Πώς ξεχωρίζουμε το φύλο στα γατάκια;

• Thread starter Thread starter joanna20
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ειναι πολυ θολη η φοτο αλλα σε αυτο το σιτε διβασα πως αν αναμεσα απο το πρωκτο και το γεννητικο οργανο χωραει ακομα μια παρομοια τρυπα τοτε ειναι αγορι αλλιως κοριτσι...παντως στο δικο μου δεν μπορω να καταλαβω ακριβως....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δείτε και αυτή αν θέλετε, μήπως και καταλάβουμε το φύλο της...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτή.........

Συνημμένα

• Αντίγραφο από P5200300.JPG
    Αντίγραφο από P5200300.JPG
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 103
για κοριτσακι μου φενετε...αλλα μην με εμπιστευεσαι πολυ γιατι δεν ειμαι καλη σε αυτα....:redface:

ευχαριστώ για την απάντηση σου...:)

περιμένω και άλλες απαντήσεις:D

α και ενας αλλος τροπος ειναι να κοιταξεις τα γεννητικα του οργανα και να δεις αν μοιαζει πιο πολυ με γραμμη τοτε ειναι κοριτσι ενω οταν ειναι αγορι ειναι καπως πιο κυκλικο(σαν το σχημα μιας σταγονας νερου)...

Εμένα μου φαίνεται αγοράκι :)

ωχ σωθηκα τωρα.... τόσο καιρό το φωνάζω Μάγια....

η αλήθεια είναι πως η απόσταση τους δεν είναι τόσο μεγαλη, μεταξύ πρωκτου και ...???, αλλα έχω σηκώσει πολύ την ουρίτσα.... ο γιατρός και 2 φίλες μου μου είπαν πως είναι πιθανόν να είναι κορίτσι....

σε 2 βδομάδες που θα τον / την ξαναπάω στο γιατρο... θα μου πει με σιγουρια..:|

καλημερα να κανω ακομα μια ερωτηση το δικο μου ειναι 2μιση μηνων αν ειναι αγορι θα πρεπει να φαινονται καθαρα η ορχεις ή τωρα αρχιζουν να σχηματιζονται???:hmm:

καλημερα να κανω ακομα μια ερωτηση το δικο μου ειναι 2μιση μηνων αν ειναι αγορι θα πρεπει να φαινονται καθαρα η ορχεις ή τωρα αρχιζουν να σχηματιζονται???:hmm:

πολυ καλη ερωτηση!πως δεν απαντηθηκε τοσο καιρο;
απαξ και εντοπισεις δυο στρογγυλα πραγματακια ξερεις αμεσως τι ειναι!(τους εντοπισα στους 3 μηνες περιπου)
εγω παντως την πατησα διοτι στο γατο μου ειδα θηλες..που να ξερα οτι εχουν και τα αγορια..
(εχω μια καλη δικαιολογια νομιζω)
ειδα και την τρυπουλα της εξοδου του πεους..κοριτσι θα ειναι σκεφτηκα!
με τοση πληροφορηση ελπιζω να μην την πατησουν και αλλοι!

Οχι,καποιων αρσενικων οι ορχεις αργουν να κατεβουν,και υπαρχουν και περιπτωσεις κρυψορχειας.

Οχι,καποιων αρσενικων οι ορχεις αργουν να κατεβουν,και υπαρχουν και περιπτωσεις κρυψορχειας.

χμμ λογικο ακουγεται...κατι παρομοιο συμβαινει και σε αρσενικα μωρα

η φωτογραφία δεν είναι κ τόσο καθαρή, στο γιατρό πήγατε καθόλου; αυτός δεν γνωρίζει να σου πει;

Μα αν κοιτάξεις την κοιλίτσα κάτω κάτω φαίνεται η αψιδούλα που..βγαίνει το πουλάκι του (ντρέεεεπομαι :redface:) στα αρσενικούλια!Εύκολο είναι!

μια μικρη βοηθεια Αυτο τι ειναι? :hmm:σορυ για τισ φωτο :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Photo-0002.jpg
    Photo-0002.jpg
    111,3 KB · Εμφανίσεις: 120
  • Photo-0004.jpg
    Photo-0004.jpg
    124,4 KB · Εμφανίσεις: 105
Γιος... αλλά δεν είμαι σίγουρη 100%. :hmm: Μπορεί να σου βγεί και κόρη:whistle:... ίσως μια καλύτερη πιο καθαρή φώτο...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα μου φαινεται για κοριτσακι :P Οι φωτος δεν ειναι πολυ καθαρες και ισως ενα πιο μακρινο πλανο (για να μη θολωνει η εικονα) να βοηθουσε περισσοτερο :)

Κοριιιιιτσαρος!!!

Εγώ νομίζω ότι είναι αρσενικό..;) Η απόσταση από τον ....είναι μεγάλη ενώ στα κοριτσάκια είναι ακριβώς δίπλα!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back