Πότε θα πάμε για καφέ;

Η αλλιώς, μπορούμε να συναντηθουμε όλες μαζί και να τα γυρίσουμε όλα και να πίνουμε ένα ποτάκι στο καθένα και στο τέλος πάλι δεν θα τα θυμάσαι τίποτα αλλά ίσως να τα θυμάμαι εγώ.:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αλλιώς, μπορούμε να συναντηθουμε όλες μαζί και να τα γυρίσουμε όλα και να πίνουμε ένα ποτάκι στο καθένα και στο τέλος πάλι δεν θα τα θυμάσαι τίποτα αλλά ίσως να τα θυμάμαι εγώ.:up::up::up:

LOL & ματαξαναμανα LOL
(θα θυμάμαι βρε...δε φταινε τα ποτά, το Πειραιωτάκι φταίει που με αποσυντωνίιιιιζει)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

LOL & ματαξαναμανα LOL
(θα θυμάμαι βρε...δε φταινε τα ποτά, το Πειραιωτάκι φταίει που με αποσυντωνίιιιιζει)
αστο σπιτι...:lol::lol:

Λοιπόν αντε, αποφασίστε να ξέρουμε. Πειραιά ή Φλοίσβο;
Και για όσες δεν μπορούν το Σεπτέμβρη και θα είναι εδώ αυτό το ΣΚ, κανονίζουμε και μια προθέρμανση.;)

αστο σπιτι...:lol::lol:

Ασε κάτω το Πειραιωτάκι μου εσυ και πιάσε τη μπάλα οεο μαρη... (οχι που θα σ'αφηνα..χιχι)

Λοιπόν αντε, αποφασίστε να ξέρουμε. Πειραιά ή Φλοίσβο;
Και για όσες δεν μπορούν το Σεπτέμβρη και θα είναι εδώ αυτό το ΣΚ, κανονίζουμε και μια προθέρμανση.;)

Πειραιά να πάτε κοριτσια σας το λέω. Εγώ 99% δε θα ειμαι εκεινη τη βδομάδα εδώ με τα ΣΚ μαζι εννοειται. Αυτο το ΣΚ επίσης θα ειμαι εκτος δυστυχώς...Έκτος κι αν χτυπήσουμε μια Πέμπτη πχ

Μήπως η Φένια εννοεί το ναυτικό όμιλο στο μικρολίμανο??:hmm::hmm: από την περιγραφή αυτό μου ήρθε,
anyway αφού πιάσαμε τον πειραιά, λέω ότι η πισίνα είναι μια χαρά, έχει κ παρκινγκ, σόρυ αλλά για μένα είναι σημαντικό;) επίσης σαν εναλλακτική προτείνω στο ειρήνης κ φιλίας το ολύμπικο, μεγάλο, έχει πάρκιγκ εκεί, και αν κ έχω πάει μόνο μέρα νομίζω ότι κ το βράδυ θα είναι πολύ ατμοσφαιρικά,

Τώρα στο φλοίσβο, όποιος μπει στο σιτε της μαρίνας ας δει ένα μαγαζί που είναι το μεγαλύτερο, στα άλλα χλωμές μας κόβω να χωρέσουμε:lol::lol: το pier one, είναι στο βάθος, δίπλα στα fridays(για όσες νιώσουν καμιά λιγούρα:whistle::whistle: και είναι αρκετά όμορφο. Ααα στη μαρίνα το πάρκιγκ είναι δωρεάν, αλλά κοριτσούδες μου πρέπει να μαζευτήτε νωρίς, πάμε για κανά καφεδάκι πριν τα ποτά, γιατί παρ, και σκ εχει κόσμο κ γεμίζει.
Ακόμα προς ενημέρωση, τα γατόνια στο φλοίσβο είναι λίγο πιο μετά, η είσοδος της μαρίνας είναι πιο πριν (όπως έρχεσαι από πειραιά)

Τωρα αν καμιά πιει πολύ:lol::lol::lol: έχουμε σπίτι χώρο, όποια θέλει ευπρόσδεκτη, τα μαξιλάρια των γατουνίων μου στη διάθεσή σας:lol::lol:

Μήπως η Φένια εννοεί το ναυτικό όμιλο στο μικρολίμανο??:hmm::hmm: από την περιγραφή αυτό μου ήρθε,
anyway αφού πιάσαμε τον πειραιά, λέω ότι η πισίνα είναι μια χαρά, έχει κ παρκινγκ, σόρυ αλλά για μένα είναι σημαντικό;) επίσης σαν εναλλακτική προτείνω στο ειρήνης κ φιλίας το ολύμπικο, μεγάλο, έχει πάρκιγκ εκεί, και αν κ έχω πάει μόνο μέρα νομίζω ότι κ το βράδυ θα είναι πολύ ατμοσφαιρικά,

Τώρα στο φλοίσβο, όποιος μπει στο σιτε της μαρίνας ας δει ένα μαγαζί που είναι το μεγαλύτερο, στα άλλα χλωμές μας κόβω να χωρέσουμε:lol::lol: το pier one, είναι στο βάθος, δίπλα στα fridays(για όσες νιώσουν καμιά λιγούρα:whistle::whistle: και είναι αρκετά όμορφο. Ααα στη μαρίνα το πάρκιγκ είναι δωρεάν, αλλά κοριτσούδες μου πρέπει να μαζευτήτε νωρίς, πάμε για κανά καφεδάκι πριν τα ποτά, γιατί παρ, και σκ εχει κόσμο κ γεμίζει.
Ακόμα προς ενημέρωση, τα γατόνια στο φλοίσβο είναι λίγο πιο μετά, η είσοδος της μαρίνας είναι πιο πριν (όπως έρχεσαι από πειραιά)

Τωρα αν καμιά πιει πολύ:lol::lol::lol: έχουμε σπίτι χώρο, όποια θέλει ευπρόσδεκτη, τα μαξιλάρια των γατουνίων μου στη διάθεσή σας:lol::lol:

εγω μπορω να παρω και τον τσικο παραμασχαλα???:inlove::inlove::baby::baby: :lol::lol:

Ο τσίκο θα μπαστακωθεί στη μούρη σου όλο το βράδυ αν σε φιλοξενήσω:lol::lol: επίσης θα σου κάνει μυτάκια ενώ θα κοιμάσε, θα σου μασάει τα μαλλιά, θα σου δίνει σφαλιάριτσες με τα πατουσάκια του:lol::lol: κ το τελευταίο είναι το καλύτερο, θα προσπαθήσει να βολευτεί ανάμεσα στα πόδια σου όταν κοιμάσε:redface::redface::redface: δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, η μαμά μου που τον είχε 10 μέρες έφριξε:lol::lol::lol:
αν μετά από όλα αυτά θέλεις να τον πάρεις..... :hmm::hmm:

Ο τσίκο θα μπαστακωθεί στη μούρη σου όλο το βράδυ αν σε φιλοξενήσω:lol::lol: επίσης θα σου κάνει μυτάκια ενώ θα κοιμάσε, θα σου μασάει τα μαλλιά, θα σου δίνει σφαλιάριτσες με τα πατουσάκια του:lol::lol: κ το τελευταίο είναι το καλύτερο, θα προσπαθήσει να βολευτεί ανάμεσα στα πόδια σου όταν κοιμάσε:redface::redface: δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, η μαμά μου που τον είχε 10 μέρες έφριξε:lol::lol:
αν μετά από όλα αυτά θέλεις να τον πάρεις..... :hmm::hmm:

αυτο με τα μαλλια μπορεις να μου πεις γιατι το κανουν??:blink:και ο Λουκουμας το κανει αυτο συνεχεια και μου σπαει τα νευρα!:mad::mad: εκει που κοιμαμαι γαληνια νιωθω εναν πονο στο τριχωτο της κεφαλης μου!:blink::lol:
ολα τα υπολοιπα χαριτωμενα μου ακουγονται!:rolleyes: αν βεβαια το παρακανει μπορει το πρωι να παει μια βολτα..:whistle::whistle: :lol::lol:

Καλά ... σας έχω μπερδέψει γενικότερα οπότε το βουλώνω.
Οχι δεν ειναι στο μικρολίμανο πάντως - εκει το κατέχω το μέρος...
Οπου κι αν πάτε μωρέ καλά θα ειναι. Η παρέα μετράει..

Ax η ''Πλώρη''..τι μου θυμίσατε...:inlove::inlove:είχα δώσει απέναντι στη θάλασσα το πρώτο μου φιλί στο Λύκειο(άργησα λίγο:redface:)αφού είχαμε πιει εκεί πρώτα ποτάκι...Κρίμα που είναι μικρό μέρος και δεν χωράμε:(:(και η Πισίνα καλή είναι και ο Ναυτικός όμιλος ότι πει η πλειοψηφία,εμένα όλα με βολεύουν Πειραιά μένω.:)

Συγνώμη ρε κορίτσια αλλά για πόσα ατομα λέμε; Γιατί κάθε φορά λέμε ότι θα ειμαστε πολλες αλλά πάντα γύρω στις 20 καταλήγουμε. Και τώρα που δεν θα έχει και φαγητό η υπόθεση, μπορεί να μην είναι πολύ δελεαστικό το θέμα.

Δεν ξέρω, κι εγώ θα το σκεφτώ πολύ για να έρθω.....:hmm::P

Καλημερα! :)
Χθες περασα τυχαια απο τη Πισινα και μου αρεσε παρα πολυ!:)
Ειναι και η Μελινα μεσα!
Σιγα μη δεν ηταν:lol:

Λοιπον μεχρι στιγμης ειμαστε:

Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια
Staman2
Μελινα
Kounelaki
ΓΙΟΥΛΗ

Καλος αριθμος συμμετοχων αν σκεφτεις οτι ειναι και Αυγουστος...:)

ναι ναι μια χαρα!!!! :up::up::up:

καταληξαμε ομως τελικα σε μαγαζι η ετσι απλα δηλωνουμε εμεις??:redface::lol::lol:

ναι ναι μια χαρα!!!! :up::up::up:

καταληξαμε ομως τελικα σε μαγαζι η ετσι απλα δηλωνουμε εμεις??:redface::lol::lol:
Μας βλεπω να γερνουμε προς τη Πισινα:)

θυμιστε μας ημερομηνια?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back