ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ομορφα ηταν χθες κι αν εξαιρεσουμε οτι πετυχαμε τη πιο βροχερη μερα του χρονου
οι 19 απο τους 25 που ηρθαν ηταν επιτυχια
φωτο τη Δευτερα απο το γραφειο μου...απο εδω δε μπορω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Πώς περάστε χθες;
(περιττή η ερώτηση φαντάζομαι
)Παρατηρώ μια αρκετά ζωηρή συζήτηση του κ.Παύλη,με την κ.Νεκταρία,ή κάνω λάθος;

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Καλημερα!
Ομορφα ηταν χθες κι αν εξαιρεσουμε οτι πετυχαμε τη πιο βροχερη μερα του χρονουοι 19 απο τους 25 που ηρθαν ηταν επιτυχια
φωτο τη Δευτερα απο το γραφειο μου...απο εδω δε μπορω![]()
Ζουζουνα στειλτες με μειλ και θα τις ανεβασω

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Στο my cat ειμαστε ζωηροι και κεφατοι ολοι,Χριστινακι μουΚαλημέρα!Πώς περάστε χθες;
(περιττή η ερώτηση φαντάζομαι
)
Παρατηρώ μια αρκετά ζωηρή συζήτηση του κ.Παύλη,με την κ.Νεκταρία,ή κάνω λάθος;![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Σε εμένα το λέτε;Στο my cat ειμαστε ζωηροι και κεφατοι ολοι,Χριστινακι μου![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
να πω και εγώ με τη σειρα μου οτι περάσαμε πολύ ωραία χθες και μάλιστα μάθαμε και τα ονόματά μας χωρίς τα ταμπελάκια αυτή τη φορά
Βάζω και εγώ μερικές φωτογραφίες αν και τις πιο πολλές τις αναμένουμε από την Γιούλη που τράβηξε τις περισσότερες

Η Γιούλη επί το έργον!!
Η Σιμώνη(aporw)

H Δάφνη(Dafni)
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Εριξε νερό με τους κουβάδες και μας έκανε όλες και όλους (ΝΑΙ αυτη την φορα ειχαμε και αρσενικά) μουσκεμα αλλα τελικά φτάσαμε.
Ειναι παντα ωραιο να βλεπεις ευχάριστες φατσουλες και να γνωρίζεις και καινούριες.
Την επόμενη φορά ελπίζω μονο να μην φτάσουμε με βάρκα.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Σοφια παιδι μου μην κοιτας ετσι την αδερφη σου στις φωτο,ετσι βγαινει αυτη λαδι κι εσυ η κακια...

ria23
Διάσημο μέλος
Το γλυκιες φατσες!Καλα πρεπει να ειμαστε το πιο ομορφο φορουμ ever ε;
Σοφια παιδι μου μην κοιτας ετσι την αδερφη σου στις φωτο,ετσι βγαινει αυτη λαδι κι εσυ η κακια...![]()
να προσθεσω οτι η Σοφια με απειλησε να σβησω την φωτο της την οποια και εσβησα αλλα τι να της κανω που την πηρε ξωφατσα ο φακος οταν πηγα να βγαλω την Leioμανα

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,ναι,ξερω,ειναι ανθρωπος του υποκοσμου.Που εδωσα το παιδακι μουυυυυυ!να προσθεσω οτι η Σοφια με απειλησε να σβησω την φωτο της την οποια και εσβησα αλλα τι να της κανω που την πηρε ξωφατσα ο φακος οταν πηγα να βγαλω την Leioμανα![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος

και βεβαια και το αγεννητο μελος του mycat (kristen εγκυμονουσα)ωραιες παρουσιες, ωραιος χωρος και ωραιο κουτσομπολιο. πηρε φωτια το στομα μας. ολες οι κοπελες ηταν ιδιαιτερα λαμπερες.
γιουλη ανανεωμενη και ροζ πειρασμος. τρελο γκομενακι
raktia τοσο σικ και ομορφη, θεα και με μυαλο, μας εκανε τον λογαριασμο

aporw και dafni τα πιο ωραια μπουστα

kristen ειναι γκομενα και με τη κοιλια τουρλα.
tzoutzou ενα χαμογελο που ελαμπε το μαγαζι, μας εδινε ενεργεια
ria ξανθο κουκλι, γλυκο παιδι.
nektaria και staman γυναικες με φινετσα απο τα γενοφασκια τους. το εχουν.
felice φοραγε μια πολυ ωραια μπλουζα.
τα αγορια μας ηταν ωραιες παρουσιες και διακριτικες.
λες και κανω ρεπορταζ στο ciao και στο star channel.
παιδια ριξτε φωτο να δουμε
marzep
Δραστήριο μέλος
!!!Ελπιζω να ηπιατε και κανα ποτακι για μας τα κοροιδα που τελικα δουλευαμε...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

βεβαια δυο αναγνωρισα τη δαφνουκο και τη σιμωνουκο!!!!!!!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος
μαρια γατσιου την ειχα απεναντι μου και την εβλεπα συνεχεια και την ξεχασα??? πως ειναι δυνατον.
φτου σου κοπελα μου!!!! ησουν πολυ ομορφη χθες

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευχαριστώα ξεχασα
μαρια γατσιου την ειχα απεναντι μου και την εβλεπα συνεχεια και την ξεχασα??? πως ειναι δυνατον.
φτου σου κοπελα μου!!!! ησουν πολυ ομορφη χθες![]()

καλά για σένα δεν το συζητώ..η γυκαικάρα με τα κόκκινα!!
τα σκουλαρίκια σου ήταν όλα τα λεφτά ελπίζω να φαίνονται σε καμία φωτογραφία
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

για ολους ενα καλο λογο αυτο το κοριτσι....και τι κοριτσι...
ξερει να αναδεικνυει το κοκκινο μ'ενα φλογερο κραγιον κι ενα ζευγαρι σκουλαρικια...χωρις αλλες υπερβολες γιατι το κοκκινο μιλαει μονο του...
Φτου σου κοπελαρα μου...
Ολοι ημασταν λαμπεροι και κεφατοι...δεν εχω λογια...η καλη ψυχολογια κανει ομορφους τους ανθρωπους...

Νεκταρ δεν μικραινουν εδω οι φωτο για να στις στειλω με e mail...

vickymoon
Διάσημο μέλος
η σοφια λοιπον με το αινιγματικο χαμογελο και την ζεστη ματια μας μαγνητισε με το βλεμμα της. δεν ειπε πολλα αλλα η παρουσια της ηταν εντονοτατη. και φυσικα η κοπελα εχει και καλα μουσικα ακουσματα.
τελικα σοφια και tzoutzou, μια κι ειναι σοι, μας μαγευετε με το βλεμμα σας.
κοριτσια μας φτιαξατε τη διαθεση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool