Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το σκεπτικό ότι πάμε για να συναντηθούμε και με την Νόνικα τότε πρέπει να συναντηθούμε περίπου παρά της 13:00.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2223202:Παιδια, και εγω ειμαι μεσα για βολτιτσα. Τι ωρα λετε? Γιατι Κυριακες παω στους παππουδες μου για μεσημεριανο.![]()
Γενικά όμως δεν βλέπω κανέναν ενθουσιαζμό.
Κανείς άλλος παιδιά παίζει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Οπότε ως ανακεφαλαιωση ωρας-τοπου τι ισχυει??
Παντως καλο ειναι να προτεινουμε ενα ευκολο σημειο συνάντησης (πχ. εξω απ το σταθμό στο Μοναστηρακι).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Όποιος θέλει να έρθει, υπάρχει καφετέρια μέσα στο πάρκο και θα δει και από κοντά τα διάσημα γατιά του Φλοίσβου

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλώνω ΠΑΡΟΥΣΑ !!!Την Πέμπτη κατά τις 6,30 θα είμαστε στο πάρκο του Φλοίσβου, θα πιούμε καφεδάκι και θα ταΐσουμε τις γατούλες.
Όποιος θέλει να έρθει, υπάρχει καφετέρια μέσα στο πάρκο και θα δει και από κοντά τα διάσημα γατιά του Φλοίσβου![]()

stellak
Διάσημο μέλος

FLOWER
Νεοφερμένο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εάν προλάβω θα έρθω. Πως μπορώ να κατεβώ με την συγκοινωνία;[/quote
Η συγκοινωνία βολεύει πάρα πολύ.Κατέβα με το τρένο στο Φάληρο και μετά παρε το τραμ και κατέβα στάση Φλοίσβο εκει θα πας προς την καφετέρια.
Δεν είναι δύσκολο θα το βρεις έυκολα.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ηντα κανονιζετε?Λίστα
Κορίτσια να ενημερώσω ότι την Κυριακή θα κατέβει στην Αθήνα η Νόνικα απο την Λάρισα και μου ειπε ότι άμα ειναι και κανονίσουμε τίποτα για Κυριακή απογευμα να την ειδοποιήσω για να έρθει να βρει την παρέα και αυτή.
- Voula Πλάκα
- Raktia Πλάκα
- Ιβάνα Αττικό Πάρκο
- Hlliana Ότι πει η πλειοψηφία
- Flower Πλάκα + Αττικό Πάρκο
- antwvia Αττικό Πάρκο
- Felice Ότι πει η πλειοψηφία
- Cloud and snow
Τελικά πως το βλεπετε ισχύει για Πλάκα? Πρωί ή απόγευμα?

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενά μου,Ηντα κανονιζετε?![]()
αυτό ειναι πολυ παλιό πέρασε .
Είσαι Αθήνα?
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ποτε θα βρεθούμε για κανένα καφεδάκι?![]()
εγω θα ειμαι αθηνα μεχρι την δευτερα..αλλα απο παρασκευη και μετα θα ειμαι πιο χαλαρη

natalouko
Επιφανές μέλος
Εσύ να κανονίσεις να περάσεις να μας δεις...όλους!!!εγω θα ειμαι αθηνα μεχρι την δευτερα..αλλα απο παρασκευη και μετα θα ειμαι πιο χαλαρη![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ποτε θα βρεθούμε για κανένα καφεδάκι?![]()
οκ οκ κατι 8α κανουμε κυρια μουΕσύ να κανονίσεις να περάσεις να μας δεις...όλους!!!![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεις την Παρασκευή το απογευματακι για καφέ?οκ οκ κατι 8α κανουμε κυρια μου![]()
Hlianna
Διάσημο μέλος
Μπορεις την Παρασκευή το απογευματακι για καφέ?
παρασκευη δεν μπορω καθολου
δινω για διπλωμα οδηγησης και εχει και γεννεθλια ο νικος..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυριακή απόγευμα?παρασκευη δεν μπορω καθολουδινω για διπλωμα οδηγησης και εχει και γεννεθλια ο νικος..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool