ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.061 19-08-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θυμιστε μας ημερομηνια? Click για ανάπτυξη... Η διασημη () 11η του Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.062 19-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θυμιστε μας ημερομηνια? Click για ανάπτυξη... Καλημερα,και γω το ιδιο θαλεγα Στους συμμετεχοντες προσθεστε και τη Χριστινα (η κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.063 19-08-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον μεχρι στιγμης ειμαστε: Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια Χριστινα Staman2 Μελινα Kounelaki ΓΙΟΥΛΗ __________ 12 Καλος αριθμος συμμετοχων αν σκεφτεις οτι ειναι και Αυγουστος... Click για ανάπτυξη... Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.064 19-08-09 09:39 Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #3.065 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ζουζουνα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η aporw έγραψε: #3.066 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.067 19-08-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω ζουζουνα μου Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Click για ανάπτυξη... μπαααα....θα μπεκρουλιασουν ανταμα απο το καημο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.068 19-08-09 10:01 Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.069 19-08-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θυμιστε μας ημερομηνια? Click για ανάπτυξη... Η διασημη () 11η του Σεπτεμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.062 19-08-09 09:34 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θυμιστε μας ημερομηνια? Click για ανάπτυξη... Καλημερα,και γω το ιδιο θαλεγα Στους συμμετεχοντες προσθεστε και τη Χριστινα (η κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.063 19-08-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον μεχρι στιγμης ειμαστε: Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια Χριστινα Staman2 Μελινα Kounelaki ΓΙΟΥΛΗ __________ 12 Καλος αριθμος συμμετοχων αν σκεφτεις οτι ειναι και Αυγουστος... Click για ανάπτυξη... Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.064 19-08-09 09:39 Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #3.065 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ζουζουνα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η aporw έγραψε: #3.066 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.067 19-08-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω ζουζουνα μου Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Click για ανάπτυξη... μπαααα....θα μπεκρουλιασουν ανταμα απο το καημο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.068 19-08-09 10:01 Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.069 19-08-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θυμιστε μας ημερομηνια? Click για ανάπτυξη... Καλημερα,και γω το ιδιο θαλεγα Στους συμμετεχοντες προσθεστε και τη Χριστινα (η κορη μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.063 19-08-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον μεχρι στιγμης ειμαστε: Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια Χριστινα Staman2 Μελινα Kounelaki ΓΙΟΥΛΗ __________ 12 Καλος αριθμος συμμετοχων αν σκεφτεις οτι ειναι και Αυγουστος... Click για ανάπτυξη... Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.064 19-08-09 09:39 Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #3.065 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ζουζουνα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η aporw έγραψε: #3.066 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.067 19-08-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω ζουζουνα μου Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Click για ανάπτυξη... μπαααα....θα μπεκρουλιασουν ανταμα απο το καημο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.068 19-08-09 10:01 Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.069 19-08-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον μεχρι στιγμης ειμαστε: Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια Χριστινα Staman2 Μελινα Kounelaki ΓΙΟΥΛΗ __________ 12 Καλος αριθμος συμμετοχων αν σκεφτεις οτι ειναι και Αυγουστος... Click για ανάπτυξη... Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.064 19-08-09 09:39 Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #3.065 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ζουζουνα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η aporw έγραψε: #3.066 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.067 19-08-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω ζουζουνα μου Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Click για ανάπτυξη... μπαααα....θα μπεκρουλιασουν ανταμα απο το καημο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.068 19-08-09 10:01 Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.069 19-08-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #3.065 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ζουζουνα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η aporw έγραψε: #3.066 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.067 19-08-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω ζουζουνα μου Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Click για ανάπτυξη... μπαααα....θα μπεκρουλιασουν ανταμα απο το καημο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.068 19-08-09 10:01 Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.069 19-08-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Προσθεσαμε και το Χριστινακι μας Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω ζουζουνα μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:50 Η aporw έγραψε: #3.066 19-08-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.067 19-08-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω ζουζουνα μου Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Click για ανάπτυξη... μπαααα....θα μπεκρουλιασουν ανταμα απο το καημο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.068 19-08-09 10:01 Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.069 19-08-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παιζει να εχω κι εγω το Χρηστο...να παρηγορηθει το πουλακι μου που θα ειναι η πρωτη μερα του σχολειου Click για ανάπτυξη... η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.067 19-08-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω ζουζουνα μου Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Click για ανάπτυξη... μπαααα....θα μπεκρουλιασουν ανταμα απο το καημο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.068 19-08-09 10:01 Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.069 19-08-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω ζουζουνα μου Ωραια θα παρηγοριθουν με τη Χριστινα μαζι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aporw: η θα παρηγορηθει ή θα τρελλαθει και θα παρακαλάει να παει την ιδια στιγμη σχολειο! Click για ανάπτυξη... μπαααα....θα μπεκρουλιασουν ανταμα απο το καημο τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:01 Η Raktia έγραψε: #3.068 19-08-09 10:01 Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.069 19-08-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.069 19-08-09 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Να ρίξω και ένα σφύριγμα στη Λόζυ; Φαντάζομαι ότι θα την ενδιαφέρει. Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η Raktia έγραψε: #3.070 19-08-09 10:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοειται οτι θα πουμε και σε αλλες κοπελες...θα το πω κι εγω στη Βουλα Θα εχουμε και 2 νεαρους απο το mycatοταν τους επιβεβαιωσουμε θα τους προσθεσω Click για ανάπτυξη... Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.071 19-08-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Νεαρούς ακούω;;; Πόσο νεαρούς δηλαδή; Συμμαθητές του γιού σου ας πούμε; Αυτή η ηλικία δεν είναι στο δικό μου target group. Click για ανάπτυξη... στη καλυτεροτερη ηλικια ειναι...μας...πιανουν ολες και δεν θα χρειαστουν το ερωτηματολογιο μας...ειναι του club μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:21 Η aporw έγραψε: #3.072 19-08-09 10:21 καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:24 Η Raktia έγραψε: #3.073 19-08-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:28 Η aporw έγραψε: #3.074 19-08-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Πρόσεχε τι λες εσύ, γιατί ένα κόλλημα με τα πορτοκαλάκια το έχω δηλώσει ότι το έχω. (ζαχαρώνω και ενα καινουριο) Θα στον απαγάγω τον Λουκουμά σου!!!! Click για ανάπτυξη... μεινε μακρια!! Τον Λουκουμα μου δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις δεν τον παιρνεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.075 19-08-09 10:34 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: καπου εδω θα ηθελα να πω οτι..αρχες Σεπτεμβρη που θα ειμαι και μονη μου περιμενω σπιτι μου οποιες τσουπρες θελουν να γνωρισουν απο κοντα το Λουκουμα μου..να πιουμε καφε..και φυσικα να χαζολογισουμε! Click για ανάπτυξη... Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:36 Η aporw έγραψε: #3.076 19-08-09 10:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... Νικολετα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.077 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Νικολετα??? Click για ανάπτυξη... Ωχ βλακεια ειπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η Raktia έγραψε: #3.078 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... εεε ψιτ μαντάμ... η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:37 Η aporw έγραψε: #3.079 19-08-09 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 152 153 154 155 156 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 154 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωχ βλακεια ειπα? Click για ανάπτυξη... Σιμώνη! ειναι που μοιαζουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2009 στις 10:38 Η aporw έγραψε: #3.080 19-08-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ωραια! Ολες κοριτσια στο Ν. Κοσμο στις 11 του Σεπτεμβρη το απογευμα στη Νικολετα, και το βραδυ βουρ το πουλμαν για το Μικρολιμανο πρακτικα πραγματα Click για ανάπτυξη... σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.