Πότε θα πάμε για καφέ;

Μελίνα γιορτάζεις σήμερα??????
Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα

Χριστέ μου!!! Γιορτάζει το παιδί μου;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίνα γιορτάζεις σήμερα??????
Στο google λέει ότι γιορτάζουν οι Μελιτίνα, Μελίτι, Μελινα
Melinaaaaa!!!Melina! where are you?
However εάν γιορτάζεις σου εύχομαι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πρότεινα μετά την ψήφο και το παζάρι να μεταβούμε στην Καισαριανή και να φάμε μεζεδάκια με τους κουκουέδες :blink::lol: Ξέρει ο Πέτρος ταβερνάκια εκεί. Να τον ρωτήσω αν ξέρει και κανένα με ζωντανή μουσική; Βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μεσημέρι... το βράδυ έχει αποτελέσματα...

Tραγουδάει Κορακάκης Καισαριανή:D. Όσο για ουζερί και φαγάδικα ότι τραβάει η όρεξή σας.

Καλημερα σε ολους και απο εμενα,
οπως ειπα και στην συναντηση μπορει να μην ποσταρω αλλα διαβαζω ε!:P

Πολυ ωραιες φωτος, παμε σιγα σιγα για την επομενη συναντηση (μπουζουκια ε? νο προβ)
who's Makis?? :blink::D

Κοριτσια(και αγορια) ειδα τις φωτος απο τη συναντηση! Εσκασα παλι απο τη ζηλαι μου:mad: αλλα εχω να πω οτι ηταν υπεροχες φωτος και ολες εισαστε κουκλες και κουκλοι!:D Δεν μπορω να μην ξεχωρισω ομως την Χριστινα με την υπεροχη κοιλιτσα της που λαμπει ολοκληρη!:up:

Ιντα ψηνετε επαε?Κατι μου μυριζει... :hmm::P

Melinaaaaa!!!Melina! where are you?
However εάν γιορτάζεις σου εύχομαι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ:D

Παρούσα! :D Λεττάκι μου, το βαφτιστικό μου είναι Μαρία και γιορτάζω στις 21 Νοεμβρίου :) Το καλλιτεχνικό είναι Μελίνα (τα τελευταία 30 χρόνια :lol:). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκες πάντως :D
Χρόνια πολλά στις Μελινόγατες για χτες :)

Παρούσα! :D Λεττάκι μου, το βαφτιστικό μου είναι Μαρία και γιορτάζω στις 21 Νοεμβρίου :) Το καλλιτεχνικό είναι Μελίνα (τα τελευταία 30 χρόνια :lol:). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκες πάντως :D
Χρόνια πολλά στις Μελινόγατες για χτες :)

καμια σχεση ομως το ενα με το αλλο ???????????:lol::lol:

καμια σχεση ομως το ενα με το αλλο ???????????:lol::lol:

Αρχίζουν και τα δυο από "Μ" Αυτό δεν είναι αρκετό; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα σας πω και κάτι που θα μετανιώσω σίγουρα... και είμαστε κι εκτός θέματος :rolleyes: Μέχρι να βρουν ένα όνομα να με φωνάζουν αντί για Μαρία, με φώναζαν... Λιλίκα :redface: και ορισμένοι συγγενείς ακόμα με φωνάζουν έτσι :lol:

Αρχίζουν και τα δυο από "Μ" Αυτό δεν είναι αρκετό; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα σας πω και κάτι που θα μετανιώσω σίγουρα... και είμαστε κι εκτός θέματος :rolleyes: Μέχρι να βρουν ένα όνομα να με φωνάζουν αντί για Μαρία, με φώναζαν... Λιλίκα :redface: και ορισμένοι συγγενείς ακόμα με φωνάζουν έτσι :lol:

:blink::blink::blink: μηπως εχεις και πολλες προσωπικοτητες εκτος απο ονοματα??:confused::confused::confused:

:blink::blink::blink: μηπως εχεις και πολλες προσωπικοτητες εκτος απο ονοματα??:confused::confused::confused:

Οχι καλέ, όπως και να με φωνάξεις, εγώ ίδια είμαι :D:D:D
Απλά είχα ένα προβληματάκι στο σχολείο μέχρι να με μάθουν οι καθηγητές :/: Έλεγαν "Μαρία, πες μου το εποτέλεσμα της εξίσωσης", τίποτα εγώ, κοίταζα τα πουλάκια στην αυλή, "Μαρία", "ΜΑΡΙΑ":lol: εκεί καταλάβαινα ότι ήταν για μένα:lol: κι εξγούσα την κατάσταση :D

Γειά σουυυυυυυυυ doctor pin !!!
Εσύ είσαι το παιδί που προχτές καθόταν μαζί με τον Νίκο παρέα?:hmm:

oh yes :)))))

Μαρία Λιλίκα Μελίνα......
οτί δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους δεν το βλέπω μόνο εγώ ετσι;;;;:hmm::blink::P
Και μετά σου λέει γιατι βγαίνουν μπερδεμένα τα παιδιά.....

Ειμαι στις φωτος διπλα στον Νικο (drf) :) (αυτος με τα πολλα μαλλια) :lol:
Και έλεγα :hmm::hmm:θα απαντήσει ?Δεν θα απαντήσει?:P
Hello Makis nice to meet you.:hello::hello::hello::hello::hello::hello:
Εγώ είμαι η Λέττα που ήρθα και μιλήσαμε!!!:D
Μην χάνεσαι!

Mου ξέφυγε αυτό. Δυστυχώς έλειπα :(.Αλλά βάλτε ένα banner να τρέχει την επόμενη φορά (γιατί είστε και πολυλογούδες και δεν τα διαβάζω όλα:P) που είναι οι φωτο οεο?

Mου ξέφυγε αυτό. Δυστυχώς έλειπα :(.Αλλά βάλτε ένα banner να τρέχει την επόμενη φορά (γιατί είστε και πολυλογούδες και δεν τα διαβάζω όλα:P) που είναι οι φωτο οεο?
σελις 367 και μετά

Κοπελούδες,
  1. που θα δωσουμε ραντεβού την Κυριακή? Και τι ώρα λέτε?
  2. θα φτιαχτεί λίστα ή επειδή δεν θα κλείσουμε μαγαζί θα είμαστε πιο χύμα αυτήν την φορά.
  3. Θα ήθελα λίγο την διεύθυνση από το μέρος που θα γίνει το παζάρι γιατί δεν γνωρίζω την περιοχή.
Ευχαριστώ
felice

Κοπελούδες,
  1. που θα δωσουμε ραντεβού την Κυριακή? Και τι ώρα λέτε?
  2. θα φτιαχτεί λίστα ή επειδή δεν θα κλείσουμε μαγαζί θα είμαστε πιο χύμα αυτήν την φορά.
  3. Θα ήθελα λίγο την διεύθυνση από το μέρος που θα γίνει το παζάρι γιατί δεν γνωρίζω την περιοχή.
Ευχαριστώ
felice
Παραθέτω τη δημοσίευση απο το nine lives με όλες τις λεπτομέρειες.
Τί ώρα θα βρεθούμε εκεί? Κατα τις 12 είναι καλά? Να έχουμε ψηφίσει πρώτα, να καθήσουμε εκει κανα 2 ωρίτσες και μετά να την κάνουμε για φαγητό στην Καισαριανή ή όπου αλλού. Τί λέτε?

Need a good read for those long autumnal evenings? Come and browse the comprehensive collection at the third Nine Lives book sale, taking place on World Animal Day, Sunday October 4, between 11am and 2pm at Mpizaniou 12, Papagou (easy access by bus 408 from Akadimias, or 409 from Ethniki Amyna metro station, stop number 12). As well as an array of nearly-new English, Greek and German books at unbeatable prices, the sale promises an escape from elections madness with irresistible homemade cakes and tea/coffee in a peaceful, sheltered garden - all included in the ticket price of just 5 euros. All proceeds go to Nine Lives' neutering and feeding programmes for stray and abandoned cats in Athens

Ερώτηση

Ερώτηση,
να έρθουμε με ή χωρίς αμάξια? Που θα πάμε για φαγητό? Εκεί κοντά? Πάρκιν βρίσκεις ευκολα στην Μπιζανίου?:hmm:
Thanks

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back