Πώς να αναθρέψετε το γατάκι σας με επιτυχία από τις πρώτες στιγμές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
btw πολυ καλο το αρθρο, αφου κανω και το πρωτο μπανακι στην Selket, θα εχω ολοκληρωσει την πρωτη φαση της γατο-ανατροφης :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ καλο το αρθρο! ευχαριστουμε και εγω και ο γλυκος ο γατος μου :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!!! Είμαι καινούρια στην παρέα και έχω ένα προβληματάκι. Θέλω να διαβάσω όλο το αρθρο και δεν μπορώ να βρώ τρόπο να το ανοίξω :( . Με ενδιαφέρει και δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος εγώ ή αν αύτο συμβαίνει. Βασικά κανένα άρθρο δεν έχω καταφέρει να ανοίξω... Με πάει κατευθείαν στα σχόλια και όταν πατάω για να δώ όλο το άρθρο πάλι στα σχόλια με πάει! Μια μικρή βοήθεια θα την εκτιμούσα! :redface:

Πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει Click here to read the entire άρθρο

Μα το πατάω και με ξαναβγάζει στην πρώτη σελίδα από τα σχόλια και πάω πάλι στην τελευταία σελίδα και πάλι τα ίδια.... :( ....

Πριν ξεκινήσουν τα σχόλια είναι το άρθρο και στο τέλος του υπάρχει αυτό:

<< < Επόμενη σελίδα: Οι πρώτες στιγμές (Page 1 of 8 ) > >>

για να μετακινείσαι από σελίδα σε σελίδα.

Ευχαριστώ!! Και συγνώμη... Θα μου πάρει λίγο χρόνο αλλά θα βρώ ελπίζω τον τρόπο να το χειρίζομαι... :redface:

Τίποτα! Μην αγχώνεσαι κανείς δεν γεννήθηκε με υπολογιστή αγκαλιά, γι'αυτό είμαστε εδώ.

Εεε... βασικά στο υποκεφάλαιο σχετικά με το μπάνιο, νομίζω ότι η συμβουλή περί σαμπουάν dove είναι λαθεμένη. Και αυτό γιατί τα σαμπουάν για ανθρώπους προκαλούν φοβερή ξηροδερμία στις γάτες και προκαλούν πρόβλημα στο τρίχωμα των μικρών γατιών. Όταν πήγα τον "γοργόνο" (ο γατούλης μου) στον κτηνίατρο και του είπα ότι τον έλουζα με δικό μου σαμπουάν ήταν κατηγορηματικά αρνητικός...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Κι εγώ το γνωρίζω αυτό,και το ανέφερα στο άρθρο μου για το μπάνιο.Αλλά όταν πήγα στο πετ σοπ για να αγοράσω ειδικό,είδα στη σειρά ότι υπάρχουν μόνο σαμπουάν για σκυλιά.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Κι εγώ το γνωρίζω αυτό,και το ανέφερα στο άρθρο μου για το μπάνιο.Αλλά όταν πήγα στο πετ σοπ για να αγοράσω ειδικό,είδα στη σειρά ότι υπάρχουν μόνο σαμπουάν για σκυλιά.:(

Δωρακι υπαρχουν και για γατες, εγω εχω παρει .Αν δεν βρεις οταν ανεβεις πες μου να σου παρω και στο δινω αφου θ αανεβεις πανω...

Φανταστικο αρθρο!:):):up::up:

Δωρακι υπαρχουν και για γατες, εγω εχω παρει .Αν δεν βρεις οταν ανεβεις πες μου να σου παρω και στο δινω αφου θ αανεβεις πανω...
Μου έκανε εντύπωση που για σκυλιά υπάρχει ολόκληρη σειρά για σκουρόχρωμα,μπουκλωτά...μόνο για σκύλους με ανταυγειες δεν βρήκα:lol:,και για γατούλες ουτε ένα!Δεν πειραζει,ελπιζω να μην χρειαστεί ξανά μπάνιο ο ταραξίας ο Σείριος,σ'ευχαριστώ πάντως καλή μου!:kiss:

Πριν λίγες μέρες απέκτησα γατούλι - ένα μικρό θηρίο & θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Γιασμίν για το άρθρο - πολύ διαφωτιστικό!!!!!!!!!:D:D

Ειδικά το σημείο που αφορά την προσέγγιση με το πρόσωπο με καθησύχασε!! :)
Η αλήθεια είναι οτι χθες το βράδυ το γατάκι μου έδειξε (με ενθουσιασμό και απίστευτο γουγρούρισμα) ότι ήθελε να κοιμηθεί πολύ πολύ κοντά στο πρόσωπο μου ....κ κυρίως να δαγκώσει τη μύτη μου! :blink:

Οφείλω να ομολογήσω ότι απόρησα με το σκάλωμα που έφαγε! :blink::D

:D πολύ χαιρομαι που σε βοήθησε εχω μεγαλωσει πολλα γατακια μεσω σωματειου και οχι χωρις γρατσουνιες αλλα ευτυχως μου εμεινε η εμπειρια και οχι οι ουλες (χαρη στο jalplastgel πρεπει αν μου δωσουν ποσοστα διαφημισης με τοσο που εχω βαλει).
Μη του επιτρεπεις τη μυτη φυσηξε το η απομεκρυνετο και "περιφρονησε το" μεχρι να καταλαβει οτι εκει δεν θα πηγαινει.

Καλησπέρα, μια ερώτηση θέλω να κάνω γιατί δεν είμαι σίγουρη κατά πόσο κάνω καλά. Τα προϊόντα που είναι για στεγνό καθάρισμα είναι καλά για τις γατούλες;

Καλημερα. Ηθελα να ρωτησω κατι και καθως δεν ειμαι ακομα σιγουρη που πρεπει να το ρωτησω αποφασισα να το κανω εδω. Χθες βρηκα μια γατουλα κ την πηρα σπιτι μου. Ειναι πολυ καλη αλλα θελει να χωνει το κεφαλι της μεσα στα μαλλια μου κ το προσωπο μου και με κανει να νιωθω αβολα. Οταν το εκανε αυτο την επερνα κ την εβαζα στα ποδια ή κοντα στην κοιλια μου αλλα δυσκολευτηκα πολυ μεχρι να τα παρατησει κ να μπορεσω να κοιμηθω. Τι μπορω να κανω? Ελπιζω συντομα να της βρω ενα αλλο σπτι που θα μπορουν να την ριντιζουν πιο υπευθυνα αλλα ως τοτε θελω να τα πηγαινουμε καλα. Α! ξεχασα να αναφερω πως στο τελος της εκλεισα την πορτα του δωματιου μου γιατι ξυπνησε και χωνοταν παλι στο προσωπο μου κ ενιωσα ασχημα που το εκανα αλλα ηθελα τοσο πολυ να κοιμηθω :( Υπαρχει περιπτωση να καταλαβει πως δε θελω να το κανει αυτο κ να σταματησει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΖΩΗΡΗ ΓΑΤΟΥΛΑ

Καλημέρα και απο εμένα!

Εγώ έχω μια γατούλα που πρόσφατα την στειρώσαμε. Είναι κοριτσάκι 1 χρόνου, και την λένε Κλου (απο το φωνακλού για προφανείς λόγους!!!!):P Είναι όμως τρομερά ζωηρή.:hmm: Είχα και στο παρελθόν γατούλες όμως καμία δεν ήταν τόσο ζωηρή. Τί μπορώ να κάνω για να ηρεμήσει λιγάκι;;

Ευχαριστώ,:)

Ειρήνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω μία απορία όταν λέτε να το αφήσουμε στο μπάνιομοναχούλι του, για πόσες ώρες δλδ?
Είναι καλό να είμαστε στο σπίτι φαντάζομαι όταν θα γίνει αυτό...

παω τώρα αμέσως να παραλάβω τον καινούργιο σύντροφο-φίλο μου!!τον καινούργιο μου γατούλι!!σε ευχαριστώ πολύ για το άρθρο σου είναι πολύ περιγραφικό και κατανοητό!!μακάρι με τισ συμβουλές και την μικρή εμπειρία μου να καταφέρω να κάνω τον γατούλι μου τον ποιο ευτιχισμένο του κόσμου:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back