Πώς θα τη μάθω να μην πηγαίνει σε κάποια δωμάτια;

emkriti

Νεοφερμένο μέλος

Η emkriti αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Καλησπέρα!
Θα ήθελα κάποιος να με ενημερώσει αν υπάρχουν στην αγορά προϊόντα τα οποία δρουν αποτρεπτικά ώστε η γατούλα μου να μην προτιμά κάποια δωμάτια του σπιτιού.
Έχω μάθει πια πως τα τριχωτά "τερατάκια" δεν εκπαιδεύονται τόσο εύκολα και λόγω του ότι μετακομίζω σε νέο σπίτι θα ήθελα τουλάχιστον να μην μπαίνει στο δωμάτιο κ να γεμίζει τριχόμπαλες το κρεβάτι,χωρίς να έχω μόνιμα κλειστές όλες τις πόρτες, ως συνήθως όταν λείπω!!
Είχα ακούσει πως υπάρχει κάτι σχετικό,κ ίσως ηλεκτρικό,αλλά επειδή δεν το έχω ψάξει ποτέ ίσως κ να μην ισχύει.
Επίσης,υπάρχει κάποια λύση για το δοχείο της άμμου το βράδυ,πέρα από το να το πηγαίνω στο μπάνιο από το μπαλκόνι μεταφέροντς οσμές;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν καταλαβα καλα εννοει κατι που να μπαινει στην μπριζα και να μυριζει??? η οντως εννοεις κατι να τα χτυπαει με ηλεκτρικο???Μηπως εννοεις υπερηχους???

Κατσε καλε ζοο να δουμε τι εννοει η κοπελα μην παθιαζεσαι ( ολοι κανουν λαθη ειπαμε ουδεις εξαιρειται ) και ολοι μαθαινουν ευτυχως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν καταλαβα καλα εννοει κατι που να μπαινει στην μπριζα και να μυριζει??? η οντως εννοεις κατι να τα χτυπαει με ηλεκτρικο???Μηπως εννοεις υπερηχους???

Κατσε καλε ζοο να δουμε τι εννοει η κοπελα μην παθιαζεσαι ( ολοι κανουν λαθη ειπαμε ουδεις εξαιρειται ) και ολοι μαθαινουν ευτυχως

Πάντως παλαιότερα μου είχαν πει ότι κυκλοφορούσε συσκευή για να χτυπάει με ρεύμα τα ζώα και να υπακούνε ή να μην πηγαίνουν εκεί που δεν θες...:mad:
Για υπερήχους δεν γνωρίζω και αν έχω παρανοήσει κατα΄αυτόν τον τρόπο, ζητώ συγνώμη, αν και μόνο η έκφραση τριχωτά τέρατα και ο τρόπος που γράφει, δεν μου εμπνέουν αγάπη για τη γάτα.

κατσε να δουμε τι λεει το κοριτσι .... μην λειτουργουμε με φαντασιωσεις.
εγω ξερω για εναν νοητο φραχτη απο υπερηχους που βαζουν σε πορτες για να μη φευγουν τα σκυλια κα για ενα που μπαινει στη πριζα αλλα πρεπει να συμβουλευτει κανεις γιατρο να δει αν δεν βλαπτει.

Το δοχειο της αμμου μπορεις να το εχεις μονιμα στο μπανιο η στο μπαλκονι ιδιως αν ειναι κλειστη τουαλεττα με φιλτρα ανθρακα και χρησιμοποιεις ποιοτική αμμο που δε μυριζει και το καθαριζεις καθε μερα

Το δοχειο της αμμου μπορεις να το εχεις μονιμα στο μπανιο η στο μπαλκονι ιδιως αν ειναι κλειστη τουαλεττα με φιλτρα ανθρακα και χρησιμοποιεις ποιοτική αμμο που δε μυριζει και το καθαριζεις καθε μερα

Πάντως εγώ που πήρα κλειστή με φίλτρο άνθρακα, το έβγαλα και το πέταξα την 3η ημέρα, γιατί νότισε τη μυρωδιά αμέσως και η βρώμα ήταν απίστευτη.
Και να φανταστείς με το που γυρίζω από τη δουλειά είμαι συνεχώς με το φτυαράκι μόλις επισκεφτεί την άμμο του. Και δεν το περίμενα. Και χρησιμοποιώ και μόνο Εβερκλιν άμμο. Χωρίς το φίλτρο είναι 1000 φορές καλύτερα. Ότι και να κάνεις όμως λίγο θα μυρίσει, ειδικά όταν έχει μόλις πάει. Τι να γίνει τα δικά μας δεν μυρίζουν;

χμμ υπαρχουν φιλτρα ανθρακα πιο χοντρα κι αλλα πιο λεπτα τα λεπτα, ισως εχουν τετοιο προβλημα τα χοντρα δεν αφηνουν να περασει τιποτα.... χμμμ ζοο λιγο υπερβολικη σε βρισκω, παντως κι εγω χρησιμοποιως εβερκλην και δεν μυριζει οτα τα σκεπαζουν.. ακομη και οταν τα αφηνουν πολλες φορες δεν μυριζει ιναι περιεργο... χμμμ τελος υπαρχει και μια αλλη που μυριζει παιδικη πουδρα αλλα δε ξερω αν την εχουν αθηνα.

δεν νομιζω πως μπορεις να περιορισεις την τριχοπτωση της γατας και τις τριχομπαλες στο σπιτι. μπορεις βεβαια να την μαλωνεις οταν ανεβαινει στο κρεββατι σου ωστε να μαθει να μην πηγαινει εκει να μην το γεμιζει τριχες ή οταν μπαινει στην κρεββατοκαμαρα. υπαρχουν σπρεϋ με αιθερια ελαια που με την μυρωδια τους απωθουν τα ζωα (και τους ανθρωπους, μυριζουν πολυ εντονα) αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αρκετο να κρατησει τα ζωα εξω απο ενα δωματιο. επισης υπαρχει ενα προϊον που λεγεται furminator, χτενιζεις την γατα και αφαιρει πολυ περισσοτερο τριχα απο τις κοινες βουρτσες.
οσο για την αμμο της... εγω την εχω στο μπαλκονι. φροντιζω πριν κοιμηθω να την αφησω λιγη ωρα εξω ωστε να παει. δεν εχει λερωσει ποτε μεσα στο σπιτι. επισης το πρωι αν θελει να παει γκρινιαζει και με ξυπναει. οπως και να'χει αν εισαι κοντα εκεινη την στιγμη μυριζει. μπορεις να βρεις και οδηγους για εκπαιδευσει ωστε να πηγαινει στην δικη σου τουαλετα και να τραβαει και το καζανακι. στο youtube εχει πολλα τετοια βιντεακια:lol::lol::lol:

βρε zoo ψυχραιμια... το τερατακια προφανως και η κοπελα το λεει χαρητολογωντας... και τις τριχομπαλες ολοι τις μισουμε ανεξαρτητως με το ποσο λατρευουμε τα ζουδια μας. ωραιο καλοσωρισμα της εκανες της δολιας:D:cool:

Και εγώ θέλω να πιστεύω οτι η κοπέλα χαριτολογεί!! και εννοει κατι ηλεκτρικο με ήχους, υπερηχους δεν ξέρω δεν ασχολούμαι με τετοια, πάντως όχι κάτι να το βαράει ρεύμα έλεος. Και να θελε κάτι τετοιο, δεν θα απευθυνόταν εδώ!!! Yiasmin κάτι διάβασα για άμμο με άρωμα πούδρα??? Για πες....

Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με την πόρτα κλειστή όταν λείπεις. Και όσο είσια σπίτι να το μαλλώνεις όταν το βλέπεις.

Καλημέρα,ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Νομίζω πως το να ενδιαφέρομαι να διορθώσω κάποια προβληματάκια που πιστεύω πως ενοχλούν ΟΛΟΥΣ όσους έχουν γάτες στο σπίτι δεν με μεταμορφώνει σε κάφρο,αυτά όμως είναι υποκειμενικές κρίσεις άρα δεν πέφτω στην παγίδα να εκφραστώ αρνητικά.
Σε ότι έχει να κάνει με το απωθητικό ήμουν 99% σίγουρη πως δεν παίζει κατι safe και υπαρκτό,απλώς ήθελα να το διευκρινίσω!
Το προϊόν για το βούρτσισμα δεν το γνώριζα,ευχαριστώ για την ενημέρωση,η δικιά μου είναι ιδιαίτερα μακρύτριχη και οι τρίχες της κάνουν πάρτυ σε όλο το σπίτι.
Μπορεί κάποιος να μου δώσει details για το δοχείο με άνθρακα(?).΄
Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο πολύ λατρεύω τη μικρή μου,σωστά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσο πολύ λατρεύω τη μικρή μου,σωστά;
Kαι βέβαια δεν χρειάζεται να το αναφέρεις, εδώ δεν ζητάμε διαπιστευτήρια. Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι την αγαπάς τη μικρή σου, από τη στιγμή που ψάχνεις λύσεις για να κάνεις τη συμβίωσή σας αρμονικότερη.
Η μόνη συσκευή που έχω υπόψιν είναι εκείνη που εκπέμπει φερορμόνες, οι οποίες βοηθούν το ζώο να μένει ήρεμο. Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή και να προσπαθήσεις να μάθεις στο γατάκι σου τι επιτρέπεται να κάνει και τι όχι (αν δεν σε εκπαιδεύσει αυτή πρώτα :lol:)

Πολύ αργά γι'αυτό,ήδη με χορεύει στο ταψί κανονικά!! :P

Πολύ αργά γι'αυτό,ήδη με χορεύει στο ταψί κανονικά!! :P

μην αγχωνεσαι... ολοι ετσι ειμαστε. μας κανουν ο,τι θελουνε...:up::up::up::up:

απωθητικό υγρό για γάτες

υπάρχουν συσκευές που παράγουν υπέρηχους οι οποίοι δεν γίνονται αντιληπτοί απ'τους ανθρώπους, αλλά απ'τις γάτες ναι, και επειδή τους είναι ενοχλητικοί, απομακρύνονται απ'την περιοχή. οι συσκευές αυτές (αυτές που βρήκα εγώ τουλάχιστον) έχουν εμβέλεια 200 τ.μ. οπότε είναι ακατάλληλες για εντός σπιτιού. κοστίζουν από 30-60 ευρώ.

κατα τα άλλα υπάρχει ένα υγρό ή τζελ το οποίο έχει έντονη μυρωδιά που απωθεί τις γάτες. το αγόρασα σήμερα 8 ευρώ απ'το pet city (αν κ δε γουστάρω να ψωνίζω από μαγαζιά που πουλάνε ζώα, αλλά μόνο εκεί το βρήκα). είναι ένα μπουκαλάκι και πρέπει να ψεκάζεις κάθε μέρα στα σημεία όπου δε θες να πλησιάσει η γάτα σου. απ'ο,τι διάβασα κ απ'ό,τι μου είπαν δεν έχει καμία βλαβερή επίπτωση στις γάτες, απλώς τις απωθεί η αποκρουστική (για αυτές) μυρωδιά. εγώ πάντως δεν αντιλήφθηκα κάποια μυρωδιά. σήμερα ψέκασα πρώτη φορά σε 2 σημεία και όταν έβαλα τα γατάκια στο σημείο έφυγαν με την όπισθεν. ελπίζω να δράσει αποτελεσματικά.

οι συσκευές αυτές (αυτές που βρήκα εγώ τουλάχιστον) έχουν εμβέλεια 200 τ.μ. οπότε είναι ακατάλληλες για εντός σπιτιού.
Και γιατί ακριβώς είναι ακατάλληλες; :blink:

Ποιό προϊόν είναι αυτό που αγόρασες daifuku?

Kαι βέβαια δεν χρειάζεται να το αναφέρεις, εδώ δεν ζητάμε διαπιστευτήρια. Είναι δεδομένο, άλλωστε, ότι την αγαπάς τη μικρή σου, από τη στιγμή που ψάχνεις λύσεις για να κάνεις τη συμβίωσή σας αρμονικότερη.
Η μόνη συσκευή που έχω υπόψιν είναι εκείνη που εκπέμπει φερορμόνες, οι οποίες βοηθούν το ζώο να μένει ήρεμο. Θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή και να προσπαθήσεις να μάθεις στο γατάκι σου τι επιτρέπεται να κάνει και τι όχι (αν δεν σε εκπαιδεύσει αυτή πρώτα :lol:)

Ναι ναι τις θέλω τις φερορμόνεςςςςςςς πες μου. Να μπορέσω να κοιμηθώ ήρεμαααααα:lol:

Ευχαριστώ!Μπορείς να μου πεις απο πού αγόρασες αυτές τις συσκευές με υπερήχους και πώς ακριβώς τις ζητάω;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back