ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι...μη κοιτας που εμεις ειμαστε ΘΕΕΣ αλλα δεν ξεφτυλιζομαστε στα καναλια!!!α μπραβο..εδω ειναι το ασχημο.
οτι οι πιτσιρικες δεν ξερουν, και με την πλυση εγκεφαλου που τους κανουν σειρες κ καναλια, νομιζουν οτι το να γινεις πετρουλα κ να τα πετας ολα εξω ειναι αποδεκτο κ φυσιολογικο. οτι ετσι μονο θα πας μπροστα κ θα κανεις καριερα. οτι πριν κλεισεις τα 30, πρεπει να εχεις κανει 2-3 πλαστικες γιατι η παραμικρη ατελεια σε παει πισω. και εγω τα πιτσιρικια φοβαμαι, με τα προτυπα που παιρνουν. τζουλια, πετρουλα και ο θεος βοηθος![]()

Ελα να ανεβουμε κοριτσια!
Ζητω οι ρυτιδες!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩ
Ζητω η κυταριτιδα!

ΖΗΤΩΩΩΩΩ
Ζητω οι σαρανταρες!

ΖΗΤΩΩΩ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πολύ σωστά το θέτεις. Η νέα γενιά είναι πιό επιρρεπής.
Εδώ παίζει μεγάλο ρόλο ο παράγων οικογένεια και τι διαπαιδαγώγιση δίνει στα παιδιά της. Στα αγόρια, να μάθουν να εκτιμούν και να σέβονται τη γυναίκα, να τη θέλουν πλάι τους σύντροφο και συναγωνίστρια στη ζωή τους και τα κορίτσια να σέβονται τον εαυτό τους και να στέκονται στη ζωή δίπλα στους άντρες ισότιμα και άξια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το θέμα είναι να μη μπεις στη λογική να συγκρίνεις τον εαυτό σου με κανέναν άλλο.Συγκρινε το μόνο με αυτό που θέλεις να γίνεις εξελλίσοντας αυτό που ήδη έχεις.Με τα υλικά που έχεις, φτιάξε το τέλειο για σένα και τότε θα το δουνε αυτοί που πρέπει να το δούνε.Τις περισσότερες ώρες και στιγμές τις μοιράζεσαι με τον εαυτό σου.Αυτόν πρέπει πρώτα να ικανοποιήσεις σύμφωνα με τα δικά σου στάνταρ και όχι τα κοινωνικά.Ποιος ξέρει καλύτερα από σένα τι θέλεις?
Συμφωνώ απόλυτα Βιβή
Η συζήτηση που κάνουμε είναι γενική όμως και αφορά τα πρότυπα που πλασσάρονται και διαπεδαγωγούν τα νέα κορίτσια και αγόρια και επηρεάζουν εννοείται και τους μεγαλύτερους.Δεν είναι καταθλιπτική ρε παιδιά η εικόνα μιας πενηντάρας που ντύνεται σαν 20άρα έχει βαρέσει λίφτινγκ το οποίο κάνει μπαμ μόνο και μόνο για να συναγωνιστεί την πιτσιρίκα φιλενάδα του άντρα της. Αξιοθρήνητο.
Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, φροντίζεις την υγεία σου, με σωστή διατροφή και άσκηση, προσέχεις την εξωτερική σου εμφάνιση, και ντύνεσαι - όχι με το τι προστάζει η μόδα και οι μόδιστροι - αλλά με ρούχα τα οποία μπορείς ε σ ύ να υποστηρίξεις, και να αισθάνεσαι άνετα μέσα σ΄αυτά, θα δείς πώς και οι άλλοι γύρω σου θα σε αποδεκτούν και θα σε αγαπήσουν.
Άν εσύ δεν θέλεις να σε εκμεταλλευτούν, κανείς δεν θα το κάνει. Άν η παιδεία σου είναι τέτοια που δεν επιτρέπει να έχεις επιρροές από πετρούλες και άλλες καλύτερες του είδους, όλοι αυτοί θα κάνουν μια τρύπα στο νερό. Δυστυχώς βρήσκουν και κάνουν..... Οι άμυνες των γυναικών δεν επαρκούν. Εμείς φταίμε που μας εκμεταλλεύονται...Εμεις επιτρέπουμε να μας βλέπουν σαν σεξιστικά αντικείμενα......
Όταν αγαπάς τον εαυτό σου Αθανασία γουστάρεις να τον έχεις όπως εσύ θέλεις. Και εκεί είναι το θέμα οι άλλοι να σε αποδεκτούν και να σε αγαπήσουν για αυτό που είσαι όχι για αυτό που πρέπει να είσαι. Εγώ άλλωστε δεν μίλησα για προσωπική εκμετάλλευση αλλά για εκμετάλλευση και εξεφτελισμό του γυναικείου φύλλου γενικότερα κάτι το οποίο δεν ισχύει στους άντρες. Συμφωνώ ότι βρίσκουν και τα κάνουν. Άμυνες γυναικών δεν επαρκούν γιατί δεν υπάρχουν. Και να σου πω και κάτι όπως και να είναι μια γυναίκα εμφανισιακά σαν εργαλείο την βλέπουν και πάλι. Ποιος άντρας κοιτάζει και ενθουσιάζεται με το μυαλό μιας γυναίκας. Θα κοιτάξει αν έχει μεγάλα β....α ή οτιδήποτε άλλο γουστάρει ο καθένας.
Παιδιά έχω φίλες αξιόλογες μορφωμένες κυρίες περιποιημένες αλλά επειδή δεν εκπέμπουν το ξ.......ο είναι εντελώς μόνες τους.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αλλά κατα τ'άλλα προτιμούν εσένα που είσαι φυσική.Δηλαδή τι μήνυμα σου περνάνε;Γενικά σαν νέα κοπέλα βλέπω μια πολύ περίεργη αντιμετώπιση και έχω προβληματιστεί.Μας συγκρίνουν με τα μοντέλα στις διαφημίσεις τα ανορεξικά;Έλεος...δεν καταλαβαίνουν οτι για να βγει το αποτέλεσμα που βλέπουν έχει προηγηθεί πιο πολύ σοβάτισμα απ'ότι σε ολόκληρη την πολυκατοικία μου;Και το κορυφαίο,αν τύχει και τους αναφέρεις εσύ κάποιον ωραίο στην τηλεόραση που είναι όμορφος και περιποιημένος,γι'αυτούς...είναι σίγουρα γκέι
.Μήπως τελικά μας περνάνε τις δικές τους αναφάλειες ;Μας θέλουν τέλειες για να καλύψουν δικές τους ατέλειες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να κάνουν μετά τα κοριτσάκια και πως να μην είναι η νευρική ανορεξία η πιο συχνή ασθένεια για τις νεαρές ηλικίες;
Και πώς βέβαια η πετρούλα και όλες οι όμοιές της να μην επικροτούνται και να μην αποθεώνονται από όσους ανεγκέφαλους τις παρακολουθούν;
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γι'αυτο λεμε οτι το περιβαλλον που γεννιεται και μεγαλωνει καποιος παιζει πολυ μεγαλο ρολοΝα σας πω ότι δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο οι πιέσεις στην ηλικία των 18+- να ασκούνται και από το σπίτι. Και βέβαια δεν μιλάω για πιέσεις για φυσική ζωή και για υγιεινή διατροφή αλλά για αψεγάδιαστη εμφάνιση για στήσημο και στυλάκι που πουλάει κλπ. Και το λέω γιατί έχω δει μανάδες να λένε στα κορίτσια τους "πρόσεξε, μην τρως πολύ, μην παχύνεις, δεν βλέπεις πως είναι η κόρη της τάδε;" δυστυχώς έχει παιχτεί μπροστά μου αυτό το εργάκι και έμεινα κόκκαλο!
Τι να κάνουν μετά τα κοριτσάκια και πως να μην είναι η νευρική ανορεξία η πιο συχνή ασθένεια για τις νεαρές ηλικίες;
Και πώς βέβαια η πετρούλα και όλες οι όμοιές της να μην επικροτούνται και να μην αποθεώνονται από όσους ανεγκέφαλους τις παρακολουθούν;
περαν των επιρροων που δεχεται απ'εξω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
To σύντροφό μας τον επιλέγουμε εμείς, γιατί μας θέλει και μας αγαπάει γι' αυτό που είμαστε. Για το χαρακτήρα που έχουμε, για την εμφάνιση που έχουμε, για όλα αυτά τα καλά ή κακά που κουβαλάμε. 'Αν στην πορεία αυτά στραβώσουν, τότε η ζωή μας συνεχίζεται χωρίς αυτόν......Αυτό το θέμα είναι για παααρα πολύ ανάλυση,δεν είναι απλό.Εκτός της οικογένειας να πω οτι σημαντικό ρόλο παίζει και ο σύντροφός μας.Πέφτουν σε αντιφάσεις.Ενώ καταδικάζουν συνέχεια το ψεύτικο το πλαστικό και λένε οτι προτιμούν την φυσική ομορφιά μόλις περάσει μια ξανθιά με το στήθος σαν καρπούζι να κοιτάει τον ουρανό από μπροστά τους,τους τρέχουν τα σάλια...αλλά κατα τ'άλλα προτιμούν εσένα που είσαι φυσική.Δηλαδή τι μήνυμα σου περνάνε;Γενικά σαν νέα κοπέλα βλέπω μια πολύ περίεργη αντιμετώπιση και έχω προβληματιστεί.Μας συγκρίνουν με τα μοντέλα στις διαφημίσεις τα ανορεξικά;Έλεος...δεν καταλαβαίνουν οτι για να βγει το αποτέλεσμα που βλέπουν έχει προηγηθεί πιο πολύ σοβάτισμα απ'ότι σε ολόκληρη την πολυκατοικία μου;Και το κορυφαίο,αν τύχει και τους αναφέρεις εσύ κάποιον ωραίο στην τηλεόραση που είναι όμορφος και περιποιημένος,γι'αυτούς...είναι σίγουρα γκέι
.Μήπως τελικά μας περνάνε τις δικές τους αναφάλειες ;Μας θέλουν τέλειες για να καλύψουν δικές τους ατέλειες;
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Έχεις απόλυτο δίκιο και έτσι θα έπρεπε να είναι.Πολλές φορές όμως γίνεται και χωρίς κακή πρόθεση,αυθόρμητα όταν θαυμάζεις κάποιον μα εσύ μα ο σύντροφός σου λογικό είναι μπει ο άλος στη διαδικασία να σκεφτεί τι έχει ο άλλος/άλλη που τον κάνει ξεχωριστό.Και μέσα στην καθημερινότητα με τους γύρω μας είναι κάτι ανθρώπινο θεωρώ και φυσιολογικό..όταν όμως το αντικείμενο θαυμασμού είναι κάτι το μη πραγματικό?Εκεί είναι το κακό.Γιατί εγώ μπορεί να μην κάθομαι καν να ασχοληθώ γιατί είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου,πολλές κοπέλες όμως προσπαθούν να μοιάσουν σε τέτοιου είδους πρώτυπα και τα αποτελέσματα είναι πολλές φορές,όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω,καταστροφικά...To σύντροφό μας τον επιλέγουμε εμείς, γιατί μας θέλει και μας αγαπάει γι' αυτό που είμαστε. Για το χαρακτήρα που έχουμε, για την εμφάνιση που έχουμε, για όλα αυτά τα καλά ή κακά που κουβαλάμε. 'Αν στην πορεία αυτά στραβώσουν, τότε η ζωή μας συνεχίζεται χωρίς αυτόν......
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Θυμήθηκα ένα άσμα του Κηλαηδόνη...
Στις ζηλιάρες λέμε ναι,
στις τρελιάρες λέμε ναι
Στα ξενύχτια λέμε ναι,
και στις τρέλες λέμε ναι
στα κορίτσια λέμε ναι
Στους απέξω λέμε ναι,
στους εντάξει λέμε ναι
Όχι παιδιά στις ψόφιες,
όχι και στους κρυόκωλους
Όχι παιδιά στις ψόφιες,
όχι στους σοβαρούς
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ελάτε ρε κορίτσια να τονώσουμε λοιπόν και εμείς τον εγωισμό μας.Μέσα σ'αυτή τη λαοθάλασσα από τις πλαστικές,τέλειες,πανομοιότυπες κούκλες..ε..ας μείνουμε εμείς οι μοναδικές και ξεχωριστές ως διαφορετικές.Ας ταράξουμε τα νερά του στημένου και του πλαστικού.Θυμήθηκα ένα άσμα του Κηλαηδόνη...
Στις ζηλιάρες λέμε ναι,
στις τρελιάρες λέμε ναι
Στα ξενύχτια λέμε ναι,
και στις τρέλες λέμε ναι
στα κορίτσια λέμε ναι
Στους απέξω λέμε ναι,
στους εντάξει λέμε ναι
Όχι παιδιά στις ψόφιες,
όχι και στους κρυόκωλους
Όχι παιδιά στις ψόφιες,
όχι στους σοβαρούς

πολύ καλό!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα πάντως βλέποντας όλα αυτά τα πρότυπα γύρω μου με παρηγορεί το γεγονός ότι τα μεγαλύτερα έργα τέχνης που θαύμασαν και λάτρεψαν πολλοί,όλα είχαν το ψεγάδι τους γι'αυτό και έμειναν στην ιστορία και αλώβητα στο πέρας των εποχών.Δυστυχώς οι νέες γενιές απορροφουν με τρομακτικους ρυθμους το οτιδήποτε είτε είναι θετικό είτε αρνητικό χωρίς να το επεξεργάζονται γι'αυτό και οι πράξεις τους είναι ακραίες.Ερεθίσματα που η δικιά μου γενια έπρεπε να ψάξει πολύ και μόνη της για να τα αφομοιώσει η να τα απορρίψει.Ας μην αφήνουμε το κόμπλεξ των πλαστικων ανθρώπων που στην πλειοψηφία τους ξέρουν ότι δε μπορουν να σταθούν κοινωνικά πουθενά και αφομοιώνονται εκεί που μπορούν να επιβιώσουν και ίσως να τραβήξουν τη προσοχή των άλλων,να γίνουν δικά μας κόμπλεξ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τι να πώ ....είμαι η Μαίρη Παναγιωταράααααα
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι λίγες οι φορές που σε μια οικογένεια ο γιος είναι ο κανακάρης που δεν του επιτρέπεται να κάνει οποιαδήποτε δουλειά στο σπίτι καθότι αυτά είναι "γυναικείες υποχρεώσεις". Ενώ αντιθέτως τα κορίτσια επιβάλλεται να βοηθάνε τη μαμά.
Ακόμα και τα παιδικά παιχνίδια σε άπειρες περιπτώσεις μας βάζουν στο ρόλο της Παναγιωταρά.
Μεγαλώνωντας λοιπόν με τέτοια πρότυπα στην πορεία θα αναπτυχθεί και ανάλογη συμπεριφορά.
Το θέμα έχει πάρα πολλές πτυχές που δύσκολα να συζητηθεί σε ένα forum.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Θέλω να πιστεύω-δεν σημαίνει ότι πράγματι είναι έτσι-ότι οι σημερινές μητέρες δεν αναπαράγουν τέτοια πρότυπα διαπαιδαγώγησης κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου και στρεσαρίσματος των παιδιών..Κατά τα λοιπά συμφωνώ κι εγώ μαζί σουΣυμφωνώ απόλυτα μαζί σου roulsydney. Αλλά μερίδιο ευθύνης για αυτό φέρουμε και εμείς οι γυναίκες, καθότι αντρέφοντας τα παιδιά μας, βάζουμε εντελώς διαφορετικούς στόχους για τα αγόρια και εντελώς διαφορετικούς για τα κορίτσια.
Δεν είναι λίγες οι φορές που σε μια οικογένεια ο γιος είναι ο κανακάρης που δεν του επιτρέπεται να κάνει οποιαδήποτε δουλειά στο σπίτι καθότι αυτά είναι "γυναικείες υποχρεώσεις". Ενώ αντιθέτως τα κορίτσια επιβάλλεται να βοηθάνε τη μαμά.
Ακόμα και τα παιδικά παιχνίδια σε άπειρες περιπτώσεις μας βάζουν στο ρόλο της Παναγιωταρά.
Μεγαλώνωντας λοιπόν με τέτοια πρότυπα στην πορεία θα αναπτυχθεί και ανάλογη συμπεριφορά.
Το θέμα έχει πάρα πολλές πτυχές που δύσκολα να συζητηθεί σε ένα forum.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κατά την ταπεινή μου γνώμη η γυναίκα σήμερα αντιμετωπίζεται όπως" δεν της αξίζει" (αναφέρομαι στην Ελλάδα)και πληρώνει το τίμημα των κινημάτων ισότητας του παρελθόντος.Τι θέλω να πώ?Βγήκε απο το σπίτι και εργάζεται σε θέσεις όμως κατώτερες απο έκείνες των αντρών(βλέπε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα-θέσεις ευθύνης).Οι υποχρεώσεις της συζύγου και της μάνας με τα συνεπακόλουθά τους της ανήκουν εξ' ολοκλήρου(δουλειά στο γραφείο υπερωρίες στο σπίτι).Προσωπικός χρόνος ελάχιστος.Στραβώνει κάτι στην σχέση ή στον γάμο..στήσιμο στο μισό μέτρο...
Τι να πώ ....είμαι η Μαίρη Παναγιωταράααααα
Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικός χρόνος ελάχιστος. Ναι η γυναίκα αγωνίστηκε για ισότητα στο παρελθόν αλλά δεν το διεκδίκησε σωστά. Ισότητα ναι στο να φέρνει χρήματα στο σπίτι αλλά όχι ισότητα στον να μοιράζονται εξίσου οι δουλειές του σπιτιού και η ανατροφή των παιδιών.
Και η καραμέλα που χρησιμοποιείται "Η μάνα μεγαλώνει τα παιδιά και είναι απαραίτητη σε αυτά." Ο πατέρας δηλαδή είναι μόνο για να φέρνει χρήμα στο σπίτι το οποίο σήμερα φέρνει και η γυναίκα?

Και φυσικά απαγορεύεται στην γυναίκα μετά από όλη αυτή την κόπωση να αισθάνεται κουρασμένη και να είναι ατημέλητη. Αντίθετα πρέπει να είναι πάντα στην τρίχα. Ενώ ο άντρας μπορεί να κ.....ει και να ρεύεται και να το θεωρεί και σέξυ (νομίζει) αυτό και να γυρνάει απεριποίητος. Αλλιώς το τίμημα είναι ο κύριος να βρει μια πιτσιρίκα ανάλαφρη που κοιτάει μόνο το μανικιούρ της η οποία ακόμα δεν έχει μπει δυναμικά στα προβλήματα της ζωής. Γιατί στο τέλος στο μέλλον και αυτή την ίδια τύχη θα έχει και η ιστορία θα επαναλαμβάνεται

roulsydney
Διάσημο μέλος
Ράνια μου χαίρομαι για την απάντησή σου αυτή διότι κάνει ένα ωραιότατο "χαλί" για το περιβόητο πρόβλημα των σημερινών σχέσεων μεταξύ ζευγαριών.Αυτό για μένα είναι και σημαντικός και κρίσιμος προβληματισμός περισσότερο απο το άλλο νήμα που αναφέρεται στο σέξ (Κουνελάκι συγγνώμη δεν υπονοώ κάτι οκ?)και σ'ευχαριστώ που δίνεις την δυνατότητα να το συζητήσουμεΣυμφωνώ απόλυτα. Προσωπικός χρόνος ελάχιστος. Ναι η γυναίκα αγωνίστηκε για ισότητα στο παρελθόν αλλά δεν το διεκδίκησε σωστά. Ισότητα ναι στο να φέρνει χρήματα στο σπίτι αλλά όχι ισότητα στον να μοιράζονται εξίσου οι δουλειές του σπιτιού και η ανατροφή των παιδιών.
Και η καραμέλα που χρησιμοποιείται "Η μάνα μεγαλώνει τα παιδιά και είναι απαραίτητη σε αυτά." Ο πατέρας δηλαδή είναι μόνο για να φέρνει χρήμα στο σπίτι το οποίο σήμερα φέρνει και η γυναίκα?
Και φυσικά απαγορεύεται στην γυναίκα μετά από όλη αυτή την κόπωση να αισθάνεται κουρασμένη και να είναι ατημέλητη. Αντίθετα πρέπει να είναι πάντα στην τρίχα. Ενώ ο άντρας μπορεί να κ.....ει και να ρεύεται και να το θεωρεί και σέξυ (νομίζει) αυτό και να γυρνάει απεριποίητος. Αλλιώς το τίμημα είναι ο κύριος να βρει μια πιτσιρίκα ανάλαφρη που κοιτάει μόνο το μανικιούρ της η οποία ακόμα δεν έχει μπει δυναμικά στα προβλήματα της ζωής. Γιατί στο τέλος στο μέλλον και αυτή την ίδια τύχη θα έχει και η ιστορία θα επαναλαμβάνεται![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμείς όλοι -στην πλειοψηφία μας γυναίκες-που συμμετέχουμε σ' αυτό το forum, πίστευω ότι έχουμε γνώμη και άποψη για τη μητέρα, την γυναίκα, την εργαζόμενη,την μετανάστρια και εσχάτως τραγική φιγούρα που σοκάρισε κυριολεκτικά την κοινωνία μας. Την Κωνσταντίνα Κούνεβα. Μια γυναίκα αξιοπρόσεκτη, που έζησε σκηνές που θυμίζουν express του μεσονυχτίου σε σταθμούς και σε χιλιάδες άλλους χώρους. Τη γυναίκα που όλοι μας ξέρουμε, που έχουμε συναντήσει, αλλά ποτέ δεν μας ενδιέφερε πριν τη δολοφονική της επίθεση, ποιά είναι, πώς ζεί αυτή η σκιά που σιωπηλά μαζεύει τα σκουπίδια μας.........
Η Κωνσταντίνα συνεχίζει να μάχεται......σήμερα όμως για την ίδια της τη ζωή........Κουράγιο Κωνσταντίνα...
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Μη τρελαινεστε, και οι δυο τα παιζουν σημερον ημέρα με ολες τις υποχρεωσεις, απλα χρειαζεται χιουμορ και κατανοηση!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ θα διαφωνήσω πάνω σ αυτό αγαπητή Ρούλα η γυναίκα σήμερα αντιμετωπίζεται όπως της αξίζει κ επειδή οι περισσότερες από εμάς θέλουν να τις αντιμετωπίζουν σαν ένα κομμάτι κρέας τις αντιμετωπίζουν όλοι σαν ένα κομμάτι κρέας λογικό δεν είναι αν δεν σεβόμαστε οι ίδιες τον εαυτό μας ποιος περιμένουμε να μας σεβαστεί;Κατά την ταπεινή μου γνώμη η γυναίκα σήμερα αντιμετωπίζεται όπως" δεν της αξίζει"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool