Πώς να αναθρέψετε το γατάκι σας με επιτυχία από τις πρώτες στιγμές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γεια και σ'ευχαριστώ για την απάντηση!:) Πραγματικά δεν ήξερα αν έκανα σωστα γι'αυτό ρώτησα.Το γατάκι μου είναι μικρούλι,μόλις 3 μηνών και ήταν με το αδερφάκι του πριν το πάρω, το οποίο ήταν η συντροφιά του κ έπαιζαν συνέχεια μαζί οπότε αντιλαμβάνομαι πως του λείπει γι'αυτό δε μου πήγαινε καρδιά να το αφήσω σε άλλο δωμάτιο μόνο του. Μπορώ να πω πως προσαρμόζεται σχετικά εύκολα και δεν κλαίει πολύ, αρκεί να είμαι εγώ συνέχεια μαζί του και να του δίνω σημασία. Χθες βράδυ ερχόταν κοντά μου και γουργούριζε και τελικά κοιμήθηκε μαζί μου.:D Γενικά ήτανε αρκετά ήσυχο. Όσο για την αμμολεκάνη, του έχω πάρει κλειστή αλλά της έβγαλα το καπάκι για πρώτη μέρα γιατί ήτανε μαθημένο σε ανοιχτή. Σιγά σιγά όμως θα το κάνω να συνηθίσει και την κλειστή. Θα ακολουθήσω και τη συμβουλή σου και θα το αφήσω να κυκλοφορεί και στο υπόλοιπο σπίτι. Α και κάτι άλλο..χθες μόλις το έφερα και του έδειξα την τροφή του έφαγε μεν,αλλά πολύ λίγη και σήμερα τρώει λίγο κατα διαστήματα και πίνει αρκετό νεράκι. Φυσικά δεν περίμενα να φάει από την πρώτη μέρα αλλά ανησυχώ λίγο γιατί τρώει πολύ μικρή ποσότητα. Ελπίζω πως είναι φυσιολογικό όμως και θα συνηθίσει σιγά σιγά έτσι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγουρα θα συνηθισει,εξαλλου αυτο δειχνει η συμπεριφορα του.Σκεψου οτι αλλα γατακια ,οταν πρωτοπανε σε καποιο σπιτι,κρυβονται κατω απο τα επιπλα,για μερες.Οποτε εσενα ειναι σε πολυ καλο δρομο.

Απλα προσεχε το ομως στο υπολοιπο σπιτι,επειδη ειναι μικρουλη ακομα,μην χωθει σε καμια τρυπα,μην το πατησεις καταλαθος, μην φυγει απο καμια πορτα κλπ.,:)
Να το χαιρεσαι.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως είμαι πολύ ευχαριστημένη με την πρόοδο του,κ εγώ περίμενα να έτρεχε και να κρύβεται αλλά ευτυχώς θέλει να είναι συνεχώς μαζί μου και να παίζει. Σιγά σιγά αρχίζει να τρώει περισσότερο και χαίρομαι γι'αυτό. Σύντομα θ'ανοίξω ποστ στο θέμα ''οι γάτες μου'' και θα σας το γνωρίσω.:P
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back