Πώς ανοίγει η όρεξη σε άρρωστο γατάκι;

kostas221

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostas221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Επεστρεψα μετα απο καιρο στην αγκαλια του MyCat και θελω τη γνωμη σας για το εξης. Ο γατουλης μου εδω και 10 μερες κανει εμετους.Συγκεκριμενα επαθε οισοφαγιτιδα και γαστριτιδα.Παιρνει αντιεμετικο 2 φορες τη μερα και τις τελευταιες μερες αντιβιωση.Μηπως ξερετε καποιον τροπο να τον κανω να φαει γιατι τις τελευταιες 2 μερες δεν τρωει.Περιμενω με αγωνια τις συμβουλες σας:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκιμάζεις με το καλό....
ψητό κοτόπουλο στην σούβλα.. σε κομματάκια ή μπλεντερ... χωρίς πέτσα
κονσέρβες της hills ad

αν δεν... τότε λιώνεις την κονσέρβα με ζεστό νεράκι την κάνεις εύκολα χυλό και με μία σύριγγα την βάζεις στο στόμα...
ΠΡΕΠΕΙ να φάει.. ειδικά αφού παίρνει φάρμακα.. είναι καλό να μην έχει άδειο στομάχι..

Αν τα βγάλει.. τότε θέλει ορό... και σιγά σιγά.. να ισορροπήσει πάλι το στομάχι και να δεχτεί την τροφή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τις πρωτες μερες ετρωγε κονσερβες της hills i/d νομιζω λεγεται κ η γιατρινα ειπε να γυρισει παλι στη δικη του τροφη αλλα δεν αγγιζει ουτε τη δικη του ουτε την hills.θα δοκιμασω το κολπο με το κοτοπουλο αλλα κ το αλλο με την συριγκα που θα χει μεσα χυλο κονσερβα να σαι καλα για το ενδιαφερον κ την αμεση ανταποκριση σε ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ.:)

Υπαρχει μια παστουλα,η calopet που βοηθα κι εχει υψηλη θερμιδικη αξια.Παρομοια ειναι και η Nutrical.

Τίποτα..:)
η ad... είναι ακαταμάχητη για τις γάτες.. ετοιμοθάνατες, σε κώμα, γάτες έσωσα με αυτήν.
Είναι ένα απο τα πράγματα που έχω πάντα για ώρα ανάγκης.

Περαστικά σας.

moukelis που βρισκω αυτην την παστα?σε pet shop?και πως εφαρμοζεται?την βαζω στα ποδαρακια του για να την γλυψει?κατι τετοιο ειχα διαβασει παλια για τις αλοιφες
να σαι καλα κ εσυ για το ενδιαφερον σου:up:

Μπορεις να τη βρεις σε καποια πετ σοπ,αλλα και στον κτηνιατρο.Μπορεις να του τη βαλεις στα ποδαρακια για να τη φαει καθως καθαριζεται,να του τη βαλεις στην τροφη,ή να του τη βαλεις κατευθειαν στο στομα.Πρεπει να φαει ποσοτητα οσο ενα ρεβυθι,και συνηθως τα ανεβαζει αρκετα.
Περαστικα!

Δοκίμασε την a/d (η οποία περνάει ανετα και απο σύριγγα) σε συνδιασμό με το τζελ nurish um περιέχει όλα όσα χρειάζεται μια γάτα και είναι ειδικά για ζώα που δεν τρέφονται καθόλου. Μιλάω εκ πείρας.

Υπάρχει και μια παρόμοια με την a/d της Hill's, είναι η Recovery της Royal Canin.

με τα χιλια ζορια εφαγε με την συριγγα, αυριο ομως θα παρω και αλειφη σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!:):):)

Υπαρχει μια παστουλα,η calopet που βοηθα κι εχει υψηλη θερμιδικη αξια.Παρομοια ειναι και η Nutrical.

με τα χιλια ζορια εφαγε με την συριγγα, αυριο ομως θα παρω και αλειφη σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!:):):)
Να πάρεις σίγουρα την Calopet είναι ο μόνος τρόπος να φάνε τα γατάκια που είναι δύσκολα στο φαγητό, να πάρεις κ να του δίνεις 1 κουταλάκι του γλυκού κάθε μέρα (κάθε μέρα όμως να μην το αμελείς) μπορεί να χρειαστεί να πάρεις κ 2ο σωληνάριο όμως το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο:up: Αλήθεια με τους εμετούς τι έγινε; Είναι καλά τώρα το γατάκι;

Βάλτου και ένα παγάκι στο νερό. Μου έχει πει ο γιατρός ότι το γλύφουν κα ανακουφίζονται όταν το στομαχάκι τους είναι χάλια:)

Δεν έκανε άλλους σήμερα ευτυχώς.πιστεύω θα στρώσει σιγά σιγά αύριο του αγοράζω και την αλειφή που προτείνατε ελπίζω να έχει το αποτέλεσμα που θέλω.:)

Περαστικα στο γατουλι σου!
:)

Είχε τελειώσει η calopet και πήρα nutrical απο ποσότητα πόσο δίνω?εγω εδωσα ενα ρεβυθι περιπου οπως μου προταθηκε ειναι αρκετο αυτο?μια φορα τη μερα η παραπανω?

Είχε τελειώσει η calopet και πήρα nutrical απο ποσότητα πόσο δίνω?εγω εδωσα ενα ρεβυθι περιπου οπως μου προταθηκε ειναι αρκετο αυτο?μια φορα τη μερα η παραπανω?
ελπίζω να της ανοίξει η όρεξη μ αυτή γιατί εγώ όταν την ειχα πάρει δεν έκανε κ πολλά πράγματα με την δική μου:(
Τέσπα η δοσολογία είναι 1 κουταλάκι του γλυκού καθημερινά.
Ελπίζω η μικρούλα σου να ειναι καλύτερα

Εμας μας ειχε πει η γιατρος για τον Σειριο οτι αν παιρνει περιπου οσο ενα ρεβυθι πρωι-βραδυ ειναι ενταξει.Ειναι καθολου καλυτερα;

ναι ε?και ο σειριος την ειχε παθει σαν το δικο μου?παρομοιο προβλημα ειχε?και για ποσο καιρο?μαφιοζος ειναι κ ο δικος σου σαν τον Ivan χεχε!απο σημερα ξεκινησε οποτε μαλλον ειναι νωρις για να εχει αποτελεσματα παντως αρχιζει κ φτιαχνει η ενεργεια του(ειχε ελαχιστη αφου δεν ετρωγε) θα του δωσω και το βραδυ ενα ρεβιθακι:)

ναι ε?και ο σειριος την ειχε παθει σαν το δικο μου?παρομοιο προβλημα ειχε?και για ποσο καιρο?μαφιοζος ειναι κ ο δικος σου σαν τον Ivan χεχε!απο σημερα ξεκινησε οποτε μαλλον ειναι νωρις για να εχει αποτελεσματα παντως αρχιζει κ φτιαχνει η ενεργεια του(ειχε ελαχιστη αφου δεν ετρωγε) θα του δωσω και το βραδυ ενα ρεβιθακι:)
Οχι ο Σειριος ειχε περασει μια ιωση και επαιρνε πολλα αντιβιωτικα,οποτε ο οργανισμος του χρειαζοταν εξτρα βιταμινες.Παντως σε μας εκανε δουλεια.Αντε να γινει καλα ο κουκλος και να μας τον βαλεις σε νεες φωτο.Θα μεγαλωσε πολυ φανταζομαι ε;

ναι μεγαλωσε το καθαρματακι μου αλλα δε ξερω τι "ματι" εφαγε οποιος τον γνωριζει τον γαταρο μου τον λατρευει ακομα κ οι μη πορωμενοι ζωοφιλοι απο την αλλη ισως να ναι κ για καλο η ολη ιστορια γιατι θα ερθει στα ισα του οσον αφορα το βαρος γιατι η κτινιατρινα τον βρηκε γομαρι:Pουφ αντε να γινει καλα να καμαρωσετε το ζουζουνι μου.:)πολλα φιλια στα μωρα σου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back