kostas221
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ψητό κοτόπουλο στην σούβλα.. σε κομματάκια ή μπλεντερ... χωρίς πέτσα
κονσέρβες της hills ad
αν δεν... τότε λιώνεις την κονσέρβα με ζεστό νεράκι την κάνεις εύκολα χυλό και με μία σύριγγα την βάζεις στο στόμα...
ΠΡΕΠΕΙ να φάει.. ειδικά αφού παίρνει φάρμακα.. είναι καλό να μην έχει άδειο στομάχι..
Αν τα βγάλει.. τότε θέλει ορό... και σιγά σιγά.. να ισορροπήσει πάλι το στομάχι και να δεχτεί την τροφή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas221
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

η ad... είναι ακαταμάχητη για τις γάτες.. ετοιμοθάνατες, σε κώμα, γάτες έσωσα με αυτήν.
Είναι ένα απο τα πράγματα που έχω πάντα για ώρα ανάγκης.
Περαστικά σας.
kostas221
Νεοφερμένο μέλος
να σαι καλα κ εσυ για το ενδιαφερον σου

moukelis
Επιφανές μέλος
Περαστικα!
Nassia
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
kostas221
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Υπαρχει μια παστουλα,η calopet που βοηθα κι εχει υψηλη θερμιδικη αξια.Παρομοια ειναι και η Nutrical.
Να πάρεις σίγουρα την Calopet είναι ο μόνος τρόπος να φάνε τα γατάκια που είναι δύσκολα στο φαγητό, να πάρεις κ να του δίνεις 1 κουταλάκι του γλυκού κάθε μέρα (κάθε μέρα όμως να μην το αμελείς) μπορεί να χρειαστεί να πάρεις κ 2ο σωληνάριο όμως το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένομε τα χιλια ζορια εφαγε με την συριγγα, αυριο ομως θα παρω και αλειφη σας ευχαριστω ολους παρα πολυ!!!![]()
Αλήθεια με τους εμετούς τι έγινε; Είναι καλά τώρα το γατάκι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

kostas221
Νεοφερμένο μέλος

kostas221
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ελπίζω να της ανοίξει η όρεξη μ αυτή γιατί εγώ όταν την ειχα πάρει δεν έκανε κ πολλά πράγματα με την δική μουΕίχε τελειώσει η calopet και πήρα nutrical απο ποσότητα πόσο δίνω?εγω εδωσα ενα ρεβυθι περιπου οπως μου προταθηκε ειναι αρκετο αυτο?μια φορα τη μερα η παραπανω?

Τέσπα η δοσολογία είναι 1 κουταλάκι του γλυκού καθημερινά.
Ελπίζω η μικρούλα σου να ειναι καλύτερα
moukelis
Επιφανές μέλος
kostas221
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι ο Σειριος ειχε περασει μια ιωση και επαιρνε πολλα αντιβιωτικα,οποτε ο οργανισμος του χρειαζοταν εξτρα βιταμινες.Παντως σε μας εκανε δουλεια.Αντε να γινει καλα ο κουκλος και να μας τον βαλεις σε νεες φωτο.Θα μεγαλωσε πολυ φανταζομαι ε;ναι ε?και ο σειριος την ειχε παθει σαν το δικο μου?παρομοιο προβλημα ειχε?και για ποσο καιρο?μαφιοζος ειναι κ ο δικος σου σαν τον Ivan χεχε!απο σημερα ξεκινησε οποτε μαλλον ειναι νωρις για να εχει αποτελεσματα παντως αρχιζει κ φτιαχνει η ενεργεια του(ειχε ελαχιστη αφου δεν ετρωγε) θα του δωσω και το βραδυ ενα ρεβιθακι![]()
kostas221
Νεοφερμένο μέλος
ουφ αντε να γινει καλα να καμαρωσετε το ζουζουνι μου.
πολλα φιλια στα μωρα σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool