royf
Νεοφερμένο μέλος
.για παραδειγμα οταν θελουμε να μαθουμε κατι στο γατακι μας να ρωταμε εδω τι θελουμε μπας και ξερει κανενας να μας πει τι να κανουμε.ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
καταρχην το να μη δαγκωνει.. ειναι παρα πολυ απλο αρκει να μη σιχαινεστε..
με το που θα σας δαγκωσει πχ.. στο χερι δεν εχετε παρα να του το ανταποδωσετε ..την πρωτη φορα που του το εκανα, ηταν μωρο και επαθε χοντρη πλακα, δε το περιμενε..
κανοντας αυτο, θα του μαθετε οτι η καθε ενεργεια του εχει και ενα επακολουθο..
τωρα πχ..καμια φορα οταν παιζουμε για πολυ ωρα, και μπορω να πω αρκετα αγρια..του βγαινει απο ενστικτο να με δαγκωσει, αλλα επι τοπου κανει πισω το κεφαλι...
επισης αν θελετε να του μαθετε να κανει κατι συγκεκριμενο πχ..να μην ανεβαινει καπου που δε θελετε, (χριστουγεννιατικο δεντρο, κουρτινες, ) μπορειτε να εχετε ενα δοχειο με ψεκαστηρα, γεματο με νερο..και μολις τον δειτε εκει..να τον ψεκαζετε..
οι γατες απεχθανονται το νερο οποτε για να αποφυγει το νερο, δε θα κανει αυτα που δε θελετε..
υπαρχουν πολλων ειδων κολπα, αλλα αυτα βγαινουν κυριως απο την παρατηρηση της καθε γατας ξεχωριστα..δεν πιανουν ολα σε ολες συνηθως.. ομως σιγουρα μπορειτε να βρειτε το κουμπι της δικης σας γατας.
Το ποιο σημαντικο ομως ολων ειναι το να ειστε σταθεροι στις αποψεις σας και στις "τιμωριες" σας..
ετσι ωστε το γατι να καταλαβει τι ακριβως θελετε, να μη μπερδευετε και να το μαθει πολυ πιο γρηγορα..οχι δηλ τι μια φορα να το τιμωρειτε και την αλλη οχι.. να μαθει οτι αν κανω αυτο..θα παθω αυτο..και αυτο να ισχυει παντα..
rotonda
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εγώ μια από τα ίδια! Τι να τον εκπαιδεύσω, που με κάνει ότι θέλει.... Και το κακό είναι ότι μ'αρέσει κι όλας!!!....Δεν εκπαίδευσα εγώ τις γάτες μου - με εκπαίδευσαν αυτές, και τώρα έχω γίνει πολύ υπάκουη...

xtina
Νεοφερμένο μέλος
Μου έχει πάρει τον αέρα για τα καλά...Και επειδή δεν μπορώ να της φωνάξω ή να την μαλώσω γιατι μετά νιώθω τύψεις έχει γίνει ένα ανεξέλεγκτο αγριμάκι....
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Καλυτερα ετσι παρα να μαζευω...
Ο Χουζουρης το κανει οταν ειστε παροντες ή και μονος του?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης υποπτεύομαι ότι τον ενοχλεί η everclean η αμμος με την κόκκινη ταμπέλα... Όταν χρησιμοποιώ αυτήν, εντείνεται το φαινόμενο.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

βαγια
Νεοφερμένο μέλος

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool