yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina-kr
Νεοφερμένο μέλος

ειναι λιγο ιδιοτροπη φοβαται ακομη το νερο και τουσ σκυλους....ακομη και τον γιατρο οταν την πηγα κανα 2 φορες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefoskepastos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Πολύ ωραίο άρθρο!!! Εγω σήμερα θα πάρω τον γατούλι μου...είναι 2 μηνών από σπίτι και έχω λίγο άγχος , αλλά ταυτόχρονα ειμαι πολύ χαρούμενος!!!!![]()
Μην αγχωνεσαι καθολου!
Ολα θα πανε καλα! Καλη συγκατοικηση ευχομαι!

Nefoskepastos
Νεοφερμένο μέλος

Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπέρα!! Μάζεψα απ' το δρόμο έναν γατούλη δύο μηνών και καθώς είμαι άσχετη με τις γάτες, προσπαθώ να καταλάβω τις συνηθειές τους. Το πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο δεν μου εμφανίζεται...έχει κάποιο πρόβλημα στην προβολή του;;
Ούτε και σε μένα. Έχω στείλει αναφορά στους μοντερειτορς. Θα μας πουν σε λίγο
Να σας ζήσει ο μικρός
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
virgo
Νεοφερμένο μέλος

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου το πουν και άλλοι. Άνοιξε αν θέλεις ένα ποστ εδώ (Οι γάτες μου) https://www.mypetz.gr/mycat/γενική-γατοσυζήτηση/οι-γάτες-μου/?type=
να μας διηγείσαι τις τσαχπινιές του και να τον γνωρίσουμε με τις φωτογραφίες του. Βρες ένα τίτλο (πάρε ιδέες τι τίτλους βάλαμε όλοι μας) και ξεκίνα ..... Καλώς ήλθες στην παρέα μας.
Γατομαμάκα
Νεοφερμένο μέλος
Υγ: ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και καλώς σας βρήκα!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

garfield<3
Νεοφερμένο μέλος
, ο Garfield ήρθε πριν 4 μέρες στο νέο του σπιτάκι, είναι 2 μηνών και ένας γλύκας
. Θέλω να δοκιμάσω το μπάνιο μαζί του αλλά θα ήθελα να ρωτήσω : είναι απαραίτητο ; Λόγω του γεγονότος οτι οι γάτες αυτοκαθαρίζονται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
, καταρχήν να χαίρεσαι το γατόνι σου! 
Απ' όσο γνωρίζω, οι περισσότεροι κτηνίατροι αναφέρουν ότι εφόσον επιθυμείς να το κάνεις μπάνιο το γατάκι, η συχνότητα δεν θα πρέπει να ξεπερνάει κατά προσέγγιση τη μια φορά ανά μήνα.
Φυσικά, μεγάλη σημασία παίζουν κάποιοι παράγοντες όπως εάν το γατάκι μένει μέσα στο σπίτι ή κι εκτός, εάν είναι ήδη αρκετά λερωμένο και δε μπορεί να καθαριστεί καλά κλπ.
Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τον κτηνίατρο ώστε να το δει, να δείτε την κατάσταση του, να κάνετε τυχόν αποπαρασιτώσεις κι εμβόλια οπότε ζήτησε του και την γνώμη του για το μπάνιο.
Έχε μόνο κατά νου ότι θα πρέπει να μην του βρέξεις το κεφάλι κι ειδικά τα αυτιά - καθώς οι γάτες έχουν ευπάθεια στα αυτιά τους - και μετά το μπάνιο να την στεγνώσεις πάρα πάρα πολύ καλά και να την έχεις κάπου ζεστά και χωρίς ρεύματα αέρα ώστε να μην κρυώσει.

garfield<3
Νεοφερμένο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

vregmeni_gata
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ πήρα το γατάκι μου σήμερα και έχω μερικές απορίες σχετικά με το αν θα πρέπει να το αφήνω να κυκλοφορεί σ'ολόκληρο το σπίτι τώρα που είναι αρχή ή να το αφήνω σε ένα χώρο περιορισμένο,για να μάθει να βρίσκει την αμμολεκάνη του και γενικά να προσαρμοστεί λίγο στο νέο περιβάλλον. Προς το παρόν έβαλα τα πράγματά του (αμμολεκάνη,φαγητό κτλ) στο δωμάτιο μου που είναι μικρος χώρος και το άφησα να κοιμάται στο κρεβάτι μου. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το έχω μαζί μου και δεν το αφήνω μόνο του, απλά είδα πως όταν το άφησα για λίγο μόνο κ έκλεισα την πόρτα έκλαιγε και μ'εψαχνε. Γενικά όταν με βλέπει και νιώθει την παρουσία μου είναι ήρεμο. Τι λέτε ότι είναι πιο σωστό να κάνω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool