Πώς εκπαιδεύσατε τη γάτα σας;

εχετε εκπαιδευσει τα γατακια σας
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • ναι πολλα πραγματα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ναι

• οχι

• ναι αλλα δεν ξερω πως να της εκπαιδευσω κατι αλλο

• Total voters
    1

royf

Νεοφερμένο μέλος

Ο royf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 78 μηνύματα.
τι λετε να μιλησουμε για το πως εκπαιδευσατε την γατα σας για να μπορουν ολα τα μελη να εκπαιδευσουν την γατα τους οπως και εσεις:up: .για παραδειγμα οταν θελουμε να μαθουμε κατι στο γατακι μας να ρωταμε εδω τι θελουμε μπας και ξερει κανενας να μας πει τι να κανουμε.

ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εκπαιδευσαν αυτοι εμενα μπορω να πω χιχιχιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια και εγω θεωρουμε ο χιτλερ της οικογενειας μπορω να σας πω καποια πραγματα που του εμαθα εγω..

καταρχην το να μη δαγκωνει.. ειναι παρα πολυ απλο αρκει να μη σιχαινεστε..
με το που θα σας δαγκωσει πχ.. στο χερι δεν εχετε παρα να του το ανταποδωσετε ..την πρωτη φορα που του το εκανα, ηταν μωρο και επαθε χοντρη πλακα, δε το περιμενε..
κανοντας αυτο, θα του μαθετε οτι η καθε ενεργεια του εχει και ενα επακολουθο..

τωρα πχ..καμια φορα οταν παιζουμε για πολυ ωρα, και μπορω να πω αρκετα αγρια..του βγαινει απο ενστικτο να με δαγκωσει, αλλα επι τοπου κανει πισω το κεφαλι...

επισης αν θελετε να του μαθετε να κανει κατι συγκεκριμενο πχ..να μην ανεβαινει καπου που δε θελετε, (χριστουγεννιατικο δεντρο, κουρτινες, ) μπορειτε να εχετε ενα δοχειο με ψεκαστηρα, γεματο με νερο..και μολις τον δειτε εκει..να τον ψεκαζετε..
οι γατες απεχθανονται το νερο οποτε για να αποφυγει το νερο, δε θα κανει αυτα που δε θελετε..

υπαρχουν πολλων ειδων κολπα, αλλα αυτα βγαινουν κυριως απο την παρατηρηση της καθε γατας ξεχωριστα..δεν πιανουν ολα σε ολες συνηθως.. ομως σιγουρα μπορειτε να βρειτε το κουμπι της δικης σας γατας.

Το ποιο σημαντικο ομως ολων ειναι το να ειστε σταθεροι στις αποψεις σας και στις "τιμωριες" σας..
ετσι ωστε το γατι να καταλαβει τι ακριβως θελετε, να μη μπερδευετε και να το μαθει πολυ πιο γρηγορα..οχι δηλ τι μια φορα να το τιμωρειτε και την αλλη οχι.. να μαθει οτι αν κανω αυτο..θα παθω αυτο..και αυτο να ισχυει παντα..

Δεν εκπαίδευσα εγώ τις γάτες μου - με εκπαίδευσαν αυτές, και τώρα έχω γίνει πολύ υπάκουη...

Δεν εκπαίδευσα εγώ τις γάτες μου - με εκπαίδευσαν αυτές, και τώρα έχω γίνει πολύ υπάκουη...
Κι εγώ μια από τα ίδια! Τι να τον εκπαιδεύσω, που με κάνει ότι θέλει.... Και το κακό είναι ότι μ'αρέσει κι όλας!!!....:lol: :lol: :up: :up: :lol: :lol:

Αχ και εμένα ότι θέλει με κάνει η μικρή μου:( Μου έχει πάρει τον αέρα για τα καλά...Και επειδή δεν μπορώ να της φωνάξω ή να την μαλώσω γιατι μετά νιώθω τύψεις έχει γίνει ένα ανεξέλεγκτο αγριμάκι....:)

Αχ και εγώ δεν μπορώ να τους μαλώσω! Ούτε καν τον Χουζούρη που κάνει πιπί όπου βρει... :(

Ακομα Βικτωρια? Εγω ψεκασα με get off και οποτε τον βλεπω σε υποπτη κατασταση τον βαζω στη λεκανη του. Θελει προσοχη και παρεα ακομα και στο κατουρημα "κανε τσισακια Σιβα μου, ελα ελα...":P
Καλυτερα ετσι παρα να μαζευω...
Ο Χουζουρης το κανει οταν ειστε παροντες ή και μονος του?

Εγώ έχω διαπιστώσει ότι το κάνει από αντίδραση όταν χαϊδεύω το Μπεζάκι. Το spray κάνει δουλειά, όμως με τον καιρό ξεθυμαίνει...
Επίσης υποπτεύομαι ότι τον ενοχλεί η everclean η αμμος με την κόκκινη ταμπέλα... Όταν χρησιμοποιώ αυτήν, εντείνεται το φαινόμενο.

Βικτωρια, διαπιστωσα οτι η κοκκινη μυριζει πιο εντονα σε σχεση με τις αλλες everclean.:hmm:

Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι ο γατος εκπεδευσε εμας και οχι εμεις αυτον .

κι εγω μια απ'τα ιδια...την εχω κανει πολυ κακομαθημενη:redface:

Η γατα μου εχει την ταση να δαγκωνει .Γι αυτο οποτε γινεται επιθετικη την αφηνω στην ησυχια της και φευγω .Προσπαθω να την κανω να το κοψει αλλα....:hmm:

Δεν μπορώ να πω ότι τις έχω εκπαιδεύσει ακριβώς, αφού όλοι οι άλλοι στο σπίτι μού λένε ότι τις έχω πολύ κακομάθει. Όμως, έχουμε καταφέρει να επικοινωνούμε κι έτσι όταν είμαι παρούσα δεν κάνουν τα περισσότερα απ’ αυτά που τους απαγορεύω, ή με υπακούν όταν τους λέω να κάνουν ή να μην κάνουν κάτι. Εκτός από τη Λούσυ που είναι απίστευτα πεισματάρα κ ενώ καταλαβαίνει, κάνει μόνο του κεφαλιού της. Η Νταίζη ήταν απίστευτα έξυπνη κ της μίλαγα σαν σε άνθρωπο. Έλα εδώ, κατέβα από εκεί, πήγαινε εκεί δείχνοντας με το χέρι μου, κ το έκανε αμέσως. Το μόνο που έκανα για να τις εκπαιδεύσω ήταν να τους μιλάω συνεχώς σαν σε ανθρώπους, έτσι ενώ δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν λέξεις, καταλαβαίνουν τι νιώθω κ τι θέλω από τον τόνο της φωνής μου.

Εκπαιδευμένο δεν τον λες αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνει τον τόνο της φωνής μου όταν τον μαλώνω. Η μόνη εκπαίδευση ήταν να μην πειράζει τα σκουπίδια αν και δεν ήταν τελείως επιτυχημένη. Αν μυρίσει κάτι 'ενδιαφέρον' μέσα τους επιτίθεται μερικές φορές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back