Vrd
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vrd
Νεοφερμένο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Τα γάντια είναι καλή ιδέα.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Κι όσο για το λαχάνιασμα μπορεί και να μην είναι από την ζέστη. Και τα δικά μου μωρογατάκια αναπνέουν μερικές φορές πολύ γρήγορα κι ας είναι δροσερά. Δίνουν την αίσθηση ότι λαχανιαζουν αλλά νομιζω οτι είναι φυσιολογικο. (δεν είμαι και γιατρος, μονο οτι εχω δει λεω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

marigo173
Δραστήριο μέλος
Έτσι είχα πείσει τη γάτα μου να βάλει τα μωρά στο καλάθι που της είχα ετοιμάσει (μεγάλο πλαστικό καλάθι για ρούχα με τρύπες, στρωμένο με καθαρές πετσέτες). Είχε γεννήσει και η δικιά μου σε χαρτόκουτο (άλλαζα βέβαια κάθε τόσο τις πετσέτες αλλά η γάτα με εμπιστευόταν αρκετά και τα γατάκια ούτως ή άλλως ήταν μέσα στο σπίτι) και κάποια στιγμή που πια δεν χωρούσαν ή θεώρησε ότι βρομούσε το κασόνι (είναι και λίγο υποχόνδρια γενικά) αποφάσισε ότι το καλύτερο μέρος για να τα μετακινήσει ήταν ...το μαξιλάρι μου

. Όχι, απλά το κρεβάτι μου, συγκεκριμένα το μαξιλάρι μου!!! Κι ένα πρωί στις 5 μου τα ανέβασε ένα ένα. Τα έβαζα πίσω στην κούτα εγώ, τα ξανανέβαζε η Λουκρητία! Να μην στα πολυλογώ πήγα την ίδια μέρα στο σουπερμαρκετ και αγόρασα το πιο μεγάλο καλάθι για ρούχα που βρήκα. Το έστρωσα το έβαλα στο δωμάτιο μου κοντά στο προηγούμενο κουτί και έβαλα τη Λουκρητία μέσα και τη χαϊδευα. Έβαλα και ένα δυο γατάκια μέσα (γενικά ανησυχούσε όταν τα άγγιζα αλλά δεν την ενοχλούσε πολύ). Στην αρχή τα ξαναέβαλε στην κούτα αλλά μετά από καμιά ώρα το πήρε απόφαση και τα μετακόμισε.Πωπω συγγνώμη για την πολυλογία. Πες μας τι κατάφερες τελικά.
Vrd
Νεοφερμένο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δοκίμασε να ετοιμάσεις μια καινούρια φωλία με καλύτερες συνθήκες σε ήσυχο σημείο κάπου κοντά και δείξε την στην μαμά τους.
Digital Dazzle
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας,
η γατουλα μας η Λιλιαν γεννησε 6 γατακια!Ειναι 15 ημερων.Και αναρωτιομαστε απο ποτε θα μπορουμε να τα αγγιζουμε.Χωρις να τα βγαζουμε εξω απο την κουτα τους,Απλα να τα χαιδευομε ελαφρα κ τετοια.
ladycat
Διάσημο μέλος
Digital Dazzle
Νεοφερμένο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Η δικιά μου όταν είχε γεννήσει δεν είχε κανένα πρόλημα.Από την πρώτη μέρα τα έπιανα. Μάλιστα εγώ τη βοήθησα να γεννήσει γιατί το πρώτο γατάκι έβγαινε με τα πόδια και εγώ τους έσπαγα τον αμνιακό σάκο.
Βέβαια την γάτα την είχα αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και ήταν πολύ ήμερη. Μου είχε και απίστευτη εμπιστοσύνη. Να φανταστείς ότι γέννησε πάνω στο κρεβάτι μου!
Δες τις αντιδράσεις της γατούλας σου πρώτα.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Θηρίο, εσύ εισαι θαρραλέα!!!Παίζει ρόλο και η κάθε γατούλα.
Η δικιά μου όταν είχε γεννήσει δεν είχε κανένα πρόλημα.Από την πρώτη μέρα τα έπιανα. Μάλιστα εγώ τη βοήθησα να γεννήσει γιατί το πρώτο γατάκι έβγαινε με τα πόδια και εγώ τους έσπαγα τον αμνιακό σάκο.
Βέβαια την γάτα την είχα αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και ήταν πολύ ήμερη. Μου είχε και απίστευτη εμπιστοσύνη. Να φανταστείς ότι γέννησε πάνω στο κρεβάτι μου!
Δες τις αντιδράσεις της γατούλας σου πρώτα.
Μπράβο που τα καταφερες. Δεν ξερω τι θα έκανα εγω
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Digital Dazzle
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ παντως!
dimitris ladias
Νεοφερμένο μέλος
μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool