Πώς αποκτήσαμε το Yodaki

Καλωσήρθατε παιδιά!! Πανέμορφα τα γατάκια σου :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς τους!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ όλους για το ζεστο καλοσόρισμα.
Εκανα άλμπουν με φωτο από τα γατονια μου

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=12864

Το Yodaki το έλιωσε το άλλο το γατί και δεν μπόρεσα να δω φατσούλα!! Αλλά είναι πανέμορη η γατούλα σου:inlove:

Κουκλί το Yodaki!!!! Δεν είναι τα λευκά τα πιο όμορφα και πιο καλά γατούλια?:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Είδα τις φωτογραφίες τότε που ήταν μικρούλι κι έλιωσα!!! Κάπως έτσι θα ήταν και το δικό μου μικρό, αν ειχε βέβαια μεγαλώσει σε σπίτι γιατί όταν τον βρήκα ήταν κυριολεκτικά το μαύρο του το χάλι. Το Yodaki σου τι χρώμα ματάκια έχει?

καλώς ήρθατε! πανέφορμα τα γατόνια σου!:happy:

Καλημέρα και καλωσήρθατε και απο μένα!!!!!!:):)

Κουκλί το Yodaki!!!! Δεν είναι τα λευκά τα πιο όμορφα και πιο καλά γατούλια?:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Είδα τις φωτογραφίες τότε που ήταν μικρούλι κι έλιωσα!!! Κάπως έτσι θα ήταν και το δικό μου μικρό, αν ειχε βέβαια μεγαλώσει σε σπίτι γιατί όταν τον βρήκα ήταν κυριολεκτικά το μαύρο του το χάλι. Το Yodaki σου τι χρώμα ματάκια έχει?

Τα ματάκια του είναι κιτρινοπράσινα ανάλογα με το φως
Οταν ήταν μικρός είχε 5 μάυρες τριχες στο κεφάλι μετα έφυγαν. Μοιάζουν το γατόνια μας ΕΕΕΕ!!!!!! Είναι τέλεια και μου έχουν πει ότι τα ασπρα γατάκια (τα αδέσποτα) είναι τα ποιο σπάνια.:up::up:

Θέος ο δικός σου και τί αυτάκια είναι αυτα που κυλιώτανε καλε!!!!!

Τα ματάκια του είναι κιτρινοπράσινα ανάλογα με το φως
Οταν ήταν μικρός είχε 5 μάυρες τριχες στο κεφάλι μετα έφυγαν. Μοιάζουν το γατόνια μας ΕΕΕΕ!!!!!! Είναι τέλεια και μου έχουν πει ότι τα ασπρα γατάκια (τα αδέσποτα) είναι τα ποιο σπάνια.:up::up:

Θέος ο δικός σου και τί αυτάκια είναι αυτα που κυλιώτανε καλε!!!!!
Δε σε πιστεύω!!!Εμάς τα μάτια μας είναι πράσινα, αλλά κι αυτός έχει 4-5 μαύρες τρίχες ανάμεσα στ'αυτάκια του!!!:blink::blink::blink:
Τ'αυτάκια στη φωτογραφία, είναι χάλια επειδή ήταν αρρωστουλης με ρινοτραχείτιδα όταν τον βρήκα. Μαύρα αυτιά, μύξες και τσίμπλες στα ματάκια...:( Τώρα είναι κατάλευκος, πεντακάθαρος και κούκλος ακριβώς όπως ο δικός σου!!!:inlove::inlove::inlove:

Καρμπον είναι το δυό τους ο Πιπι σου τι ωραίο περιλαίμιο που φορά και τι ραβδόσεις είναι αυτές τέλειο το ντεγραντε του. Τα δικά μου δεν το μπορουν το περιλαίμιο το κόβουν.

Καλέ αυτός δεν είναι yoda-κι, είναι yoda-ρος. Όπως έγω που μου 'χει μείνει το Μαγκάκι από μικρός που ήτανε γιατί τώρα είναι ένας Μάγκας και μισός, για να μη πω διπλός!!!:lol:

Καρμπον είναι το δυό τους ο Πιπι σου τι ωραίο περιλαίμιο που φορά και τι ραβδόσεις είναι αυτές τέλειο το ντεγραντε του. Τα δικά μου δεν το μπορουν το περιλαίμιο το κόβουν.
:redface:Σ'ευχαριστούμε!!! Εμένα πάλι και τα δυο τους φοράνε από την αρχή περιλαίμιο αδιαμαρτύρητα!:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back