Πώς κατάντησα με 6 γατιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
για ονειρο καλε μιλαει η κοπελα...στα ονειρα βλεπουμε και κουφα πραγματα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ξαναγράφω ότι αναφέρομαι στο κομμάτι ΜΟΝΟ του να έχεις ένα σπίτι με πολλές γατούλες;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ.καταλαβα.μαλλον εννοεις οτι αν ειχες τη δυνατοτητα θα ειχες αρκετες γατουλες σπιτι σου(στειρωμενες φανταζομαι)!η αλλη κυρια ομως λεει κατι πολυ διαφορετικο..και το ανεφερε πανω στο θεμα της στειρωσης...:/:

δεν ειναι αναγκη να κανω στειρωσεις γιατι οταν ειμουν μικρη ακομα και τωρα ονειρευομαι να φτιαξω ενα κτιριο που θα βαλω μεσα ολες(σχεδον) τις γατες του κοσμου.tzina alexander.

υποθετω οτι θυμωσες που σου ειπαμε για τη στειρωση μιας κ εβαλες κοκκινο θυμωμενο μουτρακι ψηλα στην απαντηση σου ετσι ? :)

αφου ειναι το ονειρο σου στο ευχομαι, αλλα για πες μου...θα συνεχισεις να εχεις ολες τις γατες του κοσμου σε αυτο το κτιριο αστειρωτες ?
εχεις ιδεα ποσο γρηγορα θα πολλαπλασιαστουν ? θα μπορεσεις να εμβολιασεις, αποπαρασιτωσεις, ταισεις τοσες γατες? :hmm::hmm::hmm:
πολυ θα ηθελα να ακουσω το σκεπτικο σου....:hmm::hmm:

εχεις 6 ετσι δεν ειναι ? η μια ειναι η μαμα, ενα αγορι, και τα αλλα 4 ειναι τα παιδια της μαμας, εκ των οποιων φανταζομαι καποια ειναι αγορια καποια κοριτσια. σωστα?
καλο ειναι πριν απαντησεις αμεσως κατα της στειρωσης να το σκεφτεις λιγο...:)
εχεις σκεφτει οτι τα μωρα αγορια θα μεγαλωσουν σε λιγους μηνες κ θα πανε με τη μαμα τους? το ξερεις οτι τα αδερφια θα πανε μεταξυ τους κ ουτω καθ'εξης ?
να κανεις το κτιριο με τις γατες που θες, μακαρι, γιατι ετσι θα γλιτωσεις κ πολλα αδεσποτα απο το δρομο, αλλα μηπως να ειναι στειρωμενα? :)

φαντασου καποια στιγμη στο κτιριο αυτο να μαζευτουν....58 π.χ γατες. και φαντασου να πηγαινει ολη μερα η μια με την αλλη, και το τι μωρα θα γεννιουνται καθε λιγο κ λιγακι......

πολυ θα ηθελα να ακουσω τις σκεψεις σου...:rolleyes::rolleyes:

πολλυ ωραια τα λες ιωαννα αλλα η κυρια που το εγραψε αυτο δεν ειναι ουτε 5, ουτε 10 χρονων..φανταζομαι εχει σκεφτει πριν το πει...:down::/:
ελπιζω τουλαχιστον μετα απ'αυτα ποτ ειπες ν'αλλαξει γνωμη για τη στειρωση....

Πιστευω πως εδω ταιριαζει αυτο.Ειδικα το τελευταιο διστιχο.;)

χαζες ειστε

λοιπον κοριτσια μιλαμε γα ονειρο συνολικα οταν ειμουν μικρη ειχα 19 ονειρα τωρα που μεγαλωσα εχω σιμπλιρωσει τα 3 οποτα σουτ:lol:

α ρε Δώρα μπράβο σου!!:up::up:Τέλειο πραγματικά

το χαζες ειστε δεν το 'πιασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον κοριτσια μιλαμε γα ονειρο συνολικα οταν ειμουν μικρη ειχα 19 ονειρα τωρα που μεγαλωσα εχω σιμπλιρωσει τα 3 οποτα σουτ:lol:
ευχαριστούμε πολύ είσαι ευγενέστατη:down::down:ΟΠΟΤΑ...μετά από αυτό σε χαιρετώ καλή τύχη με τις γέννες!Και όσες σου περισσέψουν στείλτες στο ξακουστό Γατοχώρι Σερρών:rolleyes::rolleyes:

μην γινεσαι αγενης, πεφτεις επιπεδο. οποτα εσυ σουτ.:):)

εεε γιατι οχι

πως θα το σκεφτοσασταν εσεις.πειτε οτι η μαμα σας ειχε κανει εκτρωση και εσεις δεν ειχτε γεννηθει ποτε και εγω τωρα δεν θα ηταν αναγκη μολις τελιονω το ενα μηνημα να γραφω αλλο δηλαδη σημερα πρεπει να παιξω στο πιανο και τις 7 συμφωνιες του μπετοβεν.

σορι που ξερω

που ξερω καταλαβατε

Η μαμα μας δε θα γεννουσε καθε εξι μηνες πεντε εως οκτω παιδια,δε θα μας παρατουσε για να ξαναζευγαρωσει ενω θηλαζε,οι μπαμπαδες μας δεν θα μας κυνηγουσαν να μας πνιξουν,επισης η μαμα μας γνωριζει να προφυλασσεται απο αφροδισια,κανεις δε θα μας επαιρνε εμας και τα αδερφια μας να μας πεταξει με μια σακουλα σε καδο/χαραδρα/βουνο,κανεις δε γκαζωνει να μας πατησει οποτε μας βλεπει στο δρομο,κανεις δε μου δηλητηριαζει το φαγητο μου επειδη γιναμε πολλοι,και κανενας γνωστος μου διποδος τωρα τελευταια δεν κατεληξε σε καδο νεογεννητος ή κατω απο καποιες ροδες.Νομιζω οτι οι ομοιοτητες των γατων με τους ανθρωπους ειναι πολυ λιγοτερες απο οτι οι διαφορες.

πως θα το σκεφτοσασταν εσεις.πειτε οτι η μαμα σας ειχε κανει εκτρωση και εσεις δεν ειχτε γεννηθει ποτε και εγω τωρα δεν θα ηταν αναγκη μολις τελιονω το ενα μηνημα να γραφω αλλο δηλαδη σημερα πρεπει να παιξω στο πιανο και τις 7 συμφωνιες του μπετοβεν.
?????:confused::confused::confused::confused::confused:

δεν μιλησε κανεις για εκτρωση αλλα για στειρωση!!υπαρχει μια μικρη διαφορα ξερεις...επισης τα ζωα ζευγαρωνουν με το ενστικτο και τις ορμονες!!δεν ερωτευονται!!αλλιως θα ηταν ανωμαλαρα η γατα σου που θα παει στο μελλον με τους γιους και τα εγγονια της!!! γι'αυτο καλυτερα μεχρι να ωριμασεις πηγαινε παιξε πιανο!!

Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο, αλλά moukelis πραγματικά ευχαριστώ:), δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό το έψαχνα αυτό το τραγούδι!! Είναι από τα αγαπημένα μου!!Το τραγουδούσαμε με τον ξάδελφό μου όταν ήμαστε μικρά συνέχεια!!!Πολύ χάρηκα τώρα!!!:D:up:

Όσο για το θέμα εδώ, αφού-καλώς- διατυπώθηκαν οι διαφορετικές απόψεις, δεν νομίζω πως έχει νόμα να συνεχιστεί η κουβέντα, ειδικά με κάποιον του οποίου τα λεγόμενα δεν βγάζουν και πολύ νόημα...:hmm:

σημερα πρεπει να παιξω στο πιανο και τις 7 συμφωνιες του μπετοβεν.
...και το πιάνο θα γεννήσει βιολιά, βιόλες, τσέλα, φλάουτα, όμποε, καμιά γκρανκάσα να μας βρίσκεται... Αλλιώς συμφωνία γιοκ.
Εγώ τώρα πάω να παίξω στη φλογέρα και τις εννιά συμφωνίες του Μπετόβεν. Γιατί τόσες έγραψε ο συγχωρεμένος.

...και το πιάνο θα γεννήσει βιολιά, βιόλες, τσέλα, φλάουτα, όμποε, καμιά γκρανκάσα να μας βρίσκεται... Αλλιώς συμφωνία γιοκ.
Εγώ τώρα πάω να παίξω στη φλογέρα και τις εννιά συμφωνίες του Μπετόβεν. Γιατί τόσες έγραψε ο συγχωρεμένος.
Α μπράβο 9 ήταν και λέω δεν θα το πει κανένας;;:up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back