Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aληθεύει ότι στα μικρά γατάκια δεν πρέπει να δίνεις αγελαδινό γάλα;
H κοπέλα μας είχε πει τότε ότι μπορούμε να της δώσουμε και όταν ρώτησα το petshop κόντεψαν να βγάλουν αφρούς.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
τα γατακια μεχρι 45 ημερων μαθαινουν να τρωνε μονα τους με την βοηθεια τισ μαμας τους φυσικα οταν λεμε απογαλακτιζονται ενοουμε οτι επειδη τα δοντακια τους ειναι κοφτερα πονανε την μαμα γατα κ ετσι εκεινη αποφευγει να τα θυλαζει συχνα αλλα μεχρι 3 μηνων καλο θα ηταν το γατακι να μενει με την μαμα του για να μαθαινει πως να κοινωνικιοποιοιτε στο συνολο.Αρχική Δημοσίευση από Gemini:Eμάς, όταν μας την έδωσε μας είπε ότι είχε ήδη απογαλακτιστεί και ήδη έτρωγε μόνη της κρέας και ψάρι. Δεν ήταν πολύ νωρίς; Tην πήραμε 45 ημερών, δηλαδή πότε άρχισε να τρώει κανονικά, 40 ημερών;
Aληθεύει ότι στα μικρά γατάκια δεν πρέπει να δίνεις αγελαδινό γάλα;
H κοπέλα μας είχε πει τότε ότι μπορούμε να της δώσουμε και όταν ρώτησα το petshop κόντεψαν να βγάλουν αφρούς.....
Το αγελαδινο γαλα μπορει να του φερει διαροια κατι που δεν ειναι κ τοσο καλο!!!!
υπαρχουν ειδικα γαλατα για τα γατακια οπως δινουμε στα παιδακια μας αυτα
φιλακια πολλα απο ολουσ εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος

Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
μαργαριτα μου το παιδι σου λεει η παροιμια κ το σκυλι σου το μαθαινεις οι γατουλες μας ειναι λιγο ανεξαρτητες να το πω κανουν οτι τους καπνισει χεχεχε αλλα αμα το γατι εχει μαθει απο μικρο να σεβετε το χωρο που μενει δεν εχεις κ πολλα προβληματα κ να ξερετε παντα την γατα σας να την κοιτατε μεσα στα ματια εκει μπορεις να καταλαβεις τι θελει απο εσενα κ τι νιωθειΑρχική Δημοσίευση από Μαργαρίτα:Τελικά ο καθένας μας έχει διαφορετική άποψη αλλά καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα ότι όλα εξαρτώνται από το χαρακτήρα του ζώου. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν γίνεσαι ..... γεννιέσαι με το χαρακτήρα που έχεις, είτε άνθρωπος είτε ζώο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μπορείς λίγο να διαμορφώσεις το χαρακτήρα του ζώου αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο.![]()
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
αχ σε νιωθω εγω εχω ενα μεγαλο μωρο στο σπιτι τον αντρα μουΑρχική Δημοσίευση από Μαργαρίτα:Συμφωνώ απόλυτα ladycat, το έχω βιώσει απόλυτα στο πετσί μου μιας και έχω και 2 μικρά παιδάκια συν το γατούλη, οπότε καταλαβαίνεις.......![]()

Ireth
Νεοφερμένο μέλος
Μα είναι δυνατόν...??!!! Δεν μπορεις να το κάνεις αυτό! Εννοείται και πήραμε το 1ο που μας έδειξαν... Και τώρα είναι 9 μηνών..

ira
Νεοφερμένο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
μου και μάλιστα στο αμάξι του αδερφού μου..ήταν γεμάτος γράσο και γύρω 15 ημερών.Ηταν μισός πέρσικος και μάλλον κάποιος τον είχε παρατήσει εκέι γιατί ένας απο τους γονείς του δεν ήταν ράτσας..Πάντως το γεγονός του ότι ήταν πολύ μικρός τον οδήγησε στην ανάπτυξη μιας πολύ ανεξάρτητης προσωπικότητας την οποία δυστυχώς μόνο εγώ αγαπούσα πραγματικά.Για παράδειγμα ήταν ζηλιάρης και επιθετικός και το χειρότερο απ όλα λέρωνε μέσα στο σπίτι ακόμα και όταν το στείρωσα..Είχε γίνει 1.5 χρονών κι ακόμα λέρωνε όταν δεν ήμουν εκεί.Πιστεύω πως κάποια χαρακτηριστικά τα μαθαίνει το γατάκι από τη μητέρα του ..Εγώ έκανα ότι μπορούσα.Ωρες ώρες θα ήθελα να είμαι γάτα και να το μεγάλωνα σωστά...

Τον Ανώνυμο μου τον φέραν οι γόνεις μου απο το Γύθειο για παρηγοριά..Αδέσποτο, έσκασε μύτη ένα πρωι, κι αφού έφαγε 2 μπολάκια τροφή δεν έφυγε απο εκεί..
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Lady:Κι εγώ κατώ απο ρόδα τον βρήκα τον Νίνομου και μάλιστα στο αμάξι του αδερφού μου..ήταν γεμάτος γράσο και γύρω 15 ημερών.Ηταν μισός πέρσικος και μάλλον κάποιος τον είχε παρατήσει εκέι γιατί ένας απο τους γονείς του δεν ήταν ράτσας..Πάντως το γεγονός του ότι ήταν πολύ μικρός τον οδήγησε στην ανάπτυξη μιας πολύ ανεξάρτητης προσωπικότητας την οποία δυστυχώς μόνο εγώ αγαπούσα πραγματικά.Για παράδειγμα ήταν ζηλιάρης και επιθετικός και το χειρότερο απ όλα λέρωνε μέσα στο σπίτι ακόμα και όταν το στείρωσα..Είχε γίνει 1.5 χρονών κι ακόμα λέρωνε όταν δεν ήμουν εκεί.
Πιστεύω πως κάποια χαρακτηριστικά τα μαθαίνει το γατάκι από τη μητέρα του ..Εγώ έκανα ότι μπορούσα.Ωρες ώρες θα ήθελα να είμαι γάτα και να το μεγάλωνα σωστά...
Τον Ανώνυμο μου τον φέραν οι γόνεις μου απο το Γύθειο για παρηγοριά..Αδέσποτο, έσκασε μύτη ένα πρωι, κι αφού έφαγε 2 μπολάκια τροφή δεν έφυγε απο εκεί..
lady να σε ρωτησω κατι αδιακριτο? ο νινο τι εγινε?
Lady
Δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Lady να σε ρωτησω κατι? Ο νινο ειναι αυτος στο avatar σου?Αρχική Δημοσίευση από Lady:Τον έδωσαν οι γονείς μου σε έναν Γερμανό φιλόζωο χωρίς να με ρωτήσουν.Ειναι γύρω στα 800km μακρυα μου και δε ξέρω πού...Κάποια στιγμή θα ψάξω να τον βρω..
Lady
Δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
vsotos
Νεοφερμένο μέλος
νίατρο . Το καϊμένο είχα ταινία , αναπνευστικο και γεμάτο μικρόβια και ψύλλους . Περιτό να σας πώ ότι μου έφυγαν οι τύψεις που την πήρα απο τον πιτσιρίκο .Τώρα είμαστε στο στάδιο της θεραπείας . Ελπίζω να πάνε όλα καλά και πάνω απο όλα να τα βρούνε επιτέλους με την άλλη μου γατούλα την Zoobi που είναι 5 μηνών .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakiouli
Νεοφερμένο μέλος
Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι παρόλο που όταν τον βρήκα ήταν 9 μηνών δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί μου με δέχτηκε σαν να ήμουν πάντα το αφεντικό του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool