emkriti
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα κάποιος να με ενημερώσει αν υπάρχουν στην αγορά προϊόντα τα οποία δρουν αποτρεπτικά ώστε η γατούλα μου να μην προτιμά κάποια δωμάτια του σπιτιού.
Έχω μάθει πια πως τα τριχωτά "τερατάκια" δεν εκπαιδεύονται τόσο εύκολα και λόγω του ότι μετακομίζω σε νέο σπίτι θα ήθελα τουλάχιστον να μην μπαίνει στο δωμάτιο κ να γεμίζει τριχόμπαλες το κρεβάτι,χωρίς να έχω μόνιμα κλειστές όλες τις πόρτες, ως συνήθως όταν λείπω!!
Είχα ακούσει πως υπάρχει κάτι σχετικό,κ ίσως ηλεκτρικό,αλλά επειδή δεν το έχω ψάξει ποτέ ίσως κ να μην ισχύει.
Επίσης,υπάρχει κάποια λύση για το δοχείο της άμμου το βράδυ,πέρα από το να το πηγαίνω στο μπάνιο από το μπαλκόνι μεταφέροντς οσμές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Κατσε καλε ζοο να δουμε τι εννοει η κοπελα μην παθιαζεσαι ( ολοι κανουν λαθη ειπαμε ουδεις εξαιρειται ) και ολοι μαθαινουν ευτυχως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν καταλαβα καλα εννοει κατι που να μπαινει στην μπριζα και να μυριζει??? η οντως εννοεις κατι να τα χτυπαει με ηλεκτρικο???Μηπως εννοεις υπερηχους???
Κατσε καλε ζοο να δουμε τι εννοει η κοπελα μην παθιαζεσαι ( ολοι κανουν λαθη ειπαμε ουδεις εξαιρειται ) και ολοι μαθαινουν ευτυχως
Πάντως παλαιότερα μου είχαν πει ότι κυκλοφορούσε συσκευή για να χτυπάει με ρεύμα τα ζώα και να υπακούνε ή να μην πηγαίνουν εκεί που δεν θες...

Για υπερήχους δεν γνωρίζω και αν έχω παρανοήσει κατα΄αυτόν τον τρόπο, ζητώ συγνώμη, αν και μόνο η έκφραση τριχωτά τέρατα και ο τρόπος που γράφει, δεν μου εμπνέουν αγάπη για τη γάτα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
εγω ξερω για εναν νοητο φραχτη απο υπερηχους που βαζουν σε πορτες για να μη φευγουν τα σκυλια κα για ενα που μπαινει στη πριζα αλλα πρεπει να συμβουλευτει κανεις γιατρο να δει αν δεν βλαπτει.
Το δοχειο της αμμου μπορεις να το εχεις μονιμα στο μπανιο η στο μπαλκονι ιδιως αν ειναι κλειστη τουαλεττα με φιλτρα ανθρακα και χρησιμοποιεις ποιοτική αμμο που δε μυριζει και το καθαριζεις καθε μερα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Το δοχειο της αμμου μπορεις να το εχεις μονιμα στο μπανιο η στο μπαλκονι ιδιως αν ειναι κλειστη τουαλεττα με φιλτρα ανθρακα και χρησιμοποιεις ποιοτική αμμο που δε μυριζει και το καθαριζεις καθε μερα
Πάντως εγώ που πήρα κλειστή με φίλτρο άνθρακα, το έβγαλα και το πέταξα την 3η ημέρα, γιατί νότισε τη μυρωδιά αμέσως και η βρώμα ήταν απίστευτη.
Και να φανταστείς με το που γυρίζω από τη δουλειά είμαι συνεχώς με το φτυαράκι μόλις επισκεφτεί την άμμο του. Και δεν το περίμενα. Και χρησιμοποιώ και μόνο Εβερκλιν άμμο. Χωρίς το φίλτρο είναι 1000 φορές καλύτερα. Ότι και να κάνεις όμως λίγο θα μυρίσει, ειδικά όταν έχει μόλις πάει. Τι να γίνει τα δικά μας δεν μυρίζουν;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
οσο για την αμμο της... εγω την εχω στο μπαλκονι. φροντιζω πριν κοιμηθω να την αφησω λιγη ωρα εξω ωστε να παει. δεν εχει λερωσει ποτε μεσα στο σπιτι. επισης το πρωι αν θελει να παει γκρινιαζει και με ξυπναει. οπως και να'χει αν εισαι κοντα εκεινη την στιγμη μυριζει. μπορεις να βρεις και οδηγους για εκπαιδευσει ωστε να πηγαινει στην δικη σου τουαλετα και να τραβαει και το καζανακι. στο youtube εχει πολλα τετοια βιντεακια

βρε zoo ψυχραιμια... το τερατακια προφανως και η κοπελα το λεει χαρητολογωντας... και τις τριχομπαλες ολοι τις μισουμε ανεξαρτητως με το ποσο λατρευουμε τα ζουδια μας. ωραιο καλοσωρισμα της εκανες της δολιας

ελεανίτα
Νεοφερμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
emkriti
Νεοφερμένο μέλος
Νομίζω πως το να ενδιαφέρομαι να διορθώσω κάποια προβληματάκια που πιστεύω πως ενοχλούν ΟΛΟΥΣ όσους έχουν γάτες στο σπίτι δεν με μεταμορφώνει σε κάφρο,αυτά όμως είναι υποκειμενικές κρίσεις άρα δεν πέφτω στην παγίδα να εκφραστώ αρνητικά.
Σε ότι έχει να κάνει με το απωθητικό ήμουν 99% σίγουρη πως δεν παίζει κατι safe και υπαρκτό,απλώς ήθελα να το διευκρινίσω!
Το προϊόν για το βούρτσισμα δεν το γνώριζα,ευχαριστώ για την ενημέρωση,η δικιά μου είναι ιδιαίτερα μακρύτριχη και οι τρίχες της κάνουν πάρτυ σε όλο το σπίτι.
Μπορεί κάποιος να μου δώσει details για το δοχείο με άνθρακα(?).΄
Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο πολύ λατρεύω τη μικρή μου,σωστά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Kαι βέβαια δεν χρειάζεται να το αναφέρεις, εδώ δεν ζητάμε διαπιστευτήρια. Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι την αγαπάς τη μικρή σου, από τη στιγμή που ψάχνεις λύσεις για να κάνεις τη συμβίωσή σας αρμονικότερη.Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο πολύ λατρεύω τη μικρή μου,σωστά;
Η μόνη συσκευή που έχω υπόψιν είναι εκείνη που εκπέμπει φερορμόνες, οι οποίες βοηθούν το ζώο να μένει ήρεμο. Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή και να προσπαθήσεις να μάθεις στο γατάκι σου τι επιτρέπεται να κάνει και τι όχι (αν δεν σε εκπαιδεύσει αυτή πρώτα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emkriti
Νεοφερμένο μέλος

marestros
Δραστήριο μέλος
Πολύ αργά γι'αυτό,ήδη με χορεύει στο ταψί κανονικά!!![]()
μην αγχωνεσαι... ολοι ετσι ειμαστε. μας κανουν ο,τι θελουνε...

daifuku
Νεοφερμένο μέλος
υπάρχουν συσκευές που παράγουν υπέρηχους οι οποίοι δεν γίνονται αντιληπτοί απ'τους ανθρώπους, αλλά απ'τις γάτες ναι, και επειδή τους είναι ενοχλητικοί, απομακρύνονται απ'την περιοχή. οι συσκευές αυτές (αυτές που βρήκα εγώ τουλάχιστον) έχουν εμβέλεια 200 τ.μ. οπότε είναι ακατάλληλες για εντός σπιτιού. κοστίζουν από 30-60 ευρώ.
κατα τα άλλα υπάρχει ένα υγρό ή τζελ το οποίο έχει έντονη μυρωδιά που απωθεί τις γάτες. το αγόρασα σήμερα 8 ευρώ απ'το pet city (αν κ δε γουστάρω να ψωνίζω από μαγαζιά που πουλάνε ζώα, αλλά μόνο εκεί το βρήκα). είναι ένα μπουκαλάκι και πρέπει να ψεκάζεις κάθε μέρα στα σημεία όπου δε θες να πλησιάσει η γάτα σου. απ'ο,τι διάβασα κ απ'ό,τι μου είπαν δεν έχει καμία βλαβερή επίπτωση στις γάτες, απλώς τις απωθεί η αποκρουστική (για αυτές) μυρωδιά. εγώ πάντως δεν αντιλήφθηκα κάποια μυρωδιά. σήμερα ψέκασα πρώτη φορά σε 2 σημεία και όταν έβαλα τα γατάκια στο σημείο έφυγαν με την όπισθεν. ελπίζω να δράσει αποτελεσματικά.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Και γιατί ακριβώς είναι ακατάλληλες;οι συσκευές αυτές (αυτές που βρήκα εγώ τουλάχιστον) έχουν εμβέλεια 200 τ.μ. οπότε είναι ακατάλληλες για εντός σπιτιού.

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Kαι βέβαια δεν χρειάζεται να το αναφέρεις, εδώ δεν ζητάμε διαπιστευτήρια. Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι την αγαπάς τη μικρή σου, από τη στιγμή που ψάχνεις λύσεις για να κάνεις τη συμβίωσή σας αρμονικότερη.
Η μόνη συσκευή που έχω υπόψιν είναι εκείνη που εκπέμπει φερορμόνες, οι οποίες βοηθούν το ζώο να μένει ήρεμο. Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή και να προσπαθήσεις να μάθεις στο γατάκι σου τι επιτρέπεται να κάνει και τι όχι (αν δεν σε εκπαιδεύσει αυτή πρώτα)
Ναι ναι τις θέλω τις φερορμόνεςςςςςςς πες μου. Να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμαααααα

emkriti
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool