Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
Είναι φυσιολογικό να τρέχει έτσι όλη μέρα? Πέρα από το ότι τρώει τον άμπακο και είναι μόνο 3,5 κιλά, δεν κινδυνεύει να χτυπήσει σοβαρά αν συνεχίσει έτσι? Υπάρχει τρόπος να την ηρεμήσω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μονό τότε υπάρχει κίνδυνος να πέσουν και τα δύο επάνω σου και να τότε να δεις πόνος!
Παίζει η μικρούλα και παίζει μόνη της….
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
Απλά, αν δεν ωριμάσει σύντομα, φοβάμαι πως μπορεί να χτυπήσει...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Εγώ προτείνω πολλά παιχνιδάκια και αν μπορείτε να πάρετε ένα cat tree μεγάλο. Θα ασχολείται όλη την ώρα με αυτό!
Αυτά είναι πανάκριβα
Ξέρεις κανένα στην Αθήνα που εισάγει τέτοια cat trees; Όπου κοίταξα δε βρήκα τίποτα να μου αρέσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συνημμένα
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
avtwvia
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Tι όμορφα γατάκια είναι αυτά που έχεις!!!Να σου ζήσουν!! Παιδια εμένα που δεν πιάνουν τα χέρια μου τι μου προτείνετε να κάνω;;![]()
πάρε κλαδιά δέντρου καυσόψυλα και κάρφοσέ τα πάνο σε ένα τετράγωνο μτφ θα στο κόψουν εκεί που θα το αγοράσεις, αν θες ντύσε το μτφ και με ένα κομάτι ίφασμα ή μοκέτα και έτιμο το δεντρο σου

drusilia
Διάσημο μέλος
Παιδιά, έχει κανένας άλλος εμπειρία απο τέτοιο πράγμα; Με προβληματίζει το θέμα οτι ο γάτος μου μπορεί να το βαρεθεί γρήγορα και να μου μείνει για διακόσμηση...
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
Α και κάτι άσχετο... Μετά από ενάμιση χρόνο η μαμά της αποφάσισε να τη μισήσει. Τους βάζω να φάνε σε διαφορετικά δωμάτια και η μαμά πάει στην κουζίνα που ταΐζω την Ιμούντα και τη διώχνει για να της φάει το φαΐ. Η μικρή πάει στο δωμάτιό μου να φάει το φαΐ της μεγάλης, η μεγάλη γίνεται ΕΞΑΛΛΗ, πάει πάλι και τη διώχνει και φτου κι απ'την αρχή. Επίσης όταν τη βλέπει να κοιμάται, πάει και τη διώχνει για να κάτσει αυτή και δεν την αφήνει ούτε στο καλάθι της να μπει ούτε να ανέβει σε έπιπλο. Αν τη μαλώσω, γρυλίζει και φεύγει απ'το σπίτι... Δε μου έχει ξανατύχει αυτό... Παλιά είχα μέχρι αρσενικό γάτο που έπλενε αρσενικό μωρό και του μάθαινε πώς να κάνει κακά... Αλλά τέτοιο πράγμα ποτέ... Πριν λίγα χρόνια είχα σκυλί και τα πήγαιναν ΠΟΛΥ καλύτερα...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
) τα οποία βέβαια μπορεί να μην είναι και ότι καλύτερο αισθητικά αλλά πιστεύω οτι οι γάτες θα τα λατρέψουν. Τους αρέσουν να κάθονται ψηλά και αυτά τα σκαλοπατάκια είναι οτι πρέπει. Οι δικές μου τώρα μαλλώνουν ποιά θα κάτσει στην κορυφή του cat tree. Τα σκαλοπατάκια είναι πολύ πιο εύκολα να γίνουν και ο καθένας μπορεί να τα κάνει. Απλά βιδώνουμε ράφια τοίχου επενδυμένα με χαλί/μοκέτα. Πολλοί άνθρωποι τα αποφεύγουν γιατί, όσο να ναι, είναι κάπως too much να έχει έρθει ένας καλεσμένος και να κάθετε απο πάνω του μια γάτα σε ένα ράφι, αλλά εγώ σκοπεύω να κάνω το σπίτι μου kitty jungle! Οπότε δίνω ιδέες και σε σας και ελπίζω να σας φανούν χρήσιμες!
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool