todanai
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
despoin@@
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Για το πρώτο, δες εδώ.πως μπορώ να τα εκπαιδεύσω να τρώνε στο πιατάκι και να κάνουν μόνα τους την αναγκη τους.
Για το δεύτερο, αρκεί να τους βάλεις άμμο για γάτες σε ένα δοχείο αρκετά χαμηλό ώστε να μπορούν να μπαινοβγαίνουν μόνα τους και ίσως να τους το δείξεις μια φορά, βάζοντάς τα μέσα και "σκάβοντας" λίγο την άμμο με το μπροστινό τους ποδαράκι.
despoin@@
Νεοφερμένο μέλος
maryk1
Νεοφερμένο μέλος
Πριν λίγες μέρες μάζεψα 2 γατάκια 15 περίπου ημερών η μαμα τους είχε πεθάνει δυστυχώς. Ξεκίνησα να τα ταΪζω με μπιμπερόν ειδικό γάλα σε σκόνη και σύριγγα και όπως μου είπε η κτηνίατρος τους έβαλα λίγο Front line για τους ψύλλους γιατί ήταν γεμάτα.Τους έβαλα και κολύριο αντιβιωτικό στα μάτια και μπουκάλια με ζεστό νερό τυλιγμένα σε πανιά σαν θερμοφόρες..
Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν χτες το απόγευμα πέθαναν και τα δύο, από το μεσημέρι φαίνονταν οτι δεν πήγαιναν πολύ καλά, αλλά επειδή πέθαναν και τα δύο ταυτόχρονα αναρωτιέμαι αν έκανα κάποιο λάθος αν το Front line δεν έπρεπε να τους το βάλω... αλλά είχαν παααρα πολλούς ψύλλους.. Οι κοιλίτσες τους ήταν φουσκωμένες μήπως τα παρατάισα;Τα τάιζα κάθε 3 ώρες περίπου 2-3 mg γάλα.
Η κόρη μου απογοητεύτηκε πολύ εγώ ήμουν πιο προετοιμασμένη παραήταν μικρούλικα.
Δεν το μετάνιωσα πάντως αν και καταλαβαίνω οτι σε αυτή την ηλικία είναι υπερευαίσθητα και μπορεί να πεθάνουν για πολλούς λόγους αν μου ξανατύχει θα το ξανακάνω.Τουλάχιστον να ξέρω οτι προσπάθησα..
moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Όπως ξέρεις, είναι τρομερά ευάλωτα σ' αυτή την ηλικία και μπορεί τα συγκεκριμένα να ήταν ήδη ασθενικά. Δεν ξέρουμε και πόσες ώρες έμειναν χωρίς τη μαμά τους κι αν ήταν ήδη μες στους ψύλλους, ο οργανισμός τους θα ήταν αρκετά καταβεβλημένος. Το frontline είναι μεν ρίσκο σ' αυτές τις ηλικίες, αλλά όταν έχουν πολλούς ψύλλους, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο η προσπάθεια.
Τώρα για τις φουσκωμένες κοιλίτσες πολλά μπορεί να φταίνε, π.χ. παράσιτα. Ήταν μόνιμο το πρόβλημα;
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinak
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SpirosJunior
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool