Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
πως μπορω να το πιασω??φοβαμαι πολυ οτι κινδυνευει εκει που βρισκεται....:cry: :cry: :cry: :cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ο στοχος ειναι να μπει μεσα στη σακουλα να φαει κι εσυ τοτε θα το γραπωσεις με γρηγορη κινηση και σταθερη. Για να γινει αυτο δεν πρεπει να υποψιαστει τιποτα στην αρχη πρεπει να κερδισεις την εμπιστοσυνη του ταιζοντας το και μιλωντας του γλυκα κι εκει οπου δε θα το περιμενει τσααακ θα το πιασεις και θα το αγγαλιασεις μαζι με τη σακουλα και ετσι θα το πατε σπιτι σας. Εκει αφου του δωσετε να φαει θα το αφησετε να εξερευνησει και την επομενη του κανετε και μπανιο.
Ισως χρειαστει να το δοκιμασεις αρκετες φορες αν δεν ερχεται να πεταξεις αρκετα κομματακια τροφης πχ αυτο που πρεπει να ααποφυγεις ειναι να το πιασεις και να σου ξεφυγει γιατι μετα θα ξαναπιαστει πολυ πιο δυσκολα.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα για τη μεθοδο της γιασμιν,αν δεν του εβαζα την τροφη κατω απο το αυτοκινητο δεν εβγαινε με τιποτα!μια φορα μονο βγηκε στην αρχη πιο εξω,αλλα μολις ακουσε θορυβο αυτοκινητου και σκυλιου εξαφανιστηκε παλι!!παρα την πεινα του ο φοβος του δυστυχως υπερισχυει....
δεν ξερω τι να κανω...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Μωρό-γατάκι-στη-Βουκουρεστίου.219282/
Καλή τύχη!!!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ειχα δοκιμασειτο καλοκαιρι να πιασω ετσι κατι γατακι στο εξοχιοκ μου,αλλα εκεινα ηταν λιγο μεγαλυτερα και μολις τα εβαζα στην κουτα(παρ'ο,τι ψηλη)πηδαγαν εξω και εφευγαν)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
φοβαμαι οτι αν δηλαδη ακολουθησω την αργη οδο κερδιζοντας την εμπιστοσυνη του,θα ειναι χειροτερα για εκεινο.ασε που πισω μενουν καποιοι που εχουν ξαναριξει φολες.φαντασου λοιπον ειδικα τωρα που αυτο "ενοχλει" κλαιγοντας ολη μερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
. Επρεπε να ειμαστε ταχυδακτυλουργοι για να τα καταφερουμε. Φυσικα το γατακι επαθε τετοιο σοκ που δεν ξαναπατησε κοντα.Εχω διαβασει στο βιβλιο μου για γατες οτι ενας τροπος ειναι να κουκουλωσεις με κουβερτα μια αγριεμενη γατα και να την παγιδευσεις. Μου φαινεται δυσκολο εως ακατορθωτο.
Παντως εγω σου προτεινω να δοκιμασεις βαζοντας ανοιχτο ενα κλουβι μεταφορας με κονσερβα μεσα μεσα. Να φροντισεις να μη σε βλεπει το γατακι και οταν (και αν) μπει μεσα να κλεισεις αστραπιαια το πορτακι.
Καλη επιτυχια ευχομαι!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναπαλμ
Νεοφερμένο μέλος
μου είχε τυχει και εμενα μια αντίστοιχη περιπτωση μόνο που το γατάκι που είχα και το εξής επιπλέον προβλημα. ο ιδιοκτητης του αυτοκινήτου ηθελε να φύγει. εγω δεν είμαι ιδιαίτερα της άποψης του δέλεαρ η της εμπιστοσύνης οχι επειδη δεν πιστεύω οτι ειναι το σωστό αντιθέτως , απλα δεν εχω την υπομονή. όταν το γατάκι ειναι κάτω απο το αμάξι εχει λίγες κρυψώνες. Ειναι λογικό να πιστεύεις οτι δεν μπορείς να το πιάσεις επειδή δεν τις βλέπεις.
Πρωτον ετοιμάσου να λερωθείς. Δεν πειράζει κανει καλό..
και να σε γραντζουνησει μην φοβάσαι εχει μικρά νυχάκια και θα σου κανει ισα ισα εκδορές που αντε να τσουξουν μια δυο μερες. μην βάλεις γάντια θα χάσεις την ευελιξία στα χέρια σου και θα σου φύγει. Λοιπόν : περικυκλώστε το αμάξι με τον φίλο σου έτσι ωστε να μην φύγει απο αυτό. μπές απο κάτω. αν είναι στο μπροστινό μέρος θα είναι σε ένα απο τα παρακάτω μέρη: 1) Πάνω απο τους τροχούς και το ψαλίδι του αυτοκινήτου. 2) στην βάση του μοτερ. εχε υπόψη σου οτι θα λερωθεις πολύ. οταν το πιασεις και θα αρχισει να κλαει μην το λυπηθεις και το αφήσεις. τραβα το με ηρεμη και σταθερη δυναμη μέχρι να ξεγαντζωθει ετσι και αλλιώς τα νύχια του ειναι μικρά και δεν θα αντέξουν να το κρατησουν. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου πάλι στους τροχούς η πανω απο την εξάτμηση.Ελπίζω να τα καταφέρεις.
Καλημέρα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναπαλμ,και να το'βρισκα επειδη ειμαι ασχετη τελειως απο αυτοκινητα δε νομιζω να εντοπιζα τα μερη που λες
.εκτος κι αν εβαζα το φιλο μου να βγαλει το "γατι απο την τρυπα"
γιασμιν,δεν υπηρχε περιπτωση να κατεβαση την Τσικι κατω,πρωτον γιατι την τρομοκρατει το "εξω",δευτερον γιατι παντα ειναι χορτατη,και τριτον γιατι δε θα ηθελα να την αφησω κατω και να'ρθει σ'επαφη με αλλες γατες ισως αρρωστες,ειδικα τωρα που ειναι και σε εξαψεις.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool