evelynaRoidou
Νεοφερμένο μέλος
Ο Zamfir έγινε γνωστός επειδή έπαιζε εκπληκτικά σύραγξ του Πανός.Εάν λοιπόν αρέσει στις γάτες σου αυτό το όργανο αγόρασε ινδιάνικη Περουβιανή μουσική.Το χρησιμοποιούνε σε όλες τους τις ενορχηστρώσεις και η μουσική τους πραγματικά σε ταξιδεύει.Υπάρχει ένα γκρουπ ινδιάνων με τις παραδοσιακές τους στολές οι οποίοι περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα,παίζουν σε πλατείες και πουλάνε τα cd τους.Εάν τους πετύχεις αγόρασε.Οι δικές μου γάτες τρελλαίνονται να ακούν το συγκεκριμένο όργανο.![]()
![]()
![]()
το περιμενα οτι θα ηταν ροκας αυτος ο γατος...
Στα δικα μου παλιοτερα αρεσε ο Ζamfir. Ρουμάνος μουσικος. Ειχαν πιο βουκολικά γουστα!
Ομως χωρις πλακα, ηρεμουσαν ξαφνικα οταν ακουγαν αυτη τη μουσικη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εβελίνα ξέρω ποιους λές. Τους έχω πετύχει στο Σύνταγμα αλλά και καλοκαίρι στην Κεφαλονιά. Έχω 2-3 cd δικά τους με παραδοσιακή Περουβιανή μουσική αλλά και με διασκευές γνωστών κομματιών. Τώρα που το λες θα το δοκιμάσω στον Χιόνη να δω αντιδράσεις, αν και μέχρι στιγμής είναι παντελώς αδιάφορος για την μουσική, προτιμά γενικά να βλέπει τηλεόραση!Ο Zamfir έγινε γνωστός επειδή έπαιζε εκπληκτικά σύραγξ του Πανός.Εάν λοιπόν αρέσει στις γάτες σου αυτό το όργανο αγόρασε ινδιάνικη Περουβιανή μουσική.Το χρησιμοποιούνε σε όλες τους τις ενορχηστρώσεις και η μουσική τους πραγματικά σε ταξιδεύει.Υπάρχει ένα γκρουπ ινδιάνων με τις παραδοσιακές τους στολές οι οποίοι περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα,παίζουν σε πλατείες και πουλάνε τα cd τους.Εάν τους πετύχεις αγόρασε.Οι δικές μου γάτες τρελλαίνονται να ακούν το συγκεκριμένο όργανο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
εχετε παρατηρηση τι μουσικη προτιμαν τα γατια σας την ωρα που ακουτε εσεις μουσικη εδω εχω το ζυλιτο που αντιδραει εαν του αρεσει η οχι ενα τραγουδι οταν του αρεσει καθετε υσηχος κ το απολαμβανει αμα δεν του αρεσει αρχιζει κ νιαουριζει σαν υστερικο
προτιμαει να ακουει πλουταρχο ρεμο θαλασσινο περιδη κ αλλους κ δεν αντεχει τα βαρυα λαικα κ τα τραγουδια με beat κ προτιμαει τα ελληνικα
iaswnas
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Πολύ συγκεκριμένος στα γούστα του ο Ζυλίτο!!
Η Αρήθα, παρά το μουσικό της όνομα, δε δείχνει να ενδιαφέρεται και πολύ...
Συνήθως ακούμε ραδιόφωνο, red, δίεση ή τρίτο, αλλά δεν έχω δει καμιά ιδιαίτερη αντίδραση, ούτε στην κλασική, ούτε στη ροκ ούτε στα ελληνικά. Μάλλον δεν έχει μουσικό αυτί το καμάρι μου! :greycat: 
mimikaki
Διάσημο μέλος
Κατά τα άλλα γουστάρει και R&B, και δεν τον ενοχλεί η ένταση ακόμη και δυνατά να είναι δεν τον τρομάζει, πράγμα περίεργο για έναν γατούλη που τρομάζει με το παραμικρό
Ά επείσης 'οπερα του είχα βάλει μια φορά και στην πρώτη "κορώνα" έτρεξε πανικόβλητος

...η αδερφή μου τα ακούει αυτά.Σπίτι ακούμε έντεχνα και στα μεγάλα κέφια και συγκεντρώσεις που δεν είναι πολλές ελληνικά ποπ και λαικά.Στο ροκ αφηνιάζουν.
Πάντως με τα έντεχνα χαλαρώνουν, γιατί ταιριάζουν με την αύρα τους.Πολύ ήρεμοι είναι και προτιμούν χαλαρή μουσικούλα.
Τί ωραίο θέμα!Μ' αρέσει πολύ....έχει πλάκα..

Ismini
Διάσημο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος

Ίσως αν από την απόλυτη ησυχία ακουστεί μουσική ξυπνήσουν! Κατά τα άλλα δεν τους κάνει καμία αίσθηση.... Τι κλασική δοκίμασα, τι rock, τι metal... Καμία αντίδραση! Είναι φυσιολογικό; Γιατί είχα διαβάσει ότι τα ζώα έχουν γενικά καλή σχέση με τη μουσική.
Μήπως το πράγμα για να δουλέψει θέλει εκπαίδευση;
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν αντιδραει σε κανενα ειδος, αν και οπως ειπες και εσυ ακουστει δυνατα και ξαφνικα κατι θα δειξει μια ενοχληση!
Κριμα τα μεγαλα του αυτια!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Αυτά όμως μέχρι χθες. Διότι χθες ήρθε η κολλητή και κουμπάρα μου, η οποία μου έφερε να ακούσω το demo από ένα cd με παραδοσιακή μουσική στο οποίο συμμετέχει με 4 τραγούδια. Με το που άκουσαν τα γατιά μου βιολί, κανονάκι και τη φωνή της Λένας να τραγουδάει τραγούδια της Ίμβρου και της Τενέδου, πιάσαν από ένα ηχείο το καθένα και άκουγαν αφοσιωμένα!!!
Λέτε τελικά στα γατάκια μου να αρέσουν τα δημοτικά? ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
Ενώ λοιπόν σιχαινεται την κλασικά μουσική, ακούει χωρίς πρόβλημα μεταλ σε φουλ ένταση... Αντε να βγάλεις άκρη...
Iokasti1
Νεοφερμένο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στα γατάκια δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ο συγχωρεμένος ο σκύλος μου όποτε άκουγε φυσαρμόνικα, αρμόνικα ή τη Βίσση να τραγουδάει έκανε σαν τρελλός!!! Ούρλιαζε και χωνόταν κάτω από τα κρεβάτια σαν να ήθελε να κρυφτεί. Περίεργο....πάντως ο Φρού μου αντιδρά περίεργα στον ήχο της φυσαρμόνικάς..Όποιος έχει παρόμοια εμπειρία ας μου πέι, ή αν έχει φυσαρμόνικα ας δοκιμάσει!!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool