Πότε θα πάμε για καφέ;

:lol::lol:
με το λιτο και το διαφανο, αν πω κανενα γκομενο "Μορφεα", θα κοιμηθει επι τοπου στην αγκαλια μου:lol::lol:

ΟΧΙ ΟΧΙ δεν το θέλουμε αυτό!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από Ν. Κόσμο ε;:hmm:
Μπορείς να πάρεις το μετρό μέχρι Ομόνοια και απο εκεί τον ηλεκτρικο για Πειραιά. Φτάνεις τέρμα και βγαίνεις από την πλευρά της πλατείας. Εκεί ακριβώς έχει αφαιτηρία το 904 που σε αφήνει 20 μέτρα μακρυα από το μαγαζί στη στάση Πλαζ Φρεαττιδας.
Αλλιώς όλο και κάποιος από την περιοχή σου θα έχει καρο για να έρθετε μαζί.
Δεν μπορείτε να πείτε, εεεεε;;;; Σε κάλυψα σαν πάπλωμα εεεε;;;;;
Άλλος καμία ερώτηση;;;

:blink::blink::blink::blink: και μετα απο οοοοολο αυτο καποια στιγμη φτανεις!!:lol::lol: αφου εχεις αλλαξει 3 συγκοινωνιες, εχεις συχτιρισει αλλες τοσες που περιμενεις ορθια με τις γοβες, στραβοκοιτας εναν βλακα που σε κοιταει σαν λιγουρι..φτανεις στο πισινα μεσα στο κεφι!:cool::cool: :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ούτε η τύπισσες που ομιλούν στα ναβιγκέιτορ να είσουνα:lol::lol::lol: Να θυμηθώ να σε ρωτάω κάθε που χάνομαι!!

Σιμώνη αν θέλεις συναντιόμαστε κ πάμε μαζί, έχω κάρο, θέλω κ παρέα μη κ χαθώ στον Πειραιά:lol::lol::redface::redface:

τελεια!! παμε μαζι!!:up::up: να χαθουμε μαζι!!:redface::redface::lol::lol:

:lol::lol:
με το λιτο και το διαφανο, αν πω κανενα γκομενο "Μορφεα", θα κοιμηθει επι τοπου στην αγκαλια μου:lol::lol:

και θα παει και τσαμπα το λιτο και διαφανο!!:lol::lol::lol:

τελεια!! παμε μαζι!!:up::up: να χαθουμε μαζι!!:redface::redface::lol::lol:

Γιατί να χαθείτε καλέ;;;
Λοιπόν, θα πάρετε την Συγγρού (απο κει είχατε σκοπό να πάτε φαντάζομαι) και στο τέρμα της θα βγειτε στην έξοδο προς Πειραια. Θα πάρετε όοοολο το δρόμο, θα περάσετε μπροστά από το ΣΕΦ και θα δείτε τις ταμπέλες που λένε προς ΖΕΑ καποια στιγμη. Ο δρομος αυτός θα σας βγάλει στο Πασαλιμάνι. Θα συνεχίσετε παραλιακά και θα περασετε διαδοχικά στο δεξί σας χερι (στο αριστερο ειναι η θαλασσα) το CARREFOUR, μετά από λίγο ένα Σκλαβενίτη όχι πολύ μεγάλο, μετά μια στροφή μεγαλούτσικη, το ΝΝΠ, και μετά στο δεξί σας χέρι θα βρείτε μια πλατεία (δεν μπορείτε να τη χάσετε). Με το που περνάτε την πλατεία έχει αριστερά ένα μικρό δρομάκι που κατεβαίνει στην Μαρίνα Zεας. Στο δεξί σας χέρι είναι η Πισινα.
Καλέ, καταλήξαμε ότι θα πάμε εκεί ή τσάμπα τα γράφω;;;

Γιατί να χαθείτε καλέ;;;
Λοιπόν, θα πάρετε την Συγγρού (απο κει είχατε σκοπό να πάτε φαντάζομαι) και στο τέρμα της θα βγειτε στην έξοδο προς Πειραια. Θα πάρετε όοοολο το δρόμο, θα περάσετε μπροστά από το ΣΕΦ και θα δείτε τις ταμπέλες που λένε προς ΖΕΑ καποια στιγμη. Ο δρομος αυτός θα σας βγάλει στο Πασαλιμάνι. Θα συνεχίσετε παραλιακά και θα περασετε διαδοχικά στο δεξί σας χερι (στο αριστερο ειναι η θαλασσα) το CARREFOUR, μετά από λίγο ένα Σκλαβενίτη όχι πολύ μεγάλο, μετά μια στροφή μεγαλούτσικη, το ΝΝΠ, και μετά στο δεξί σας χέρι θα βρείτε μια πλατεία (δεν μπορείτε να τη χάσετε). Με το που περνάτε την πλατεία έχει αριστερά ένα μικρό δρομάκι που κατεβαίνει στην Μαρίνα Zεας. Στο δεξί σας χέρι είναι η Πισινα.

συνεχισε εσυ να εκτελεις χρεη navigator και βλεπουμε!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:
Θυμίστε μου λίγο, το σουξεδακι αυτό ήταν πριν ή μετά το π@$#ανακι;;;

πριν πριν!! :lol::lol: μετα το εριξε στο πιο ποιοτικο! :rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Γιατί να χαθείτε καλέ;;;
ειπαμε για τη Πισινα...
Το αντεγραψα σε ενα word και το τυπωσα για να το εχω στο αυτοκινητο:Pnavigator Κατια:lol:

Καλημερα! :)
Χθες περασα τυχαια απο τη Πισινα και μου αρεσε παρα πολυ!:)
Ειναι και η Μελινα μεσα!
Σιγα μη δεν ηταν:lol:

ΤΥΧΑΙΑ.....τι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Θες να πω δηλαδη?? :rolleyes:εγω δεν εχω κανενα προβλημα:)

Ναι κυρίες μου και κύριοι...η κυρία Γιούλη που κατά τα άλλα θέλει και navigator για να μη χαθει!!! πήγε βόλτα στον Πειραιά μπας και μάθει που πέφτει :P ... Ενημερωτικά σπανίως βορειοπροαστιώτης γνωρίζει πούθε πέφτει ο Πειραιάς, άντε να ξέρουν που ειναι το Λιμάνι το πολύ πολύ... :lol:
Πέρασε λοιπον απο το κέντρο του, Ζέα, Φρεαττίδα, σπίτι Μήτσου :P....παραλιακά παραλιακά και ειδιλιακά (οχι δε χουφτώθηκε, αυτο θα της το κάνει το Μελίνι), είδε τα καραβάκια στο Πασαλιμάνι, κι επέστρεψε απο Καστέλλα αφου μπάνισε και δυο μπαράκια εκει. Μετά....:hmm::hmm::hmm: μετά δε μπορώ να σας πω τι έγινε...:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι κυρίες μου και κύριοι...η κυρία Γιούλη που κατά τα άλλα θέλει και navigator για να μη χαθει!!! πήγε βόλτα στον Πειραιά μπας και μάθει που πέφτει :P ... Ενημερωτικά σπανίως βορειοπροαστιώτης γνωρίζει πούθε πέφτει ο Πειραιάς, άντε να ξέρουν που ειναι το Λιμάνι το πολύ πολύ... :lol:
Πέρασε λοιπον απο το κέντρο του, Ζέα, Φρεαττίδα, σπίτι Μήτσου :P....παραλιακά παραλιακά και ειδιλιακά (οχι δε χουφτώθηκε, αυτο θα της το κάνει το Μελίνι), είδε τα καραβάκια στο Πασαλιμάνι, κι επέστρεψε απο Καστέλλα αφου μπάνισε και δυο μπαράκια εκει. Μετά....:hmm::hmm::hmm: μετά δε μπορώ να σας πω τι έγινε...:lol::lol::lol::lol::lol:

Σε...σχχχχιιιισω !!!
:lol::lol::lol::lol:
:redface:
με παρακολουθεις καλε? :lol:

μαρηηηηη!!! απο πισω με πηρες και τα ξερεις ολα αυτα? :redface::redface::lol::lol::lol:
αντε ειμαστε off..σους τωρα:P

κατι μου βρωμαει εδω..:hmm::hmm::cool::cool::cool:

κατι μου βρωμαει εδω..:hmm::hmm::cool::cool::cool:

Πάρε κλινέξ, ντετόλ, άζαξ με λουλούδια, αζαξ κάμπου, βουνού και θάλασσας και ξεκίνα καθαριότη :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back