Πώς την κατεβάζω από το τραπέζι;

εγω δεν εχω ακομη κουρτινες και εχει λυθει το θεμα. κατα τ'αλλα τα ρομαν τα θεωρώ μια καλή λύση για σπίτι με γάτες..

Τα ρομαν??? Τι σοι επιπλα ειναι αυτα παλι;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα παντος η γατα μου δεν κανει τετια πραγματα............Α!!! ξερω το λογο την αγριοκιταζω και της ριχνω μια φωνη..........την εχω στροσει...............:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1) είναι της ρωμαϊκής εποχής...
2) αφού είπες δεν εχεις γατα...πότε απέκτησες ..

εγω δεν εχω ακομη κουρτινες και εχει λυθει το θεμα. κατα τ'αλλα τα ρομαν τα θεωρώ μια καλή λύση για σπίτι με γάτες..

Καλημέρα!!! Πώς δηλαδή βοηθάνε τα ρόμαν?:redface: Εννοώ τί τύπου έπιπλα είναι? Μάρμαρό γι'αυτό και την γλυτώνουν? :P

2) αφού είπες δεν εχεις γατα...πότε απέκτησες ..
ΝΑΙ ΤΗΝ EIXA στο χωριο και την εφερα εδω αθηνα......το λεω γιατι και αλλΟΙ μου το ειχαν πει αυτο:happy:

παιδιά πλακα σας εκανα. Τα ρόμαν είναι τύπος κουρτίνας. Αυτές που πέφτουν απο πανω προς τα κάτω...:)
Ψιψίνο, βάλε καμμια φωτογραφια της γατούλας σου να την δούμε..

Εμένα από τότε που μου έκανε φυτίλια την κουρτίνα στην κρεβατοκάμαρα δεν ξαναέβαλα... Είχα διπλές και ευτυχώς έχει σκίσει μόνο την εσωτερική και την εξωτερική όχι. Άλλες κουρτίνες δεν μου έχει ξαναπειράξει πάντως....:hmm:

Στο σπίτι που έμενα για 1,5 χρόνο πριν ανέβω πάνω, οι κουρτίνες του υπνοδωματίου κατέβηκαν μόλις η Kαρμέλα τις πήρε χαμπάρι. Aφου έκανε τον Tαρζάν, και κρεμάρτηκε απο το συρματόσκινο... :/: Παει.....
Tου σαλονιου δε :bye: τις άφησα κάτω για πάντα... Tώρα υιοθέτησα την νέα άποψη, καθόλου κουρτίνες, τουλάχιστον στο σαλόνι που βόσκουν τα «παιδιά (αν και η Kαρμέλα είναι η κουρτινόγατα) και δεν με βλέπει κανεις :up: αντίθετα βλέπω πράσινο!!!!!

Οκ λοιπον θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι το θεμα του τραπεζιου λυθηκε .... μια δυο τρεις ... την λυπομουνα να την μαλωνω συνεχεια που με κοιτουσε μετα παραπονεμενα οποτε το ξεπερασα :lol: και οχι μονο δεν κατεβηκε η Ιολη απο το τραπεζι αλλα και η Φαιδρα που δεν ανεβαινε τωρα εχει κανει την τραπεζαρια στεκι της ευτυχως δεν τις εντυπωσιαζει το τραπεζι της κουζινας :redface: Οποτε τωρα ξερετε οτι προβλημα εχετε με την γατα σας και δεν μπορειτε να την στρωσετε .... απλα αποδεχτειτε το οσο πιο γρηγορα το αποδεχτειτε τοσο πιο καλα θα ειναι για σας :lol:
Μια ευγενικη προσφορα της ΜΗΤΣΙ

Γεια σου ΜΗΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:):):):):lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:redface: Οποτε τωρα ξερετε οτι προβλημα εχετε με την γατα σας και δεν μπορειτε να την στρωσετε .... απλα αποδεχτειτε το οσο πιο γρηγορα το αποδεχτειτε τοσο πιο καλα θα ειναι για σας :lol:
Μια ευγενικη προσφορα της ΜΗΤΣΙ
Και ηθελα να στο πω...:redface:
Αφου αυτές μας έχουν! Οχι εμείς αυτές!:lol:

Οντως Ισμηνη και μας εκπαιδευουν τελεια δεν μπορεις να πεις ..:P:lol::lol:

εμενα ο γατουλης μου συνιθιζε να ανεβαινει στο σαλονακι το μπαμπου αλλα πατουσε κατι φωνες ο μπαμπας μου και τωρα και να τον φωναξεις να ανεβει δεν ανεβαινει!!:lol:

τραπεζι=κρεβατι

οπως θα δειτε... εμενα ξαπλωνει κιολας! Πως να την μαλωσω? Ειναι γλυκα! Τουλαχιστον αν εχουμε πιατα δεν τα πλησιασει εκτος κ αν ειμαστε σε αποσταση!:D

Συνημμένα

• P1015.jpg
    P1015.jpg
    668,9 KB · Εμφανίσεις: 48
Ψιλόλιγμη την κόβω τη νεαρά ή ιδέα μου είναι;:rolleyes:

Εμείς ανεβαίνουμε όλο και πιο ψηλά! Τώρα έχει σειρά η βιβλιοθήκη.
CIMG0744.jpg

Τελεια φατσουλα εχει!!! :lol: Το στομα του μοιαζει να χαμογελαει!!! Κανει ενα ω! Ειπα αυτο και θυμηθηκα την διαφηση με ενα παιδακι που μαθαινε να ζωγραφιζει κουνελακι: Πρωτα κανω ενα Λ, μεσα δυο μικροτερα, ενα ω για στομα και μυτη και ετοιμος ο τυπος! :D:confused::lol:

Τελεια φατσουλα εχει!!! :lol: Το στομα του μοιαζει να χαμογελαει!!! Κανει ενα ω! Ειπα αυτο και θυμηθηκα την διαφηση με ενα παιδακι που μαθαινε να ζωγραφιζει κουνελακι: Πρωτα κανω ενα Λ, μεσα δυο μικροτερα, ενα ω για στομα και μυτη και ετοιμος ο τυπος! :D:confused::lol:
Ευχαριστούμε!:redface:
(Χαμογελάει αλλά σατανικά!:P)

Ισμήνη η Αργυρώ αγγίζει τη τελειότητα. Σαν να είναι διαφορετικές ράτσες μαζί είναι. Και τι στάση !!!!!!!!!!:inlove:

Η Αργυρώ είναι αυτή;:blink: Καλέ πώς μεγάλωσε έτσι! Έγινε ολόκληρη γάτα!:inlove: Τη θυμάμαι ακόμα μικρή με την ξανθιά περούκα στο κεφάλι να κοιμάται...:rolleyes:

διαολάκι η Αργυρώ!!!Αλλά γλυκό...:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back