Πότε θα πάμε για καφέ;

μηπως να κλεισεις αυτο το εξω - σκεπαστο μηπως εχει και δροσουλα και κρυωσουμε?:hmm:

και τους σκαφατους τι θα τους εχουμε μαρη?? για εφε??:P:lol::lol: λιγη ζεστασια δεν θα μπορουν να την προσφερουν??:rolleyes::rolleyes: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και τους σκαφατους τι θα τους εχουμε μαρη?? για εφε??:P:lol::lol: λιγη ζεστασια δεν θα μπορουν να την προσφερουν??:rolleyes::rolleyes: :lol:

Αυτο το κομματι που λεω ειναι οτι πρεπει!:up:
Και μεσα να μην γινουμε μουσκεμα αν βρεξει και εξω για να φαινόμαστε. Αν και νομίζω ότι και να μην φιανόμαστε θα ακουστουμε σιγουρα.:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο το κομματι που λεω ειναι οτι πρεπει!:up:
Και μεσα να μην γινουμε μουσκεμα αν βρεξει και εξω για να φαινόμαστε. Αν και νομίζω ότι και να μην φιανόμαστε θα ακουστουμε σιγουρα.:lol::lol::lol::lol:

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!:lol::lol: ενα θα σας πω!! ερχομαι με ορεξη για πολυ ποτο...:cool::cool:

παιδακια τωρα το ειδα για την πισινα εχω παει παλια και ειναι ωραια για ποτε το κανονιζετε..να δω αν μπολω και εγω το τσαμενο να ερθω!!!!:blink::blink::blink:

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!:lol::lol: ενα θα σας πω!! ερχομαι με ορεξη για πολυ ποτο...:cool::cool:
στα 3 θα φας πορτα απο τη μαμα Γιουλη που θα σε εχει απο κοντα:lol::lol::lol:

παιδακια τωρα το ειδα για την πισινα εχω παει παλια και ειναι ωραια για ποτε το κανονιζετε..να δω αν μπολω και εγω το τσαμενο να ερθω!!!!:blink::blink::blink:
δες την υπογραφη μου και δηλωσε συμμετοχη;):up:

στα 3 θα φας πορτα απο τη μαμα Γιουλη που θα σε εχει απο κοντα:lol::lol::lol:

και ποιος σου ειπε οτι η μαμα Γιουλη δεν θα πινει μαζι με την κορη της?:P :lol::lol:

:blink::blink::blink: που ζεις καλη μου!! εδω εχει γινει πανικος για την πισινα και τους σκαφατους!!:cool::cool::cool:

δες την υπογραφη μου και δηλωσε συμμετοχη;):up:

αχ τι κριμα την Παρασκευη ε?????φευγω για Θεσ/νικη..κλαψ,κλαψ:(:(δεν πειραζει ομως καλα να περασετε και με πολλες πολλες φωτο να δουμε να ζηλεψουμε!!!!!!!!!!!!!!!:happy::happy::happy:

και ποιος σου ειπε οτι η μαμα Γιουλη δεν θα πινει μαζι με την κορη της?:P :lol::lol:
εγω θα πιω 6 σαν μεγαλυτερη κι εσυ 3:P:lol::lol:
πλακα πλακα, για κανα 2 με βλεπω λογω τουτου:P

μαρη κορη στη πελατισσα μην στειλεις κανενα e mail γραφοντας τη Τηνο με γιωτα, γιατι θα αλλαξει πρακτορα:P:lol:

μαρη κορη στη πελατισσα μην στειλεις κανενα e mail γραφοντας τη Τηνο με γιωτα, γιατι θα αλλαξει πρακτορα:P:lol:

:redface::redface: μπερδευτηκα ρε μανουλα..επειδη στο συστημα το γραφω greeklish tinos..:redface::redface: μην μας κανεις ρεντικωλο στις κυριες εδω μεσα!!:P:lol: :lol:

εγω παλι που δεν εχω ουτε πατινι..θα πιω ολο το βοσπορο!:cool::cool: :lol:

εγω παλι που δεν εχω ουτε πατινι..θα πιω ολο το βοσπορο!:cool::cool: :lol:

Εγώ πάλι σχεδόν καθόλου:mad::mad: θα πιείτε εσείς για μένα:lol::lol::lol: να δω πως θα επιστρέψω την σιμώνη τύφλα:lol::lol::lol::lol: θα σε αποκληρώσει μαρή ο Λουκουμάκος:P

Εγώ πάλι σχεδόν καθόλου:mad::mad: θα πιείτε εσείς για μένα:lol::lol::lol: να δω πως θα επιστρέψω την σιμώνη τύφλα:lol::lol::lol::lol: θα σε αποκληρώσει μαρή ο Λουκουμάκος:P

να μας κανει τη χαρη ο Λουκουμας!:mad::mad: θα ζησω ελευθερο πουλι και οχι κοροιδο στο κλουβι!:P :lol::lol:

φανταζεστε να με σουρνει μετα ο Λουκουμας?:lol::lol::lol:

:redface::redface: μπερδευτηκα ρε μανουλα..επειδη στο συστημα το γραφω greeklish tinos..:redface::redface: μην μας κανεις ρεντικωλο στις κυριες εδω μεσα!!:P:lol: :lol:
:lol::lol:το συνδρομο του πειραχτηριου το πηρες απο τη μανα σου;):lol::lol:

:lol::lol:το συνδρομο του πειραχτηριου το πηρες απο τη μανα σου;):lol::lol:

εεε αν δεν μοιασω στην μαμα μου που θα μοιασω!:P:P :lol::lol::lol:

βρε κορίτσια υπάρχει κανένα θέμα που να μπαίνουμε, χωρίς να είμαστε οφ, και να λέμε τα καθημερινά μας νέα? πχ. ένα θέμα που να το λένε Καλημέρα, τι νέα?? ή κάτι τέτοιο? αν δεν υπάρχει μήπως ανοίξουμε ένα??? να λέμε για ποτά, για ότι έχουμε στο κεφάλι μας ή έστω μια καλημέρα, :):)

Για προτείνετε...:D:D:D

βρε κορίτσια υπάρχει κανένα θέμα που να μπαίνουμε, χωρίς να είμαστε οφ, και να λέμε τα καθημερινά μας νέα? πχ. ένα θέμα που να το λένε Καλημέρα, τι νέα?? ή κάτι τέτοιο? αν δεν υπάρχει μήπως ανοίξουμε ένα??? να λέμε για ποτά, για ότι έχουμε στο κεφάλι μας ή έστω μια καλημέρα, :):)

Για προτείνετε...:D:D:D

Να σου πω το σκεφτει κι εγω.:hmm: Γιατι ειναι πολλες φορες που απλά θελω να σας πω κατι που σκεφτομαι και συνηθως ειναι μια μακακια:redface: ή κατι άσχετο -αλλά πάντα σχετικο- και δεν μου κολλαει πουθενα ρε γμτ.
Αντε ανοιξτε!!!

Καλέ Παρασκευή είναι τελικά;Πως είχα μείνει εγώ οτι είναι Σάββατο;:hmm:Καλά και πάλι μέσα είμαι αλλά καλά που το πρόσεξα γιατί με βλέπω να πήγαινα το Σάββατο και να σας έψαχνα:redface::redface:

Καλέ Παρασκευή είναι τελικά;Πως είχα μείνει εγώ οτι είναι Σάββατο;:hmm:Καλά και πάλι μέσα είμαι αλλά καλά που το πρόσεξα γιατί με βλέπω να πήγαινα το Σάββατο και να σας έψαχνα:redface::redface:

Ειναι πολυ πιθανο να ειμαστε ακομα εκει να να πινουμε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back