Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω δεν εχω ακομη κουρτινες και εχει λυθει το θεμα. κατα τ'αλλα τα ρομαν τα θεωρώ μια καλή λύση για σπίτι με γάτες..
Τα ρομαν??? Τι σοι επιπλα ειναι αυτα παλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
2) αφού είπες δεν εχεις γατα...πότε απέκτησες ..
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω δεν εχω ακομη κουρτινες και εχει λυθει το θεμα. κατα τ'αλλα τα ρομαν τα θεωρώ μια καλή λύση για σπίτι με γάτες..
Καλημέρα!!! Πώς δηλαδή βοηθάνε τα ρόμαν?
Εννοώ τί τύπου έπιπλα είναι? Μάρμαρό γι'αυτό και την γλυτώνουν? 
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΑΙ ΤΗΝ EIXA στο χωριο και την εφερα εδω αθηνα......το λεω γιατι και αλλΟΙ μου το ειχαν πει αυτο2) αφού είπες δεν εχεις γατα...πότε απέκτησες ..

RedCat
Διάσημο μέλος
Ψιψίνο, βάλε καμμια φωτογραφια της γατούλας σου να την δούμε..
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα από τότε που μου έκανε φυτίλια την κουρτίνα στην κρεβατοκάμαρα δεν ξαναέβαλα... Είχα διπλές και ευτυχώς έχει σκίσει μόνο την εσωτερική και την εξωτερική όχι. Άλλες κουρτίνες δεν μου έχει ξαναπειράξει πάντως....![]()
Στο σπίτι που έμενα για 1,5 χρόνο πριν ανέβω πάνω, οι κουρτίνες του υπνοδωματίου κατέβηκαν μόλις η Kαρμέλα τις πήρε χαμπάρι. Aφου έκανε τον Tαρζάν, και κρεμάρτηκε απο το συρματόσκινο...
Παει.....Tου σαλονιου δε
τις άφησα κάτω για πάντα... Tώρα υιοθέτησα την νέα άποψη, καθόλου κουρτίνες, τουλάχιστον στο σαλόνι που βόσκουν τα «παιδιά (αν και η Kαρμέλα είναι η κουρτινόγατα) και δεν με βλέπει κανεις
αντίθετα βλέπω πράσινο!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
και οχι μονο δεν κατεβηκε η Ιολη απο το τραπεζι αλλα και η Φαιδρα που δεν ανεβαινε τωρα εχει κανει την τραπεζαρια στεκι της ευτυχως δεν τις εντυπωσιαζει το τραπεζι της κουζινας
Οποτε τωρα ξερετε οτι προβλημα εχετε με την γατα σας και δεν μπορειτε να την στρωσετε .... απλα αποδεχτειτε το οσο πιο γρηγορα το αποδεχτειτε τοσο πιο καλα θα ειναι για σας 
Μια ευγενικη προσφορα της ΜΗΤΣΙ
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Και ηθελα να στο πω...Οποτε τωρα ξερετε οτι προβλημα εχετε με την γατα σας και δεν μπορειτε να την στρωσετε .... απλα αποδεχτειτε το οσο πιο γρηγορα το αποδεχτειτε τοσο πιο καλα θα ειναι για σας
Μια ευγενικη προσφορα της ΜΗΤΣΙ
Αφου αυτές μας έχουν! Οχι εμείς αυτές!

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

dimitra
Νεοφερμένο μέλος
οπως θα δειτε... εμενα ξαπλωνει κιολας! Πως να την μαλωσω? Ειναι γλυκα! Τουλαχιστον αν εχουμε πιατα δεν τα πλησιασει εκτος κ αν ειμαστε σε αποσταση!

Συνημμένα

Ismini
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Το στομα του μοιαζει να χαμογελαει!!! Κανει ενα ω! Ειπα αυτο και θυμηθηκα την διαφηση με ενα παιδακι που μαθαινε να ζωγραφιζει κουνελακι: Πρωτα κανω ενα Λ, μεσα δυο μικροτερα, ενα ω για στομα και μυτη και ετοιμος ο τυπος! 

Ismini
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε!Τελεια φατσουλα εχει!!!Το στομα του μοιαζει να χαμογελαει!!! Κανει ενα ω! Ειπα αυτο και θυμηθηκα την διαφηση με ενα παιδακι που μαθαινε να ζωγραφιζει κουνελακι: Πρωτα κανω ενα Λ, μεσα δυο μικροτερα, ενα ω για στομα και μυτη και ετοιμος ο τυπος!
![]()

(Χαμογελάει αλλά σατανικά!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ruko
Διάσημο μέλος
Καλέ πώς μεγάλωσε έτσι! Έγινε ολόκληρη γάτα!
Τη θυμάμαι ακόμα μικρή με την ξανθιά περούκα στο κεφάλι να κοιμάται...
mimikaki
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool