Warrior4
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constance
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Με ενδιαφέρει και δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος εγώ ή αν αύτο συμβαίνει. Βασικά κανένα άρθρο δεν έχω καταφέρει να ανοίξω... Με πάει κατευθείαν στα σχόλια και όταν πατάω για να δώ όλο το άρθρο πάλι στα σχόλια με πάει! Μια μικρή βοήθεια θα την εκτιμούσα! 
anabou
Διάσημο μέλος
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
<< < Επόμενη σελίδα: Οι πρώτες στιγμές (Page 1 of 8 ) > >>
για να μετακινείσαι από σελίδα σε σελίδα.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
naieinaikoumoutsa
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγώ το γνωρίζω αυτό,και το ανέφερα στο άρθρο μου για το μπάνιο.Αλλά όταν πήγα στο πετ σοπ για να αγοράσω ειδικό,είδα στη σειρά ότι υπάρχουν μόνο σαμπουάν για σκυλιά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα!
Κι εγώ το γνωρίζω αυτό,και το ανέφερα στο άρθρο μου για το μπάνιο.Αλλά όταν πήγα στο πετ σοπ για να αγοράσω ειδικό,είδα στη σειρά ότι υπάρχουν μόνο σαμπουάν για σκυλιά.![]()
Δωρακι υπαρχουν και για γατες, εγω εχω παρει .Αν δεν βρεις οταν ανεβεις πες μου να σου παρω και στο δινω αφου θ αανεβεις πανω...
romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μου έκανε εντύπωση που για σκυλιά υπάρχει ολόκληρη σειρά για σκουρόχρωμα,μπουκλωτά...μόνο για σκύλους με ανταυγειες δεν βρήκαΔωρακι υπαρχουν και για γατες, εγω εχω παρει .Αν δεν βρεις οταν ανεβεις πες μου να σου παρω και στο δινω αφου θ αανεβεις πανω...
,και για γατούλες ουτε ένα!Δεν πειραζει,ελπιζω να μην χρειαστεί ξανά μπάνιο ο ταραξίας ο Σείριος,σ'ευχαριστώ πάντως καλή μου!:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavrianna
Νεοφερμένο μέλος

Ειδικά το σημείο που αφορά την προσέγγιση με το πρόσωπο με καθησύχασε!!

Η αλήθεια είναι οτι χθες το βράδυ το γατάκι μου έδειξε (με ενθουσιασμό και απίστευτο γουγρούρισμα) ότι ήθελε να κοιμηθεί πολύ πολύ κοντά στο πρόσωπο μου ....κ κυρίως να δαγκώσει τη μύτη μου!
Οφείλω να ομολογήσω ότι απόρησα με το σκάλωμα που έφαγε!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
πολύ χαιρομαι που σε βοήθησε εχω μεγαλωσει πολλα γατακια μεσω σωματειου και οχι χωρις γρατσουνιες αλλα ευτυχως μου εμεινε η εμπειρια και οχι οι ουλες (χαρη στο jalplastgel πρεπει αν μου δωσουν ποσοστα διαφημισης με τοσο που εχω βαλει).Μη του επιτρεπεις τη μυτη φυσηξε το η απομεκρυνετο και "περιφρονησε το" μεχρι να καταλαβει οτι εκει δεν θα πηγαινει.
Sweet Leaf
Νεοφερμένο μέλος
valasia1
Νεοφερμένο μέλος
Υπαρχει περιπτωση να καταλαβει πως δε θελω να το κανει αυτο κ να σταματησει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα και απο εμένα!
Εγώ έχω μια γατούλα που πρόσφατα την στειρώσαμε. Είναι κοριτσάκι 1 χρόνου, και την λένε Κλου (απο το φωνακλού για προφανείς λόγους!!!!)
Είναι όμως τρομερά ζωηρή.
Είχα και στο παρελθόν γατούλες όμως καμία δεν ήταν τόσο ζωηρή. Τί μπορώ να κάνω για να ηρεμήσει λιγάκι;; Ευχαριστώ,

Ειρήνη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.andreou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι καλό να είμαστε στο σπίτι φαντάζομαι όταν θα γίνει αυτό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatonio
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool