ntina_l
Νεοφερμένο μέλος
ελπιζω αυτη να ναι καλυτερη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefan...
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntina_l
Νεοφερμένο μέλος

ευχαριστω πολυυυυ

baggelhs33
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα. έχω ένα γατάκι μέσα στο σπίτι και θέλω να μάθω τι φύλο είναι. μπορώ κάπως με φωτό εδώ να στείλω να μου πει κάποιοςς;
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Στειλε μια φωτο και θα σου πουμε.

mantalena2
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σε ολους!
Βρηκα ενα αδεσποτακι στο δρομο και το υιοθετησα. Με το που το βρηκα το πηγα σε κτηνιατρο αλλα ηταν μικρουλι ακομα δεν μπορουσε να μου πει τι φυλο ειναι! Τωρα εχει περάσει κάμποσος καιρός και ακομη δν μπορω να βγαλώ ακρη μέχρι να ξαναπαω στον κτηνιατρο!
Μπορεί καποιος να καταλαβει απο τις φωτος?
https://i57.tinypic.com/2qdwjts.jpg
https://i61.tinypic.com/2qbr5a1.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εμενα σαν κοριτσακι μου φαινεται,μπαλακια δεν βλεπω...αλλα δεν παιρνω και ορκο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Βλέπω οτι υπάρχει μια κάποια απόσταση μεταξύ των δυο..οπών κι αυτό με κάνει να πιστεύω οτι σε λίγο καιρό θα φανεί οτι είναι ...γάτος!

mantalena2
Νεοφερμένο μέλος
Και ο κτηνιατρος ειπε κατα πασα πιθανοτητα θα κατεβουν ορχεις! Ακομη δεν ξερω πως να το φωνάζω και του λεω ελα!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

mantalena2
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Αν θες μπορεις εδω να ανοιξεις ενα θεματακι για το ζουζουνακι σου,να το θαυμαζουμε και να μαθαινουμε τα νεα του.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Και βέβαια περιμένουμε και φωτογραφίες...Την επόμενη φορά.. ολόσωμες !

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωjpg 11430270_10205470496859599_3192913186949577942_n.jpg
jpg 11390140_10205470473859024_8630829270273997274_n.jpg
jpg andromeda.jpg
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Αχου το μωλέ, κουκλάκι είναι. Να το χαίρεστε και μπράβο σας που το σώσατε και του δώσατε ένα σπίτι να ζήσει με ασφάλεια.Καλησπερα!!! Πριν 4 εβδομαδες σωσαμε αυτο το μωρουλι απο 2 λυκοσκυλα!! ΕΙναι ηρωας, αλλα δεν ειμαστε σιγουροι για το φυλο, υποψιαζομαι κοριτσακι αλλα θελω βοηθεια!Ευχαριστωωωωωωωωωωωω
jpg 11430270_10205470496859599_3192913186949577942_n.jpg
jpg 11390140_10205470473859024_8630829270273997274_n.jpg
jpg andromeda.jpg

Τώρα για το θέμα του φύλου του, εμένα μου μοιάζει για κοριτσάκι χωρίς όμως να παίρνω και όρκο γιατί είναι μικρούλι ακόμα και είναι λιγουλάκι θολές και οι φωτό με το επίμαχο σημείο.

Μόλις σιγουρευτείτε πάντως και πάρει και το κατάλληλο όνομα, ίσως θα ήθελες να του ανοίξεις ένα θεματάκι σ' αυτή την κατηγορία και να μας το συστήσεις επισήμως το κουτσούνι σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πολύ κοντά οι δύο τρυπούλες, κατα 99% κοριτσάκι είναι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όχι μόνο το μωρούδι, αλλά κι εσείς ήρωες που σώσατε

Πιθανολογώ κοριτσάκι, (χωρίς να παίρνω κι όρκο
)
Το μόνο σίγουρο οτι είναι ένα πανέμορφο τσιτσινάκι που θα χαρούμε να μας το γνωρίσεις σε δικό του θέμα,
μαζί με τον γλυκύτατο αδερφούλη του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool