Πότε θα πάμε για καφέ;

Καλό μεσημέρι σε όλους/ες.:):) Και εγώ μέσα για Πλάκα.:clapup::clapup::clapup: Θα ήθελα να δω το Αττικό Πάρκο, γιατί δεν το έχω ποτέ, αλλά δεν έχω μεταφορικό μέσο.:(:(
Βασιλική μου,:)
εαν πάμε Αττικό πάρκο θα πάμε με τα αμάξια μας , δεν ειμαστε και κανένας λόχος 3 αμάξια μας χωράνε.
Μην μου αγχώνεσαι .
Επομένως εισαι και για τα δύο?
(Υπόψιν όμως το Αττικό Πάρκο ειναι τεράστιο, έχει 4 ώρες περπάτημα. Απο την άλλη όμως ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!:clapup:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Λέττα μου φυσικά είμαι και για τα δύο.:D:D Όσο για το περπάτημα εφόσον θα έχουμε τέτοιο ωραίο θέαμα μπορώ να περπατήσω όχι μόνο 4 ώρες αλλά 14 :clapup::clapup::clapup:( αρκεί όμως να μην κάνουμε αγώνα δρόμου γιατί τότε θα με μαζεύτε με το κουταλάκι, και θα μαζέψετε πάαααρα πολύ και για ποοοολές ημέρες.:P:P:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λέττα μου φυσικά είμαι και για τα δύο.:D:D Όσο για το περπάτημα εφόσον θα έχουμε τέτοιο ωραίο θέαμα μπορώ να περπατήσω όχι μόνο 4 ώρες αλλά 14 :clapup::clapup::clapup:( αρκεί όμως να μην κάνουμε αγώνα δρόμου γιατί τότε θα με μαζεύτε με το κουταλάκι, και θα μαζέψετε πάαααρα πολύ και για ποοοολές ημέρες.:P:P:P)
Σταμάτα χαζό!!:P;)
Στο Αττικό πάρκο παίρνεις τον χάρτη και ακολουθεις την πορεία που σου δείχνει. Εγώ έχω να πάω 2 χρόνια όμως έχω δει στην τηλεόραση ότι του εκαναν επέκταση και εβαλαν και άλλα ζώα. Περπατάς αργά γιατι σταματάς στο κάθε κλουβί για να δεις τα ζώα, περίπου στη μέση του κήπου έχει ένα χώρο για πικνικ και ενα χώρο με τραπεζια για καφέ και αναψυκτικό. Επίσης έχει θεατρο που μπαίνεις και παρακολουθεις δωρεαν παράσταση κάθε μίση ώρα με ζωα (αετους , γεράκια, βιδρες, αλεπούδες κα). Ειναι πάρα πολύ ωραίο . Πετάνε στον αέρα κομάτι κοτοπουλο και ο αετος πετάει πάνω απο το κεφάλι σου στα 3 μέτρα καιτο πιάνει. Φοβερό ,εμένα πολύ μου άρεσε. Γιαυτόν τον λόγο και παίρνει πολλές ώρες δεν γίνεται να το γυρίσεις σε λίγες δεν θα δεις τίποτα.
Καθίστε όμως να ψάξω να βρω ποσο έχει το εισητήριο για να σας πω.
Σε λίγο :eek:

ΑΤΤΙΚΌ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

sign_visitorinfo_gr.jpg

Ωρες Λειτουργίας:
Κάθε μέ ρα 9:00π.μ ως τη δύση του ηλίου
Είσοδος: Ενήλικες: ?15,00
Παιδιά 3-12: ?11,00
Κάτω των 3: Δωρεάν
Γκρουπ άνω των 25 ατόμων: ?11,00
Νηπιαγωγεία – Παιδικοί σταθμοί: ?8,00
Δημοτικά – Γυμνάσια – Λύκεια: ?9,00
Υπερήλικες (άνω των 65):
?11,00
Ετήσια κάρτα για ενήλικες: 50,00?
Ετήσια κάρτα για παιδιά:
40,00?
Οικογενειακο 2 ενηλικες + 2 παιδια:
?48,00
Οικογενειακο 2 ενηλικες + 3 παιδια: ?58,00
Άτομα με ειδικές ανάγκες: ελεύθερα
Τόπος: Θέση Γιαλού - Σπάτα Πρόσβαση με λεωφορείο: 319 & 321 από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Δημαρχείο των Σπάτων και από κει το τοπικό λεωφορείο 320.
Από Αττική οδό: Έξοδος 18 για Σπάτα (από το Αεροδρόμιο) Έξοδος 16Ρ για Ραφήνα (από Ελευσίνα) Τέρμα Αττικής οδού με κατεύθυνση προς Ραφήνα (από περιφερειακό Υμηττού)

Επίσης ο χάρτης του Αττικού για όσους δεν έχουν ξαναπάει.

Συνημμένα

• flyer.pdf
    flyer.pdf
    333,1 KB · Εμφανίσεις: 7
Kαι εγω μεσα για το Αττικο!!!:clapup:
Εχω παει και ηταν τελεια αλλα πριν 2 χρονια και εγω!!

Λίστα
  1. Voula Πλάκα
  2. Raktia Πλάκα
  3. Ιβάνα Αττικό Πάρκο
  4. Hlliana Ότι πει η πλειοψηφία
  5. Flower Πλάκα + Αττικό Πάρκο
  6. antwvia Αττικό Πάρκο
  7. Felice Ότι πει η πλειοψηφία

Αν επιλέξετε τελικά να πάτε στο Αττικό πάρκο ...σας ζηλεύω φρικτά!:mad::mad::redface:
Τόσες φορές κατέβηκα Αθήνα τον τελευταίο καιρό αλλά ποτέ δεν βόλεψε:( Φέτος όμως το καλοκαίρι υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πάω οπωσδήποτε...;);)
Πάρτε ένα μικρό δείγμα από τις "γατούλες" που έχει εκεί
Αγριόγατα(felis silvesris)

FELIS-SILVERSTRIS.jpg
[/IMG]

Οσελότος(leopardus pardalis)

felispardalis.jpg
[/IMG]

Τζάγκουαρ(panthera onca)

pantheraonca.jpg
[/IMG]

Λευκό λιοντάρι(panthera leo krugeri)

pantheraleokrugeri.jpg
[/IMG]

και φυσικά την ξαδέρφη-τίγρη(panthera tigris)

pantheratigris.jpg
[/IMG]

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Νίκη μου τι ωραίες φωτογραφίες ειναι αυτές?!! Καταπληκτικές.:clapup::clapup:
Να σου πώ με τον καιρό που έβαλε σήμερα :/: χλωμό το βλέπω να πάμε και εμείς τελικά μεθαύριο:(. Αλλα θα μπορούσαμε να κανονίζαμε εάν κατεβείτε καμιά μέρα να βρεθουμε και να πάμε όλη η παρεούλα μαζί.
φιλάκια
Ευχαριστούμε για τις φωτό.:D

Το παρκο ειναι όντως πολυ ωραίο. Μόνο που θα πρέπει μια επισκεψη εκει, να υπολογιστει μια μερα με συνεφια. Όσοι εχουν παει θα το ξερουν. Δεν αντεχεται τόση ωρα περπατημα με ήλιο.
Αλλα να σας πω την αληθεια μου εμενα μου φαινόταν στεναχωρο το να βλεπω τα ζωάκια μεσα σε κλουβιά. Θυμαμαι ειδικά κατι λευκα λιονταρια ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!! Τα καημενα σερνόντουσαν τελειως.

Το παρκο ειναι όντως πολυ ωραίο. Μόνο που θα πρέπει μια επισκεψη εκει, να υπολογιστει μια μερα με συνεφια. Όσοι εχουν παει θα το ξερουν. Δεν αντεχεται τόση ωρα περπατημα με ήλιο.
Αλλα να σας πω την αληθεια μου εμενα μου φαινόταν στεναχωρο το να βλεπω τα ζωάκια μεσα σε κλουβιά. Θυμαμαι ειδικά κατι λευκα λιονταρια ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!! Τα καημενα σερνόντουσαν τελειως.

Εγώ είχα πάει πριν δυο χρόνια περιπου, ήταν καλοκαίρι και είχε καύσωνα:( Εννοείται οτι όλα τα ζωάκια ήτανε ζαβλακωμένα και καθόντουσαν συνέχεια! Με πιο δροσούλα, θα είναι αλλιώς και τα ζωάκια! Πάντως τα κλουβιά μου φανήκανε αρκετά ευρύχωρα:hmm:

Οι καλύτερες εποχές για να πάει κανείς στο Αττικό ειναι Φθινόπωρο , Αλκυονίδες και Ανοιξη. Εκείνες τις ημερες ο ήλιος ειναι ευχάριστος και τα ζώα βγαίνουν και κάθονται στον ήλιο που δεν ειναι τόσο έντονος και λιάζονται.
Το καλοκαίρι με τον ζεστό ήλιο πράγματι όπως έγραψε και η Κάτια ειναι άσκοπο να πας γιατί μου έχουν πει ότι με την ζέστη που έχει όλα τα ζώα κρύβονται στις φωλιές τους για να αποφύγουν τον ήλιο και δεν βλέπεις τίποτα και εσένα σε τρώει ο ηλιος.
Τώρα όμως με τα σημερινά δεδομένα του παλιόκαιρου που έχει έξω προς το παρον μας μένει μονο η Πλάκα σαν επιλογή. Εκτός και αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. Εγώ σκεφτόμουν βολτα στα σοκάκια και μετά να κάτσουμε σε ένα μαγαζί με τζάκι και να πιούμε τα ρακόμελα μας μέσα στην ζέστη και να φάμε και μεζεδάκια.
Πάντως το ξαναλέω ότι εάν υπάρχει καλύτερη ιδεά ρίξτε την.;)

Λίστα
  1. Voula Πλάκα
  2. Raktia Πλάκα
  3. Ιβάνα Αττικό Πάρκο
  4. Hlliana Ότι πει η πλειοψηφία
  5. Flower Πλάκα + Αττικό Πάρκο
  6. antwvia Αττικό Πάρκο
  7. Felice Ότι πει η πλειοψηφία
  8. Cloud and snow
Κορίτσια να ενημερώσω ότι την Κυριακή θα κατέβει στην Αθήνα η Νόνικα απο την Λάρισα και μου ειπε ότι άμα ειναι και κανονίσουμε τίποτα για Κυριακή απογευμα να την ειδοποιήσω για να έρθει να βρει την παρέα και αυτή.
Τελικά πως το βλεπετε ισχύει για Πλάκα? Πρωί ή απόγευμα?

Λέτα εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω την Κυριακή. Θα τα πούμε άλλη φορά.

Για αυτη την Κυριακή ειναι; Μακακια, ουτε εγω μπορω...:(

Λεττα για μεσημερακι μπορω,αν και απ'οτι βλεπω δεν μαζευομαστε.
Μεχρι τις 12 θα ειμαι για καφε στον Πειραια με την κοπελα που θα παρει τον Ραμση και λογικα θα ειναι και αλλα κοριτσια μαζι μου(Ναταλια,Ιωαννα)Απο τις 12 μεχρι τις 3 μπορουμε να σας βρουμε αν οντως βγειτε,αργοτερα θα με περιμενει η Αναστασια σπιτι της και μετα θα γυρισω Λαρισα.
Παντως αν αργοτερα,σε κανα μηνα που θα φτιαξει ο καιρος κανονισετε κατι για Αττικο παρκο θα ηταν τελεια εκδρομη,θα μπορουσα να το κανονισω!

Λεττα για μεσημερακι μπορω,αν και απ'οτι βλεπω δεν μαζευομαστε.
Μεχρι τις 12 θα ειμαι για καφε στον Πειραια με την κοπελα που θα παρει τον Ραμση και λογικα θα ειναι και αλλα κοριτσια μαζι μου(Ναταλια,Ιωαννα)Απο τις 12 μεχρι τις 3 μπορουμε να σας βρουμε αν οντως βγειτε,αργοτερα θα με περιμενει η Αναστασια σπιτι της και μετα θα γυρισω Λαρισα.
Παντως αν αργοτερα,σε κανα μηνα που θα φτιαξει ο καιρος κανονισετε κατι για Αττικο παρκο θα ηταν τελεια εκδρομη,θα μπορουσα να το κανονισω!

Δεν σε πήρα Νονικά μου γιατί όπως βλέπεις ίσως λόγο του καιρού αποσυντονιστήκαμε με τα κορίτσια.Και εγώ χτες πνιγόμουν πάρα πολύ και δεν μπήκα στιγμή στο ιντερνετ.
Αττικό δεν παίζει καθόλου προς το παρόν γιατι ο καιρός ειναι άστατος, αλλά μετά το Πάσχα σίγουρα θα κανονίσουμε μια επισκεψούλα.;)
Τώρα :
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ!!! :yahoo:για πείτε τελικά αν παιζει καθόλου ο καφές? Τελικά ποιες θα μπορεσουν για μεσημεριανή βόλτα- καφέ :group:Μοναστηράκι - Πλάκα? και επ'ευκαιρίας να συναντηθούμε :hug:και με την Νόνικα;).:D

Λέττα εγώ μπορώ όποια ώρα κανονίσετε:D:D. Μόνο πάρε με τηλέφωνο γιατί δεν έχω internet στο σπίτι:redface::redface::redface:. Σου έχω στείλει και πμ το έλαβες;
Φιλάκια σε όλους/ες η χαζομαμά των κκ Μπέμπη Λάκη και Λίνου.:clapup::clapup:

Λέττα εγώ μπορώ όποια ώρα κανονίσετε:D:D. Μόνο πάρε με τηλέφωνο γιατί δεν έχω internet στο σπίτι:redface::redface::redface:. Σου έχω στείλει και πμ το έλαβες;
Φιλάκια σε όλους/ες η χαζομαμά των κκ Μπέμπη Λάκη και Λίνου.:clapup::clapup:
Οχι Βασιλική μου δεν το έχω λάβει! Δεν θυμάμαι:confused:. Μετά τον διάλογο που ειχαμε εδώ?:hmm:
Αναλόγος τι θα παίξει εάν ειναι τελικά θα σε καλέσω στο τηλέφωνο
Φιλούρες πολλές:)

Παιδια, και εγω ειμαι μεσα για βολτιτσα. Τι ωρα λετε? Γιατι Κυριακες παω στους παππουδες μου για μεσημεριανο. :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back