Κατερίνα.
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Έφη ο Μπουκάκος μωρό ήταν σα χαμστεράκι!!!
ΟΛΕ!!!
Πανέμορφες φατσούλες παιδιά δεν αντέχω άλλη ομορφιά!
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σταχτοπούτα μου όπως ήταν όταν τη βρήκα
κι όπως έγινε ένα χρόνο μετά!
Narkissa
Νεοφερμένο μέλος
ζου-ζου-νιαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!! ελεος
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
όταν περιμάζεψα τη μικρή δεν της φαινόταν πως θα γίνει χνουδόμπαλα
Kalliastar
Διάσημο μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Παναζία μου μια χνουδόμπαλα!!!!
κουκλα κούκλα, φτου σκόρδα!!! και πολύ όμορφα χρώματα!
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
πω πω τι κουκλιά είναι αυτά......Εφη ο μπουκάκος θα γίνει μπουκίτσα, ετσι κ τον πετύχω θα...τον φάωΈφη ο Μπουκάκος μωρό ήταν σα χαμστεράκι!!!
ΟΛΕ!!!
Πανέμορφες φατσούλες παιδιά δεν αντέχω άλλη ομορφιά!
Κάλλια σ ευχαριστώ πολύ! Μαρίνα κ τα δικά σου για φάγωμα είναι! Κι αυτό το μωρό Μάρσις, σκέτο κουραμπιεδάκι... Νικόλ το ασχημοπαπίνι σου θα ....θα της φάω τη μουσούδα! Δώρα τι κουκλοφατσούλια είναι αυτά??? όσο για τον Πάρη κ τον Disney δεν εχω λόγια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
endorama....πανεμορφα τα μωρα σου πραγματικα!!!

Δωστους φιλακια απο μενα..

Sailor Moon
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
naysa89
Νεοφερμένο μέλος

Αυτες αργοτερα ..
Πιο μετα ...
Και αυτες οπως ειναι σημερα

Απλα την λατρευω !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Οι φωτο θυμιζουν κλασσικες διαφημισεις του πριν και μετα.

Τεραστια διαφορα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Μια σταλιά γατουλάκι ήταν όταν το μάζεψες, ταλαιπωρημένο και πεινασμένο...και κοίτα πως μεγάλωσε και φούντωσε!! Πριγκίπισσα την έχεις

Κι έχει πανέμορφα μάτια
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το Τριτονι μου, δυστυχως δεν την εζησα πολυ οταν ηταν μικρη και δεν εχω αλλες φωτογραφιες
![]()
Και το ασχημοπαπινι μου
![]()
Πας καλά παιδάκι μου? τι λες????? Υπέροχα είναι και τα δύο!!! Να τα χαίρεσαι!!!
miou..miar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπέροχη κι η Naysa! Να την χαίρεσαι!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Είχα καιρό να μπω στο θέμα και σήμερα που μπήκα απλά έπαθα ζημιά ξανακοιτάζοντας τα μωλά από την αρχή!
Κάνω και διατροφή πανάθεμά σας, τρώω σοκολάτα μια φορά την εβδομάδα μόνο και με έπιασε λιγούρα με τις φωτό! Και σήμερα ΔΕΝ είναι η μια φορά την εβδομάδα, κλαψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ.
naysa89
Νεοφερμένο μέλος
Φοβερη η Νaysa. Πανεμορφη. Και το μουτρακι της οταν ηταν μικρη απιστευτο, και βλεμμα ετοιμο για ολα.
Οι φωτο θυμιζουν κλασσικες διαφημισεις του πριν και μετα.![]()
Τεραστια διαφορα
Ευχαριστώ

!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η Μπριάμ ήταν μία μπίχλα σκέτη. Δεν την είχα εγώ μωρό, αλλά πολύ γελάω με το χάλι της... Βρε την αριστοκράτισσα, με το προσωπικό της σπα (ακμή, νύχια, αποτρίχωση...) κι ένα παιχνιδοστάσιο ναααα...

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Καλά έχω πάθει πλάκα, τι ομορφιά καλέ είναι αυτή?
Για ποιο μωράκι να πρωτοπώ?
Ο Μπουκάκος στα σεντόνια σκέτη γλυκιά καραμελίτσα, ο Disney στη γλάστρα ένας θεός, τα περσάκια της Μαρίνας γλυκές τριχομπαλίτσες, η Αλέκα και η Νεφέλη μωράκια μες στη γλύκα!!!
Και αν ξέχασα κανένα να αναφέρω συγνώμη όλα τους μια τρέλα!!!
Και η Μπριάμ μια κουκλίτσα μες στις κατσαρόλες!!
Όσο για το μούρο μου, Ελευθερία αν το ξαναπείς άσχημο θα παρεξηγηθούμε στο λέω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool