Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μόνο που έμενε μέσα ήταν ο Παχούμης (προφανώς πορτοκαλί κεραμιδόγατο
) που τον πήραμε από μια φίλη που γέννησε η γάτα της. Ο Παχούμης μεγαλώνοντας ήθελε να βγαίνει να παίζει με τα άλλα γατιά και επειδή τον λυπόμασταν τον αφήναμε. Τον Παχούμη τον χάσαμε πριν 8 χρόνια και μόλις φετος το καλοκάιρι έμαθα ότι δεν είχε φύγει για να ζευγαρώσει όπως πίστευα
. 2 ακόμα αγαπημένα γατιά που τα πήρε ο μπαμπάς μου στο χωριό να του κραταν παρέα όταν πήγαινε ήταν ο Τσότσο που τον βρήκε η αδερφή μου στα σκουπίδια και η Λουίζα που την βρήκαν στην μηχανή του αυτοκινήτου, νομίζαν ότι είναι ο Τσότσο (ήταν ίδιοι) και τη μάζεψαν κι αυτή!
Τα γατιά που έχω τώρα τα βρήκα... από το mycat
! Σκανταλιές κάνουν συνεχεια, αλλά τα συγχωρώ γιατί είναι αξιολάτρευτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mplimpliki
Νεοφερμένο μέλος
Το πρωτο πεθανε στη γεννα. Όταν ηταν περιπου 2 μηνων ένα από τα αδερφακια του δοκιμασε να δει αν μπορει να πεταξει από τον 3ο οροφο… επεσε πανω στην μοναδικη μπετοβεργα του ακαλυπτου και ετσι χαθηκε.
Τα αλλα 3 τα χαρισαμε. Μετα την στειρωσαμε και αρχισε να παχαινει σιγα-σιγα. Εφτασε τα 7 κιλα και εδώ και 1 χρονο κανει διαιτα. Σκεφτηκα ότι μπορει πια να βαριεται μεσα στο σπιτι χωρις άλλες γατες, και φεραμε και τον Μπλανκο… είναι ένα κατασπρο κουκλι 2 χρονων. Είναι αρρωστος όμως και δεν ξερω αν θα την βγαλει καθαρη. Ο γιατρος λεει ότι μπορει να εχει aids και θα του κανει εξεταση. Μακαρι να είναι καλα…
η βιολετtα η χοντρουλα μου ξανανιωσε με τα παιχνιδια που κανουν. Η μαυρη και ο ασπρος. Τα αδερφια μου.:greycat: :cat:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
γιατι βρε με ζηλευεις???yasmin1gr πραγματικα σε ζηλευω...
Γωγω
Δραστήριο μέλος
γιατι βρε με ζηλευεις???
γιατι ζεις σε ενα πανεμορφο σπιτι, που το εχεις φτιαξει ετσι ωστε να γουσταρεις...
γιατι δεν εχεις κανεναν πανω στο κεφαλι σου και μπορεις να παρεις οσες γατες/ ζωα θες χωρις να πρεπει να ερθεις σε αντιπαραθεση με κανεναν, χωρις να πρεπει να λογοδοτησεις σε κανεναν και γιατι είσαι κυρία του εαυτού σου...!! και μαλιστα πολυ συνειδητοποιημενη...και ενεργητικη..
καλα λιγα ειναι αυτα?????????????????????????

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
οντως ετσι που τα παρουσιαζεις ακουγονται αξιοζηλευτα...παντως ξερεις το κυριοτερο για μενα ειναι οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω κανει με δικη μου ευθυνη και κοπους η και συνεπειες αν θες, γιατι η ανεξαρτησια και το να μην επιτρεπεις σε κανεναν να ειναι πανω απο το κεφαλι σου εχει κα συγκρουσεις κι απ ολα τα καλα αλλα αξιζει τον κοπο. Ετσι ακομα και τα χριστουγεννα που εγινε το σπιτι γατοΙΚΑ αοπο τις πολλες αντιβιωσεις το χαρηκα γιατι το επελεξα εγω με ολες τις συνεπειες του σχετικου καθαρισματος κλπκλπ αλλα απο τοτε που εχω μπει ενεργα στο σωματειο αλλα και εδω στο σαιτ, καθε μερα κανω κατι η γινεται και κατι μου με χαροποιει, οι ανθρωποι αλληλοβοηθιουνται υπαρχει συνεννοηση συμπαρασταση μ εναν μοναδικο και καπως παλιοκαιρισιο τροπο και πολυ το χαιρομαι

Γωγω
Δραστήριο μέλος
παντως ξερεις το κυριοτερο για μενα ειναι οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω κανει με δικη μου ευθυνη και κοπους η και συνεπειες αν θες, γιατι η ανεξαρτησια και το να μην επιτρεπεις σε κανεναν να ειναι πανω απο το κεφαλι σου εχει κα συγκρουσεις κι απ ολα τα καλα αλλα αξιζει τον κοπο.
συμφωνω απολυτα...αλλωστε το να ειναι καποιος τοσο ανεξαρτητος και να το απολαμβανει προυποθετει και πολυ σκληρη δουλεια..αλλα πρεπει να το εχει και μεσα του...να τα εχει βρει με τον εαυτο του..και να ξερει τι πραγματικα θελει, τι πραγματικα χρειαζεται, και τι πραγματικα τον κανει ευτυχισμενο..
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον Aragorn
Εκτοτε ζούνε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα
Για το δυαράκι μας είναι αρκετά τα 2 (ευτυχώς έχουμε και πολυ μεγάλη βεράντα και ζουνε και μέσα και έξω χωρίς να μπορούνε να το σκάσουν.
Μόλις με το καλό μετακομίσουμε σε μεγαλύτερο σπίτι θα πάρουμε τουλάχιστον ένα ακόμα (κατα προτίμηση κόκκινο αδέσποτο).
Η σαρδελιτσα, γεννηθηκε το καλοκαιρι μαζι με τα δυο αδελφακια της στο κηπο μιας γνωστης της γιαγιας μου στον μαραθωνα, οπου εχουμε εξοχικο. Ειπε της γιαγιας μου οτι επειδη δεν θελει αλλες γατες ειχε σκοπο να τους ριξει φολα. Ηξερε οτι η γιαγια εχει πολλες στην Αθηνα, μηπως επερνε και τα τρια μωρα. Η γιαγια πηγε με την μαμα μου και την αδελφη μου και εριξε στα αγρια γατακια σαρδελες(!)για να ερθουν κοντα και να φανε. Η σαρδελα(που απότι μου ειπαν ηταν και η πιο ασχημη)ηρθε κοντα και ετσι την πιασανε. Δυστυχως τα αδελφακια της παραηταν αγρια και προτιμησαν να μεινουν εκει.
Ετσι λοιπον την φεραν στο σπιτι του μαραθωνα, και οταν την ειδα, νομιζα πως ηταν ποντικι(δεν ειχε και αυτια, ηταν και πολυ μικρη), αλλα τελικα εγινε η μια υπεροχη γατα....
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Όταν την είδα την ερωτεύτηκα με τη πρώτη ματιά.
βαγια
Νεοφερμένο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μηνες συζητησεων με το φιλο μου για την αποφαση να ζησει μαζι μας ενα γατακι κατεληξαν στην εξης αποφαση: Να βρουμε σιαμ θηλυκη γατα, οποιαδηποτε ηλικιας.
Ρωτουσα απο δω, ρωτουσα απο εκει,( δεν ηθελα να παω σε πετ σοπ, για να παρω καποιο αδεσποτο αν δεν βρω αδεσποτο σιαμακι, που ειναι και καπως σπανιο να συμβει)
Ο αδερφος μου, μου εδωσε ενα τηλ απο το Αργος και πηρα δειλα δειλα, γνωριζοντας οτι η σιαμ ειναι ρατσα και ειναι σχεδον ακατορθωτο.... και μαντεψτε! Ειχε βρεθει μια σιαμ γατουλα 6 μηνων, που μπηκε απ το δρομο σε ενα γραφειο τελετων!
Ο μικρος, ηταν σε ενα σπιτι που τον μαζεψανε απο το δρομο σε αθλια κατασταση, αρρωστο και βρωμικο. τον φροντισανε αλλα δεν μπορουσανε να τον κρατήσουν. Τον ειδα, μου αρεσε, πιστεψα οτι θα ταιριαξει με την Οπρα και τον πήρα.

royf
Νεοφερμένο μέλος
λοιπον τον Αραμη τον βρηκα χτιπημενο μαλλον γιατι ειναι μαυρος στην αυλη μας περιπου 4 μηνες αλλα μολις το βρηκα μας αγαπησε αλλα χθες μου τα χαλασε ολα αλλα ταλος παντον ,την Ζουμπουλια ειρθε μια μερα του δεκεμβρι με μια ουλη στο κεφαλι του που οταν τριβοταν του ανοιγε και ετρεχε αιμα μολις το ειδα το ειπα στον αδερφο μου να το παμε στον κτηνιατρο.Οταν το πηγαμε δεν ηθλε να μπει μεσα χωρις εμενα απο τοτε μεχρι σημερα το αγαπαω παραπολι παντα οταν με βλεπει γουργουριζει χωρις να την χαειδεψω.Τον silvester που δεν λεμε οτι ειναι και δικος μου γιατι μια φορα τον μηνα ερχετε σπιτι μου αλλα τελος παντον τον βρηκα σε ενα καδοτων σκουπιδιων κλισμενο σε μια σακουλα μολις τον ακουσα πηγα τον πειρα του ευαλα φαγιτο και νερο και απο τοτε εχει μια φιλια μαζι μου,λεω μαζι μου γιατι δεν καθετε σε κανενα αλλο να τον χαιδεψει εκτος απο μενα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool