Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο κορίτσι μου!βασικά δεν είναι ιδιαίτερα παράλογοι οι άνθρωποι που δουλεύουν σε μέσα μεταφοράς (εφόσον το ζώο είναι σε κλουβί).
μία φορά στον προαστιακό αντιμετώπισα πρόβλημα εγώ. καθόμουν στο πρώτο βαγόνι εγώ και άλλοι 2 όλοι κι όλοι και ο ένας ούρλιαζε ότι έχει πρόβλημα υγείας σοβαρό και ότι θα πεθάνει από το γάτο και να τον πάρω και να εξαφανιστώ....
και γώ αμέριμνη... τον ρώταγα τι αρρώστιες κουβαλάει και αν κυνδινεύω να κολλήσω και γώ. πότε έκανε εμβόλια τελευταία φορά, αν έχει μαζί του κάτι να πιστοποιεί ότι δεν κινδυνεύω να κολλήσω και αφού έχει τόσο σοβαρές αρρώστιες γιατί ταξιδεύει με μέσα μαζικής μεταφοράς :Ρ
Η διένεξη έληξε ότάν ανοιξε την πόρτα ο οδηγός και του είπε αν ενοχλήται να αλλάξει βαγόνι....
Μπράβο και στον οδηγό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
οταν μετα απο 3 μερες φτασαμε την αφησα ελευθερη σπιτι, οπως παντα αρχισε να εξερευναει το σπιτι κ ηταν φοβησμενη! αλλα την αλλη μερα παλι ολο παιχνιδια! ηταν ησυχη αν και δεν το περιμενα!!! και οταν περναγαμε τα σθνορα απο χωρεσ που περναγαμε το κλουβακι δεν το βλεπανε! ουφ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή ταξίδεψα με blue star,στα σαλόνια η γάτα πρέπει να'ναι στο κλουβί της. Στο κατάστρωμα μπορείς να τον βγάλεις βολτά,μόνο με λουρί βέβαια!! Μη μας φύγει κιόλας! Κ θεωρητικά πρέπει να'ναι περιορισμένος κ στην καμπίνα. Αλλά μπορείς να τον βγάλεις κ να αφήσεις κ την άμμο του κάπου στην καμπίνα,αρκεί να μην έχουν πρόβλημα κ οι υπόλοιποι,κ να υπάρχει προσοχή στο άνοιγμα-κλείσιμο της πόρτας. Εμένα δε με υποχρέωσαν να την βάλω στα κλουβιά που υπάρχουν στο κατάστρωμα, αντιθέτως περνούσε το προσωπικό κ με ρωτούσε τί κάνει η γατούλα μου. Μέχρι κ στα εστιατόρια την έβαλα (καθίσαμε ακριβώς δίπλα στην πόρτα,μην δίνουμε κ λαβές).
κ εμενα ετσι! νομιζα οτι δεν κανει να την εχω μαζι μου στη καμπινα κ μια μερα ανοιξαμε λιγο την πορτα κ αμεσως ετρεξε ουτε που το καταλαβα κ διπλα ειχε ενα γραφειο κ μπηκε εκει μεσα... ωχ λεω.. αλλα ολα οκ! τουσ αρεσε κιολλας!

LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
Έλα Λούντα! Πες μας το μυστικό! Θέλω λεπτομέρειες!Πως τα καταφέρατε? που πήγατε? πόσο μείνατε? τι έκανε? Αχ,αχ, αχ! ανυπομονώ ν' ακούσω!!!
κι ομως τα καταφεραμε! λοιπον, η διαδρομη που καναμε ηταν: απο πατρα-ιταλια,αυστρια,ουγγαρια,ουκρανια!! μειναμε στο καραβι 2 μερες, στην ουγγαρια 1 μερα,αυστρια δεν μειναμε κ ουκρανια 2 εβδομαδες!
ria23
Διάσημο μέλος
ενώ λοιπόν είμαστε από τα καλύτερα και ομορφότερα θέλω να τονίσω γατάκια της γειτονιάς βλέπουμε τον γατοφορο και αλλάζουμε προσωπικότητα...μου είναι πολύ δύσκολο να τον συνηθίσει μόλις το καταλάβει κρύβεται και δεν βγαίνει με τίποτα..δεν ξέρω τι να κάνω ...σήμερα ξεκινήσαμε την διαδικασία 2 ώρες νωρίτερα για να πάμε για εμβόλιο...... μόλις έμαθα ότι το επόμενο εμβόλιο είναι τον 7/2009 πόσο ανακουφίστηκα δεν λέγεται...ο κτηνίατρος είπε ότι είναι θέμα εκπαίδευσης...το πιστεύω άλλα ποιο ζωάκι θέλει το κλουβί έστω για λίγο..μου είπε να έχω τον γατοφορο σε γενική επαφή με την γάτα να τον βλέπει συχνά ώστε να συνηθίσει....εκτός από αυτό υπάρχει κάτι που θα την κάνει να συνηθίσει και να μην κάνει σαν δαιμονισμένη μόλις το βλέπει?????

julia
Διακεκριμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δώρα η πάνινη δεν κάνει εγώ είχα πάνινη κ η κάντι άνοιγε το φερμουάρ με το νύχιΧμ,την πλαστική έχεις;Αν επαιρνες μια πάνινη;Ξερω οτι για ταξιδι δεν κανει,αλλα για τον γιατρο ίσως βολέψει.Υπάρχει κι ένα σπρει που τις ηρεμει,νομιζω λεγεται feliway και ειναι για τετοιες περιπτωσεις,αγχους.
κ αναγκάστηκα να βάλω παραμάνα αλλά πάλι το άνοιγε αλλα αυτή τη φορά πιο κάτω κ έτσι χάλασε το φερμουαρ κ αναγκαστήκαμε να την πετάξουμε
Πήρα λοιπόν πλαστική που είναι πιο ασφαλή και πιο γερή κ αυτό που έκανα είναι ότι αγόρασα λεπτά μαξιλαράκια (από τον κτηνίατρο) και τα έστρωσα μέσα έτσι έχουν τη μυρωδιά τους (μια κ τα χρησιμοποιούμε κ εκτός γατοφόρου) κ έτσι όταν μπαίνουν νιώθουν πιο άνετα. Αυτό το feliway ειναι ασφαλές;
ria23
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ίσως έχει συνδέσει τη γατοφόρο με την έξοδο και τον γιατρό. Υπάρχουν γατούλες που τρομάζουν με τη μεταφορά -όχι αναγκαστηκα από τον γιατρό- από τον θόρυβο τον αυτοκινήτων κ όλη αυτή την αλλαγή, θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να την βάζεις εκεί μέσα κ σε άσχετες φάσης ώστε να το αποσυνδέσει στο μυαλό της από την έξοδο κ τον Γιατρό, εκτός από το σπρέι υπάρχει κ το υγρό που το βάζουμε στη πρίζα κ παράγει φερορμόνεςμου δανέισε η κολλητή μου την πάνινη ενώ έπαιξε μαζί της μόλις που μπήκε μέσα χτυπιόταν ..να φανταστείς από το κρεββάτι την γύρισε ανάποδα...τρελάθηκα..ενώ σαν γάτα σπίτι είναι πολύ ήσυχη και υπάκουη..είναι κάποια δωμάτια όπως η κουζίνα και το υπνοδωμάτιο που δεν την αφήνω να μπαίνει..και δεν μπαίνει το έχει καταλάβει..αυτό το σπρέι το βρίσκεις στα pet shop??
moukelis
Επιφανές μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Η δική μου την πρώτη φορά που την έβαλα στο κλουβί χτυπιόταν σαν δαιμονισμένη!Ούρλιαζε και προσπαθούσε να ανοίξει το πορτάκι!Άσε τις νυχιές! Αφού τη λυπήθηκα τόσο πολύ που έκλαιγα και εγώ..
Σιγά σιγά όμως συνήθησε και τώρα νιαουρίζει αλλά τουλάχιστον δεν χτυπιέται ούτε είναι τόσο τρομαγμένη! Άσε που με τον καιρό δέθηκε μαζί μου και ξέρει πλέον ότι δεν είναι δυνατόν να μην είναι ασφαλής στα χερια μου..Λίγο υπομονή και θα στρώσει..Να επιμείνεις πάντως!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool