Πότε θα πάμε για καφέ;

Καλά, έχετε ξεφύγει τελείως!
Μαρή Γιούλη, "ατάιστη" σε έχει ο άντρας σου και επιτήθεσαι και στους μπαμπάδες μας;
Μου φαίνεται ότι εισαι το "κουνελάκι" μετά από μερικά χρόνια. Λυσσαρα!!!!!:lol:
Όσο για τους σκαφάτους που ονειρευεστε, μην ποντάρετε και πολυ σε αυτό. Έχει μερικά πιπινάκια το μέρος, αλλά αυτό που διαθέτουν ειναι σκαφη για μπουγάδα και όχι για την θάλασσα.
Θέλετε και πασαρέλα ε;;;; Τις ντομάτες ποιος θα τις φέρει;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, έχετε ξεφύγει τελείως!
Μαρή Γιούλη, "ατάιστη" σε έχει ο άντρας σου και επιτήθεσαι και στους μπαμπάδες μας;
Μου φαίνεται ότι εισαι το "κουνελάκι" μετά από μερικά χρόνια. Λυσσαρα!!!!!:lol:
Όσο για τους σκαφάτους που ονειρευεστε, μην ποντάρετε και πολυ σε αυτό. Έχει μερικά πιπινάκια το μέρος, αλλά αυτό που διαθέτουν ειναι σκαφη για μπουγάδα και όχι για την θάλασσα.
Θέλετε και πασαρέλα ε;;;; Τις ντομάτες ποιος θα τις φέρει;:hmm:

:lol::lol::lol: πωπω εμφανιστηκες ξαφνικα και μας πηρε και μας σηκωσε ολες!:lol: για ολες ειπες κατι!!:lol: και σας ειπα εγω να μην ξανοιχτουμε!! μονες μας μας βλεπω να πληρωνουμε το 30ρι!:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ ποιος ειπε για 30αρι; Εκτός κι αν εννοείτε τον 30αρη.;)
Πάντως δεν έχει και στάνταρ ταρίφα το μαγαζί. Το ποτό έχει όσο και στα άλλα μαγαζιά, άντε λιγο πιο ακριβο.
Α, η Λόζυ ειναι μέσα!

Καλέ ποιος ειπε για 30αρι; Εκτός κι αν εννοείτε τον 30αρη.;)
Πάντως δεν έχει και στάνταρ ταρίφα το μαγαζί. Το ποτό έχει όσο και στα άλλα μαγαζιά, άντε λιγο πιο ακριβο.
Α, η Λόζυ ειναι μέσα!

ετσι ελεγε στο link που εχει βαλει η Γιουλη!:P και καναμε χαβαλε!:lol:

ετσι ελεγε στο link που εχει βαλει η Γιουλη!:P και καναμε χαβαλε!:lol:

Αμάν αυτό το κορίτσι πια τσ τσ τσ.... Η παραπληροφόρηση η ιδια ειναι.
Φαντάσου λέει να έπρεπε να πει κανενα δελτιο ειδησεων.
Εκλογές θα έβγαζε κάθε μέρα, οι Τουρκοι θα ειχαν φτάσει μέχρι το Κερατσινι και η μητρικη μας γλώσσα θα ηταν η Αλβανική.:P

Αμάν αυτό το κορίτσι πια τσ τσ τσ.... Η παραπληροφόρηση η ιδια ειναι.
Φαντάσου λέει να έπρεπε να πει κανενα δελτιο ειδησεων.
Εκλογές θα έβγαζε κάθε μέρα, οι Τουρκοι θα ειχαν φτάσει μέχρι το Κερατσινι και η μητρικη μας γλώσσα θα ηταν η Αλβανική.:P

:lol::lol::lol::lol:

μαμα Γιουληηηηηη!! που εισαι μαρη να ακουσεις τι σου σουρνουν!! :lol::lol:

Σιμώνη κ Γιούλη ένα έχω να πω, έχετε ξεφύγει εντελώς:lol::lol::lol: κ καλά η Σιμώνη, μικρό κορίτσι (λέμε τώρα), αλλά εσύ μαρή?? κοτσαμαν γυναίκα (δεν είπα μεγάλη, πρόσεξε το ε?):lol::lol:
Λείπει κ η Βίκυ σε διακοπές, αλλιώς... αλίμονο σου τι θα άκουγες!! :P:P

Λοιπόν εγώ μάλλον μονή θα έρθω (η μπέμπα δεν πιάνεται;)) η μικρή Αρτεμις δε θα έρθει μάλλον.

Σιμώνη κ Γιούλη ένα έχω να πω, έχετε ξεφύγει εντελώς:lol::lol::lol: κ καλά η Σιμώνη, μικρό κορίτσι (λέμε τώρα), αλλά εσύ μαρή?? κοτσαμαν γυναίκα (δεν είπα μεγάλη, πρόσεξε το ε?):lol::lol:
Λείπει κ η Βίκυ σε διακοπές, αλλιώς... αλίμονο σου τι θα άκουγες!! :P:P

Λοιπόν εγώ μάλλον μονή θα έρθω (η μπέμπα δεν πιάνεται;)) η μικρή Αρτεμις δε θα έρθει μάλλον.

μικρη ειμαι μανδαμ!! οχι λεμε τωρα!! μικρη!!:P:lol::lol::lol:

τι ειπαμε?:blink: κατι κακο??:blink: λεμε κ εμεις αλλα δεν σας βλεπω εσας τις τσουπρες να υποστηριζετε και το αντιθετο!:P:lol::lol:

μικρη ειμαι μανδαμ!! οχι λεμε τωρα!! μικρη!!:P:lol::lol::lol:

τι ειπαμε?:blink: κατι κακο??:blink: λεμε κ εμεις αλλα δεν σας βλεπω εσας τις τσουπρες να υποστηριζετε και το αντιθετο!:P:lol::lol:

Εσύ χρυσό μου κατα πως φαίνεσαι, είσαι μικρή στο μάτι... (Τα θελες τώρα:P)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσύ χρυσό μου κατα πως φαίνεσαι, είσαι μικρή στο μάτι... (Τα θελες τώρα:P)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:blink::blink::blink::blink:

:redface::redface::redface::redface::redface: ντροπης πραγματα...

καλα δε ντρεπεστε καλε να ξεφευγετε οσο λειπω?:mad:
:blink:
:lol::lol::lol::lol:

A μου φαίνεται έχω καιρό να τον φέρω και έχετε ξεφύγει....:blink::blink:
mens-sexy-cop-costume.jpg

τι παιδι ειναι αυτο?? :blink::blink::blink:

αντε και πολυ αργησες να μας τον φερεις..τετοιο παιδι!!:blink: :lol::lol::lol:
καλε αυτος ειναι ο "Σταματης" που μας σταματουσε οταν ξεφευγαμε στα καλλιστεια...πω πω...σα να παχυνε λιγο Μαρακι ε?:hmm::lol:

καλε αυτος ειναι ο "Σταματης" που μας σταματουσε οταν ξεφευγαμε στα καλλιστεια...πω πω...σα να παχυνε λιγο Μαρακι ε?:hmm::lol:

Σταματη το λενε το παλικαρι και δεν μας συστηνετε τοση ωρα??:rolleyes: :lol::lol:

παντα ειχα ενα αποθημενο για τους ενστολους!!:rolleyes: :lol::lol::lol:

Σταματη το λενε το παλικαρι και δεν μας συστηνετε τοση ωρα??:rolleyes: :lol::lol:

παντα ειχα ενα αποθημενο για τους ενστολους!!:rolleyes: :lol::lol::lol:
σε πολλες αρεσουν....σε εμενα οχι...:P

δεν τον φερνεις ρε Μαρια και στη Πισινα το Σταματη μπας και ξεφυγουμε να μας συμμαζεψει? Βαλτον διπλα στη Σιμωνη να την εχει στο νου του:lol::lol:

σε πολλες αρεσουν....σε εμενα οχι...:P

καλα εσυ ειπαμε! μουσι και κοιλια και εισαι καλα!:lol::lol:

δεν τον φερνεις ρε Μαρια και στη Πισινα το Σταματη μπας και ξεφυγουμε να μας συμμαζεψει? Βαλτον διπλα στη Σιμωνη να την εχει στο νου του:lol::lol:

ναι ναι διπλα μου διπλα μου!!!:D:D θα ξεφυγω θα ξεφυγω!:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol:

ναι ναι διπλα μου διπλα μου!!!:D:D θα ξεφυγω θα ξεφυγω!:D:D

:lol::lol::lol::lol::lol:
σιμωνη-νικολετα(μη το ξεγναμε αυτο :lol::lol:)να τον βαλουμε να κατσει στη μεση?εσυ απο την μια κια εγω απο την αλλη?να μη ξεφυγει(ουπς)να μη ξεφυγουμε ηθελα να πω????:lol::lol::lol::lol:

καλα εσυ ειπαμε! μουσι και κοιλια και εισαι καλα!:lol::lol:
:P:P:lol::lol::lol:
σιμωνη-νικολετα(μη το ξεγναμε αυτο :lol::lol:)να τον βαλουμε να κατσει στη μεση?εσυ απο την μια κια εγω απο την αλλη?να μη ξεφυγει(ουπς)να μη ξεφυγουμε ηθελα να πω????:lol::lol::lol::lol:
Mαρια ασε εμπλεξες τωρα με τις ιδεες μου αν δε φερεις το Σταματη μαζι μην ερθεις καθολου:lol:

:P:P:lol::lol::lol:

Mαρια ασε εμπλεξες τωρα με τις ιδεες μου αν δε φερεις το Σταματη μαζι μην ερθεις καθολου:lol:

ακριβως!:P:P δεν βρισκω το λογω!!:lol::lol::lol::lol:

μ αυτα και μ αυτα αγχωθηκα με το τι να φορεσω...:rolleyes::rolleyes: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back