καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος σε αυτό το site όμως το θέμα με αφορά άμεσα! πριν τρεις μέρες βρήκα ένα μάυρο γατακι, το πήγα στον κτηνίατρο, μου έδωσε τις απαραίτητες συστάσεις-οδηγίες, από χθες όμως η κατάσταση του πάει από το κακό στο χειρότερο, δυστυχώς έχει χάσει βάρος, είναι πολύ υποτονικό ...ακόμα και η φωνή του βγαίνει με πολύ δυσκολία. ο γιατρος μου ειπε ότι ειναι δύσκολο να επιβιώσει, του έκανε μια αντιβιωτικη ένεσα. Μόλις έχει βγάλει δοντάκια, είναι περίπου 25 ημερών (αρκετά μεγαλο θα έλεγα , σε σχεση με αυτα που διαβάζω). κακά του δεν κάνει, τελευταια φορα που έκανε ήταν σαν νερο. μόνο τσίσα του αλλα και αυτο αν το χαϊδεψω. προχθες βρήκα και δεύτερο γατακι πάλι μαύρο στην ίδια ηλικια που προφανώς ειναι το αδερφάκι του..αυτο φαίνεται μια χαρα προς το παρόν αλλα για να είμαι ειλικρινης φοβάμαι μήπως πάθει τα ίδια με το άλλο. θα παρακαλούσα αν υπάρχει κάποιο άτομο που μπορεί να μου δώσει μια συμβούλη ή είχε μια παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει δίνοντας μου την συμβουλη του! σας ευχαριστω που το διαβάσατε και συγγνώμη αν σας κούρασα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.