ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
δεν ειναι αναγκη να κανω στειρωσεις γιατι οταν ειμουν μικρη ακομα και τωρα ονειρευομαι να φτιαξω ενα κτιριο που θα βαλω μεσα ολες(σχεδον) τις γατες του κοσμου.tzina alexander.
υποθετω οτι θυμωσες που σου ειπαμε για τη στειρωση μιας κ εβαλες κοκκινο θυμωμενο μουτρακι ψηλα στην απαντηση σου ετσι ?

αφου ειναι το ονειρο σου στο ευχομαι, αλλα για πες μου...θα συνεχισεις να εχεις ολες τις γατες του κοσμου σε αυτο το κτιριο αστειρωτες ?
εχεις ιδεα ποσο γρηγορα θα πολλαπλασιαστουν ? θα μπορεσεις να εμβολιασεις, αποπαρασιτωσεις, ταισεις τοσες γατες?

πολυ θα ηθελα να ακουσω το σκεπτικο σου....

εχεις 6 ετσι δεν ειναι ? η μια ειναι η μαμα, ενα αγορι, και τα αλλα 4 ειναι τα παιδια της μαμας, εκ των οποιων φανταζομαι καποια ειναι αγορια καποια κοριτσια. σωστα?
καλο ειναι πριν απαντησεις αμεσως κατα της στειρωσης να το σκεφτεις λιγο...

εχεις σκεφτει οτι τα μωρα αγορια θα μεγαλωσουν σε λιγους μηνες κ θα πανε με τη μαμα τους? το ξερεις οτι τα αδερφια θα πανε μεταξυ τους κ ουτω καθ'εξης ?
να κανεις το κτιριο με τις γατες που θες, μακαρι, γιατι ετσι θα γλιτωσεις κ πολλα αδεσποτα απο το δρομο, αλλα μηπως να ειναι στειρωμενα?

φαντασου καποια στιγμη στο κτιριο αυτο να μαζευτουν....58 π.χ γατες. και φαντασου να πηγαινει ολη μερα η μια με την αλλη, και το τι μωρα θα γεννιουνται καθε λιγο κ λιγακι......
πολυ θα ηθελα να ακουσω τις σκεψεις σου...

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω τουλαχιστον μετα απ'αυτα ποτ ειπες ν'αλλαξει γνωμη για τη στειρωση....
moukelis
Επιφανές μέλος

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
λοιπον κοριτσια μιλαμε γα ονειρο συνολικα οταν ειμουν μικρη ειχα 19 ονειρα τωρα που μεγαλωσα εχω σιμπλιρωσει τα 3 οποτα σουτ

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευχαριστούμε πολύ είσαι ευγενέστατηλοιπον κοριτσια μιλαμε γα ονειρο συνολικα οταν ειμουν μικρη ειχα 19 ονειρα τωρα που μεγαλωσα εχω σιμπλιρωσει τα 3 οποτα σουτ![]()

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
λοιπον κοριτσια μιλαμε γα ονειρο συνολικα οταν ειμουν μικρη ειχα 19 ονειρα τωρα που μεγαλωσα εχω σιμπλιρωσει τα 3 οποτα σουτ![]()
μην γινεσαι αγενης, πεφτεις επιπεδο. οποτα εσυ σουτ.

tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
πως θα το σκεφτοσασταν εσεις.πειτε οτι η μαμα σας ειχε κανει εκτρωση και εσεις δεν ειχτε γεννηθει ποτε και εγω τωρα δεν θα ηταν αναγκη μολις τελιονω το ενα μηνημα να γραφω αλλο δηλαδη σημερα πρεπει να παιξω στο πιανο και τις 7 συμφωνιες του μπετοβεν.
tzina alexander
Νεοφερμένο μέλος
που ξερω καταλαβατε
moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
?????πως θα το σκεφτοσασταν εσεις.πειτε οτι η μαμα σας ειχε κανει εκτρωση και εσεις δεν ειχτε γεννηθει ποτε και εγω τωρα δεν θα ηταν αναγκη μολις τελιονω το ενα μηνημα να γραφω αλλο δηλαδη σημερα πρεπει να παιξω στο πιανο και τις 7 συμφωνιες του μπετοβεν.

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
πως θα το σκεφτοσασταν εσεις.πειτε οτι η μαμα σας ειχε κανει εκτρωση και εσεις δεν ειχτε γεννηθει ποτε και εγω τωρα δεν θα ηταν αναγκη μολις τελιονω το ενα μηνημα να γραφω αλλο δηλαδη σημερα πρεπει να παιξω στο πιανο και τις 7 συμφωνιες του μπετοβεν.
δεν μιλησε κανεις για εκτρωση αλλα για στειρωση!!υπαρχει μια μικρη διαφορα ξερεις...επισης τα ζωα ζευγαρωνουν με το ενστικτο και τις ορμονες!!δεν ερωτευονται!!αλλιως θα ηταν ανωμαλαρα η γατα σου που θα παει στο μελλον με τους γιους και τα εγγονια της!!! γι'αυτο καλυτερα μεχρι να ωριμασεις πηγαινε παιξε πιανο!!
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
Συγγνώμη για το άσχετο σχόλιο, αλλά moukelis πραγματικά ευχαριστώΠιστευω πως εδω ταιριαζει αυτο.Ειδικα το τελευταιο διστιχο.![]()
, δεν φαντάζεσαι πόσο καιρό το έψαχνα αυτό το τραγούδι!! Είναι από τα αγαπημένα μου!!Το τραγουδούσαμε με τον ξάδελφό μου όταν ήμαστε μικρά συνέχεια!!!Πολύ χάρηκα τώρα!!!

Όσο για το θέμα εδώ, αφού-καλώς- διατυπώθηκαν οι διαφορετικές απόψεις, δεν νομίζω πως έχει νόμα να συνεχιστεί η κουβέντα, ειδικά με κάποιον του οποίου τα λεγόμενα δεν βγάζουν και πολύ νόημα...

Desdemona
Διάσημο μέλος
...και το πιάνο θα γεννήσει βιολιά, βιόλες, τσέλα, φλάουτα, όμποε, καμιά γκρανκάσα να μας βρίσκεται... Αλλιώς συμφωνία γιοκ.σημερα πρεπει να παιξω στο πιανο και τις 7 συμφωνιες του μπετοβεν.
Εγώ τώρα πάω να παίξω στη φλογέρα και τις εννιά συμφωνίες του Μπετόβεν. Γιατί τόσες έγραψε ο συγχωρεμένος.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Α μπράβο 9 ήταν και λέω δεν θα το πει κανένας;;...και το πιάνο θα γεννήσει βιολιά, βιόλες, τσέλα, φλάουτα, όμποε, καμιά γκρανκάσα να μας βρίσκεται... Αλλιώς συμφωνία γιοκ.
Εγώ τώρα πάω να παίξω στη φλογέρα και τις εννιά συμφωνίες του Μπετόβεν. Γιατί τόσες έγραψε ο συγχωρεμένος.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool