βρε Raktia που 'σαι Πειραιωτάκι (Κατερινα νομιζω ή παλι off ?) - αχχχ τα καλύτερα παιδια ρε σας λέωωωω (βλ. Δημήτρης εσυ Βιρμανομάνα), εκεινο το τρομερό μπαράκι που ειναι ακριβως πάνω απο τον ΟΛΠ κι απο κάτω τα βράχια και πλιτς πλατς οταν εχει κυμμα και νομιζεις πως εισαι "αλλού" , πως το λέν και που σκ..τά ειναι? Καθε φορά που με πάνε με τουτου (μονη μου δεν αξιώθηκα ποτέ) κατι γινεται και αποσυντονίζομαι και χάνω το δρόμο....Κι ολο λεω να τον σταμπάρω κι ολο δεν....
5. Κολλαει το my cat κι εχω ταπειροκρανιαστεί !

Ναι Κατερίνα!:D
Καλε εσύ όμως, θα με κάνεις να ξεχάσω και αυτά που ξέρω.
Στον ΟΛΠ; Βράχια;;;;:blink::hmm:
Ο ΟΛΠ ειναι στο λιμάνι και εκει δεν έχει βράχια. Εκτός κι αν εννοεις στην Πειραϊκή. Κάτσε να σκεφτω ονόματα.:hmm: Μήπως δεν εννοεις τον ΟΛΠ και λες την Λεσχη Ναυτικών Δοκίμων;;; Μήπως το καφέ που λες είναι η Πλώρη; Το Μαραμπού;;; Αχ δεν θυμαμαι πως τα λενε τα άλλα από εκει....
Στο λιμάνι έχει μερικά ακόμα αλλα δεν έχει βράχια.
Βοηθησε με λίγο....

Α! και ο Πειραιάς που έχεις γνωρίσει εσυ, ισως να έχει τα καλύτερα παιδιά όπως λες, αλλά αυτός που έχω γνωρίσει εγώ έχει τους μεγαλύτερους μ@λ@κες.:mad:

Ναι Κατερίνα!:D
Καλε εσύ όμως, θα με κάνεις να ξεχάσω και αυτά που ξέρω.
Στον ΟΛΠ; Βράχια;;;;:blink::hmm:
Ο ΟΛΠ ειναι στο λιμάνι και εκει δεν έχει βράχια. Εκτός κι αν εννοεις στην Πειραϊκή. Κάτσε να σκεφτω ονόματα.:hmm: Μήπως δεν εννοεις τον ΟΛΠ και λες την Λεσχη Ναυτικών Δοκίμων;;; Μήπως το καφέ που λες είναι η Πλώρη; Το Μαραμπού;;; Αχ δεν θυμαμαι πως τα λενε τα άλλα από εκει....
Στο λιμάνι έχει μερικά ακόμα αλλα δεν έχει βράχια.
Βοηθησε με λίγο....

Ναι τη λέσχη εννοώ...μάλλον δηλ. Εχει απο την πλαινή μερια θάλασσα και διακρινονται λιγα βράχια απο κάτω γιατι δειχνει χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στο νερό μωρε και τις περισσότερες φορες φυσάει και αρκετά το απογευματάκι. Μέσα ειναι σαν πλώρη πλοιου, με ξύλινα και λευκά μαξιλάρια και μερικα μπλέ ριγωτά, το κάτι άλλο! δεν ξέρω αν κρατάνε το διακοσμο βεβαια γιατι εχω να παω απο περσυ...
Βοήθησα ή χειρότερα;
Γμτ μου !!!

Και δεν έχει κατι άλλο κοντά εκει αν θυμάμαι καλά. Κατεβαιναμε με το αμάξι μέσα απο κάτι δρομάκια συνοικίας καπως κι ειχε και μια μικρή κατηφορίτσα .. ?

Ναι τη λέσχη εννοώ...μάλλον δηλ. Εχει απο την πλαινή μερια θάλασσα και διακρινονται λιγα βράχια απο κάτω γιατι δειχνει χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στο νερό μωρε και τις περισσότερες φορες φυσάει και αρκετά το απογευματάκι. Μέσα ειναι σαν πλώρη πλοιου, με ξύλινα και λευκά μαξιλάρια και μερικα μπλέ ριγωτά, το κάτι άλλο! δεν ξέρω αν κρατάνε το διακοσμο βεβαια γιατι εχω να παω απο περσυ...
Βοήθησα ή χειρότερα;
Γμτ μου !!!

Ενα γωνιακό που ειναι εκεί που τελειώνει ο δρόμος και ειναι χειμωνιάτικό κάπως;;;

Και είναι μπροστά στη θάλασσα;

Ενα γωνιακό που ειναι εκεί που τελειώνει ο δρόμος και ειναι χειμωνιάτικό κάπως;;;

Ναι τελειώνει ο δρομος αλλά ειναι εντελώς καλοκαιρινό...τουλάχιστον έτσι το εχω δει εγώ. Δεν έχω δει ποιο ναυτικό στυλ σε μαγαζί..Τελειο ειναι!
γμτ μου...πρέπει να κουβαλάω μαζι μου navigator άλλη φορά...

Ναι τελειώνει ο δρομος αλλά ειναι εντελώς καλοκαιρινό...τουλάχιστον έτσι το εχω δει εγώ. Δεν έχω δει ποιο ναυτικό στυλ σε μαγαζί..Τελειο ειναι!
γμτ μου...πρέπει να κουβαλάω μαζι μου navigator άλλη φορά...

Ααααα!!! Μήπως λες το Μπότζι;

Και είναι μπροστά στη θάλασσα;

Οπως κατεβαινεις έχεις αριστερά τη θάλασσα, στη μέση το μπαρ με γύρω γύρω σκαπω κι αριστερά - δεξια τραπεζάκια στυλ καναπεδάτο με μικρά διδέσια καναπεδάκια. Σαν να εισαι σε καράβι με το μπαρ στη μέση.

Ααααα!!! Μήπως λες το Μπότζι;

:lol::lol::lol: τι να σου πω Κατερινα μου....μακάρι να ' ξερα...λες να το βρήκαμε;

Ε δεν μπορώ να καταλάβω. Με μπέρδεψες τελειώς. Μόνο το costa costa μου έρχεται στο μυαλό αλλά αυτό έχει και άλλα μαγαζιά δεξια και αριστερά του. Και είναι στην Μαρινα Ζεας. Ρωτα που σε πηγαινουν και πες μου ονομα να σου δωσω οδηγιες να μην τους εχεις αναγκη!

:lol::lol::lol: τι να σου πω Κατερινα μου....μακάρι να ' ξερα...λες να το βρήκαμε;

Κατια καλέ. Εχω να το ακούσω το Κατερίνα......

Ε δεν μπορώ να καταλάβω. Με μπέρδεψες τελειώς. Μόνο το costa costa μου έρχεται στο μυαλό αλλά αυτό έχει και άλλα μαγαζιά δεξια και αριστερά του. Και είναι στην Μαρινα Ζεας. Ρωτα που σε πηγαινουν και πες μου ονομα να σου δωσω οδηγιες να μην τους εχεις αναγκη!

Οχι οχι το costa costa δεν ειναι, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Θα ρωτήσω αλλά με τόσες φορες που έχουμε πάει, έχω να φάω κράξιμο.........

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back