Πώς θα μάθει τη γατοφόρο;

δεν υπαρχει ατομο που θα μπορουσα να την αφησω! θα το ειχα κανει αν υπηρχε! τι νομιζετε θελω να την ταλεπορησω? οχι βεβαια! εννοειται θα παω σε κτηνιατρο να δω τι χρειαζεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο αυτοκίνητο, καθόταν ήρεμα;
Δεν φοβόταν;
Αν ναι, αυτό είναι πολύ καλό σημάδι για το ότι δεν θα έχεις πρόβλημα μεταφοράς :)
Με το αυτοκίνητο δεν θα γίνει και το ταξίδι που σκοπεύεις να πάς;

ηταν λιγο ανησυχη στο αμαξι! που θα παω???? εεεεε... θες να σου πω?? πρωτα ιταλια με καραβι μετα αυστρια με αμαξι κ τελος παντων ο προορισμος ειναι στην ουκρανια! ειναι μεγαλο το ταξιδι! θα αντεξει η γατα?

Συγνώμη Λούντα, με παρανόησες... εγώ φταίω...:redface:
Δεν θα ήμουν ποτέ τόσο αδιάκριτη να σε ρωτήσω πού θα πας...:redface:
Σε μπέρδεψα με την σύνταξη που χρησιμοποίησα...:(
Εννοούσα, το ταξίδι θα γίνει με αυτοκίνητο;
Αυτό μόνο...:redface:
Με συγχωρείς αν σε έφερα σε δύσκολη θέση...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ηταν λιγο ανησυχη στο αμαξι! που θα παω???? εεεεε... θες να σου πω?? πρωτα ιταλια με καραβι μετα αυστρια με αμαξι κ τελος παντων ο προορισμος ειναι στην ουκρανια! ειναι μεγαλο το ταξιδι! θα αντεξει η γατα?
Ελπίζω να κάνεις πλάκα γιατί, αν δεν κάνεις πλάκα, το ταξίδι είναι υπερβολικά μεγάλο και είναι απίθανο να το αντέξει η γάτα. Χώρια που μπορεί να σου την κρατήσουν σε τίποτα σύνορα για γραφειοκρατικούς λόγους (εμβόλια, καραντίνες, νόμοι, κανονισμοί).
Από το να την πάρεις μαζί και να την εκθέσεις στους μύριους όσους κινδύνους, καλύτερα να παιδευτείς λίγο και να της βρεις κάποιον να τη φροντίζει ΕΔΩ. Στην ανάγκη να τον πληρώσεις κιόλας.
Επίσης, αν δεν την έχεις ήδη εμβολιασμένη, η γάτα δεν θα μπορέσει να σε συνοδέψει. Πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα από τη στιγμή που θα κάνει τα εμβόλια μέχρι τη στιγμή που θα ταξιδέψει. Το διάστημα αυτό είναι υπεραρκετό για να βρεις κάποιον να σου τη φροντίζει όσο θα λείπεις.

Kορίτσι μου τέτοιο ταξίδι με γάτα δε γίνεται. Εδώ που τα λέμε ούτε με σκύλο. Θα φρικάρει το ζώο. Εδώ εγώ που τα πήγα δυο ώρες με τ' αυτοκίνητο -και μιλάμε για Τα Φρόνιμα γατιά- και πάλι ψηλοδυσκολεύτηκαν και έκαναν κάποιες μέρες να προσαρμοστούν στο νέο χώρο όπου θα μέναμε τρεις εβδομάδες. Βρες κάποιον να σου τα προσέχει, κάποιο ξενοδοχείο γατών ίσως???

σκεψου εσυ ποσο θα ταλαιπωρηθεις σε αυτο το ταξιδι και πολλαπλασιασε το επι 5 για την γατα... που θα ναι περιορισμενη και αμαθη σε ταξιδι, και δη τοσο μεγαλο...
καλυτερα να βρεις αλλη λυση οπως ειπαν και τα κοριτσια ... κριμα να τυραννιεται το ζωακι

Βρε εγώ θυμάμαι τον Μαπάκο μου όταν τον πήρα από το σπίτι της Τζούλιας με το τουτου της μαμάς ως το δικό μου και μέ το που βγήκε από το κλουβί έκανε εμετούλη!!!Που είναι περίπου 15 λεπτά(και ίσως λέω πολλά)...

δεν υπαρχει ατομο που θα μπορουσα να την αφησω! θα το ειχα κανει αν υπηρχε! τι νομιζετε θελω να την ταλεπορησω? οχι βεβαια! εννοειται θα παω σε κτηνιατρο να δω τι χρειαζεται!
Bρε κοριτσάκι μου κάποιον θα βρεις. Μακάρι νάμουν κάπου κοντά να στην κρατούσα.

μαρκοσ τι λεσ?? το ειπα ετσι γιατι το ταξιδι που θα κανω κ μονο που το εω ακουγεται φρικιαστικο για τη γατα! τοση ταλαιπωρια!!! :P:P

καλησπερα σε ολους!!! παιδια θυμαστε που σας ειπα θα πηγαινα ταξιδι κ ηθελα να παρω και την γατα μου μαζι μου? τελικα εγινε και ολα πηγαν καλα! ηταν ησυχη δεν υπηρξε κανενα προβλημα! :up::)

Την πήρες μαζί σου σε όοοολο αυτό το ταξιδι;:confused:

Την πήρες μαζί σου σε όοοολο αυτό το ταξιδι;:confused:
Διόλου απίθανο, moukelis. Η γάτα μάλλον είναι βαλσαμωμένη... ;)

Διόλου απίθανο, moukelis. Η γάτα μάλλον είναι βαλσαμωμένη... ;)
Ελπίζω να μας πει πως τα κατάφερε,γιατί αγχωνομαι πως θα μου έρθει το Σειριάκι στην Κάλυμνο που είναι δέκα ώρες ταξίδι...:hmm:

εμείς που γυρίσαμε με τον πριν από λευκάδα και κάναμε 9.30 ώρες με δύο στάσεις ίσα ίσα να ξεμουδιάσουμε ταλαιπωρηθήκαμε πάντως.

Ο κακομοίρης κοιμόνταν σε σημείο να τον βαράει το αιρ κοντίσιον και υπ'οψην ήταν ελεύθερος στο αμάξι μου, με την άμμο του στο πίσο χαλάκι και τα μπωλάκια του μπροστά. Αλλά κάθε που ξύπναγε κοίταγε με παράπονο και νιαούριζε...

Ελπίζω να μας πει πως τα κατάφερε,γιατί αγχωνομαι πως θα μου έρθει το Σειριάκι στην Κάλυμνο που είναι δέκα ώρες ταξίδι...:hmm:

Αν το σειριάκι έρθει με συνοδό σκεφτήτε να πάρετε καμπίνα. Τουλάχιστον να είναι ελεύθερο εκεί μέσα. Θα είναι καλύτερο από 10 ώρες σε κλουβάκι.
στο κατάστρωμα πάντως από ότι έχω ρωτήσει μπορείς να το έχεις με λουράκι. Μέσα με κλουβί πλαστικό και πιστοποιητικό γιατρού 10 ημερών μου είχαν πει που ρώταγα από την μπλού σταρ φέρισ...

καλησπερα σε ολους!!! παιδια θυμαστε που σας ειπα θα πηγαινα ταξιδι κ ηθελα να παρω και την γατα μου μαζι μου? τελικα εγινε και ολα πηγαν καλα! ηταν ησυχη δεν υπηρξε κανενα προβλημα! :up::)
Έλα Λούντα! Πες μας το μυστικό! Θέλω λεπτομέρειες!Πως τα καταφέρατε? που πήγατε? πόσο μείνατε? τι έκανε? Αχ,αχ, αχ! ανυπομονώ ν' ακούσω!!!

Αν το σειριάκι έρθει με συνοδό σκεφτήτε να πάρετε καμπίνα. Τουλάχιστον να είναι ελεύθερο εκεί μέσα. Θα είναι καλύτερο από 10 ώρες σε κλουβάκι.
στο κατάστρωμα πάντως από ότι έχω ρωτήσει μπορείς να το έχεις με λουράκι. Μέσα με κλουβί πλαστικό και πιστοποιητικό γιατρού 10 ημερών μου είχαν πει που ρώταγα από την μπλού σταρ φέρισ...
Δεν έχω ιδέα,μπορεί και να μου τον στείλουν.Καλά αυτα για τα πιστοποιητικά των δέκα ημερών,να μην πω...:down:Εμένα τίποτα δε μου είπαν,απλά ότι θα είμαι στο κατάστρωμα.Αν τον φέρουν οι γονεις μου,επειδή δεν είναι εξοικειωμένοι με το λουράκι και γενικά με τις γατούλες,θα τους πω να του δώσουν χαπάκι να κοιμηθεί για να μην φρικάρει τόσες ώρες στο κλουβί.Εγώ που θα τον μεταφέρω Χριστούγεννα-Πάσχα και καλοκαίρι,κανόνισα παρέα για να παίρνουμε μαζί καμπίνα.;)

Επειδή ταξίδεψα με blue star,στα σαλόνια η γάτα πρέπει να'ναι στο κλουβί της. Στο κατάστρωμα μπορείς να τον βγάλεις βολτά,μόνο με λουρί βέβαια!! Μη μας φύγει κιόλας! Κ θεωρητικά πρέπει να'ναι περιορισμένος κ στην καμπίνα. Αλλά μπορείς να τον βγάλεις κ να αφήσεις κ την άμμο του κάπου στην καμπίνα,αρκεί να μην έχουν πρόβλημα κ οι υπόλοιποι,κ να υπάρχει προσοχή στο άνοιγμα-κλείσιμο της πόρτας. Εμένα δε με υποχρέωσαν να την βάλω στα κλουβιά που υπάρχουν στο κατάστρωμα, αντιθέτως περνούσε το προσωπικό κ με ρωτούσε τί κάνει η γατούλα μου. Μέχρι κ στα εστιατόρια την έβαλα (καθίσαμε ακριβώς δίπλα στην πόρτα,μην δίνουμε κ λαβές).

βασικά δεν είναι ιδιαίτερα παράλογοι οι άνθρωποι που δουλεύουν σε μέσα μεταφοράς (εφόσον το ζώο είναι σε κλουβί).

μία φορά στον προαστιακό αντιμετώπισα πρόβλημα εγώ. καθόμουν στο πρώτο βαγόνι εγώ και άλλοι 2 όλοι κι όλοι και ο ένας ούρλιαζε ότι έχει πρόβλημα υγείας σοβαρό και ότι θα πεθάνει από το γάτο και να τον πάρω και να εξαφανιστώ....

και γώ αμέριμνη... τον ρώταγα τι αρρώστιες κουβαλάει και αν κυνδινεύω να κολλήσω και γώ. πότε έκανε εμβόλια τελευταία φορά, αν έχει μαζί του κάτι να πιστοποιεί ότι δεν κινδυνεύω να κολλήσω και αφού έχει τόσο σοβαρές αρρώστιες γιατί ταξιδεύει με μέσα μαζικής μεταφοράς :Ρ

Η διένεξη έληξε ότάν ανοιξε την πόρτα ο οδηγός και του είπε αν ενοχλήται να αλλάξει βαγόνι....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γελάς; φαντάσου να είσαι σε βαγόνι και να έχεις κάποιον να σου λέει ότι κουβαλάει και γώ δεν ξέρω τι αρρώστιες... το γατί μας πείραξε τώρα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back