Πώς ήταν το γατουλίνι σας μωρό; Ανεβάστε μια φωτογραφία!

Ναι τώρα που σου γράφω έχει κρυφτεί πίσω από την οθόνη του η/υ και με κρυφοκοιτάει:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περιμένουμε να ανοίξεις όταν βρεις χρόνο θέμα για τη μικρή σου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πώς ήταν το γατουλίνι σας μωρό; Ανεβάστε μια φώτο!

Έφη ο Μπουκάκος μωρό ήταν σα χαμστεράκι!!!
ΟΛΕ!!!

Πανέμορφες φατσούλες παιδιά δεν αντέχω άλλη ομορφιά!

για το Σιλβέστρο κ τη Μουντζουρίτσα δεν έχω φωτογραφίες, 11 χρόνια πριν δεν είχα κινητό με κάμερα.....
Η Σταχτοπούτα μου όπως ήταν όταν τη βρήκα
IMAG0060.jpg

κι όπως έγινε ένα χρόνο μετά!
IMAG0355.jpg

ζου-ζου-νιαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!! ελεος

όταν περιμάζεψα τη μικρή δεν της φαινόταν πως θα γίνει χνουδόμπαλα
IMAG0074-1.jpg
καλοκαίρι στο νησί, τη βρήκα στο δρόμο έξω από ένα μεγάλο ξενοδοχείο, κινδύνευε να πάει από αυτοκίνητο
IMAG0069-1.jpg
IMAG0144-1.jpg
και μεγαλώνοντας εγινε μια μπάλα από γούνα!
IMAG0362.jpg
μέχρι και περιλαίμιο έβγαλε
IMAG0367.jpg

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Παναζία μου μια χνουδόμπαλα!!!!

κουκλα κούκλα, φτου σκόρδα!!! και πολύ όμορφα χρώματα!

Έφη ο Μπουκάκος μωρό ήταν σα χαμστεράκι!!!
ΟΛΕ!!!

Πανέμορφες φατσούλες παιδιά δεν αντέχω άλλη ομορφιά!
πω πω τι κουκλιά είναι αυτά......Εφη ο μπουκάκος θα γίνει μπουκίτσα, ετσι κ τον πετύχω θα...τον φάω :) Κάλλια σ ευχαριστώ πολύ! Μαρίνα κ τα δικά σου για φάγωμα είναι! Κι αυτό το μωρό Μάρσις, σκέτο κουραμπιεδάκι... Νικόλ το ασχημοπαπίνι σου θα ....θα της φάω τη μουσούδα! Δώρα τι κουκλοφατσούλια είναι αυτά??? όσο για τον Πάρη κ τον Disney δεν εχω λόγια!

Τελευταία επεξεργασία:

endorama....πανεμορφα τα μωρα σου πραγματικα!!!:D
Δωστους φιλακια απο μενα..:kissing:

Ο Yugi μου όταν ήταν μωράκι, 1.5 μηνών:clapup::clapup::clapup:

DSC05274.jpg

DSC05276.jpg

DSC05278.jpg

Συνημμένα

• DSC05274.jpg
    DSC05274.jpg
    552,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC05276.jpg
    DSC05276.jpg
    359 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC05278.jpg
    DSC05278.jpg
    330,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC05274.jpg
    DSC05274.jpg
    552,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC05276.jpg
    DSC05276.jpg
    359 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC05278.jpg
    DSC05278.jpg
    330,4 KB · Εμφανίσεις: 36
Αυτη ειναι η Naysa μου μετα απο 2 - 3 εβδομαδες που την ειχα .. Αφου ανοιξαν τα ματακια της... Ειναι σκελετωμενη :lol::lol:

DSCN7871.jpg
DSCN7845.jpg
DSCN7866.jpg

Αυτες αργοτερα ..

DSCN8039.jpg
DSCN8064.jpg

Πιο μετα ...

DSCN8103.jpg
DSCN8116.jpg

Και αυτες οπως ειναι σημερα :):)

DSCN8536.jpg
DSCN8896.jpg

Απλα την λατρευω !:kissing:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβερη η Νaysa. Πανεμορφη. Και το μουτρακι της οταν ηταν μικρη απιστευτο, και βλεμμα ετοιμο για ολα.
Οι φωτο θυμιζουν κλασσικες διαφημισεις του πριν και μετα. :D:D:D
Τεραστια διαφορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι φωτογραφίες της Νάυσας είναι απλά τέλειες...
Μια σταλιά γατουλάκι ήταν όταν το μάζεψες, ταλαιπωρημένο και πεινασμένο...και κοίτα πως μεγάλωσε και φούντωσε!! Πριγκίπισσα την έχεις :)
Κι έχει πανέμορφα μάτια

Το Τριτονι μου, δυστυχως δεν την εζησα πολυ οταν ηταν μικρη και δεν εχω αλλες φωτογραφιες
scaled.php

Και το ασχημοπαπινι μου:redface:
scaled.php

Πας καλά παιδάκι μου? τι λες????? Υπέροχα είναι και τα δύο!!! Να τα χαίρεσαι!!!

Υπέροχη κι η Naysa! Να την χαίρεσαι!

Τελευταία επεξεργασία:
Πανέμορφα πλασματάκια!!

Είχα καιρό να μπω στο θέμα και σήμερα που μπήκα απλά έπαθα ζημιά ξανακοιτάζοντας τα μωλά από την αρχή!
Κάνω και διατροφή πανάθεμά σας, τρώω σοκολάτα μια φορά την εβδομάδα μόνο και με έπιασε λιγούρα με τις φωτό! Και σήμερα ΔΕΝ είναι η μια φορά την εβδομάδα, κλαψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ.

Φοβερη η Νaysa. Πανεμορφη. Και το μουτρακι της οταν ηταν μικρη απιστευτο, και βλεμμα ετοιμο για ολα.
Οι φωτο θυμιζουν κλασσικες διαφημισεις του πριν και μετα. :D:D:D
Τεραστια διαφορα

Ευχαριστώ :):) !!

Η Μπριάμ ήταν μία μπίχλα σκέτη. Δεν την είχα εγώ μωρό, αλλά πολύ γελάω με το χάλι της... Βρε την αριστοκράτισσα, με το προσωπικό της σπα (ακμή, νύχια, αποτρίχωση...) κι ένα παιχνιδοστάσιο ναααα... :) :)

dscn4466x.jpg

Τώρα το είδα πρώτη φορά το θέμα αυτό...
Καλά έχω πάθει πλάκα, τι ομορφιά καλέ είναι αυτή?
Για ποιο μωράκι να πρωτοπώ?
Ο Μπουκάκος στα σεντόνια σκέτη γλυκιά καραμελίτσα, ο Disney στη γλάστρα ένας θεός, τα περσάκια της Μαρίνας γλυκές τριχομπαλίτσες, η Αλέκα και η Νεφέλη μωράκια μες στη γλύκα!!!
Και αν ξέχασα κανένα να αναφέρω συγνώμη όλα τους μια τρέλα!!!
Και η Μπριάμ μια κουκλίτσα μες στις κατσαρόλες!!

Όσο για το μούρο μου, Ελευθερία αν το ξαναπείς άσχημο θα παρεξηγηθούμε στο λέω:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back