el_ship
Νεοφερμένο μέλος
Η γατούλα μου είναι 3 ετών,στειρωμένη,αρκετά εως πολυ ιδιότροπη αλλά σε γενικές γραμμές έχει αποκτήσει τις συνηθειές της κ εκφράζει την εμπιστοσύνη της σε μας...Παρέλειψα να σας πω πως τους τελευταίους 4-5 μήνες βρίσκεται σε δίαιτα γιατί είχε γίνει αρκετά χοντρούλα κ αεράτη μτα τη στείρωση(lol)...Το πρόβλημα είναι με την ποσότητα του νερού που καταναλώνει,πολύ μικρή δυστυχώς κ αυτό μόνο αν της πάμε το μπωλάκι της κοντά κ εάν βεβαίως την πετύχουμε κ ορεξάτη...Αντί να πιει νερό,τις περισσότερες φορές πλένει το πόδι της κ αρχίζει το παιχνίδι με το νερό!Τη συνήθεια αυτή την έχει από παλιά απλά μεχρι τώρα εκτός απ το παιχνίδι έπινε κ μια ικανοποιητική ποσότητα νερού από μόνη της...σε αντί8εση με το τελευταίο χρονικό διάστημα που το χει παρακάνει...Έχουμε αλλάξει καμιά 10ρια μπολακια με διαφορετικά χρώματα,μεγέ8η κ.ο.κ....αλλα εκείνη το βιολί της...
Τι να κάνω???Ανησυχώ πλέον αρκετά σοβαρά ότι δε λαμβάνει ούτε την ελάχιστη απαιτούμενη ποσότητα νερού...
Να διευκρινίσω πως δεν έχει εκδηλώσει την επι8υμία να πιει νερό απο κάπου αλλού,νεροχύτη,νιπτήρα κλπ γι αυτό κ δε σκέφτηκα να της αγοράσω κάτι σε water fountain(αν το λεω σωστά!)...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τι να σου πω...ειναι δυσκολο να κανεις ενα γατι να πιει νερο με το ζορι..
..με τον γιατρο..το εχετε συζητησει;;...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
el_ship
Νεοφερμένο μέλος
Της το είχα αναφέρει αν και στο συγκεκριμένο κτηνιατρείο δεν ασχολούνται λεπτομερώς με το κάθε ζώο κ μονίμως είναι "απασχολημένοι"...το μόνο που μου χε πει είναι να της δίνω εγώ αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατόν το γατί να εξαρτάται από μένα για να πιει νερό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Επίσης μπορείς να της δίνεις συμπληρωματικά με την ξηρά τροφή της και κονσερβούλα που περιέχει αρκετό νερό ή να της βάζεις και επιπλέον νερό στην κονσέρβα..

el_ship
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς δεν τρώει καθόλου πλέον κονσέρβα.Μου χε πει η γιατρός απ την αρχή να τη συνη8ίσω στην ξηρά τροφή επειδή είναι καλύτερη για το ζώο...κ το τελευταίο 6μηνο που είναι κ σε δίαιτα έχουμε περιοριστεί στην ειδική ξηρά τροφή κ αυτή με το σταγονόμετρο...Πρέπει να μιλήσω με κάποιον πιο έμπειρο κτηνίατρο,έχετε δίκιο...
Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ.είμαι διατεθιμένη να δοκιμάσω οποιαδήποτε συσκευή για το νερό της διότι με τα μπωλάκια δεν έχω βγάλει καμιά άκρη...βασικά είναι κ η τελευταία μου ελπίδα..
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν της μουλιαζες ενα γευμα κροκετες σε λιγο νερακι;
el_ship
Νεοφερμένο μέλος

Καλη ιδέα...ίσως 'ετσι πάρει λίγο νεράκι ακόμα,ε?!...θα το δοκιμάσω..
moukelis
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

el_ship
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν τους παρεις ενα τηλεφωνο και ρωτησεις που μπορεις να το βρεις;Ειναι πολυ απλη η χρηση του,δεν εχει ρευμα,και δεν πρεπει να ειναι ακριβο.Επισης,αιματολογικες εχει κανει η γατουλα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
el_ship
Νεοφερμένο μέλος
Θα το κοιταξω για το συντριβανακι,ευχαριστω

moukelis
Επιφανές μέλος
el_ship
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Περαστικα,ελπιζω να ειναι απλα μια παραξενια!

el_ship
Νεοφερμένο μέλος
...κ γω ελπιζω να ναι μια ακομη παραξενια της..μακαριΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Manthosg
Νεοφερμένο μέλος
Φρόντιζε να της αλλάζεις το νερό όσο συχνότερα μπορείς.
el_ship
Νεοφερμένο μέλος

...Voula μένω στη Νίκαια...
Αλίκη παλιότερα ήταν ένα πολύ ζωηρό γατί αλλά πλέον λίγα πράγματα τη συγκινούν κ προσπαθούμε να της παίζουμε συνέχεια για τους λόγους που είπες...(είναι 3 ετων)...βαριέται πολύ κ το παιχνίδι της είναι πολύ συγκεκριμένο κ αυτό κανα 2 ώρες το πρωί,κάτι που με ψιλοστενοχωρει,δε λέω,γιατί φοβάμαι ότι το γατί έχει κορεστεί πια...
Manthosg λες δλδ να της βάλω μεγάλη λεκάνη?Η αλήθεια είναι πως κανά 2 φορές παρατήρησα ότι η λεκάνη με το νερό της έλκει λίγο την προσοχή αλλά κ πάλι κάτι μου λέει πως αντί να πιει νερό,8α πλύνει το πόδι της ή θα πνίξει κανένα παιχνιδάκι της
...Thanxxxxxx που ασχολείστε με το θέμα,τέτοια ανθρωπιά που συναντώ διαβάζοντας το φόρουμ με συγκινεί πραγματικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool