Πότε θα πάμε για καφέ;

Σιμώνη! :P ειναι που μοιαζουν!!:P:lol::lol::lol:

σε ολα μεσα επεσε αυτο το κοριτσι!!:rolleyes::rolleyes: :lol::lol:
Αλτσχαιμερ:lol::lol::lol:
Ελα λιγος σεβασμος λογω ηλικιας:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εεε ψιτ μαντάμ... :whistle:η Πισίνα ειναι στη Φρεαττίδα. Παραπληροφόρηση σκέτη είσαι και λες οτι πηγες κιόλας τσ τσ τσ τσ.....
:redface:με πηγαν:cool::rolleyes::D:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ κοπελιά, βάλε και τα κανονικά ονόματα στη λίστα. Πρεπει να τα μάθουμε μέχρι να βγούμε. Θα είναι και βραδυ τότε και θα φαίνεται λίγο άκομψο να κοιταμε πάλι η μια τα βυζια της άλλης. Αααα όλα κι όλα, βραδιατικα εγώ ταμπελακι δεν φοράω.

μαλιστα κυρια Γιουλη!!:redface::redface:
ετσι μπραβο τεκνον μου:P:lol:
Καλέ κοπελιά, βάλε και τα κανονικά ονόματα στη λίστα. Πρεπει να τα μάθουμε μέχρι να βγούμε. Θα είναι και βραδυ τότε και θα φαίνεται λίγο άκομψο να κοιταμε πάλι η μια τα βυζια της άλλης. Αααα όλα κι όλα, βραδιατικα εγώ ταμπελακι δεν φοράω.
ταμπελακια δεν θα εχει αυτη τη φορα...παω στη λιστα να την ονοματιξω:P

η γιουλη θα το κανει αυτο? ωχ ! :lol::lol::lol::lol::lol:
αφου ειπε τη σιμωνη νικολετα, θελω να δω τι θα κανει με τις υπολοιπες:P

Λοιπον μεχρι στιγμης ειμαστε:

Aporw = Σιμωνη:up::P
Ιβανα = Ιωαννα
Kristen = Χριστινα
Vickymoon = Βικυ
Μαρια Γατσιου = :hmm:πως τη λενε αυτη τη κοπελια ωρε? :hmm::P:lol:
Raktia = Κατια (μη τη πειτε Κατερινα, δεν το ακουει):lol:
Νεκταρια = :hmm:κι αυτη δεν τη θυμαμαι:lol:
Χριστινα = :hmm:Χριστινα:P
Staman2 = Αναστασια
Μελινα = βοηθηστε με κι εδω:redface::lol:
Kounelaki = ? εδω πραγματι εχω κενο:redface::P
ΓΙΟΥΛΗ = Θελογια:redface::P

Καλος αριθμος συμμετοχων αν σκεφτεις οτι ειναι και Αυγουστος...:)
τις ονοματιξα...η Κουνελα πως λεγεται καλεεεεεε:redface::lol:

Εγραψες Σιμωνη!! Απαιχτο, τελειο!!!! Εχεις γουστο κοριτσι μου :up::up::up::up:

Ελα ρε!!!:up: Το λες για να το εμπεδώσεις;;;; Όταν θα έχεις ακολουθήσει τις συμβουλες της Χαρούλας θα την λες Νικολέτα πάλι.:whistle::whistle::bleh:

Εγραψες Σιμωνη!! Απαιχτο, τελειο!!!! Εχεις γουστο κοριτσι μου :up::up::up::up:

ε ε ε?? δεν ειναι αψογο?? :up::up::up::up:

Ελα ρε!!!:up: Το λες για να το εμπεδώσεις;;;; Όταν θα έχεις ακολουθήσει τις συμβουλες της Χαρούλας θα την λες Νικολέτα πάλι.:whistle::whistle::bleh:

:lol::lol::lol::lol: ομολογουμενος ηταν πετυχημενο!:redface::redface::lol:

:lol::lol:
Σιμωνη, Σιμωνη σου ειπα οτι το video ηταν καταπληκτικο??
Ε Σιμωνη? στο ειπα αυτο Σιμωνη?
:lol::lol::lol:

στο bar!

Στην υγεια σου Νικολετα!!! Χικ:redface:

:lol::lol:
Σιμωνη, Σιμωνη σου ειπα οτι το video ηταν καταπληκτικο??
Ε Σιμωνη? στο ειπα αυτο Σιμωνη?

στο bar!

Στην υγεια σου Νικολετα!!! Χικ:redface:

:lol::lol::lol::lol::lol:

το πιο πιθανο βεβαια ειναι μετα απο τοσα ποτα να μην θυμασαι ουτε το Νικολετα!!:blink::blink: :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

το πιο πιθανο βεβαια ειναι μετα απο τοσα ποτα να μην θυμασαι ουτε το Νικολετα!!:blink::blink: :lol::lol::lol::lol:
το Μητσος ομως ή το Γιωργης:P θα το θυμαμαι;):cool::lol::lol:

Μπαααα.... Στο τέλος θα μας λες ολες Σεμέλη και Καλυψω. Ε αυτά δεν ξεχνιούνται!!!! Και ειναι και μια χαρα κιόλας.

Φανταστείτε να πω κάποιο αρσενικό (διποδο) Χωσούλη ας πουμε....:hmm::D

Μπαααα.... Στο τέλος θα μας λες ολες Σεμέλη και Καλυψω. Ε αυτά δεν ξεχνιούνται!!!! Και ειναι και μια χαρα κιόλας.

Φανταστείτε να πω κάποιο αρσενικό (διποδο) Χωσούλη ας πουμε....:hmm::D
:lol::lol::lol::lol:ρε Κατια....πεθανα στο γελιο:lol::lol::lol::lol:
Αλλο που δε θα θελει ο κυριος...θα σου πει...
"Μωρο μου...ειμαι ονομα και πραγμα" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back