Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εκανα άλμπουν με φωτο από τα γατονια μου
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=12864
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Είδα τις φωτογραφίες τότε που ήταν μικρούλι κι έλιωσα!!! Κάπως έτσι θα ήταν και το δικό μου μικρό, αν ειχε βέβαια μεγαλώσει σε σπίτι γιατί όταν τον βρήκα ήταν κυριολεκτικά το μαύρο του το χάλι. Το Yodaki σου τι χρώμα ματάκια έχει?
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κουκλί το Yodaki!!!! Δεν είναι τα λευκά τα πιο όμορφα και πιο καλά γατούλια?
Είδα τις φωτογραφίες τότε που ήταν μικρούλι κι έλιωσα!!! Κάπως έτσι θα ήταν και το δικό μου μικρό, αν ειχε βέβαια μεγαλώσει σε σπίτι γιατί όταν τον βρήκα ήταν κυριολεκτικά το μαύρο του το χάλι. Το Yodaki σου τι χρώμα ματάκια έχει?
Τα ματάκια του είναι κιτρινοπράσινα ανάλογα με το φως
Οταν ήταν μικρός είχε 5 μάυρες τριχες στο κεφάλι μετα έφυγαν. Μοιάζουν το γατόνια μας ΕΕΕΕ!!!!!! Είναι τέλεια και μου έχουν πει ότι τα ασπρα γατάκια (τα αδέσποτα) είναι τα ποιο σπάνια.

Θέος ο δικός σου και τί αυτάκια είναι αυτα που κυλιώτανε καλε!!!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δε σε πιστεύω!!!Εμάς τα μάτια μας είναι πράσινα, αλλά κι αυτός έχει 4-5 μαύρες τρίχες ανάμεσα στ'αυτάκια του!!!Τα ματάκια του είναι κιτρινοπράσινα ανάλογα με το φως
Οταν ήταν μικρός είχε 5 μάυρες τριχες στο κεφάλι μετα έφυγαν. Μοιάζουν το γατόνια μας ΕΕΕΕ!!!!!! Είναι τέλεια και μου έχουν πει ότι τα ασπρα γατάκια (τα αδέσποτα) είναι τα ποιο σπάνια.
Θέος ο δικός σου και τί αυτάκια είναι αυτα που κυλιώτανε καλε!!!!!

Τ'αυτάκια στη φωτογραφία, είναι χάλια επειδή ήταν αρρωστουλης με ρινοτραχείτιδα όταν τον βρήκα. Μαύρα αυτιά, μύξες και τσίμπλες στα ματάκια...
Τώρα είναι κατάλευκος, πεντακάθαρος και κούκλος ακριβώς όπως ο δικός σου!!!

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
mperr7
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καρμπον είναι το δυό τους ο Πιπι σου τι ωραίο περιλαίμιο που φορά και τι ραβδόσεις είναι αυτές τέλειο το ντεγραντε του. Τα δικά μου δεν το μπορουν το περιλαίμιο το κόβουν.
Σ'ευχαριστούμε!!! Εμένα πάλι και τα δυο τους φοράνε από την αρχή περιλαίμιο αδιαμαρτύρητα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool